Felébresztették álmából a Rosettát

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze, minimum az aranygyapjú vagy a szent Grál lesz az aszteroidákon.

Kara kánként folytatom tanításom.

Remélem sikerrel jár az aszteroidán való leszállás és a vizsgálás. E-típusú aszteridákban akár olyan anyagok is lehetnek(amelyek eddig még ismeretlenek) amelyek akár a földi technológiát is megkönnyíthetik, így szerintem nagyon is helyénvaló ez a mûvelet.
na, látod, erre vannak a felvételi vizsgák, meg a HR-esek, hogy kiszûrjék az amatõröket. :-))

Bith
Hetesnek nem is állnék ellent...

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Sanyix
felfedezek egy idegen lényt abból hogy lehet statisztikát csinálni? Tudom mi az a statisztika tanultam, de max valakinek a meggyõzésére lehet használni, másra nemnagyon (mellesleg már ezt is megcsinálja a számítógép).

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Mindegyikhez.
Minden kutatás eredményeinek feldolgozásához kell a statisztika, ami pedig a matek egy ága. Ez a minimum.

Sanyix
milyen kutatáshoz kell?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Jó nagy csecsbimbója van.

Narxis
Itt a Borg. Minden ellenállás hasztalan.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Celestron van ráírva, nem tudom a típusát, használtan kaptam.

zyppy
megtámadták a Földet!

item
Miért,manapság mi nem az ??? <#idiota><#vigyor>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Milyen teleszkópod van, ha nem vagyok túl kíváncsi?
Kínai cucc?

Bith
Ez úgy néz ki, mint egy BORG kocka 😊.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Narxis
Akkor felejtõs.<#szomoru1> Marad nekem az ilyen hírek olvasása és a teleszkópom. 😊

Hát ha operátor akarsz lenni a NASA-nál, ahhoz tényleg elég egy idomított majom képessége, de ez nem ûrkutatás. Ha kutatni akarsz, ahhoz kell a matek.

Narxis
LOL, ezt bírnám.

Sanyix
Igazából annyi, hogy klikkelnek egy pöttyöt a pályára, hogy ott kezdõdik egy gyorsítást, majd saccra benyomnak egy vektort, amit +- gombokkal finomítgatnak a 3 irányba, amíg el nem érik a kívánt pályát, amit nyomogatástól függõen számol újra a számítógép 😄 kb ilyesmi megy.

Sanyix
fizika kell annyira, hogy tudjad miért van úgy ahogy. Kiszámolni nemkell, azt megteszi a számítógép mostmár 😊 persze a hivatalos helyekre kell a haszontalan hülyeség is.

'tök egyszerû' lehet elõre kiszámítani - megtervezni a szonda pályáját..

Narxis
Arra akartam kilyukadni, hogy szívesen foglalkoznék ûrkutatással. Nyilván nem egybõl a Nasa-nál, akár egy csillagvizsgálóban vagy bárhol. Ahhoz pedig kell a matek, fizika, sõt talán kémiai is.

Sanyix
és ennek miköze a matekhoz?

Narxis
Mármint minden ami ûrrel kapcsolatos, a Nagy Ismeretlen. 😊 Csak kár, hogy nem vagyok penge matekból. 😞

Narxis
Engem érdekel.

Tinman
A csillagászokat pont ennyire izgatja, hogy az nVidia is Dx10.1-es kártyákkal érkezik... érted ugye?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hát én majd besz*rtam az izgalomtól miközben olvastam.<#banplz>

Nothing Ever Changes