8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#6763 Pont az, hogy nem abba szeretett bele akibe, hanem abba amit akikbe beképzelt. -
#6762 Az éremnek mindig két oldala van. És hidd el, a pasi nem így látja a helyzetet. Nagyon nem. -
#6761 A "megváltoztatni" egy alapprogram a nőknél. Mindegyikben ott lapul, van akiben erősen jelen van, van akiben kevésbé. És szerintem ez az, ami a legtöbb súrlódáshoz vezet.
Ha mindenben megváltozik, az a legrosszabb, unalmas lesz, más, nem az aki eredetileg volt. Nem az akibe beleszerettek.
És van aki nem akar megváltozni. Vagy nem annyira amennyire állítólag kellene. Én is ilyen vagyok, és valószínűleg ez is a fő okok közé tartozik amiért nincsenek hosszú kapcsolataim. De én ilyen vagyok, ez az én "alapprogramom."
Ideális esetben éppen annyit változnak amennyi szükséges, nem többet nem kevesebbet. De Én ilyen kapcsolatot nem is igen láttam még. Persze biztosan van...
-
#6760 peersze, de akkor viseld el, ha ez is adok-kapok lesz. :D -
#6759 tapasztalatom szerint ettől a hímek nagy része kiborul. :D -
#6758 nekem van egy csaj ismerősöm, akit elég ritkán látok, de akkor mindigmindig az a téma, hogy a barátja mivel borította ki már megint, milyen aljas gaztettet követett el, mit művelt már megint részegen, stb stb stb... kb a kapcsolatuk is ezzel kezdődött: felsorolta, hogy mennyi mindent kell majd megváltoztatni a srácon, de majd szépen sorjában, hogy ki ne akadjon. nehéz felfogni, hogy ez miért jó. -
#6757 uff lehet hogy nem vagyok igazi nő, de ilyesmit nem kérnék se a barátomtól, se senkitől. egy ideje már azon vagyok, hogy az ismeretségi körömből leépítsem a nem kívánatos negatív emberszerű életformákat. #6750 -> működik, gyakorlom... -
Rundstedt17 #6756 van benne igazság -
#6755 Eszük ágában sincs. Kb. mind úgy gondolkodik, mint ahogy Rita írta, hogyan kéne. De az anyai ösztön, a feladat izgalma, a nemet mondás képtelensége iszonyú hülyeségekre vezeti őket.
Amikor viszont valakiből sikerül példás viselkedésűt varázsolniuk, azonnal unalmas, mert nincs mit csinálniuk. Persze fejben meg nem fordul: nem a változtatás, hanem az összehangolódás a feladat.
Az iszonyú bunkóhoz meg annyit: mindenkinél más a mérce. Ha egyszer "emberedre" akadsz, szól majd vissza olyat (veszekedés és hiszti nélkül), hogy csoda lesz, ha a fejed megtalálod. (mondjuk időnként én is csak a hely miatt fogalmazok ennyire szolidan és visszafogottan itt) -
#6754 ajaj akkor én tuti nem vagyok az. A meló nekem olyan hogy hát kell csinálni, azért megyek. De ha azt mondaná nekem a főnök hogy munkaidőn kívül csináljak ezt meg azt, lefejelném :D (bár ha megfelelő pénzösszeggel kárpótol akkor nem :D ). Tanulást mindig leszartam, ami érdekelt azt meg nem kellett nagyon tanulnom. Szóval mégis rosszfiú vagyok. Ejha :D -
#6753 Érdekes szemlélet, nem is rossz! -
#6752 Akkor a nők vágynak rá, hogy megalázzák őket? Ezt örömmel olvasnám mert akkor nem gond, hogy iszonyat bunkó szoktam lenni. :D -
#6751 rezonanciával is jól lehet szemlélteni a dolgot
ki, mire, mennyire rezonál -
#6750 Én nem hiszek a szerencsében, és abban sem, hogy csak úgy elkerülnek valakit a rossz dolgok.
Okkal van találkozója az embernek szerencsétlenséggel, és rossz dolgokkal.
Csak ezt sokan nem látják be. Sokan nem kutatják az okokat és a miérteket. Vagy külső dolgokra vetítik azokat.
Úgy is fogalmazhatok hogy valakin fogást talál a szerencsétlenség és a rossz dolgok. Valakin meg nem. Valakin meg a jó dolgok találnak fogást.
Nem hiszem hogy engem elkerülnének a rossz dolgok, vagy a szerencsétlenség. Pusztán más megoldóképlettel dolgozok...
És mindig kéznél van egy "függvénytáblázat" ha gond adódik
/saját módszerem, saját meglátásom/ -
#6749 Nem biztos hogy mazochisták. Lehet félelem, valami fura hit hogy megváltozik, önáltatás, bármi. -
#6748 Annyira azért nem rossz a helyzet. De a világ nem egy békés, barátságos hely ahol mindenki a nagyobb jóra törekszik.
Ha neked ezek a tapasztalataid, ne vedd sértésnek, de vagy nem találkoztál elég emberrel, vagy simán csak szerncsés vagy, és elkerültek a rossz dolgok az életben. -
#6747 Én mainstream nőknek hívnám őket -
#6746 Én nem mondtam egy szóval sem, hogy nincsenek mazohista nők!
