Machinarium
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Jobbgomb képernyõn, settings, elsõ fül, kikapcsolni
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Rángasd olyan késleltetéssel, hogy minél jobban ringatózzon, és elszakad
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
pár egymás utáni hibácska :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nézd meg mennyit keres egy takarítónõ 8 órában nyugaton és mennyit nálunk...
Amikor szó szerint a lét a tét, akkor ott húzod meg a nadrágszíjat ahol csak éred.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tipikus példa, US-bõl volt itt vendégként egy kolléga, mentünk kb 2 megállót villamossal. Mondom neki, ugorj csak fel, két megállót megyünk, most azé ne vegyünk jegyet, úgyse jön caller. Nem volt hajlandó úgy jönni, mehettünk jegyet venni.
Vagy a tiedhez hasonló szitu - New Yorkban taxiztam, és elfelejtettem a számlát elkérni. Írtam a hotelnek (!) ahonnan mentem (õk rendelték a taxit, nekem fingom se volt se rendszámról, se azonosítóról), mert kellett a számla az elszámoláshoz (~100 dollár). A hotelbõl csak annyit kérdeztek, milyen összegre emlékszem, és 1 hét múlva itt volt a számla a postaládámban. Fel se merült bennük hogy hazudnék...
Szerinted itthon kapsz ilyen könnyen számlát utólag ha reklamálsz a Taxitársaságnál, még ha a taxis anyja nevét is tudod?
Persze, ott sem mindenki talpig becsületes, csak kicsit másképp állnak hozzá bizonyos dolgokhoz.
What it looks like and where the problem has generated, is that the files are then placed from server to the duplication server *where they burn the discs* and this is done manually. It appears that the responsible person has been incompetant and not transferred all of the files and basically made a huge mistake which has resulted in this error.
Szal lehet imadkozni. <#whatever>#whatever>
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

vagy ezek: http://www.paxsite.com/paxprime/pax10.php
Régebben volt pl, az aquaria, az év játéka lett nem tudom milyen kategóriába mégse ismeri szinte senki!
Szoval egy két cimnek nagyon örülnék :)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PSN ID.: Beegabor
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord