Machinarium

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totyak
Nagyon nagy köszönet érte. Akkor azért csak el lehet szakítani, csak nagyon nehezen. Köszi mégegyszer.

balee4
Na sikerült, elszakadt! De ne tudd meg mennyit szarakodtam vele, vagy 10x-re szakadt el. :D Tényleg vmi gond volt.
Mentés. (a puzzle darabot felvettem)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

totyak
Igen ellopta. Aztán utána mindig ugyan azt csinálja, amit én. Ha a hídra megyek, akkor õ is a híd feletti drótra száll. Aztán elkezdek fel-le tornázni, õ is csinálja. A drót kileng de nem szakad el. Probáltam gyorsan rángatni az egeret, vagy lassan húzogatni, esetleg ritmusra, de nem történik semmi már órák óta. Ezért kérem valakinek a segítségét. Már Flash Playert is frissítettem.

Seth
A puzzle darab megvan már ami az áram bekapcsolásához kell? A madár ellopta már tõled?

PSN ID.: Beegabor

totyak
Valaki legyen olyan kedves és szakítsa el a madár drótját, aztán mentse el nekem és küldje vissza a fájlt. Nekem órák próbálkozása után sem szakad el.

Mentett játékom

Elõre is köszönöm.

Sziasztok! Most vittem végig,de ez nem is olyan rövid,mire rájössz mindenre,nekem kb 3 napomba telt.De most tökre büszke vagyok hogy egyszer sem néztem végigjátszást!Igazából a fejtörõkkel akadtam el legtöbbször.Pl 1 órája tologatom a kis táblákat,de sehogy sem akart összejönni,mondom feladom,máskálok egy kicsit,erre látom hogy a madár követ,egybõl lesett mi van,utánozott..Szerintem zseniális az egész,egy ilyen játékon nem végigrohanni kell,ezért sem értem azokat akik azért akadnak el mert vmit nem vesznek észre,nekem olyan nem volt hogy egy tárgyat nem vettem észre.
Annak külön örültem hogy nincsenek benne párbeszédek,tudok angolul,de itt ez vhogy bejött,tényleg csak a fejtörõk,meg a frappáns megoldásoké a fõszerep.
Minenki pórbálja ki aki szereti ezt a stílust,a megoldásokra meg tényleg rá lehet jönni,mégha elsõre nehéznek is tûnnek,csak türelem :)
tutituti
Ez engem is magával ragadott,a zenéje a környezet,ez az egész.Remélem lesz még hasonló stílusú játék.ÉS point n clicket szereti még mindíg a nép.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Kösz, megpróbáljuk úgy. :D

Seth
Az esernyõs robotos résznél van a mágneses gép amivel leemelheted ( a konténert persze elõbb eltolod odáig))

A konténertologatós résznél a végigjátszás ellenére sem jöttem rá hogy lehet a felsõ konténert leválasztani az alsótól. Mert ugye csak az alsóra lenne szükségem ahoz, hogy arról felkapaszkodjak a lépcsõfokokra.

balee4
Na befejeztem én is, hatalmas volt, az év egyik nagy meglepetése, a semmibõl jött és le is nyûgözött. :D Mondjuk egy kicsit rövid volt.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Máté94
Próbálkozzál:)
Olyan nincs,hogy nem szakad el:)
totyak
Egészen a közepére nem enged állni, de amennyire lehet befelé húzódtam. Nem leng ki eléggi a drót, ezért nem szakad el. De ha ritmust próbálok felvenni, vagy rángatom mint az õrült, akkor is ugyan annyira leng ki. Ötlet, save?

Máté94
A híd közepére mentél?
totyak
Esetleg nekem valaki nem tudna dobni egy mentést? Tényleg nem szakad el, nem tudom mi lehet, pedig nem akad a játék, meg semmi baja nincsen, csak éppen nem szakad el a vezeték.

balee4

Máté94
youtube.com
Erre én is rájöttem, csak nem tudom hogy vigyem véghez. Minden nyíl egyet ugrik , visszafelé nem tud. Így kb át tudok rakni egyet... Valaki árulja el hogy csináljam...

totyak
Egyszerûen nem akar elszakadni a drót a madár alatt. Már vagy fél órája rángatom fel-le ezt a kis köcsög robotot, de nem történik semmi. Pedig néztem egy videót, ott meg kettõt rántott fel-le, aztán már szakadt is. Nem vágom mi van.