Sőt....
Ahogy Dick is mondta, állítólag többen vannak, mint a normálisak. -
#6745 Dehogy!, az én tapasztalataim szemben állnak a te tapasztalataiddal.
Más körökben mozgunk. Az egyik ilyen, a másik olyan.
"úgy tűnik nekem, inkább te látod a világot egy sötét pöcegödörnek"
-
#6744 Akkor jól értettem az eddigieket. Amúgy a nem unalmas nem feltétlenül kell, hogy Humor Harold legyen.
Rita! Amikor azt állítod, hogy Jedi téved a mazochista beállítottságú nőkkel kapcsolatban, mindig gondolj arra a lányra, aki képes, vagy képes volt együtt lenni egy olyan partnerrel, aki őt kifosztani akarta érzelmi zsarolással fűszerezve. A te ismerősöd, ha jól emlékszem. -
#6743 Dehogynem.
Normálisat írtam, nem tökéleteset.
Én szembe merek nézni vele, de úgy tűnik nekem, inkább te látod a világot egy rózsaszín vattacukor-süvegnek. -
#6742 Az egyik legjobb film amit valaha láttam. -
#6741 De milyen igaz mondás. Kutyák is ugyanilyenek. Ha tartod őket, idővel megfordul a dolog. -
#6740 Hát, mégsem biztos hogy annyira normálisak...
Kérdés hogy szembe mersz e nézni a szituval. -
#6739 Éljen a Harcosok Klubja? :) -
#6738 Na jó, nem Márianosztrán szoktam ám nézelődni.
Lehet hogy te nem ezt látod, vagy nem így látod, lehet hogy én tévedek. De lehet az is hogy te.
Normális baráti kör, normális haverok. De a véleményem attól nem változik. -
#6737 Az ember ott kereskedik, ahol megfordul többnyire. -
#6736 Ja, csak lehet hogy a gond az hogy rossz helyen nézelődik.
(Pl öntudatlanul diliházban keres normális embereket, s miután nem talál elkezd panaszkodni, hogy az emberek 95-99%-a dilis. Vajjjjon miért?) -
#6735 Az évek alatt egészen jó arányérzékem fejlődött ki (persze ez is szubjektív ). De persze, lehet hogy tévedek. -
#6734 Gyakori? Mindig!
Ami nem is baj alapvetően, mert jó irányba is változhatsz.
Viszont sokszor maguk sem tudják, hogy pontosan mit is akarnak tőled. Ha nem változol eleget, az nem jó. Ha megváltozol, az sem jó, mert nem az vagy már akibe beleszeretett. Nem egyszerű téma ez. -
#6733 A zember többynire csak abból tud kiindulni, amit lát, hall, érzékel (esetleg kitalál, megálmod). Fura, de így van! :DDD -
#6732 Okés, de ez csak a te barátnőid (nő ismerőseid) 95%-a... nem az összes 95%-a.
Tudod, diliházban az emberek 95% dilis.
És ebben semmi érdekes és megdöbbentő és váratlan nincs. -
#6731 Behonyám. Csak olyan nővel érdemes kezdeni, aki magától is életképes, önálló, van saját véleménye és határozott, erős, halad a saját feje után, teljes ember egymagában is, de észérvekkel legalább azért "néha" meggyőzhető. Persze ehhez csak közelíteni tudnak, de minél közelebb vannak hozzá, annál értékesebbek. Egy erős nő aranyat ér (lelkileg vaze, mielőtt belémköttök). -
#6730 -
#6729 Az is gyakori, hogy egy nő azt hiszi, hogy majd PONT Ő fogja megváltoztatni a pasit, majd az ő kedvéért megjavul. Hiába tett tönkre előtte számtalan nőt/életet, hiába egy két lábon járó dúvad, de majd NÁLA biztos máshogy lesz. Hihetetlen önbizalom szorult beléjük etéren és folyamatosan hazudnak önmaguknak is. A baj az, hogy nem fogják megváltani a kelendő rosszfiút az esetek 99%-ában és az újabb áldozat után néz. Szeláví!
Megint csak tisztelet a kivételnek. -
#6728 Köszönöm a magam és a maradék 5% nevében. -
#6727 Amit birtokolsz az birtokba vesz. -
#6726 "Ki akar egy szemét alakkal együtt lenni?"
A nők 95%-a. Én ezt tapasztaltam. Hihetetlen dolgokra képesek a nők. Hiába tudja hogy megcsalja a pasi, nem is egy nővel, hiába alkoholista, vagy csak egy mezei paraszt, akkor is odavan érte. Mennyi de mennyi példát látok rá nap mint nap...
Ezért tisztelem azokat a nőket, akik tudnak nemet mondani. Akik nem tűrik el hogy megalázzák vagy megcsalják őket. Akikben van tartás.
-
#6725 Nagyon helyes! -
#6724 A NŐkkel nincs is gond, csak a többi nőnemű IZÉvel. :DDD