Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
ezt írtad már régebben is, én meg nem is emlékszem rá, h milyenek voltak elsõ évad cold openjei <#rolleyes>
pedig múlt héten is ment a háttérben tv-n elsõ évados rész, de egyszerûen így sem rémlik.

"The trees move. Do you not see it?"

passatgt
nekem a coldopenek hiányoznak 1. évadból😞

Calver
meglehet, csak a kamera meg nonstop mutatja, h "ja, süllyedünk, de tényleg, izguljatok", azért akadtam fel rajta <#idiota>
na meg mert még jobban utána nézve nem 10, hanem ~4 méter mély csak a Hudson a part mellett. de szerencsére az egész rész fejfogó és megzokogtató faszságokkal van tele (a hackelésen konkrétan kacagtam), szóval ez még el is sikkadhatna... de annyira kilógott, h szemet szúrt. <#idiota>

elõzõ részekben is voltak hülyeségeket, pl Boom! is úgy kellett volna nyisson, h kedves fõszereplõnõ nem csak meztelenül, de beszakadt dobhártyával és pöppet szétszakadt tüdõvel ül a kádban (robbanás/lökéshullám már csak ilyen), de amit itt mûveltek, gyááá <#zavart2>

passatgt
"It takes 60 to 120 seconds (1 to 2 minutes) for a car to fill up with water usually"

1-2 perc alatt tellik meg vízzel, szóval ebbe most nem tudsz belekötni😄

passatgt
"Float times varied between 30 seconds and two minutes."

tehát 30-120 másoderpcig lebeg a vízen, utána kezd el csak süllyedni, szóval a 3 perc simán jó szerintem

Calver
na meg... több mint 3 percig süllyedtek.
több mint 3 kibaszott percig.
fogalmam sincs arról, h egy levegõvel teli kocsi hány métert süllyed másodpercent, de tekintve, h a Hudson folyó sok helyen csak ~10 méter mély... nem kellett volna olyan egy perc után elérniük az alját? <#gonosz1>

ez most mi volt?😄:S
kezd önmaga parodiája lenni a sorozat...

passatgt
én eltudom képzelni, hogy szándékosan baszták el a biztonsági övet😊
vagy legalábbis gondold így, és akkor nem olyan gáz😄

amúgy valóban egy D kategóriás filmhez volt hasonló, de azért szeretjük😊

biztonságiöves drámázáson csak nevetni tudtam
Calver
hát Castle... ez elég gyenge pukk volt.
valószínûleg nem csak én érzem így, de biza szvsz Castle a sima, egyszerû és nagyszerû részekben remekel mindig, nem pedig dupla/évadzáró/évadnyitó epizódokban. kivéve Tick, Tick, Tick... / Boom!, mert az tényleg kibaszottul jó volt. <#hawaii>

visszatér a Community! 03/15
passatgt
<#worship>HUSTLE<#worship>

Sajna kicsit kiszámítható/tudható volt, mi fog történni, volt azért meglepetés, de így is a legjobb és legnagyobb heist sorozat volt, méltó befejezéssel<#eljen>

Calver
nem jó, nem tartalmazza a véres/halálos/gyilkos szavak egyikét sem.

másik favoritom Grosse Pointe Blank, aminek a címét sikerült egy szójátékból B-kategóriás akciófilmmé fordítani. emelem kalapom helyett kisbaltám és vágom bele kedves fordító buksijába - bár kétlem h túl nagy kárt tudnék vele okozni...

passatgt
pedig egy alcím igazán elférhetett volna, pl:
Castle - A gyagya író és a rendõrség kalandjai

de a Castle-é jó lett <#idiota>
Calver
parancsolj <#gonosz1>

avagy: a címfordítók idióták. mindig is azok voltak, és úgy néz ki sajnos azok is maradnak. a Community magyar címe Balfékek lett... a Burn Notice-ból lett Minden lében négy kanál...

ki magyar címeket nézel, hagyj fel minden reménnyel.

passatgt
Magyarázatot kérek:

Subulgatory magyar címe A kondom el van vetve

Calver
Maggie Lawson eheti Justified-ben, és remélem visszatér még, mert kurva aranyos <#bohoc>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
karakter tetteitõl függetlenül <#idiota>

Calver
izé, lett volna videó elõtt egy "jövõ heti rész elõzetese" mondat, amit valahogy sikerült kihagyni <#rolleyes>

Calver
hátööö... nekem kicsit túl sokszor átvágta a "gondolkodás felfüggesztésének" határát <#rolleyes>
avagy lépten-nyomon olyan irrealitások/fasságok voltak benne, h a fejemet fogtam
na meg Tick, Tick, Tick... \ Boom! dupla részt úgy sem tudja felülmúlni <#bohoc>

passatgt
Castle? omg😄

grebber
Elkezdtem nézni az Alcatraz-t!Eddig nagyon frankó!

