114
Mirror\'s Edge
-
#32 a kettő nem ugyanaz.
:P -
#31 hat.. chapter 3 utan tenyleg ugy vagyok vele, hogy ez nem valami hubazz jatek.. dehat ahany ember annyi velemeny. Ocsemnek pl nagyon bejon.
Tudom kicsit hulyeseg de en kicsit a szuper erok iranyaba vittem volna a dolgot. pl a vegere erosebb lenne a csaj, nagyobbat ugrik. stb.. mint a crackdownba... a lassitas kifejezetten idegesito amugy.
Nomeg olyan dolgoknak is orultem volna, hogy mondjuk az emberunk elveszti az egyensulyat es az egyik felvillano gombot le kell gyorsan nyomnunk kulonben kicsuszik a keze es bye bye... de semmi ilyesmi :( -
#30 Szerintem is nagyobb volt a füstje mint a lángja.A sztori nem egy eldobom az agyam, a harc és a fps-része egy 0 de a látvány az AAA kategóriás és ez képes mindig a képernyő előtt tartani. -
#29 kiprobaltam, erdekes, nem valami hubazz jatek.. de majd meg folytatom ma -
#28 CSA!
Magyar feliratos verzió nincs mi?
Me látom magyar EA-s oldala van. -
Grizzly4x4 #27 Hali mindenkinek elakadtam egy résznél és segítség kéne. ott vagyok ahol egy runner faszit kell követnem aki egyébként bazigyors és nem igen bírom utolérni és amikor egy konténerre felugrik akkor eltűnik én meg nem tudom merre kell tovább menni olyan konténter aminek tetején vannak ilyen ventillátorszerűségek -
#26 Lehet nevezni fps prince játéknak is, vagy akármi, de ettől még ha nem is világmegváltó játék, mindenképpen egy új játékstílus alapköve.
ilyet még senki nem próbált.
Nagyon úgy érzem, hogy ezt technikailag eddig még nehezen lehetett volna megoldani.
Most megtették az EA-nál, és legalább annyit fog hozni a konyhára, mint a többi játékuk.
sőtt a Dead Space is szépen teljesít, és fog is teljesíteni. -
#25 Háát ebbe beletenyereltem.
akkor ne higgy magadnak!
:P
Most komolyan izlés kérdése.
De amúgy miket hiányoltál a játékból? -
Gabe18 #24 Ahogy játszottam ezzel kb másfél órát bennem egyre inkább az fogalmazódott meg hogy ez a játék nem más mint egy FPS-be ágyazott Tomb Raider.Persze itt nem kell kincset keresgélni,de ez az ügyességi ugra-bugra,nekem ezt juttatta eszembe.
Illetve az az érzésem lett hogy ezt a játékot jobb nézni,mint játszani.A videókon látványos akciózás,igy már nem hozza át annyira a hangulatát.
Nem rossz,nem rossz,de valahogy nem az igazi. -
#23 NEM magyar felirattal fog megjelenni a game nem?
Csak a pc-sek kapnak magyar sub-ot? -
#22 Csak halkan megsúgom, hogy az a srác én vagyok..... -
#21 Amúgy kíváncsi lennék, hogy mire gondolt, hogy mi lesz még a játékban???
Legalább mondana példákat.
Vannak korlátok, csövek aknák, csatornák...meg számtalan háttérelem.
és még hab a tortán a fegyós lövöldözés, meg ahogy lebokszolod az ellent.
Mi kellene még, vagy van amit megigértek ezen kívül a fejlesztők, és hiányzik?
Egy példa.
"A GoW meg azért szar mert nem lehet ugrálni, meg kapaszkodni, meg csúszkálni"
háát ezzel a mondattal valszeg kiröhögnének. Mert az meg megy másik stílus.
FiFa-ban sem lehet lövöldözni......mert az foci. Ennyi -
#20 Ne hogy már erre adjál.
Ennek a srácnak egyszerűen nem jön be.
Ha 16 gombal kéne ugrálni, akkor az lenne a probléma, így sem mindig sikerül elsőre minden.
