Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
én meg nem fizetek már a hoboért, de még mindig van 😄D
és a sorozatot majd nézem...kíváncsi leszek...nekem a hacktionnel sincs sok bajom...kicsit gagyi, de nézhetõ, bár rövidebb részekkel lehet jobb lenne...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ez a kódolatlan HBO nálunk akkor szokott lenni, mikor a szolgáltató úgy gondolja, nem akkor, mikor õk reklámozzák 😄
passatgt
Társas Játékot néztiek majd? HBo vasárnap 20:00, kódolatlanul, szóval mindnkinél bejön majd. Nagyon nem az én világom, de magyar, szóval lehet megpróbálom:d

azaz 😄
Calver
Gyilkos Számok.
de faszság, nem számok gyilkolnak benne.

"The trees move. Do you not see it?"

a numbers is ilyesmi, a magyar címe most nem ugrik be
passatgt
criminal minds

Köszönöm mindkettõtöknek, megnézem ezeket.

Láttam egy rész egy sorozatból, ahol a bûntény elkövetõjét egy speciális egység, a profilozók próbálták azonosítani a rendelkezésre álló adatok alapján. Ez melyik sorozat?
Breaking Bad esetleg?
Calver
akkor szép sorban a "hasonmások":
- Psych, ahonnan több mint valószínû a Mentalista ötlete ered - és ó de még mennyire szeretnek ezen "viccelõdni"
- NCIS, nyomozós/karakterizálós
- Sherlock (2010), angol, rohadék és zseniális fõszereplõ

Sziasztok!

Ha tetszett a Mentalista, a Dr. Csont, vagy a House, akkor milyen sorozatot ajánlotok? A *.helyszínelõk, a Dexter és a 24 nem jött be.

Köszi.
jaja, már tölthetõ a 2x01
Calver
ma kezdett második évad, nem?

le vagyok maradva baszki, nem is tudtam, hogy megy a walking dead
Calver
úristen Community 4x04
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és Troy idõvonal

kishíján megfulladtam a röhögéstõl <#vigyor1>

erre a Revenge-re meg ránézek, mert ez biza kurvajó zene 😊

passatgt
Revenget próbáld meg ha még nem nézed esetleg😊 Tudom, ABC-n megy, de tnyleg jó😄
Érdekes a sztori és az egész sorozat tök nyugodt, semmi kapkodás, plusz a zenék is tökéletesek ehhez a nyugodt, narrciós stílushoz. Pl.:

Calver
nagyon remélem, mert Vexed zseniális volt 😊
Misfits-ben meg bízok, lehet h simán túléli Nathan eltûnését is - Primeval-ban is a kezdõ "csapatból" ketten maradtak meg a végéig, és minden évadban legalább egy szereplõ megnyekkent, ahhoz képest köszöni szépen, semmit nem vesztett, sõt, talán ad is egy kis extra varázst annak a tudata, hogy bárki bármikor meghalhat <#bohoc>

passatgt
Misfits Nathan nélkül nem lesz az igazi szerintem, TWD-t leírtad, Vexedbõl meg lesz több rész?😊

passatgt
pusztulók😊

Calver
õk a maradók vagy a pusztulók?
mert biza Misfits és Vexed határozottan ászok, TWD szintúgy, bár azt Sarah Wayne Callies miatt megértem 😊
a többit vagy nem láttam, vagy nagyon is egyetértek <#nevetes2>

passatgt
Takarítás😊
Alphas, Flashpoint, Fringe, Lie to Me, Luther, Misfits, New Girl, Rookie Blue, Southland, The Glades, The IT Crowd, Unforgottable, Vexed, Walking Dead, Sherlock

Calver
harmadik se volt rossz szvsz, de ez a mostani... ez valami elképesztõen fos volt.
mondjuk ugye fõleg azért, mert nagy a kontraszt - Castle általában rohadtul színvonalas, és szórakoztató részeket szállít, és baromira nem tesz jót neki, ha elkezdenek itt drámázni... viszont sajnálatos módon úgy veszem észre, az írók utóbbi idõben egyre jobban ebbe az irányba akarják elvinni.

szerintem is, nekem eddig csak a 2. rész teszett.
de a sötét, sárgás kép zavar a leginkább, hogy gondonták azt a szart?
Calver
kedves Castle!
neked az ilyen gyenge részek nincsenek megbocsájtva.
3 évadon át egyre javultál, nehogy már itt hirtelenjében eltûnj te is a süllyesztõben, mert nem lesz mit néznem.

avagy: nagyon felemás eddig ez a negyedik évad... <#wow3>

ronihun
rendben mindenképp folytatni fogom, úgy is "sorozathiányba" szenvedek 😄 és nem voltam benne biztos, hogy mostanra milyen lett, de meggyõztél <#eljen><#rolleyes> Igazából talán ott akadtam ki kicsit ahol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Walt felesége megdugatta magát, nagyon idegesít az a nõ

...

kommersz
Hatalmas a BB,mindenkeppen folytasd 😊 Igaz rengeteget valtozott az elso evad ota.Nekem nagy kedvencem lett, pedig nem egy sorozatot nezek😊

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Bulykin
Person of Interest eléggé nagyon jó!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ronihun
SupNat elég jól indított szerintem most azt hoztam be, Dexter szintúgy jól nyitott az új évadban, Breaking Badet sajnos abbahagytam a harmadik évad elején, majd folytatom valamikor, fõleg ha még mindig jó, a 3. eleje valamiért nem tetszett, az elõzõkhöz képest túl lassú volt.

...

hosszupuska csak nekem nem megy?
ProGabe
barátokközt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

passatgt
Breaking Badet elkezdtem nézni, és kb el is felejtettem, hogy még meg, 3. résznél tovább nem jutottam és semmi kedvem nincs befejezni😄

Dexter és House is nagyon jól kezdett, Subulgatory sitcomnak nagyon jó szerintem, érdemes megpróbálni, scifit meg nem nézek

Ja és Psych alap, a gond az, hogy egyre kevesebben nézik, pedig az egyik legjobb, ha nem a legjobb 40 perces hülyülõs sorozat

egyetértek, bár én a Doctort rühellem
Calver
Psych... egyszerûen csak Psych.
most kezdi a hatodik évadát, és egész egyszerûen eddigi idõ alatt SEMMIT nem romlott a minõség, sõt, ahogy teltek-múltak az évek, inkább épp hogy javult.

stargatelost
Elkezdõdött az õsz, én meg azon gondolkodtam, melyik a legjobb sorozat jelenleg, ami fut.
Breaking Bad. Egyértelmûen. De dráma kategóriában mindenképp.
Aztán Community magasan a vígjátékok közül.
Végül Doctor Who sci-fiben.

Na szerintetek melyikek a legjobbak a kategóriákban? (dráma, sitcom, sci-fi stb.)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Calver
nálam is lecsapott a takarítás... NCIS-re most, 9x03-nál untam rá kurvára, BMS meg hiába centire ugyanolyan mint volt, egyszerûen nem visz rá a lélek, h nézzem...

és még Archer mostani részeinek is vége <#rinya>

LasDen
person of interestbe van potenciál...az elvetett fõszál is lehetne akár nagyon jó, de valsz 2-3 részben foglalkoznak majd vele és örülj....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Homeland-et nézd meg, ha még nem tetted

#6880 hasonlóképp vagyok Denningsel, de egész jó volt a pilot, a pénzes csaj vicces, ahogy másik világba kerül
passatgt
én is kinyomtam, plusz valahogy a breaking bade sem tudom befejezni, asszem takarítani fogok és megy a kukába:

himym, breaking bad, alphas, empire, flashpoint, franklin&bash, fringe, in plain sight, lie to me, mad dogs, rookie blue, the glades, walking dead, weeds, + ugye vége a:
endgame, entourage, lie to me, rescue me

szóval most van hely újaknak😄

Calver
HIMYM-t konkrétan én rész közepén kinyomtam, ezzel harmadikként elnyerve azt a bizonyos díjat. <#idiota> kár érte, pedig valaha még jó is volt.
2 Broke Girls-t én majd még meglátom, ha nagyon istenítik talán belenézek, de Kat "A Rozmár" Dennings-tõl még mindig feláll a szõr a hátamon, bár ebben szerintem erõsen szerepet játszik az elképesztõen pocsék Nick And Norah's Infinite Playlist... meh, majd elválik.

passatgt
2 broke girls tetszik, how i met meg nag yon gyenge

Calver
úristen, Archer, hogy lehetsz ILYEN KIBASZOTTUL JÓ? <#idiota>
3. évad kezdett és vááá... egyszerûen zseniális. <#worship>

Calver
hölgyeim és uraim, íme a spoilerezés mûvészete! <#gonosz1>

grebber
Hm le is daráltam a 13 részt belõle egész jó.Igaz még mindig nem tudni ki a gyilkos.Várom a 2. évadot!

Next PC upgrade: 2022

LasDen
new girl 10m-val nyitott...fasza csak maradjon is így 😄 tetszett a dolog és zooey kicsit fura volt, de még épp a határon táncolt a hülyeségeivel...
azt sajnálom hogy Coach nem marad, pedig jól tolta 😄

grebber
Elkezdtem ma ezt a Killing sorozatot csekkolni hát a két nyomozó ennél jobban már nem is irritálhatna.
A csúfság csaj a hülye rágózásával a társa meg mintha valami psychopata lenne a hülye fejével meg a kérdéseivel!

passatgt
ezt a New Girl sorozatot bepróbálom, már csak Zooey Deschanel miatt😄

grebber
Breakout Kingsnek lesz új évad?

Risu Führer
köszi szépen

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Calver
zoomplayer/vlc, mindkettõben van lehetõség felirat átidõzítésére menet közben.