12417
  • Monoton
    Ez a Zero Hour (ep04) még mindig siralmas, ahogy fel van építve az egész egyszerűen borzalmas. Na de ezt a pár részt azért már megnézem. :D
  • Narxis
    Mai Warehouse 13 rész is jó volt bár ez a Steve és az expasija kicsit erőltetettnek tűnt. :D
  • Calver
    brit és elborult is jöhet? Black Books-ot emlegettem már sokszor, mert ász, bár 18 rész az egész, szóval nem valami hatalmas dara. (kis The IT Crowd utánérzése is lesz, egyik készítő ugyanaz, és Roy gyakorlatilag Bernard Black NAGYON visszafogott kiadása)
    akkor ott van Green Wing, kórházas, de kb az egész sorozat alatt kétszer láthatsz benne beteget (meg amikor véletlenül eltalálnak valakit a színészek, mert egy működő kórházban forgatták), ellenben tevét, végtelenített tartarmú táskát, és náciként beszélő karaktereket annál többször. 50 perces, első évad kurvajó, második... nem az. szerintem.
    kicsit visszább ott a Red Dwarf, az már 8 évadot megért (meg most volt még egy nekifutás, azt spec nem láttam), első 6-7 jó is
    ha meg ki vagy békülve a klasszikusokkal, Monty Python's Flying Circus még mindig kibaszottul zseniális.

ezeken kívül szintúgy emlegettem már többször Todd and the Book of Pure Evil-t, horror/komédia, és kibaszottul jó

trailer e!

meg második évados is van
  • ldavid
    The Increasingly Poor Decisions Of Todd Margaret megvolt?
    mostanában néztem az első évadot, elég beteg
  • LasDen #8038
    EVH Chris?
  • precision
    Moone Boy -t ajánlom akkor :) IT Crowd -os fazon van benne
  • passatgt
    alap sorozatokat ne írjatok:)
  • precision
    The IT Crowd
    legjobb :)
  • passatgt
    Sitcom daráláshoz ajánlás? The Office és Parks & Recreation-hez hasonló érdekelne
  • stargatelost
    Az AD-nek kell egy pár rész. Nekem se jött be az első rész, sőt, eléggé elvesztettem a fonalat közben, de aztán később kitisztultak a dolgok. Nálam nem lett kedvenc, de kellemes dara volt.
  • LasDen #8032
    hmm...kinek mi
    (de úgy látszik, akkor nem tudod mi a jó :D)
  • passatgt
    hát, első részt nem bírtam végignézni:)
  • tutituti
    Gonosz ember vagy :D

Amúgy nem,nem szúrják,beteges ízlésem van :)

ha már gay film akkor holnapra megkeresem neked azt amitől sugárban ömlött belőlem a cukormáz

• ldavid
    régen én sem szerettem amúgy, de az első évad végére már egész megkedveltem
    viszont Jennifer Coolidge...
  • Calver
    Kat Dennings agyarai nem szúrják néha át a képernyőt nézése közben?

brr, nagyon utálom azt a rozmárképű izét, bár erről nagyban Nick and Norah's Gayfinite Gaylist (említettem már, hogy...?) című szörnyűség tehet... amit komikus módon most látom, h épp emlegettél filmes topicban
    rossz szokásom félig megírni egy hszt aztán átmenni [apro]Attention Deficit... Ooh, Shiny! üzemmódba [/apro]
  • ldavid
    vannak azért alja poénok is benne, de a szöveg miatt érdemes nézni :D
  • tutituti
    2 Broke Girls

Kicsit lányos, de én hahotázok rajta.
    nincs klisé poénokkal teletűzdelve és a ló az fergeteges benne :D
  • passatgt
    na zsír, most P&R-t darálom, de lassan végére érek, akkor jöhet az, thx:)
  • LasDen #8024
    olyasmi. de nincs az a dokumentarista dolog. a kettő közül az AD magasan a legjobb :D
  • passatgt
    az arrested development olyan mint a parks & recreation?
  • Calver
    79. Monty Python’s Flying Circus

79. hetven. kilenc. HETVENKILENC!

^2
  • ForzaInter
    Mad Men engem is hidegen hagy, de a Sopranos-t kihagynod nagy hiba lenne. Nálam a Breaking Bad mellett a legjobb sorozat amit eddig láttam. A Wire, Dexter és a többi csak utánuk jön nálam..
  • stargatelost
    Érdekes lista, az első tízből egyet sem láttam. De a Wire már sok éve tervben van, az mindenképpen meg lesz. A többi meg régi cucc, az nem érdekel, Sopranos és Mad Men meg a téma, környezet miatt hagy hidegen.

Viszont jó, hogy elől van a Breaking Bad, Arrested Development, Six Feet Under, Lost(!), BSG...
  • Bulykin
    101 legjobb sorozat
  • Narxis
    Jó volt a mai Warehouse 13.
  • precision
    én is néztem, sajnáltam, hogy vége lett
    a másik amit nagyon sajnáltam, hogy vége lett az Outsourced
  • [HUN]FaTaL
    Én néztem, nem volt rossz. :) Kár hogy kasza lett.
  • ldavid
    én is pár hete fejeztem be, az utolsó véletlenül pont a star wars napra jutott :D
    néztem volna még, persze csak Mullally nélkül
  • stargatelost
    Breaking In-re emlékeztek? Tavaly meszelték el, két évad, nagyon kocka sorozat, tele nerd/sci-fi utalásokkal :D Most néztem végig a le nem adott részeket a második évadból, végre lett hozzájuk angol felirat. Sajnáltam, hogy vége, a Cash, Molly, Cameron háromszöget tök bírtam így a végén. Oz meg hát Oz volt :D Az utsó rész meg tele volt Star Warsal, nagyon nagy volt :D :D
  • ReszegKoldus
    +1
    Bár még csak az első részt láttam
  • Monoton
    Ez a Goodwin Games nagyon jó :DDD
  • precision
    ja, az Orphan Black -ben

megnéztem a mind a 10 részt... erős kezdés után picit gyengébb lett a sorozat :) olyan 8/10 -ről lement 6/10 -re...

de a főszereplő csaj tényleg hibátlan! elég jó színésznő és elég jó nő is :D
  • Monoton
  • passatgt
    Tatiana Maslany remélem kap valami díjat, azért nagyot alakít, ha valaki nem tudná miről van szó, ha jól számolom már 7 szereplőt játszott/játszik nagyon faszán ugyanabban a sorozatban:)
  • Monoton
    Ez a Zombieland pilot tényleg semmilyen volt, nem csodálom, hogy a közönséget sem nyerte meg. Azért a Wichitat játszó csajt elnézném másik sorozatban :D
  • Monoton
    A kalózosat szoktam használni.
  • Bulykin
    nem tudsz esetleg vmi más oldalt?
  • Monoton
    Én is észrevettem :(
  • Bulykin
    csak én nem vagyok mostanában megelégedve az EZTV-vel? :P
    lassabban jönnek a részek ki, meg egy csomó sori nincs is fent...
  • ReszegKoldus
    Na ezért is kerültem nagy ívben azt a Love you, mean it talk showt :D