Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és a sorozatot majd nézem...kíváncsi leszek...nekem a hacktionnel sincs sok bajom...kicsit gagyi, de nézhetõ, bár rövidebb részekkel lehet jobb lenne...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Láttam egy rész egy sorozatból, ahol a bûntény elkövetõjét egy speciális egység, a profilozók próbálták azonosítani a rendelkezésre álló adatok alapján. Ez melyik sorozat?
- Psych, ahonnan több mint valószínû a Mentalista ötlete ered - és ó de még mennyire szeretnek ezen "viccelõdni"
- NCIS, nyomozós/karakterizálós
- Sherlock (2010), angol, rohadék és zseniális fõszereplõ
"The trees move. Do you not see it?"
Ha tetszett a Mentalista, a Dr. Csont, vagy a House, akkor milyen sorozatot ajánlotok? A *.helyszínelõk, a Dexter és a 24 nem jött be.
Köszi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kishíján megfulladtam a röhögéstõl <#vigyor1>#vigyor1>
erre a Revenge-re meg ránézek, mert ez biza kurvajó zene 😊
Érdekes a sztori és az egész sorozat tök nyugodt, semmi kapkodás, plusz a zenék is tökéletesek ehhez a nyugodt, narrciós stílushoz. Pl.:
Misfits-ben meg bízok, lehet h simán túléli Nathan eltûnését is - Primeval-ban is a kezdõ "csapatból" ketten maradtak meg a végéig, és minden évadban legalább egy szereplõ megnyekkent, ahhoz képest köszöni szépen, semmit nem vesztett, sõt, talán ad is egy kis extra varázst annak a tudata, hogy bárki bármikor meghalhat <#bohoc>#bohoc>
mert biza Misfits és Vexed határozottan ászok, TWD szintúgy, bár azt Sarah Wayne Callies miatt megértem 😊
a többit vagy nem láttam, vagy nagyon is egyetértek <#nevetes2>#nevetes2>
Alphas, Flashpoint, Fringe, Lie to Me, Luther, Misfits, New Girl, Rookie Blue, Southland, The Glades, The IT Crowd, Unforgottable, Vexed, Walking Dead, Sherlock
mondjuk ugye fõleg azért, mert nagy a kontraszt - Castle általában rohadtul színvonalas, és szórakoztató részeket szállít, és baromira nem tesz jót neki, ha elkezdenek itt drámázni... viszont sajnálatos módon úgy veszem észre, az írók utóbbi idõben egyre jobban ebbe az irányba akarják elvinni.
de a sötét, sárgás kép zavar a leginkább, hogy gondonták azt a szart?
neked az ilyen gyenge részek nincsenek megbocsájtva.
3 évadon át egyre javultál, nehogy már itt hirtelenjében eltûnj te is a süllyesztõben, mert nem lesz mit néznem.
avagy: nagyon felemás eddig ez a negyedik évad... <#wow3>#wow3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Dexter és House is nagyon jól kezdett, Subulgatory sitcomnak nagyon jó szerintem, érdemes megpróbálni, scifit meg nem nézek
Ja és Psych alap, a gond az, hogy egyre kevesebben nézik, pedig az egyik legjobb, ha nem a legjobb 40 perces hülyülõs sorozat
most kezdi a hatodik évadát, és egész egyszerûen eddigi idõ alatt SEMMIT nem romlott a minõség, sõt, ahogy teltek-múltak az évek, inkább épp hogy javult.
Breaking Bad. Egyértelmûen. De dráma kategóriában mindenképp.
Aztán Community magasan a vígjátékok közül.
Végül Doctor Who sci-fiben.
Na szerintetek melyikek a legjobbak a kategóriákban? (dráma, sitcom, sci-fi stb.)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
és még Archer mostani részeinek is vége <#rinya>#rinya>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
#6880 hasonlóképp vagyok Denningsel, de egész jó volt a pilot, a pénzes csaj vicces, ahogy másik világba kerül
himym, breaking bad, alphas, empire, flashpoint, franklin&bash, fringe, in plain sight, lie to me, mad dogs, rookie blue, the glades, walking dead, weeds, + ugye vége a:
endgame, entourage, lie to me, rescue me
szóval most van hely újaknak😄
2 Broke Girls-t én majd még meglátom, ha nagyon istenítik talán belenézek, de Kat "A Rozmár" Dennings-tõl még mindig feláll a szõr a hátamon, bár ebben szerintem erõsen szerepet játszik az elképesztõen pocsék Nick And Norah's Infinite Playlist... meh, majd elválik.
3. évad kezdett és vááá... egyszerûen zseniális. <#worship>#worship>
Next PC upgrade: 2022
azt sajnálom hogy Coach nem marad, pedig jól tolta 😄
A csúfság csaj a hülye rágózásával a társa meg mintha valami psychopata lenne a hülye fejével meg a kérdéseivel!
Next PC upgrade: 2022