12433
-
Amúgy ilyet is lehet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Zöld: jelenleg nézem
Sárga: Nem tudni, hogy folytatódik-e
Piros: kaszáltam, de lehet majd folytatom (bár az első kettő kizárt)
Narancs: Csatorna kaszált, befejezés, lezárás nélküli
Kék: Rendes befejezése, lezárása van -
Lost, SGU, 24 miért szünetelteted? Legjobb sorozatok.
Nekem egyébként annyi van, rá se férne egy képre :D :D -
whatnext.eu -
whatnext.eu -
ezt hol is lehet csinálni? -
Monoton #7653 Amúgy nekem most ez a listám (a befejezett és a szüneteltetem kategória nem teljes).
-
hát én is szakítanék rá, de túl sok sorozatot nézek, a szabadidő meg nem sok, így szelektálnom kell. 7/10 alatt minden kasza:D -
Monoton #7651 Én úgy vagyok vele, hogy tudok rá szakítani heti 45 percet :D -
első 3 részt megnéztem, azóta pihentetem. jó sorozat, kevin spacey karakter kurva jó:D csak a sorozat témája nem nagyon érdekel az a baj.. majd ledarálom ha utolérem magam a jelenleg futó sorozatokkal. -
hát végül mégis kaszáltam:D
nagyon gyengék ezek az országos sorozatok.. az arrow és a mob doctor kivételével mindent kaszáltam eddig:S -
tegnap megnéztem a House of Cards első részét, érdekes meg jó is...deee valahogy mégse akarom tovább folytatni :D -
Monoton #7647 Magtaláltam. Charlie Jade a címe. -
Monoton #7646 Keresek egy sorozatot. A jövőben játszódik (ha jól emlékszem :D), főszereplője egy nyomozó és párhuzamos világok is vannak. Na ez a rendőr átkerül egy másikba és kb. ennyire emlékszem :D Valaki esetleg felismeri a sorozatot (5-6 éves lehet talán) az infók alapján? -
Az a baj többek között, hogy úgy csinálnak, mintha valami Lost szintű kultsorozat lenne ez a Cult (a sorozatban lévő Cult) ezer rejtett utalással (szintén Lost), közbe meg egy ilyen gagyi nyomozgatós, klisés szarnak néz ki, a húderossz múltú főhőssel, amibe csak beleerőltetik a rejtélyeket :D -
Monoton #7644 3. rész végén az a visszafelé lejátszás mekkora baromság már :D
-
ja, tuti kasza:D
t-bag szerepelhetne többet azt nem bánnám, itt is magasan a legjobb karakter. -
Monoton #7642 Hát a nézettsége elég halvány, úgy hogy lehet nem is neked kell majd :D -
hát eléggé unalmas volt az eddigi 2 rész számomra, de érdekel a végkifejlet szóval sztem nem kaszálom. -
Monoton #7640 Na ez a Cult pilot elég érdekesnek mondható és van benne potenciál
-
Monoton #7639 Na az Utopia az első rész után nagyon beindult. Remelem lesz masodik evad. :) -
egyébként ezt megnézheti bárki, psych s07e03, önálló marhaságnak is tökéletes, nem kell hozzá megnézni a korábbi részeket, ha valaki esetleg nem szeretné:) -
psych, baszki:DDDD
+ kate mellei...:) -
Grimm az legalább fasza sorozat! -
maradj inkább a Grimm-nél bazdmeg... -
Primeval 3. évad végére értem. Mondtam én hogy az újhoz képest egy 0 ez.
Itt bármit csinálnak átmennek visszajönnek kinyírnak mindent semmi hatása nincs semmire.
És ezért voltak oda az újat meg lelőtték
-
Monoton #7633 egytáblatibicsokit
-
én már a pilot előtt elkaszáltam!
egyébként a Mayday elég jó, nagyon angol(lehet ez sokaknak nem fog bejönni), The Killing és Harpers Island hasonlóságokkal:) -
én az első évad végén elkaszáltam, kapok csokit?