Valaki tudna feltölteni valahova egy mentést közvetlenül oda, ahol elszakadt már a drót, és akkor onnan folytatnám? Köszi.

balee4
Át kell csoportosítani a nyilakat. (ellentétesen legyenek)

Sziasztok!
Én ott akadtam el ahol a robotasszony áll az esernyõvel. Hogy kell a szerkezetet mûködésbe hozni? Azt a mágnes szerû valamit? Hiába nyomkodom a nyilakat, sehogy nem mûködik. Mi a helyes kombináció?

sapkafej
basszus má. mér nem akar elszakadni a kötél amin a madár ül? roahdtul frusztráló

György

balee4
Már megvan. :)

balee4
Az elemes automatához hogyan szerzek pénzt? Ott tartok, hogy az öregnek odaadtam a napraforgó magokból kisajtolt olajat, és adott vmi ábrát ábrázoló papírt. Hogyan tovább?

Na, végigjátszottam! Nagyon emlékezetes kis játék.:)
Valaki korábban írta, hogy a befejezés miatt valószínû, hogy lesz folytatás, hát szerintem semmi olyan nem volt benne, ami erre utalna. De sebaj, ha lesz folytatás, ha nem, zseniális játék!
Robez84
és mi a rarpass???<#wow3>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Sosem ötödölõztél még? :) meg lehet azt csinálni, gépet viszont nehéz kibabrálni, de kitartással és kis cselek próbálkozásával meg lehet csinálni

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

mellesleg az amõbás robot csávót hogy lehet legyõzni?? ez az egy hely volt,amit youtube-ról kellett puskáznom,mert még most sem tudom megverni és mindig kiröhög :S
helló, nem nyomoroncozni, nem olvastam végig, csak segíteni akartam. De máskor meggondolom, h segítsek-e...

Akkor ezt mond nyomoronc, ne azt, hogy ott a könyv...

Köszii :)

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

De van.
http://www.amanitadesign.com/
flash games, és animation menüpontokat nézd meg. Van még pár játékuk.

Na, az az aminek nem jutott eszembe a címe. Kár akkor hogy több játékuk nincs :(

Máté94
Samorost amit még csináltak.
Tud még valaki hasonló elvont, pszichedellikus ambient zenével megáldott játékot? Neten volt valami hasonló, nem jut eszembe címe, de a 2. rész vége fizetõs volt :(

Sehogy, ugyanis nem lehet resetelni, mozgatni kell a lámpás bizbasszal. Ha semelyik irányba se mozdul, akkor újra kell tölteni a játék korábbi mentését.
Mégis honnan tudná itt bárki, hogy ilyenkor mit csinálj? Nem mi írtuk a játékot.

Na akkor okoska mutasd meg, hol írja a könyv, hogy kell resetelni az olajozó bizbaszt...

Bírom az ilyet, hogy kérdezget mindenki mindenkit, hogy kell továbbjutni.
Hát ott van a könyv, minek megkérdezni, abból hamarabb megtudod...

Elakadtam...
A kutya elé kéne olajat csöppentenem, de a vízben úszó kütyüt nagyon hátra toltam és az istennek sem jön vissza. Mi a módja?

Á, értem, kösz...arra rájöttem, hogy a 0.-hoz meg a -1.-höz nem kell az a lámpa, de azt gondoltam hogy a 2.-hoz kellenek a középsõk, ezek szerint nem.:)
Seth
A 2. lámpa még nem kell amikor elõször jársz a liftnél.Pár emelethez nem kell az a hiányzó lámba, szóval azokon nézelõdj

Most én is elakadtam a liftben, nem találom a második kis lámpát.
Nem tud valaki segíteni, úgy, hogy azért NEM mondja el pontosan mit kell csinálni?
hatalmas ez a játék!egyszerûen odab*sz! :DDnagyon átgondolt,kicsavart,és kicsit beteg is de azért nagyon tetszik:D
már megvan

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Hát ez egy zseniális játék! Nagyon jó érzés valami újat látni, és a feladványok is hihetetlenül jók! Én most ott járok, hogy odaadtam az elemeket az õrnek(?), gondolom jön a torony. Nagyon tetszett a játékgépes logikai játék, megszenvedtem vele, de sikerült. Viszont néhány helyen használtam már a beépített végigjátszást, és mindig rájöttem, hogy nagyon idegesítõ dolgokat nem vettem észre.:)
Nagyon remélem, hogy lesz folytatás, és kicsit hosszabb, bár megmondom õszintén én rövidebbre számítottam, de persze ettõl függetlenül még mindig elég rövid.
valahol elba..tam :( a liftbe való dióda avgy mi abból csak egy van a robotporszívóból de hol a másik?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Én is kivittem..bár bevallom 1X szer muszáj volt puskáznom: a 2. játékgépnél..mert ott csak pislogtam, hogy mi van:)
Hál'Istennek nem volt olyan elvont, mint a Day of the Tentacle:)

Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...

balee4
Grat. Muszáj volt belenéznem egy-két helyen. :D

Máté94
Igen?:D
Csináljj jobbaT!Rajzold meg gondold ki az összes részleett!:/
Rapid81
Ahogy befejezõdött, 100%, hogy lesz második rész.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/