12417
-
#7962 office-ban kellemes meglepetés volt, pedig mindenhol azt mondták, hogy nem lesz, jól titokban tartották:) -
#7961 Igazából Nina Dobrev miatt kezdtem el, de történetileg és történetvezetésileg is nagyon jó. Persze van benne nyál, meg tini dolgok, de durvulnak is elég sokszor, és úgy épülnek fel az epizódok, hogy részenként van legalább 2-3 csavar, vagy meglepő húzás. Ezért is szeretem. A legelső rész borzasztó, ha elkezded, ne az alapján ítélj, utána már megtalálja önmagát a sorozat :) Szerintem megéri :) -
Monoton #7960 Milyen a TVD? Mert alapból a vámpíros dolog érdekel, de ha körítésnek nyálas tinédzser sorozatot kapok az nekem nem begyere :D -
ldavid #7959 Goodwin Games pilotja szerintem jó lett (Becki marha aranyos benne <3)
kár hogy máris halálra van ítélve.. -
#7958 Hát én is jobbakra számítottam. Valóban a The 100 a várós tőlük, csak el ne csesszék :) (Nálam még a The Originals is, nézem az alapsorozatot) -
#7957 mert ha nem fosdrámázzák el a részeket, akkor nagyon szórakoztató.
ha viszont igen, akkor általában szarcsi-foscsi. -
Monoton #7956 De nem ennyire. -
#7955 cw mindig is tinicsatorna volt -
Monoton #7954 Hát a CW ezekkel a tini sorozatokkal elvágta most magát nálam, Egyedül a 100 ami érdekel jelenleg. -
ldavid #7953 Fillion. Browncoat népeknek nézni kell :D meg amúgy jobb, mint pl. a Mentalist, humorosabb, érdekesebb, meg talán bugyutább is néhol :) -
#7952 Az első 4-5 rész sem hozza a korábbi évadok színvonalát (már a negyedik is gyenge volt). Nem is tudom miért nézem még, talán a megszokás :D -
#7951 csak néhány részt láttam belőle, de nem értem miért olyan bejövős castle...:D -
ldavid #7950 az első 4-5 rész vagy mennyi jó volt szerintem, már majdnem első évad szerű -
#7949 Nem még annál is fosabb, a legvége meg egyenesen röhejes volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ilyen szar lánykérést még életemben nem láttam. :D Az egész évad középszar volt, sokkal többet ki lehetett volna hozni, abból hogy együtt vannak. -
#7948 na, Castle finálé szokásosan Castle finálés volt, drámázós középszar
NCIS: Los Angeles finálé ellenben... röviden csak Atticus örökérvényű szavaival tudnám jellemezni, mínusz a "bocsánatkérések":
-
#7947 . Jó volt a mai Chicago Fire. Szépen felvezették a rendőrös sorozatukat. Voight vagy, hogy kell írni gecikemény, birom... :D -
Monoton #7946 Előzetes alapján erőltetettnek és gyengének tartom :( -
#7945 nem is tudtam, hogy Robin Williamsnek lesz sorozata. Arra kíváncsi leszek... -
#7944 ABC és CBS nem igazán tett ki magáért, konkrétan a Marveles S.H.I.E.L.D.-en és a Mixology-n kívül nem nagyon érdekel semmi tőlük.
Ja és baromi sok sorozat indul midseasonben. Ezzel együtt vicces az is, hogy ősszel számomra eddig csak 3 újonc lesz, ami érdekel (Almost Human, Brooklyn 9-9, Marvel Shield). 2014-ben viszont már 6 várós cucc is lesz. CW-t meglátjuk ma, ígéretes sci-fikkel jönnek. -
#7943 Sarah Shahi állandó szereplő lesz a POI-ban -
#7942 egy darabig nem lesz, vagy csak ritkán, nyugi:D -
#7941 akkor a 2. évad 2 rész után...köss bele :D
láttam az 1. évadot már tavaly, nem kell félned :D -
#7940 "POI 2 rész után...ez a Root csaj kibaszott idegesítő"
2 rész után nincs Root, ha az elejétől nézed :D -
#7939 ki mondta, hogy nem láttam? :D -
#7938 Miért nem az elejéről nézed a sorozatot? :D -
#7937 POI 2 rész után...ez a Root csaj kibaszott idegesítő. Pofán törölném egy lapáttal...:D -
#7936 nálam is beelőzte egy Warm Bodies finálénézést, nagyon szörnyű lett, vagy csak tipikusan Castle finálé szörnyű? -
Monoton #7935 Én most kezdem folytatni a Castlet (2x11). Anno minden sorozatot abbahagytam idő hiányában és régiekre nem tértem vissza. Na de majd most :D -
#7934 A Goodwin Games részei felkerültek a netre, Hulu-n például egy kis trükközéssel meg lehet nézni, ha valakit érdekel. -
#7933 Még nem láttam, el vagyok maradva pár résszel :D -
#7932 Hááát nem tom, nekem inkább Ziva és Vance reakciói miatt tűnt drámainak. Meg mert őket "ismerem" jobban ezért sajnáltam is.
De a lényeg akkor is, hogy már rutinból megy minden, mindenki megszokott mindenkit, nincs konfliktus, teszik a dolgukat stb. Hol van már egy olyan "főgonosz" mint Ari... :) -
Monoton #7931 Én a szereplők miatt nézem, mert hihetetlen jól építik fel részről részre őket. És a mellékszereplőket is "remekül" írják bele egy-egy részbe. Vegyük csak Vance feleségét vagy Ziva apját. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Alig szerepeltek, de a haláluk valami elképesztő drámai részt hozott. -
#7930 Igen én is ezt éreztem, sajnos nem sok dolog történt. -
ldavid #7929 "menjünk ki a játszótérrek, mert ott olyan jól fogunk kinézni a hintában ülve"
amúgy volt már rosszabb is, viszont ezek után szerintem már az utolsó évadnak kellene jönnie -
#7928 Castle évadzáróról vélemény?:D -
#7927 történt abban a sorozatban valami is az elmúlt 2 évadban? 9. évadig néztem, aztán ott pár rész után szimplán... ráuntam. annyira mozdulatlannak érzett az egész, hogy az ijesztő, pedig első pár évadot nagyon szerettem, és utána is szállított elképesztően jó részeket, de 9. évad környékére nagyon kifogytak a szuszból... -
#7926 Jó évadzárója volt az NCIS-nek, bár talán lagymatagabb mint a korábbiak. -
Egykis lost vidi régen csináltam -
#7924 Ez várós. :) Foxról még a Rakere leszek kiváncsi, abcről pedig a Mind Gamesre. :) -
#7923 woow ez zsír lesz