Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4. évad kezdetén dobtam azt is, már harmadikban végig romlott a minõség, de addigra valami elbaszottul szánalmas lett...
ettõl függetlenül lehet majd ránézek Hustle-re, csak mondom, kicsit ingadozó/gyenge volt elõzõ évad <#rolleyes>#rolleyes>
sorozatból õszintén szólva én kerülöm J.J. Abrams évente megjelenõ szörnyszülöttjeit, soha nem egyeztek az egy kaptafás sorozatai ("húú rejtély! húú összeesküvés! húú milyen rohadtul érdekes, nézzed paraszt!") az én ízlésemmel. (filmjeibõl viszont amit láttam, azok jók voltak)
viszont a dekoltázsos érvelést meg tudom érteni <#bohoc>#bohoc>
"The trees move. Do you not see it?"
Következõ biztos jobb lesz😊
Alcatrazhoz még annyit, hogy egyedül a fõszereplõ dekoltázsa vehet rá arra, hogy megnézzem a 3. részt, majd ha nagyon nincs mit nézni lehet folytatom😊
Meg van egy olyan érzésem hogy ebbõl nem lesz 2. évad
elõzõ évad engem annyira nem nyûgözött le, aztán most még egyelõre (vagy véglegesen) pihentetem...
megint kurvajó rész volt, örülök, h az évad eleji "gyengélkedése" után magára talált a sorozat <#hawaii>#hawaii>
"You've gotta be kidding me." <#nevetes2>#nevetes2>
btw: tud valaki valami olyan oldalt, ami felsorolja az aktuális héten/napon leadásra kerülõ sorozatokat, de *a reality-ket nem*? eddig tvrage-et használtam, de az új design egy rakás szar, plusz telenyomták reality-kel, és kihívás kiválogatni az aranyat a szemét közül <#sniffles>#sniffles>
hosszabban: kicsit lassúcska nekem, de évadról évadra egyre jobb lett, valamint amikor "lefokoztak" anyuci kretén karakterét, na az egy hatalmas minõségugrás volt. a humora nálam betalált, bár lehetett volna belõle több. szóval bejött, bár lehet h lassúsága miatt ha nem tömbösítve nézem, pár rész után ráuntam volna.
Next PC upgrade: 2022
#sixseasonsandamovie 😊
nagyon rossz jel, hogy még az évad második felének a visszatérése is bizonytalan 😞
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Lehet nem jó helyen járok, de azért megkérdezem amit szeretnék, hátha tud valaki nekem segíteni.
Tehát: régen ment a tv-ben (rtl vagy tv2) egy game/realityshow ahol egy szigeten voltak a játékosok és csak egy nagy épület volt ott, ami ilyen stadion féle volt. Volt egy torony, amiben egy öreg volt és mindig találós kérdéseket mondott amiket meg kellett fejteni. A mûsor végén meg kinyílt egy ketrec ahonnan annyi aranyat hoztak amennyit tudtak bizonyos idõ alatt, mert ha lejárt az idõ akkor jöttek az oroszlánok.
Nem tudja valaki, hogy mi volt ennek a címe? <#nemtudom>#nemtudom>
Köszönöm elõre is!
Sziasztok,
Keresem a 24 sorozatot 1-8. plusz redemtion. Megvételre, használt is jó csak ne legyen nagyon ramaty állapotban.

HIMYM vezet és Community az utolsó... JAws valami elbaszott alternatív világban létezik, ahol HIMYM még egy picit is *jó*?
nagyon karakterközpontú, de ez nem is baj, tekintve h szeretem a benne játszó színészeket, és a karaktereket is megszerettem pár rész után... ami jó volt, mert kicsit ingadozó a minõség, így lehet ha nem darálva nézem, gondok lettek volna (vagy lehet, h észre sem veszem, mivel úgy nem jött volna ki a "kontraszt" a részek közt). na meg valami elbaszottul Eagleland, igazából ez volt csak ami nagyon csípte benne a szemem <#szomoru2>#szomoru2>
btw Homeland elsõ 5 részét megnéztem, harmadik után még erõsen filóztam h nézzem-e tovább, aztán negyediknél valamennyire beszippantott <#hawaii>#hawaii>
viszont, megválaszolva az elõzõ kérdésemet: erõsen Eeeagle... land.
http://www.youtube.com/watch?v=m4Nj7H8vXlw - ezt másoljátok be és nyissátok meg vele(vevo videó és csak usa-ba nézhetõ, így viszont megy nálunk is)
5-10 perc/epizód körüli webes sorozat, de szerintem teljesen jó, színészek is jók, script is jó, amíg nincs más lehet nézegetni😄 (oldalt van a többi epizód ha megnyitotta)
ellenben... tudom, h már kérdeztem régebben, de még mindig érdekel, fõleg a témája miatt: Homeland mennyire "Eagleland"? NCIS: LA során a fogaimat csikorgatom amikor megy az "amerikázás" és az elvadult patriótizmus, ez mennyire van benne jelen?
na jó, tanácsot kérek "hideg téli éjszakákra":
Homeland 1. évad, TWD 2. évad, vagy Chuck 5. évad?
konkrétabban: Homeland jó, legalábbis mindenhonnan ezt hallom, és el is hiszem ilyen szereplõgárdával, de...
TWD mennyire lett ténylegesen szappanopera posztapokalipszis idején? szereplõket ott is csípem (Norman "I can't believe that just fucking happened" Reedus!), de mindenhonnan azt olvasom, h az emberek nézik a benne lévõ potenciál miatt, és utálják, mert egyáltalán nem aknázza ki... (nálam ennek hatására rész közepén kinyomás szokott elõjönni)
valamint Chuck 5. évadnak sikerült-e kimászni a 4. évadra jellemzõ hihetetlen unalomból és érdektelenségbõl, és újra viccessé és szórakoztatóvá válnia?
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
beismerem, amikor megszólalt az All by Myself, igen hangosan beleröhögtem az éjszakába <#idiota>#idiota>
viszont most több mint 2 hónap szünet <#rinya>#rinya>
igazán megtanulhatnád már elküldeni nekem rendesen az aktuális Misfits részeket, mert kicsit komikus, h minden másodiknál jön a repack.
vagy ha ennyire nem megy, ne erõlködj, van elég másik nagybácsi (pl BiA és FoV), akik nem out of sync szemetet dobnak ki megállás nélkül.
avagy: friss 720p Misfits megint oos, szedjetek repack-et... és reménykedjetek, h talán azt már nem rontják el. (láttam már TLA-tól repack után proper repack-et, szóval...)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
szerk: s04e10?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
de azért bírom, amikor az írók nagyon gyanúsan valahonnan máshonnan merítenek ihletet <#idiota>#idiota>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"