275
A sikeres Xdoboz exluzív szerepjáték folytatása!
-
Spookyz #235 Mi a kulombseg a premiumos es nem premiumos DLC között ?:) -
Renátó1985 #234 Sziasztok valaki tudna nekem segíteni a 6 baba megszerzésében?
köszönöm előre a jelentkezőnek -
#233 Nem. -
#232 Nem tudtok vmit a pc-s verzióról? lesz egyáltalán ? -
Pityesz #231 Szia,
köszi szépen! -
#230 Kutya snack, ilyen kis csontok. Barmelyik general arusnal lehet kapni. -
Pityesz #229 Sziasztok,
hogy kell a kutyát meggyógyítani?
Azt vettem ki, hogy kutyaelixirre lenne szükség, de sehol nem találok!
Hol lehet kapni?
Előre is köszi!
-
#228 Purge? Te nem magyarul játszod? Le van írva hogy ha alacsonyan tartod az áraidat akkor tiszta leszel, ha magasan akkor korrupt. -
nyiri krisztian #227 HELLO MOST TALÁLAM IDE . -
Forcee #226 a corrupt és a purge ra mi hat ki? mi alapján változtnak azok? -
#225 nem -
uiztu #224 Helo!
A A Fable 2 Pc-re már megjelent? És légy szíves küldjetek majd egy privát üzenetet, ha írtok ide. Mert eléggé kihalt a fórum. -
#223 Ok. -
#222 Rakd fel otosre es nem lesz problema. -
#221 Tapasztalatotok szerint melyik a legjobb varázslat ami tömegre hat és legnagyobbat sebzi? Colosseumba kéne valami ha 85en körbevesznek. Eddig a pokoltűz-re gyúrtam jelenleg 4-es. -
bino512 #220 hát ez szuper::D:D -
#219 Akkor fogalmam nincs, nekem azonnal megjelentek az uj emberek amint felmentek a kiegeszitok.
"A hiba az on keszulekeben van." :P -
bino512 #218 hali. megnéztem és senki új nincsen se a dokkoknál se sehol:S nem értem.pedig a vinyón fenn van a 2 dlc. mi lehet a baj? valaki pls help:D -
bino512 #217 Thx előre is .Most barátnőm játszik:D utánna megnézem:D -
#216 Semmit nem kell aktivalni. Bowerstone-ban ott lesz a ket contact a foteren, akiknel indulnak az uj kuldik. -
bino512 #215 Hali Mindenki.Azt szeretném megtudni ha megvan mind 2 dlc,hogy lehet őket aktiválni mert leszedtem őket fenn vannak a winyón,de ha elindítom a gamot semmi újdonság nincsen:S valaki pls help,mert már naon idegesit. Előre is köszönöm=)=) -
Tylerhun #214 hali
kellene nekem egy kis segítség, nemrég megszereztem a fable 2-t és a bnőmmel szeretnénk coopban nyomni. Csak olyan lehetőség van erre, hogy bekapcsoljuk a második kontrollert és aztán megjelenik az a kis henchman karakter, vagy van ennél értelmesebb lehetőség is erre?
-
Petsokra #213 Jó is és rossz is, mert a lényeg szerintem a vége amikor választanod kell, hogy megölöd-e vagy elüldözöd.. :)
De egyébként asszem itt nem lopsz hanem keresel.. de ebben már nem vagyok biztos.. -
Petsokra #212 Sziasztok!
A Fable2.com-os ládát úgy tudjátok kinyitni, hogy felmentek az oldalra megcsináljátok a filmet, majd beléptek az xbox.com-ra a reggelt live címetekkel, majd ha ez megtörtént, akkor a Live-val menjetek Fable 2-majd nyissátok ki a ládát, nekem könyv volt benne meg rózsaszín festék.. Ha sikerült írjátok már meg mit kaptatok, hogy ugyan az -e vagy más is van.. egyébként egy kérdés ha meghalt a kutyád, lehet másikat szerezni vagy fel lehet támasztani?
thx.. -
simon7108 #211 van 1 kuldetés vérkon az a neve asszem,hogy T.O.K.I. na a csávo olyan feladatokat ad,hogy lopjam el neki 1 házbol a szent pitét vagy mit:Dmert utána meg lehet tisztitani a várost vagymi...most akkor ezzel jot teszek?vagy átver a csávo és csak lopom neki a kaját?
mert elsore joként szeretném kivinni:)
ja és osszes DLC fizetos? -
Ribizlee #210 ok koszi szepen! -
#209 vegyél sok zellert az fogaszt -
Ribizlee #208 hello! egy gyors kerdes: kicsit funy de az a helyzet h nekm vmiert elhizott a hosom es most full dagadt:S szal a kerdes az h hogy lehet lefogyni ha lelehet egyaltalan?:D -
martin4955 #207 Hogy én erre nem jöttem rá... :D köszi -
#206 ezen fentvan -
uiztu #205 Hello!
Engem az érdekelne, hogy mikor fog kijönni Pc-re, és honnan lehet letölteni majd? -
#204 Bekapcsolod a masik kontrollert... -
martin4955 #203 Üdv!
Az érdekelne hogy a játékban van-e offline co-op-ra lehetőség. És ha van akkor hogyan lehetz beálítani? -
#202 Fable II 1000G :P -
kunszabi10 #201 Várom már pc-re.Az a jó a pc-s játékokban hogy, meglehet őket hekkelni(pld.:500ft-ról,1000000000ft-ra). -
#200 Targytalan, sikerult beszereznem mindegyikbol egyet.
Amugy teljesen nyitott online modban a Fable II kicsit olyan, mint egy MMO. Bowerstone foteren mindenki arul, kiabal, tarsat keres, achira vadaszik, etc. Poen. :)
Csak, kar hogy ennyire korlatozottak a lehetosegek... :P -
#199 + 2 Garth -
#198 Az a baj,hogy nekem is csak Reaver Van! -
#197 Van egy rakas Reaver babam cserere! Jelenleg minden erdekel (Hammer, Garth, Theresa, Lucien). Ha erdekel egy csere dobj egy privit ram Live-on (ID: Rince Art). -
#196 Van lehetőség angolra váltani,viszont a magyar verzió is nagyon hangulatos és igényes!Jó szófordulatok,eltalált és hűen fordított kifejezések!