Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
lehet be kéne próbálni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(következõ rész)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
úgy nézem mostani évadban mindegyik rész egy-egy külön karakterre fókuszál, és ez elõzõ hetivel ellentétben ez mocskosul ütött. <#bohoc>#bohoc>
Revenge-be közben én is belekezdtem (értsd: két adagban, 24 óra leforgása alatt ledaráltam az eddigi összes részét <#idiota>#idiota>) és tényleg ütõs.
ó, és múltheti (4x07) Mentalista is valami kibaszottul jó volt. <#eljen>#eljen>
helyzetjelentés letudva.
legalábbis a poszterei nagyon ezt sugallják.
ja, és Psych eheti része finoman szólva strandpapuccsal agyonverte a "pörgõ papírt". béke poraira <#gonosz1>#gonosz1>
ezt leszámítva (meg a gyertyát) inkább fárasztó rész volt, de ez a jelenet iszonyatosan odabaszott <#idiota>#idiota>
#6947 királyi tv, mit vársz?
sokan dicsérik, lehet, hogy be kellene próbálni
The Middle -> A semmi közepén - Családom és egyéb emberfajták
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
sorozatokat meg ezerrel..😄
Azért nem semmi hogy a sorozatok sokkal jobban érdekelnek mint a filmek.
Több éve rohadnak a gépen a filmek és egyre csak gyûlnek lassan az 500-at verdesik ,de én inkább sorozatokat nézek.
Next PC upgrade: 2022
Viszont a lövöldözésrõl nem találok videót. Pedig ott gus nagyot alakít
keress talán dvdrip feliratot
A release-nek nincs külön neve, arról a Season 1-2-3-ról van szó, amit az i**hunt.com oldalon legtöbben seedelnek. Ezért is lepett meg, hogy nem stimmel a felirat...
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
amúgy #6926-re: nekem vannak olyan sorozatok, amik kajálósak, és vannak, amik elõtt soha a büdös életben nem ennék, az ott emlegetett okokból <#bohoc>#bohoc>
Mentalista mehet, House is, Community és Castle esetén már rezeg a léc, Psych alatt soha, még folyadékkal is óvatosan <#hawaii>#hawaii> végén lévõ "Psych-out" alatt pl tuti teljes vacsorám a monitoron landolt volna <#idiota>#idiota>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De Tv-n olyan kicsi a felirat, alig olvasható.
Valahogy gépen át lehet állítani az SRT fájlt valami programmal, hogy nagyobb betûtípussal jelenítse majd meg? Vagy netalán beletenni a szövegrészekbe valami sötét hátteret,amivel jobban kijönne a felirat?
Lehet ilyet csinálni?
Glory, Glory Man. United!
hát elvileg az alap az 350 mega az international 700
még annyi kérdésem lenne h látok egy olyat h s01e01 pilot és s01e01 pilot international...ez mi?
eredeti angolban Shawn pl inkább "suttog", szinkronos verzióban meg majdhogynem ordít. szóval... angolul, felirattal a nyerõ.
Lie to Me Season 1-hez illetve Arrested Development Season 3-hoz keresek passzoló feliratot. Bizonyos okok miatt tévén néznénk barátnõmmel ráégetett magyar felirattal, de ráégetni csak úgy tudnám, ha stimmelne...
Hosszupuskán és felratok-on már néztem, opensubtitles-en egyáltalán nincs, addic7ed-en szintén nincs olyan, ami stimmelne. Mivel FPS szerint elcsúszik, Jublerrel is próbáltam korrigálni, de az AD-t csak nagyon szenvedve sikerült (legalább fél óra per felirat, nem csinálnám végig, ha nem muszáj), a Lie to Me-t pedig egyszerûen képtelen voltam megcsinálni vele.
Akinek van rendes felirata ezekhez, vagy egyáltalán ha bármilyen másik felirata van ezekhez, mint ami a fentebb felsorolt oldalakon megjelent, az válaszoljon!
THX!
sõt, még Castle is kezd "magához térni", eheti rész már remekül ragaszkodott a megszokott formulához, és nem meglepõ módon igencsak kellemes is lett.
ellenben: nézi valaki rajtam kívül NCIS: Los Angeles-t? mert ha nem, ajánlom... elsõ évad még kicsit gyengécske volt, fõleg elsõ pár rész, de utána, uhh... második évadban behozták (ill. permanensé tették, elõtte csak vendégszereplõ volt 2 részben) Deeks karakterét, és valami elbaszottul jó sorozat lett belõle <#idiota>#idiota>
konkrétan eheti részen a "Whatever you say, Pancho." mondatnál kishíján leestem a székrõl a röhögéstõl <#idiota>#idiota>
van az egész sorozatnak egy nem is enyhe B-filmes beütése, de zseniális ahogy egymást szívatják a szereplõk <#gonosz1>#gonosz1>
...