114
Mirror\'s Edge
  • gereee93
    Rendben.
  • akyyy
    itt kérdezd meg
    itt mindenkinek xboxon van meg vagy ps3-on.
  • gereee93
    Valaki monndja meg, hogy mért van ez, hogy elkezd sétálni magátol. Nemnyomok semmit. És pc-n jáccom
  • Skyline
    Bogzon vittem végig kb ugyanez picit gyengébb a graf,de egyáltalán nemsokkal,mondhatni iciripicirit.:)
    Tsak onnan nemtok screensátot csinálni:)
  • akyyy
    De ezek PC-s képek, ez meg konzol részleg
  • Skyline
    Ha kellik rakhatok 8qx aa-t is csak azt nemrég kapcsoltam be azthittem szaggatnifog vele de azzal is tökéletesenmegy:D
  • akyyy
    xboxon is van warez:P
  • Seth
    Az a belassulásos hiba crack hiba,szóval? XD
  • akyyy
    eredeti vagy nem?
  • nud
    pc-n nyomod?mert nekem is ez van a3.pályán,pedik a pecsset is felraktam...
    hát ez így eléggé szopacs...
  • gereee93
    Csá mindenkinek. Az, hogy lehet h futok futok és elkezd sétálni? valaki mondja meg pls. THX.
  • akyyy
    véletlenül sikerült lőnöm egyet a levegőbe egy közelharcnál, ez számit a végjátszásban? utánna egyből meg is haltam, úgyhogy azt a szakaszt újrakedzem,d e remélem nem lesz az hogy most lőttem lőttem, nem kapom meg achivmentet
  • akyyy
    ezek az új pályák csakis ms pontból lehet megvenni mert úgy nagyon drága az a kevéske pálya. nincs más megoldás?:P
  • akyyy
    Vagy mágvárjuk, még kijön PC-re, és ott tuti nem DVD formátumba lesznek a fájlai:D persze ez sem garantált, de ha ki fog jönni külön a zenéjeis, akkor ennyi-.-
  • drdrehun
    Ha esetleg érdekel arra már rájöttem, hogy az előadó Solar Fields művésznevű svéd jóember, és ki fogja adni a játék zenéjét egy albumon, de még nem tudja mikor. Lassan szólok neki, hogy elérkezett az idő. :)
  • drdrehun
    Sajnos nem. :) De azért köszi hogy segíteni próbáltál. Végignézem majd a stáblistát hátha abból kiderül valami.
  • akyyy
    Én arra gondoltam hogy fogod az xbox lemezt, és beteszed PC-be!:D

de ha olyan a felépítése, mint egy DVD- hát nem tudtam, még én se tettem bele gépbe xbox lemezt:) azt hittem olyan a felépítése mint egy sima játéknak, benne a zenéivel, etc.
  • drdrehun
    Egy kicsit fejtsd ki légyszi a technikáját! köszi előre is!
  • drdrehun
    dvdripre gondolsz? mert ez így egy dvd-nek néz ki, de az audio_ts hót üres.
  • akyyy
    tedd be PC.be
  • drdrehun
    "Nem értelek dicső lovag."
  • akyyy
    tedd be gépbe a lemezést és szedd ki
  • drdrehun
    Esetleg nem talált valaki linket a játék zenéihez? Nem az ingyenesen letölthető still alive-ra és mixeire gondolok, hanem az ingame zenékre. Iszonyat chill zenék mennek néha csak azért lövöm be a boxot hogy hallgassam őket az extráknál. Kate mission puzzle zenéjétől kész vagyok. Anyone?
  • akyyy
    hát én már ha kifizettemérte ennyi pénzt, megszenvedek, hogy végigjátszás meg csalás nélkül játszok (bár igaz, time trial módba már muszáj megnézni youtubon egykét dolgot, hogyan lehet gyorsan átrphanni az adott szakaszt, hogy legalább közelébe legyenk a rekordnak:D
  • drdrehun
    Én most vittem végig a játékot, és ez nagy dolog mert az utolsó talán a Curse of the Monkey Island volt. Nagyon bejött a színvilága, a pályák is látványosak és változatosak voltak szerintem, a zene pedig brutál jó. A sztori tényleg nem túl odab*szós, de a hangulata engem teljesen megfogott. Az utolsó 2 chapter hangulata mindent visz. Csak ajánlani tudom, pedig mindig is útáltam az fps-eket. Kivéve a Bioshockot, bár az se klasszikus fps.
    Ha valaki elakadt volna esetleg: http://www.mahalo.com/Mirrors_edge_walkthrough
    Néha segít, nekem is használnom kellett egy-kétszer.
  • akyyy
    hol vannak a táskák?
  • RYO21
    gondoltam h egy ilyen topikba nincsennek képek
  • akyyy
    próbáltam a time trialos részt, a legelső pályát, 1 perc alatt én nemtudom megcsinálni:(((
    1:02 jelenleg a rekordom:S
  • akyyy
    melyikj építkezs?

