Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Next PC upgrade: 2022
"The trees move. Do you not see it?"
szvsz vagy Treme vagy Broadwalk Empire
thx!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Csak emiatt gondolkodom a megnézésén, mert érdekelni érdekel, de rohadtul csalódnék, ha nem fejezõdne be kerek egésszé.
Elõre is köszi!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
/vigyázz, hangos!/
amúgy a kurvaanyjukat
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
A Syfy csatorna meglehetõsen szokatlan módon visszavonta elõzõ heti évadberendelését és úgy döntött, hogy mégsem folytatja az Eureka címû scifi-sorozatot, inkább megszünteti azt.
Miután pár napja az amerikai scifi-csatorna, a Syfy úgy döntött, hogy egy csonka hatodik évadot is készít az Eureka címû sorozathoz, kiderült, hogy ezen terv mégsem valósulhat meg. A Syfy ugyanis hivatalos közleményben jelentette be, hogy nem kér továbbiakban a humoros és tudományos scifibõl, az 5. évaddal inkább befejezettnek nyilvánítja azt.
A 2006-ban indult sorozat fura módon idén még mindig csak a negyedik szezonját tapossa, s a hír azt is jelenti, hogy jövõre még képernyõre kerülhet egy 12 részes ötödik évad is, valamint egy animált ünnepi epizód, azonban ezen túl már folytathatják a szériát a készítõk. A döntés azért is érte egyfajta sokként a rajongókat, mert az Eureka évek óta az egyik legnézettebb sorozata a csatornának, nem egy szériát az Eureka segítségével vezettek be, de úgy tûnik, hogy ennyi sem volt elég az üdvösséghez.
info: SG
REAL MADRID
REAL MADRID
KATT
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
REAL MADRID
REAL MADRID
igen kicsit... nagyon lassúcska, de benne a jó szerintem
mondjuk hozzá kell tennem, most fejeztem be a My name is Earl-t. na abban volt jócskán "extra"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
most néztem 20 percig, ahogy azon szenvednek, mi legyen a holttesttel, ill. a még élõ sráccal. hát basszátok õket seggbe! ennél a totál semminél még annak a nézését is jobban elviselem