26
-
Epikurosz #26 persze, minimum az aranygyapjú vagy a szent Grál lesz az aszteroidákon. -
WantedMark #25 Remélem sikerrel jár az aszteroidán való leszállás és a vizsgálás. E-típusú aszteridákban akár olyan anyagok is lehetnek(amelyek eddig még ismeretlenek) amelyek akár a földi technológiát is megkönnyíthetik, így szerintem nagyon is helyénvaló ez a művelet. -
Epikurosz #24 na, látod, erre vannak a felvételi vizsgák, meg a HR-esek, hogy kiszűrjék az amatőröket. :-)) -
#23 Hetesnek nem is állnék ellent... -
#22 felfedezek egy idegen lényt abból hogy lehet statisztikát csinálni? Tudom mi az a statisztika tanultam, de max valakinek a meggyőzésére lehet használni, másra nemnagyon (mellesleg már ezt is megcsinálja a számítógép). -
Epikurosz #21 Mindegyikhez.
Minden kutatás eredményeinek feldolgozásához kell a statisztika, ami pedig a matek egy ága. Ez a minimum. -
#20 milyen kutatáshoz kell? -
Epikurosz #19 Jó nagy csecsbimbója van. -
#18 Itt a Borg. Minden ellenállás hasztalan.
-
#17 Celestron van ráírva, nem tudom a típusát, használtan kaptam. -
#16 megtámadták a Földet! -
#15 Miért,manapság mi nem az ??? -
Epikurosz #14 Milyen teleszkópod van, ha nem vagyok túl kíváncsi?
Kínai cucc? -
#13 Ez úgy néz ki, mint egy BORG kocka :). -
#12 Akkor felejtős. Marad nekem az ilyen hírek olvasása és a teleszkópom. :) -
kukacos #11 Hát ha operátor akarsz lenni a NASA-nál, ahhoz tényleg elég egy idomított majom képessége, de ez nem űrkutatás. Ha kutatni akarsz, ahhoz kell a matek. -
#10 LOL, ezt bírnám. -
#9 Igazából annyi, hogy klikkelnek egy pöttyöt a pályára, hogy ott kezdődik egy gyorsítást, majd saccra benyomnak egy vektort, amit +- gombokkal finomítgatnak a 3 irányba, amíg el nem érik a kívánt pályát, amit nyomogatástól függően számol újra a számítógép :D kb ilyesmi megy. -
#8 fizika kell annyira, hogy tudjad miért van úgy ahogy. Kiszámolni nemkell, azt megteszi a számítógép mostmár :) persze a hivatalos helyekre kell a haszontalan hülyeség is. -
LPG #7 'tök egyszerű' lehet előre kiszámítani - megtervezni a szonda pályáját.. -
#6 Arra akartam kilyukadni, hogy szívesen foglalkoznék űrkutatással. Nyilván nem egyből a Nasa-nál, akár egy csillagvizsgálóban vagy bárhol. Ahhoz pedig kell a matek, fizika, sőt talán kémiai is. -
#5 és ennek miköze a matekhoz? -
#4 Mármint minden ami űrrel kapcsolatos, a Nagy Ismeretlen. :) Csak kár, hogy nem vagyok penge matekból. :( -
#3 Engem érdekel. -
#2 A csillagászokat pont ennyire izgatja, hogy az nVidia is Dx10.1-es kártyákkal érkezik... érted ugye? -
Anomaly #1 Hát én majd besz*rtam az izgalomtól miközben olvastam.