Machinarium
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mentés. (a puzzle darabot felvettem)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PSN ID.: Beegabor
Mentett játékom
Elõre is köszönöm.
Annak külön örültem hogy nincsenek benne párbeszédek,tudok angolul,de itt ez vhogy bejött,tényleg csak a fejtörõk,meg a frappáns megoldásoké a fõszerep.
Minenki pórbálja ki aki szereti ezt a stílust,a megoldásokra meg tényleg rá lehet jönni,mégha elsõre nehéznek is tûnnek,csak türelem :)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Valaki tudna feltölteni valahova egy mentést közvetlenül oda, ahol elszakadt már a drót, és akkor onnan folytatnám? Köszi.
Én ott akadtam el ahol a robotasszony áll az esernyõvel. Hogy kell a szerkezetet mûködésbe hozni? Azt a mágnes szerû valamit? Hiába nyomkodom a nyilakat, sehogy nem mûködik. Mi a helyes kombináció?
Valaki korábban írta, hogy a befejezés miatt valószínû, hogy lesz folytatás, hát szerintem semmi olyan nem volt benne, ami erre utalna. De sebaj, ha lesz folytatás, ha nem, zseniális játék!
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
http://www.amanitadesign.com/
flash games, és animation menüpontokat nézd meg. Van még pár játékuk.
Mégis honnan tudná itt bárki, hogy ilyenkor mit csinálj? Nem mi írtuk a játékot.
Hát ott van a könyv, minek megkérdezni, abból hamarabb megtudod...
A kutya elé kéne olajat csöppentenem, de a vízben úszó kütyüt nagyon hátra toltam és az istennek sem jön vissza. Mi a módja?
Nem tud valaki segíteni, úgy, hogy azért NEM mondja el pontosan mit kell csinálni?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Nagyon remélem, hogy lesz folytatás, és kicsit hosszabb, bár megmondom õszintén én rövidebbre számítottam, de persze ettõl függetlenül még mindig elég rövid.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Hál'Istennek nem volt olyan elvont, mint a Day of the Tentacle:)
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/