van egy mikor van egy nagy bazi lyuk amibe egyszer lejutsz, utána meg ki kell belőle mászni, ott van egy zárt kerités, melette teehetautók, arról uorj át, ugrás közbe gugolva
  • Brad85
    megvan :)
  • Brad85
    Segítsetek...
    Hogy kell kijutni az építkezésről?
    Miután felhozott a mélyből a daru emelője ki kéne jutnom, zsarukat már kinyírtam de hol a kijárat?
    Táska már nálam van...
  • Hoz_Hun
    Na végignyomtam 2x. Nekem bejött a játék, mert nagyon hangulatos. Ennek ellenére megértem ha valakinek nem jön be. Számomra is akadt jó egypár negatívum.
    Ami engem a legjobban idegesített, hogy minden pályán halálra üldöznek a zsaruk. Ahhoz képest, hogy nem lövöldözős, meg ilyesmi, több töltényt lőnek el benne, mint a CoD-ban. Értem én hogy nyomást akarnak gyakorolni a játékosra, na de minden egyes pályán? A másik meg hogy ha úgy akarom megcsinálni, hogy nem ölök meg senkit (minden fegyvert eldobok) bizony nagyon szopok egy két helyen. Lépcsőn igen szar bunyózni, a géppuskás kommandósok kezéből meg tiszta lutri, hogy abban a 0.23 secben amíg pirosra villan a fegyvere ki kapja-e vagy sem. A többi fegyveressel nem volt gond.
    Nekem nem tetszet a rajzfilmes átvezető. Sokkal jobb lett volna, ha a játék grafjával csinálják meg. Igen kizökkentett mindig.
    Néhány környezet nagyon kidolgozatlan. Irodák szinte vicc szinten vannak, de az is szerencse, hogy utcán nem kell sokat menni, mert az botrány. Az meg hogy a gyalogosokat nem tudtam sniperral lelőni, milyen már (amúgy is gányul néztek ki, na persze értem nem ez a játék lényege).

Hiányoltam: hiányoltam, hogy legyenek benne NORMÁL futármunkák!!! Durva hogy tulajdon képen az első pályán kívül EGYETLEN táskát sem kell leszállítani senkinek. Ilyen nehéz lett volna pár mappot összerakni, csak futárkodásra?!? Ez a csaj egy futár, mondom FUTÁR!! És az egész játék alatt nyomoz, meg rohan a zsaruk elől. Gondolom a többi futár tartja el addig is.

Na mindegy. Ezt leszámítva jó kis játék. A zenéje meg igazán nagyon jóra sikeredett.
  • akyyy
    rájöttem, valami bukfencet kellet vetni, loál
  • akyyy
    letöltöttem a demót, és elakadtam az elején.

egy piros deksza van , kb vele egyvonalba szembe egy sárga lépcső és valami oyíasmit ir ki

hold t skill roll when close to the ground after a high FAIL

• Grizzly4x4
    köszi pedig már arra is szarakodtam ahol ezek a polcok vannak de akkor körbenézek még egyszer
  • kwalker
    Ez a terület (raktár) 2 részből áll a kettőt egy drótkerítés válassza el. Át kell mászni a kerítésen és ott a polcokra felmászni, pontos nem tudom leírni mi a sorrend de egyre feljebb kell jutni (folyamatosan, ahogy a terem egyik részéből jutsz el a másikig). Lényeg, hogy innen már be tudsz majd menni abba a szobába, ahol van a kapcsoló. A piros ajtónak ezután lesz szerepe kijössz rajta és a futószalagon keresztül átjutsz a másik terembe.
  • amdrula
    Ha rájössz leírhatod, mert tegnap én is ott hagytam abba, igaz csak 2 percig próbálkoztam...aztán megjött a pizza xd
  • Grizzly4x4
    légyszi valaki segítsen egyszerően tényleg foglamam sincs hogy tovább
  • Grizzly4x4
    Hali kéne egy kis segítség, ismét elakadtam de most tényleg lövésem sincs merre tovább pedig tegnap 1 órán át kerestem az utat. Szóval ott vagyok ahol ilyen futószalagok vannak egy épületben és szerintem azokat kell valahogy beinditani, tudom is hol a kapcsolo legalábbis látom az üvegen keresztül de nem tudok sehogy sem bejutni a szobába. Az van hogy az ajtó piros betöröm és bejutok egy ilyen előszobába de ott van még egy ajtó a másik szobába és ott van bennta kapcsolo de az ajtó ittmár nem piros tehát nem tudok bejutni sehogysem. lehet hogy csak játékhiba lenne? Mindenesetre nemsokára betöltöm mégegyszer a pályát és lehet hogy jó lesz és csak tegnap este nem jött össze. Mindenesetre ha valaki tudja hogyan tovább az légyszi segítsen előre is köszi
  • DarkSector
    Persze mindenki igényének nem lehet eleget tenni, akkor nézzetek szét a többi játékok tájékán, és lehet visszasírjáttok még ezt a játékot.
    Én eddig nem vettem észre, hogy a többi jobban lekötött volna, vagy nagyobb durranás lett volna.
    Kivéve a silent hill ami nekem jobban tetszik, de viszont más stílus.