Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Risu Führer
remélem tudok segíteni.a the inbetweeners 3. évadának elsõ három részéhez szeretnék feliratot.tv-s ripek vannak meg nekem és az elsõ három részhez csak dvd-ripesekhez találtam feliratot ami miután befejezõdik az elsõ rész elcsúszik és így a második rész élvezhetetlen.hosszúpuskáról szedtem le eddig a feliratokat, de ott az elsõ három részhez nem passzol a felirat.remélem tud valaki segíteni

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

grebber
Sanctuary,Hetedik érzék,Psychoville,Zsaruvér sorozatokról tudtok valamit lesznek még új évadok?

Next PC upgrade: 2022

pár nap alatt leradáltam az egészet, kibaszottul eltalálták a hangulatát
passatgt
kurvajó

Calver
nem néztem még bele, de errefelé szerintem mindent megtalálsz róla

"The trees move. Do you not see it?"

köszi, Broadwalk Empire volt az. Véleményt tudsz róla? Érdemes megnézni?

Calver
válogass
szvsz vagy Treme vagy Broadwalk Empire

egy kis segítségre lenne szükségem. Még januárban láttam egy plakátot, meg reklámot is a TVben egy sorozatról. Eddig azt hittem hogy a Game of thrones, de az sokkal késöbb jött ki. Elég nagy reklámot kapott. Úgy rémlik az HBOn jött ki. Ha látnám megint a plakátot biztos felismerném de így fogalmam sincs. Tudom hogy elég érdekes kérés, de nagyon jó lenne ha valaki tudná mi az. Elõre is köszi

akkor hanyagolom
thx!
stargatelost
Egy röhejes szarság végig, hülyének nézik a nézõt, történet-karakterek szánalmasak. Egyvalamiért érdemes végignézni: rohadt kevés az ilyen jellegû sci-fi a tévében, be kell érni ezzel 😞

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

én ötöt láttam belõle, érdemes szerintem nézni, nem egy világmegváltó sorozat, de nem laposodik el
megnéztem a falling skies 1.-2. epizódját. Hát nem estem tõle hasra, ezért áruljátok el van-e vmi csavar a történetben, vagy az elsõ két rész ismétlõdik?megéri-e megnézni?

grebber
Psychovillenek lesz 3. évad?

passatgt
nem fejezõdik be

ZilogR
Aki látta, spoilermentesen meg tudja súgni, h a The Killing (a remake) elsõ évad sztorija véget ér az elsõ évaddal vagy várni kell még egy (...két?) évadot, míg kiderül minden?

Csak emiatt gondolkodom a megnézésén, mert érdekelni érdekel, de rohadtul csalódnék, ha nem fejezõdne be kerek egésszé.

Elõre is köszi!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

LasDen
csak 4 nem 5...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
😄

LasDen
jó eza hawaii five o...😄 a 7. résznél tûnt fel, hogy a 5-bõl 3 fõszereplõ hangja Attila...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

még a tv.com-on is alig van róla valami
grebber
the code sorozatról tud valaki valami linket adni ahol leírják mi mirõl szól? Kurva google csak a chichago kodot adja ki állandóan!

😄DDDDDDDD
Calver
akkor már témába vágóbban <#gonosz1>

LasDen
syfy egyre rosszabb.....

ProGabe

/vigyázz, hangos!/

amúgy a kurvaanyjukat

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REAL MADRID

grebber
Újabb scifi-sorozatot végeztek ki!

A Syfy csatorna meglehetõsen szokatlan módon visszavonta elõzõ heti évadberendelését és úgy döntött, hogy mégsem folytatja az Eureka címû scifi-sorozatot, inkább megszünteti azt.

Miután pár napja az amerikai scifi-csatorna, a Syfy úgy döntött, hogy egy csonka hatodik évadot is készít az Eureka címû sorozathoz, kiderült, hogy ezen terv mégsem valósulhat meg. A Syfy ugyanis hivatalos közleményben jelentette be, hogy nem kér továbbiakban a humoros és tudományos scifibõl, az 5. évaddal inkább befejezettnek nyilvánítja azt.

A 2006-ban indult sorozat fura módon idén még mindig csak a negyedik szezonját tapossa, s a hír azt is jelenti, hogy jövõre még képernyõre kerülhet egy 12 részes ötödik évad is, valamint egy animált ünnepi epizód, azonban ezen túl már folytathatják a szériát a készítõk. A döntés azért is érte egyfajta sokként a rajongókat, mert az Eureka évek óta az egyik legnézettebb sorozata a csatornának, nem egy szériát az Eureka segítségével vezettek be, de úgy tûnik, hogy ennyi sem volt elég az üdvösséghez.

info: SG

nemáááár 😞

REAL MADRID

LasDen
nem kapott..

The Defenders ugye kapott 2. évados berendelést?

REAL MADRID

passatgt
Suits, most indult

LoSA
Valaki tudna segíteni abban, hogy a Shark-hoz hason (bíróságos) sorozat van-e? Jog/Ászok az ugye pár részt bírt csak... Köszi!

passatgt
jeee
2. évad nagyon jó, sokkal jobb mitn az elsõ, érdemes nézni

Calver

grebber
Tud valaki valamit a hetedik érzés sorozatról lesz neki folytatása?

Bulykin
talán ez megteszi
KATT

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Na ez a topik se pörög úgy, ahogy régen 😄

REAL MADRID

Tudtok vmi oldalt, ahol online tudnám nézni az NCIS: LA 1. évadját feliratosan? Csak szinkronost találtam, pedig kedvem lenne folytatni 😞

REAL MADRID

nekem annyira nem jött át a carter dokis ufós dolog, eléggé leült a sztori, bár utolsó kettõvel le vagyok maradva
grebber
Ez a Falling Skies elég frankó sorozat!
Az Alphas-s sem rossz.

nézz már meg vagy 3-4 részt, csak utána károgj
Bulykin
a sztori, a megvalósítás, én élvezem minden percét 😄
igen kicsit... nagyon lassúcska, de benne a jó szerintem

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ProGabe
de miért? mi a rák olyan jó ebben? szerintem túl sokat vártam tõle :\

mondjuk hozzá kell tennem, most fejeztem be a My name is Earl-t. na abban volt jócskán "extra"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bulykin
hülye vagy, az egyik legjobb sorozat 😄😄

ProGabe
jááááj, ez a Breaking Bad mennyire nem az én sorozatom. annyira unom, hogy az nem is igaz. azt hittem lesz benne valami kis extra (nem sci-fire gondolok, pl. a House-ban, vagy a Prison Break-ben (elsõ évadában) is megvolt ez), de ebben nincs lóf*sz sem

most néztem 20 percig, ahogy azon szenvednek, mi legyen a holttesttel, ill. a még élõ sráccal. hát basszátok õket seggbe! ennél a totál semminél még annak a nézését is jobban elviselem

Bulykin
"Az A&E 2 részes, 4 órás minisorozatot készít a Stephen King-féle Bag of Bones-ból (Tóparti kísértetek). Rndezõ: Mick Garris, fõszereplõk: Pierce Brosnan, Annabeth Gish, Kelly Rowland. Premier 2011 végén."

LasDen
ebbe azért kételkednék.....

ronihun
ja megvan Drawn Together, bocs a dupla postért

...

ronihun
ez most komoly? ez mibõl van? 😄DD

...

Calver
ezt csak azért, mert még mindig a legjobb rajzfilmsorozat ever

nem, ez török