Egy demo-ban lát egy rövid részletet, és ebből asszonnya nem is nyújhat többet.
No Comment.
Kétszínű világ...No Comment, szerintem lenyűgöző, és kiemeli a játékok közül.
Ez egyéni vélemény nem általános.
Meg fegyóknál kevés a töltény, és nem fogunk vele embert ölni.
érdekes én 1 stukkerrel 2-3 embert simán szitává lőttem.
Meg ez nem is erről szól.
Játszon unreal-t.
Mond az valamit ennek a srácnak hogy Condemned????
Jön egy új ötlet, ami nem egy lerágott csont, és ez a véleménye a srácnak....ki ő?
Én magasról leszarom például.
Én örülök, hogy az EA megalkotta a Mirror's Edge-t, és semmivel sem lesz unalmassabb, vagy gyengébb bármely más játéknál.
Vagy GoW2 most az isten... az sem sokkal több azz első résztől, csak szebb. ennyi.
Ezen egyszerűen csak röhögni tudok. -
#19 Na erről az "új játékstílusról" elolvashatjátok a véleményemet itt. -
#18 vagyis érdemelne egy banner-t...
jesszusom már félrebeszélek.
:P -
#17 Na faxa akartam csinázni topicot mert keresőben nem találtam.
Nem mutatja ki a kereső, vagy a '-jelre zavarodik be????
Bazz...
Na mindegy faxa a játék és érdemelne egy topic-ot. -
#16 A PS3 verzió exkluzív letölthető tartalmat fog kapni. -
#15 PC verzióhoz,ez itt a konzolosok fóruma. Legalább visszaolvasnál kicsit ebben a nyúlfarknyi topikban... -
EK1TEP #14 Van topicja! -
#13 Igen, a fejlesztés teljesen a DICE-höz kötődik. -
meril #12 Az EA csak kiadó lesz? -
n3whous3 #11 akkor -fav, +fav :D -
#10 Igen a PC játékosoknak, de ez a konzolos rovat:) -
#9 Van már topikja gyerekek. :S -
#8 "Megjelenés ősszel lenne esedékes X360/PS3-ra."
PC lemaradt.
A nem túl távoli jövőben a Földön teljesen elterjedt a digitális kommunikáció, de természetesen akadnak még olyanok, akik a hagyományos úton bonyolítják az üzleteiket. A játékos egy ilyen női futárt, hírvivőt alakít, akivel háztetőkön, toronydarukon kell rohannunk célunk felé.
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
A Mirror's Edge egy teljesen egyedi belső nézetet használ. A testünket teljesen lemodellezték, szóval karunk-lábunk lengedezni fog futás közben. Ha begyorsítunk, a világ elmosódik mellettünk, csak a cél lebeg a szemünk előtt, mely vörös aurával vibrál. Harchoz szintén végtagjainkat használhatjuk - fegyverekről jelenleg még nem érkezett hír.
A Mirror's Edge PC-re, X360-ra és PS3-ra egyaránt készül. -
n3whous3 #7 Mármint ami a környezetre vonatkozik, gondolom "elnyomott társadalom az erős kezű vezető alatt" féle cucc. De azért jó :) Ha meg nem, akkor... -
n3whous3 #6 De valahogy az az érzésem, hogy az alaptörténet lopott... Valaki játszott-e már a Mark Ecko's Getting Up-al? :) -
n3whous3 #5 Basszus, jó ötlet. -
#4 ómájgáss :]
na végre valami újszerű. és emelett eddig... pompás :) -
#3 Én nagyon várom, ha az irányítása jó lesz, nem lesz itt semmi baj. :] -
#2 jóféle -
#1 A DICE fejleszti ezt az érdekes képi világgal operáló parkour játékot, melyben egy Faith nevű Runner-t fogunk irányítani FPS nézetből felhőkarcolók tetején. Megjelenés ősszel lenne esedékes X360/PS3-ra. Érdemes odafigyelni rá.
PlayStation Day-en kiadott trailer
A játék történetét összefoglaló animációs rövidfilm