Boka sérülés
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4 napja történt, 4 napja nem mozgok, csak fekszek, most is laptopról írok és ennél jobban be van dagadva
Egész nap maradj ágyban, polcold fel. Vetess valakivel egy kiló mirelit borsót, csavard egy kidobandó pólóba és tedd a lábadra.
Ha ráállsz vagy ülsz még szép, hogy bedagad.
Ha ráállsz vagy ülsz még szép, hogy bedagad.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Én 6 évig kézilabdáztam.Egy párszor nekem is volt ilyesmi,hogy a bokám zsömle nagyságúra dagadt.Amikor lesántikáltam a pályáról az edzõm azt mondta a pad mögött sétálgassak 10 percet utána álljak vissza.És bejött,egy-két nap alatt lelohadt,de kék zöld foltok azért maradtak egy darabig.szerintem neked is "csak" ez lehet a baj nem kell ide orvos.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nekem is focizásnál történt.Megnézte az orvos a bokámat ahol bedagadt és elküldött röntgenre.Kiderült hogy letört egy darabka a bokámból.1.5 fekvõ gipszet kaptam majd utána #3 hsz-ben lévõ bokarögzitõt kellett viselnem
EEE 1899
tolhattad volna linkekbe ezeket a kurvajo képeket...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ha adtál neki pénzt megnyugodhatsz nem lesz baja ha azt mondta, ha nem akkor viszont sürgösen menj el egy masikhoz
Emancipate yourself from mental slavement!
az az orvos egy szemétláda, és olyantól akarom kérdezni, akinek már volt gond a bokájával, és tudja, hogy hogy vizsgálták meg
há bazmeg most szerinted mi jobban tudjuk mint egy orvos?
menj el egy másikhoz, ha ilyet akarok nézni akkor meek a rotten.com-ra
ps: azok a sexy lábujjak...<#idiota>#idiota>
menj el egy másikhoz, ha ilyet akarok nézni akkor meek a rotten.com-ra
ps: azok a sexy lábujjak...<#idiota>#idiota>
Hellosztok, bocsi, tudom hogy be fogja valaki zárni, de nem tudtam máshogy infót szerezni!
Fociztam és a bokám alámfordult! Irány az orvos, és azt mondta röntgen után hogy nincs eltörve, nyugodtan ráálhat, és elküldött! Bokám bedagadt nagyon és hasonlóan néz ki minta képen
!
Hogy tudja az orvos egy röntgen alapján megállapítani, hogy nem szakadt el??? Hozzá se ért a bokámgoz! 3 napja történt, rá rá tudok lépni, de járni viszont nem!
Elõre is köszi a segítséget!
Fociztam és a bokám alámfordult! Irány az orvos, és azt mondta röntgen után hogy nincs eltörve, nyugodtan ráálhat, és elküldött! Bokám bedagadt nagyon és hasonlóan néz ki minta képen
!
Hogy tudja az orvos egy röntgen alapján megállapítani, hogy nem szakadt el??? Hozzá se ért a bokámgoz! 3 napja történt, rá rá tudok lépni, de járni viszont nem!
Elõre is köszi a segítséget!
← ElőzőOldal 2 / 2