266
Machinarium, az Amanita Design új kalandjátéka
  • CamelX
    Köszii :)
  • gregtom6
    De van.
    http://www.amanitadesign.com/
    flash games, és animation menüpontokat nézd meg. Van még pár játékuk.
  • CamelX
    Na, az az aminek nem jutott eszembe a címe. Kár akkor hogy több játékuk nincs :(
  • Máté94
    Samorost amit még csináltak.
  • CamelX
    Tud még valaki hasonló elvont, pszichedellikus ambient zenével megáldott játékot? Neten volt valami hasonló, nem jut eszembe címe, de a 2. rész vége fizetős volt :(
  • gregtom6
    Sehogy, ugyanis nem lehet resetelni, mozgatni kell a lámpás bizbasszal. Ha semelyik irányba se mozdul, akkor újra kell tölteni a játék korábbi mentését.
    Mégis honnan tudná itt bárki, hogy ilyenkor mit csinálj? Nem mi írtuk a játékot.
  • JagFater
    Na akkor okoska mutasd meg, hol írja a könyv, hogy kell resetelni az olajozó bizbaszt...
  • gregtom6
    Bírom az ilyet, hogy kérdezget mindenki mindenkit, hogy kell továbbjutni.
    Hát ott van a könyv, minek megkérdezni, abból hamarabb megtudod...
  • JagFater
    Elakadtam...
    A kutya elé kéne olajat csöppentenem, de a vízben úszó kütyüt nagyon hátra toltam és az istennek sem jön vissza. Mi a módja?
  • muhpet
    Á, értem, kösz...arra rájöttem, hogy a 0.-hoz meg a -1.-höz nem kell az a lámpa, de azt gondoltam hogy a 2.-hoz kellenek a középsők, ezek szerint nem.:)
  • Seth
    A 2. lámpa még nem kell amikor először jársz a liftnél.Pár emelethez nem kell az a hiányzó lámba, szóval azokon nézelődj
  • muhpet
    Most én is elakadtam a liftben, nem találom a második kis lámpát.
    Nem tud valaki segíteni, úgy, hogy azért NEM mondja el pontosan mit kell csinálni?
  • pite9
    hatalmas ez a játék!egyszerűen odab*sz! :DDnagyon átgondolt,kicsavart,és kicsit beteg is de azért nagyon tetszik:D
  • n003
    már megvan
  • muhpet
    Hát ez egy zseniális játék! Nagyon jó érzés valami újat látni, és a feladványok is hihetetlenül jók! Én most ott járok, hogy odaadtam az elemeket az őrnek(?), gondolom jön a torony. Nagyon tetszett a játékgépes logikai játék, megszenvedtem vele, de sikerült. Viszont néhány helyen használtam már a beépített végigjátszást, és mindig rájöttem, hogy nagyon idegesítő dolgokat nem vettem észre.:)
    Nagyon remélem, hogy lesz folytatás, és kicsit hosszabb, bár megmondom őszintén én rövidebbre számítottam, de persze ettől függetlenül még mindig elég rövid.
  • n003
    valahol elba..tam :( a liftbe való dióda avgy mi abból csak egy van a robotporszívóból de hol a másik?
  • FL Zoli
    Én is kivittem..bár bevallom 1X szer muszáj volt puskáznom: a 2. játékgépnél..mert ott csak pislogtam, hogy mi van:)
    Hál'Istennek nem volt olyan elvont, mint a Day of the Tentacle:)
  • balee4
    Grat. Muszáj volt belenéznem egy-két helyen. :D
  • Máté94
    Igen?:D
    Csináljj jobbaT!Rajzold meg gondold ki az összes részleett!:/
  • Rapid81
    Ahogy befejeződött, 100%, hogy lesz második rész.
  • hispan2
    Sajnos az... 2-3 óra... De ettől még igazán egyedi... Szerintem amennyire most mindenki szereti, tuti lesz második rész :)
  • Rapid81
    Hát ez marhára rövid volt. :D
  • Seth
    egyszerű Ötödölő - Dévényi Tibi bácsi megoldja
  • hispan2
    A csavaros-anyásnál van egy kép arra vonatkozólag (a segítség bal lapján), hogy mi lenne az a konstelláció, amit Neked ki kéne rakni, hogy zavarba hozd a gépet. Ennek a játéknak az a lényege, hogy olyan helyzetet teremts, amiben az ellenfélnek legalább 2 rossz lépés közül kell választania. Ha csak egyszeres lépéselőnyben vagy, az még nem elég.
  • zso23
    Minden elismerésem mester, szép munka! :)
  • Máté94
    Meg a csavaros anyás feladatot:D
  • Máté94
    Köszi!A kirakóst nem tudom megcsinálni:D
  • Seth
  • hispan2
    Csináltam végigjátszást szöveggel-képpel.

Végigjátszás (hispan)

Akinek nem világosak a nyilak, kövesse a sorszámokat.
  • YLi
    Gyapjúúúúúúúú (juhéééjj)!! Elszakadt végre áááh.
  • Seth
    húzogasd csak...... XD le, fel, le, fel, ismételd....le.....fel :)
  • YLi
    Igen oda áll, na jó akkor huzogatom még majd csak lesz vmi. :)
    Köszi a segítséget!!
  • Seth
    Ide (mondjuk itt már minden meg van csinálva)

• YLi
    Na ez az nem tud a közepére állni csak a két szélére.
  • Seth
    Állj a drót közepe alá, aztán kinyújtod a tested, vissza, kinyújtod, majd vissza.Ha jó ütemben csinálod akkor szakad a drót
  • YLi
    Én vok a béna már le-fel oldara mindent csinálok, de nem akar szekedni a drót. Pedig már bekajálta a madár a puuzle darabot. :(
  • Máté94
    Már meg van mind.Most vagyok a robot macskánál meg a forrasztó bádognál:D
  • hispan2
    Pedig úgy kell... A madárka elvileg húzódozik veled, és úgy esik le, hogy elszakad a drót...
  • hispan2
    Nem sodortál még sose cigit? Ott a WC papír, meg az a zöld növény, ami kilóg a csőből. A zöld növényt megszárítod a villanykörtén, és a papírral kombinálva cigi lesz... Ennél még sokkal nehezebb feladatok is lesznek...
  • YLi
    Hogyan sikerült elszakítani a villany drótot? fel-le mozgattam a robotot de semmi. :(