12417
  • ldavid
    pedig az a Whitney akit játszik, ezerszer elviselhetőbb mint az igazi :D
  • stargatelost
    Jajj, Dr. Jan Itor Valamikor meg kéne már ejtenem egy Scrubs újranézést :)
  • ReszegKoldus
    Végigkövettem és igazából a címszereplőn kívül nem nagyon volt vele bajom, így leginkább neki szólt a
  • Calver
    felkerültek a listára

The Middle-ből elkaptam pár részt (inkább jelenetet), de tényleg kb olyan mint amit mondasz, hiába Dr. Jan Itor
  • passatgt
    Whitney-vel mi a baj? Mondjuk aláröhögős, szóval Calvernek nem biztos hogy jó, de szerintem rendben van, én sokat röhögtem rajta:D
  • ReszegKoldus
    Scrubs az nagyon jó, bár nem mondanám jobbnak a Jóbarátoknál, de a másik kettőt azért megnézem majd még :D
  • ReszegKoldus
    Legit
    Whitney
    Ben and Kate jó lett volna, ha nem kaszálják.
  • passatgt
    Ban and Kate, Whitney, Legit?

Vagy a The Middle ami jó szar de lehet rajta röhögni, ez inkább idősebb embereknek való:D
  • Calver
    első pár évad korrekt, de aztán... na jó, nem akarok senki lelkébe mélyen belegázolni (pedig nagyon viszket a tenyerem rá, hogy jó pár új segglyukat tépjek verbálisan annak a sorozatnak), maradjunk csak annyiban, h nem az én stílusom... és jó pár ember "legjobb szitkom" fantáziáját csúnyán összetörtem róla egy Scrubs/Psych/Black Books dvd odaadásával

#7991: már megvan, még ennek is láttam első részét winnie kritikája alapján, aztán feledés homályába merült...
  • Monoton
    Friends nálam is alap legjobb sitcom, minden nyáron ledarálom a 10 évadot.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor neked gond van a humorérzékeddel. :) A Friends az egyik legjobb sitcom.
  • Monoton
    Roommates
  • Calver
    köszönöm az ajánlásokat!

#7984: Community megvolt, másik kettőt egy (sok) hideg téli estére tartogatom

#7985: erről még nem is hallottam

#7986: Traffic Light-ba majd belenézek, arra régebben is pislogtam, főleg mert Kris Marshall egy félisten. csorog is lefelé.

#7987: megnéztem valamikor első pár részt, de nem jött be :C

#7989: sajnos de, bár csak közvetetten... még mindig rossz szokásom nagyon csúnyán kiröhögni azokat a kétlábúakat, akik jó szitkomként emlegetik
  • [HUN]FaTaL
    lol, hát élő felvétel van, persze, hogy van benne röhögés. Gondolom akkor a Friendst se nézted :D
  • passatgt
    ugye? kevesen nézték, hamar elfelejtették, pedig szerinetm is baromi jó, érdemes megnézni

• ldavid
    az de jó volt

#7983 meg a Don't trust the bitch in Apt 23 is jóféle ha még nem láttad
  • passatgt
    Traffic Light
  • Monoton
    Nekem a Roomates is bejott, bar csak 1 evad/13 resz az egesz.
  • stargatelost
    Community, Futurama, Arrested Development? Utóbbi úgyis aktuális :)
  • Calver
    na New Girl lezúzva és tényleg ász volt szépen (és gyorsan) kinőtte azokat a cuccokat, amik első részben hihetetlenül idegesítőek voltak... bár a főcímtől még mindig bébifókákat akarok megfojtani.

mindenesetre jöhet még ilyen ajánlás

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    második évad végét meg de tudtam már az elején. viszont tetszik ahogy apró darabokra szedték szép fokozatosan a Manic Pixie Dream Girl-t

TBBT-nél meg beugrott már mi csípte a csőrömet - a kibaszott aláröhögés. közel elviselhetetlenek aláröhögős szitkomon nálam, Black Books kivételével (mert az tényleg elképesztően vicces). bár ettől függetlenül lehet belenézek, mert Kaley Cuoco mellei.
  • ProGabe #7982
    :D

Kb. én is így vagyok ezzel a sorozattal, a második évadot darálom, jó ez!
  • Calver
    ...persze attól függetlenül, h "nem az én stílusom", közel 24 óra alatt szép lassan sikerül a teljes első évadot ledarálni...
  • Monoton
    Na a FOX szépen kinyírja a The Goodwin Games-t.
  • Calver
    viszont a főcím, a jó kurva életbe, ennél idegesítőbb dolog kevés van a világon
  • Calver
    belekezdtem, egész korrekt, bár nem teljesen az én stílusom, de fél szemmel bámulásra tökéletes lesz
  • tutituti
    hetedik mennyországot meg charmed-et én is csapattam :D
    Baywatch alap volt(Full house-t meg osztrákon az Alf előtt néztem)

Más.Bár filmek topikba írtam de hátha valaki oda nem jár.

ez ilyen dupla dolog:This is England
    film és két sorozat is készült belőle.
    Először a filmet kell megnézni majd a 86' és a 88'-at.
    A sorozatok ilyen miniseries-ek inkább, 4 és 3 részből állnak össze.
  • LasDen #7976
    nem sok minden változott az első rész óta. Egyedül Schmidt karaktere erősödött, de amúgy szinte ugyanaz.
    Én bírom, bár vannak pillanatok, mikor Dösanel karaktere az agyamra megy :D
  • stargatelost
    Az is szomorú amúgy, hogy a Zombielandet nem rendeli be az Amazon . Pedig tök jó volt a pilot, és fasza lett volna mindig egy 'zombie kill of the week', meg egyebek :)
  • Calver
    amikor kezdett, első részt megnéztem, az bár nem volt ellenszenves, de nem győzött meg... vagy ez is olyan mint Parks and Rec, kell neki kis idő amíg beindul?

TBBT-vel hasonlóan jártam el, annyi különbséggel, hogy öööizé... egyáltalán nem vagyok benne biztos, h végig néztem-e a legelső részét, vagy kinyomtam annál a pontnál, amikor a kanapén való helyeken vitatkoztak a karakterek
  • ProGabe #7973
    Lol: http://www.pleated-jeans.com/2013/03/27/proof-that-the-walking-dead-and-toy-story-have-the-exact-same-plot/
  • ProGabe #7972
    Ki szereti? :D Annyira nem vészes a dolog, egy próbát megér!
  • ReszegKoldus
    Én nézem a New Girl-t, csak nem értem, hogy gyakran miért üvöltözve "beszélgetnek" egymással, első évadban nem emlékszem már hogy így volt-e, nemrég tűnt fel és nagyon idegesítő :D
  • Narxis
    Hipstereket nem szeretem. :/
  • ProGabe #7969
    New Girl. Kicsit hipster-szagú, és semmiképpen sem térdcsapkodós-sírva röhögős, de igazán feel-good!
  • precision
    TBBT?
  • ldavid
    bhaha
  • Calver
    mondja nekem valami korrekt kajakészítős/zabálós 20 perces sitcomot

Happy Endings milyen? Eliza Coupe-t csípem, bár Cuthbert kisasszonyt annyira nem...
  • Monoton
    Én is sajnálom, de már nem hozza azt a szintet amit az első évadokban.
  • precision
    inkább Breaking Bad :)
  • Narxis
    Warehouse 13 kasza??? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

5. évad lesz 6 résszel az éppen arra jó, hogy lezárják valahogy. Hiába fogyott el a lendület az elejéhez képest, mégis lekötött minden része... :@

Mostmá megnézem a Lost első pár részét abba fojtom a bánatom.