Next PC upgrade: 2022

Calver
Mad Dogs-ot nézi még valaki btw?
és ha igen: javult valamit, vagy még mindig az egész sorozat egy nagy adag kiaknázatlan, vakító* potenciál?
*enyhén megvilágított szobába "TV-zek", és Mad Dogs képi világa lyukat éget az ember retinájába, olyan rohadt fényes

Calver
mostani Revenge, bhahaha

passatgt
Eheti Hustle kurvajó volt😊

Calver
elsõ rész volt az, de ott csak "belengették", nem volt egyértelmû, fõleg h utána ki is röhögték Walter-t ("Sure is a lot of action around here." "Not for Walter, it isn't.")

de érted akkor is, itt lezavarják nagyon helyesen pár rész alatt, míg pl Castle-ben négy évada szenvednek ezzel... mert ugye mint ahogy a Psych példája is mutatja, a fõszereplõk összehozása tönkreteszi a sorozatot <#guluszem1>[/sarcasm]

passatgt
? 2. részben már rakták egymást

Calver
ó Finder, ez trükkös és váratlan lépés volt <#eljen>
UST-t lezavarni 4 rész alatt, nagyon helyes. errõl sok más sorozat mintát vehetne

ivan924
helooooooooooooooooooooooooo

itt is van még: http://goo.gl/fGwgV

jóoooooooooook

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

15 megvolt elsõre, és naná hogy két kedvenc kimaradt (Draper, Jeff)
passatgt
én igen, nem rossz, de még egy rész kell neki mert így nagyon sok volt neki

stargatelost
Na ki ismeri fel mindet? 😄 (ablakot is figyelni 😉)

Megoldás:

OFFICIAL DESCRIPTION :

Back row, left to right: Dwight (The Office), Caprica 6 (Battlestar Galactica), Dr. House (House), JD (Scrubs), Tobias (Arrested Development), Liz Lemon (30 Rock), River (Firefly), Jack and Vincent (LOST), The 11th Doctor (Doctor Who), Walter (Breaking Bad), Sheriff (Walking Dead).
Middle row: Buffy (Buffy the Vampire Slayer), Bill (True Blood), Jeff (Community), Quinn or really any other cheerleader from (Glee) and honestly could be Claire from (Heroes) if you'd prefer, Barney (How I Met Your Mother), Don Draper (Mad Men), Dexter (Dexter), Sherlock Holmes (Sherlock).
Bottom row: Sheldon (Big Bang Theory), Spock (Star Trek:TOS), Chuck (Chuck), Sydney Bristow (Alias).
Window: TARDIS (Doctor Who), USS Enterprise (Star Trek), Galactica (Battlestar Galactica), Serenity (Firefly).
Also, the dog is sorta supposed to look like the dog from Frasier, and the cat is sorta like the one from Sabrina (I've never watched either show, so I wasn't super particular about getting them right. Just wanted a few animals in it!)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Bulykin
Touch? valaki megnézte már?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

végre megnéztem én is 😄
Calver
Justified, Justified... miért nincs hozzád soha idõben angol felirat?
úgy nézném már, de rohadt déli akcentust attól tartok soha nem fogja megszokni a fülem <#szomoru2>

Calver
done, ez is kurvajó rész volt <#eljen>
Stana Katic iszonyat milyen aranyos, már Heroes-ban is kiszúrtam (pedig szerepelt vagy 5 percet), zseniális, szétröhögöm módszeresen magam az arcokon amiket levág <#idiota> csak a fodrászukkal kezdhetnének valamit, szegénynek néha úgy néz ki a sérója, mint egy szénaboglya <#gonosz1>

Calver
az még kimaradt mai kínálatból, akkor azért nem értettem <#idiota>

passatgt
Új Castle

Calver
ez mi hol merre? <#fejvakaras>

passatgt
Dr. Bark :ASDASD

hehe
Calver
"Burt Reynoooolds! Is on line oooone! ... For you, for some reason."
nézzetek Archer-t <#idiota>

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sorozatokneked készítõit ismeri valaki? Tudnék nekik segíteni, de semmilyen elérhetõségi cím nincs az oldalon...

Calver
én is, zseniális volt <#sir>
"Don't use your testicle to justify your complete incompetence!"

de reméljük "utánpótlás" is jó lesz, majd elválik.
viszont legalább 6 részes évadot kapunk. <#eljen>

passatgt
nemár😞

mindegy, remélem lesz helyette valaki jó

Calver
Justified nyitott, de még hogy <#eljen>
"I'm sorry about your tablecloth."

Calver
Vexed 2. évad lesz, fuckyeah
viszont Lucy Punch nélkül <#sir>

Calver
akkor a kisebbségbe tartozol 😊

3. évadnak volt egy kiemelkedõen jó része, a többi jószerivel közepes, illetve a vége felé részrõl részre egyre gyengébb szvsz - a mélypont Elliot lövöldözése volt, azon nagyon konkrétan még most is elkezdek röhögni ha eszembe jut <#idiota>

pedig az elsõ két évad nagyon kellemes volt, ha rákeresel oldal alján Leverage szóra, láthatod h istenítettük itt is rendesen (fõleg Parker-t <#bohoc>), de aztán sajnos rohadtul ötlettelenné vált <#rolleyes>

de, hogy egy klasszikussal éljek: ízlések és pofonok, nekem csak azért fájó pont, mert tényleg nagyon jól kezdett, és nem volt kellemes végignézni a mélyrepülését.

passatgt
akkor éthetõ, mert nem tudtad mihez viszonyítani😊 Hustle-hez képest a Leverage gáz😊