Machinarium
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát talán ez volt életem legkönnyebb kalandjátéka(most a tili-toli puzzle játékokon kívül,amiikkel azért jól elvoltamXD), majdnem minden elég egyértelmû volt.
Csak arra nem jöttem rá, hogy a jobb felsõ sarokban lévõ könyvet mégis hogyan lehetne kinyitni, az a repülõs kulcsos rész megcsinálhatatlannak tûnik,sosem jön ki a lépés.
PSN ID.: Beegabor
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Én is azthittem , hogy már a vége lehet , közben az csak a 16 os rész a 30 ból <#buck>#buck>
Golyós tényleg elég nehéz , de megcsináltam kb 20 perc alatt.
Toronyban azzal a rádiós cuccal még nem kell semmit csinálni szerintem , csak a golyós kell , engem azután továbbengedett!
Azután lehet menni a 17. részhez ahol elakadtam , szóljatok , ha ott tartotok pls!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Viszont én meg is venném, ha bíznék az ilyen bakkártyás, meg milyen fizetésekben, de egyrészt nem érek rá ezzel szarakodni, másrészt ha van vmi spyware v vmi a gépben, lenézi a kártya adatait, és cseszhetem.
Szóval lenne valaki olyan kedves, és feltöltené valahova? Kösz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Az oké, hogy beállítom a rudat egy közelebbi lukba, de a vonatnak mi értelme van?
Bocs, csak annyira meglepett ez a játék, hogy olvasás nélkül beírtam örömömben
Persze jól elakadtam már az elején 😊
Október 16-án jön a teljes verzió.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Az oldal német, a cikk alján látható download feliratra kell klikkelni. Kemény 31MB.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"