12433
-
better off ted... :D
egy pillanatra csodálkoztam, hogy mennyi fekete van a képen... :D -
ohhohó
na kép, ha már gép elé kerültem végre:
-
az:) -
erről meg gőzöm sincs mi... Monk? azt adják USA-n és én nem nézem, többi cuccukban nem emlékszem ilyenre. -
na jó, akkor már én is listázok...
hétről hétre, vallásosan: HIMYM, NCIS, reményeim szerint NCIS:LA, Bones, talán a The Forgotten és Flash Forward is.
amikor olyan a hangulatom, de remélhetőleg 1 héten belül: Castle, Mentalist, ööö... nem valószínű h Lie to Me, bár meglátjuk.
fap faktor miatt belenézek: The Beautiful Life, főleg mert csíptem Mischa Barton külsejét (a karakterét, na azt nem) The O.C.-ben. -
Monoton #5091 HIMYM, Two and a Half Men, TBBT, Castle, NCIS, NCIS:LA, Glee, Eastwick, Fringe, Flash Forward, Dollhouse és igen nálam is ez csak szeptember :D -
Na nézzük: Fringe, House, HIMYM, Heroes(bár hogy ezt minek azt nem tudom :D), TBBT, Castle, Gary Unmarried, Flash Forward, Amazing Race, Dexter, Californication, és úr isten hogy ez még csak a szeptember :D
Függő vagyok és/vagy túl sok a szabadidőm :S -
lázadó leszek, én akárhogy nézem nincs olyan sok érdekes cucc. de azért épp lesz néznivaló.
még szerencse h egy héttel a szeptemberi kőkemény műsorkezdés előtt sikerült rátalálnom a My Boys-ra, miután kb a nyarat végigunatkoztam 2-3 sorozaton vegetálva
-
nekem 90210, fringe, house, how i met, big bang, csi miami, criminal minds, flash forward, mentalist, southland, numb3rs, dexter, lie to me
jó kis szeptember lesz ez:D -
nekem 17-én kezdődik a fringe-dzsel a szezon :D
aztán TBBH, How I met és Flash Foward, CSI.... -
a Trauma a kúrvajó lesz! -
-
pici off:
-
Az bezony -
rescue me? -
-

rakj
-
Important things with Demetri Martin. -
nyugodtan:D -
ő nem szokott, de pótlom az emiatt a topicban tátongó űrt ha nem baj 
-
Passatgt rakj!!!:)
-
az 
bocs, rá kellett vezetni valahogy a népet, remélem nem olyan nagy spoiler... na meg muszáj volt belőni #5069-ben lévő ketyerét, főleg mert fogalmam sincs mi akar lenni
Deadwood-ról valaki valamit? -
már egint leverage?:D
de ne spoilerezz már, ezt még nem láttam -
na erről már mennie kell valakinek
-
-
-
semmi?
na mindjárt rakok még képet
-
na akkor... először is: Deadwood - jó, rossz, csúf, vagy esetleg kötelező néznivaló? kérek kis jellemzést/ajánlást/gyűlölést valakitől 
aztán kép, megkurtítva:
-
A kép Chuck! ;)
A link a cikkemről pedig [URL=http://bakkfitty.blog.hu/2009/08/11/tru_e_blood]itt található^^[/URL] -
jöhet:) -
szerintem nyugodtan belinkelheted, mivel itt témába vág 
na kaptok mégis képet:
-
Mindenféle szempontból csak ajánlani tudom ;) Írtam is róla egy rövid cikket, ha nem lenne itt tilos az esgén a reklámzás be is linkelném, vagy max. privátban ha érdekel:D -
megéri
eleje se rossz, de ott még csak azért néztem párszor mert nem volt más, aztán szép lassan igencsak szimpatikus lett, most meg már ott tartok h nyálcsorgatva várom a következő részt, iszonyat mennyire zseniális lett második évad
-
Hát azt a jelenetet tényleg rohadtul eltalálták:D csak néztem és ámultam, nagyon jó volt, ahogy ott bohóckodnak:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg az a beszólás... "Bullshit, god has horns!" :AS:SD:D
Amúgy igen, az, eltaláltad:D -
hát lehet h elkezdem ezt a True Blodot még suli előttxD -
(amúgy én az "istent" raktam volna be, az valami kibaszottul zseniális jelenet volt
)
ha valakinek van ötlete rakjon, nekem most nem jut eszembe semmi. -
True Blood és Evan Rachel Wood lába
-
Majdnem 1 órán át nem rakott senki, akkor gondolom nem nagy gond ha megteszem én ;)
-
rakjatok -
rakjatok