-
ldavid #7630 engem már egyre kevésbé érdekel a mostani évad is
lehet hogy karakterekről szól, de szerintem elég szarok mind, nekem legalábbis nem igazán jönnek be -
Nézzed csak, mindenképpen jobb lesz. -
Monoton #7628 Én nem kaszáltam, hanem félretettem mert van mást nézni. Csak kíváncsi vagyok mások véleményére és tisztában vagyok vele, hogy karakterek a lényegek (hentelés nekem sem kell orrba-szájba), de abban a fél szezonban rohadtul megállt minden, még a karakterfejlődés is (na jó a félévadzáróban volt kis meglepi). -
Jajj de unom már, hogy mindig felbukkan valaki, aki elsírja, hogy "jajj de unalmas volt a 2. évad, kaszáltam is, de akkor most milyen a harmadik évad?" Jó bazmeg, pörgős, és a második évaddal sem volt gond, mert AMC minőség volt, csak el kéne fogadni, hogy ez a sorozat a karakterekről szól, és nem a zombi hentelésről. De ha tudni akarod, tényleg bepörög a harmadik évad, sőt már a második évad vége is. Mindenképpen érdemes folytatni. -
Community pedig zseniális, nem a szokásos humort próbálja megfogni, és ez a jó benne.
Homelanddel egyetértek, bár azért ennyire rossznak nem mondanám, én azért végigdaráltam az első évadot (pont az eleje jött be, amikor még nem igazán lehetett tudni, mi van Brodyval). A második évad viszont már eléggé bejött (bár ezt is csak darálva tudtam megnézni).
Spartacus: az elejéhez képest hatalmas visszaesés, de még azért még mindig tart egy szintet. Sajna az intrikiák lecsökkentése nem tett jót neki, de hát kellett haladni a sztorival, nem lehettek végig a ludusban :)
The Walking Dead: így van. -
Monoton #7625 WD-et néztem a 2. évad feléig (nagyszünetig). Félretettem, mert az az egy helyben álldogálós farmos hercehurca minden volt csak nem izgalmas :D
Azután felpörög a sorozat, vagy marad olyan semmilyen? -
Par sorozat amit mostanaban neztem/nezek.Nem ajanlonak szanom,csak hatha valakinek kapaszkodot jelentenek ha mostanaban keresne valami neznivalot.
Community: kozepszeru,1-2 jo poennal,igaz azok tenyleg utnek.Osszessegeben ez azert keves egy alapvetoen humorra alapozo sorozattol.Erdekes hogy a foszereplok szinte mindegyike unalmas,a mellekszereplok viszont zsenialisak.(dean,Chang,prof Duncan)
5/10
Homeland: ez nagyon rossz,az elso evad 2/3-aig birtam,aztan abba is hagytam.Hiteltelen alakitasok,bealvos reszek.Claire Danes borzaszto,a tobbiekkel vegulis nem volt gond amig neztem.
2/10
Spartacus 3.evad: Szinte tokeletes ha leszamitjuk hogy Liam McIntyre mennyivel gyengebb mint Andy volt,raadasul rohejes ahogy az x labaval nehany jelenetben alldogal es kemenykedik.Ceasar es Crassus viszont siman kompenzalja.
8/10
The walking dead:Ezen meglepodtem,gyulolom a zombie-s dolgokat,mindig is igy volt.Ez viszont a monitorhoz szogezett amig le nem porgettem az eddigi reszeket.Nagyon profi sorozat,minden varakozasomat felulmulta.
8/10 -
Ez a régi primeval a szöges ellentéte a new worldnek.Itt nem az hogy juttassuk vissza a lényeket mert baj lesz írtsunk halomra mindent ami mozog azt csá
-
"Fly, Eric. Fly high. High into the clouds."
le kellett állítanom úgy röhögtem... úristen, ez kegyetlen volt
-

-
ldavid #7620 :D -
Monoton #7619