8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
Ziacska #7963 Ez annak függvényében rendes, mennyire etetted be.Ha még el sem kezdődött semmi,akkor tényleg. -
#7962 Nem, félreértettél, vagyis le se írtam mi a helyzet.
Megmondtam neki őszintén, hogy mi a helyzet, hogy semmi jövője az egésznek, ne is erőltessük. (ezért éreztem magam rendesnek :))
-
#7961 hátőőőő :D Nem tudom mennyire rendes dolog valakinek húzni az agyát egy bizonyos határon túl :P Úgy sejtem, hogy nem teljesen etikus. -
#7960 hozzá kell tenni, hogy a csajt sem kell félteni :) -
#7959 Há' de nem? :D
Bár a kisördög ott bujkál bennem. -
#7958 Hát az g*cire rendes :D:D:D -
#7957 Én pl. rohadtul rendes vagyok :D
Van egy csaj, aki rajong értem, de én mégsem használom ki a helyzetet...pedig ritka alkalmak egyike lehetne. -
#7956 Te sem tudod? -
Ziacska #7955 A legjobb kérdés.. -
#7954 Fölcsinátak'? :D -
#7953 a barát zónában vannak -
#7952 Itt vagyunk most is :) -
Ziacska #7951 Bizony ritka, olyan fiút találni aki nem vág át a palánkon és nem hagy ott a legnagyobb szarban... -
#7950 Volt már privi? Vagyis hogy sikerült a próba? -
SlayR #7949 hát...azért megint egy újabb "élményt" szereztem ennek a topiknak az olvasásával...:DDD -
#7948 "Hova tűnt a férfinép?" -
#7947 ez a legmegfelelőbb hely :D -
#7946 Ok, tegyünk egy próbát. Sportos, intelligens srác vagyok Szegedről, nincs most barátnőm, rendesnek tartom magam. Akit érdekel írjon privátot facebook elérhetőséggel. Korom: 24 -
zritya #7945 Topik nevéhez írandó, mostanában azt lehet észre venni hogy lányok az igénytelen, kosos, büdös fiukat kedvelik , viselkedésileg is mert mikor gyerek kópésból meg csinálja az óceán képet az biztos nagyon vonzó. Ez nem minden lányra vonatkozik de sok ilyet látni. -
#7944 A válasz egész prózai: melóba készülődöm:-) -
#7943 Némileg használhatóbb tulajdonságok, mint a 'bátor' -
#7942 Igazából ez az egész felesleges :D
Rengetegszer meg kell magyarázni szavakat, amiket leírunk, mivel gyakran mást gondolunk egy egy szó vagy szókapcsolat alatt, mint másvalaki.
Még személyesen is előfordul, hogy mondasz valamit, a másik meg is érti, de teljesen más tartalmat kapcsol hozzá mint te, aztán később talán kiderül, hogy mire is gondoltál :)
De ez így van rendjén, kommunikálni azért nem árt :D -
IXEMGabeo #7941 ritka rendes lány topikban hasonlóképp megfogalmaztuk, hogy ez a rendes szó felesleges na meg a topik is:D -
#7940 Én úgy vélekedek erről, hogy minden nő mást vár el, minden nőnek mást jelent a rendes, mint jelző.
Illetve eleve hülyeség ez a rendes szó..., nem rendes társat keres az ember magának, hanem olyat, akivel közös hullámhosszon van, együtt tud vele gondolkodni, hasonlóképpen látja a világot pont pont pont, egy szóval a megfelelő. -
#7939 Dinamikus alatt azt értem, hogy energikus, tetterős, lendületes, mozgékony, rugalmas
Konzisztensség meg belső integritást, kiegyensúlyozottságot, állhatatosságot, összefüggőséget, egységességet, ellentmondás-nélküliséget, torzulásmentességet jelent. (Nézeteket, vágyakat, akaratot, vezérelveket, hitet stb tekintve.)
Ezt minden ember ki tudja alakítani, ha kiakarja. Az igaz, hogy nem könnyű.
Sőt, amíg ez nincs kialakítva, kérdéses, hogy mennyi értelme van bármi másba kezdeni.
Akiben ezek nincsenek meg, azokban a belső lelki erők és tényezők nem egymást egyengetik, hanem egymást elgáncsolják.
-
IXEMGabeo #7938 mit értesz a dinamikusság alatt? milyen tulajdonság halmazok tartoznak ide a te gondolat meneted szerint?
olyan nincs, hogy minden srác teljesen konzisztens, mivel rengetegen tele vannak ellentmondásokkal és most ne engem vegyél elő...nagyon kevesek képesek kialakítani, többnyire csak a vezető beosztásban szereplő emberekre lehetne igaz, akik, mint tudjuk nem igazán a rendes, tisztességes emberek közé tartoznak. Abban igazad van, egy totálisan rendes srác nem létezik, én csak felsoroltam 1-2 tulajdonságot szerintem mik alkothatják, de valóban egy teljesen "rendes" srácot, aki naiv (megeszik a hiénák) Most vonatkoztassunk már attól el, hogy mennyire képes valaki megállni a lábán... -
#7937 "bátorság (bár pont a rendes srácok általában a félénkebbek, szerényebbek)"
ez nagy baromság
pszichológiai dinamikusság és konzisztensség nélkül nincs rendes srác
enélkül egész egyszerűen életképtelen minden srác a mai időkben is és a régiekben is -
IXEMGabeo #7936 azta mindenit, mit csinálsz te hajnali 5-kor, hogy nem alszol?:O -
IXEMGabeo #7935 hmm. sok minden
segítőkészség, tolerancia, együttműködőkészség, bátorság (bár pont a rendes srácok általában a félénkebbek, szerényebbek), kedvesség, figyelmesség, és természetesen az ész;) -
#7934 Inkább beszéljünk a topicba illő dolgokról:
Szerinted, szerintetek mik egy rendes férfi alapvető tulajdonságai? Hogy vélekednek erről a férfiak? -
IXEMGabeo #7933 úú bocs:( nem gondoltam rá, h a neved titok -
#7932 Nemnyert!
Nem vagyok a női druszád. Megbízhatóságból megbukott kedves diák!
:-) -
IXEMGabeo #7931 meg is van a kérdésedre a válasz:) látod...sokat számít, hogy van egy megszokott élethelyzet, amihez alkalmazkodsz...
amúgy a Gabriella szép név, te vagy a női druszám:D -
#7930 Ja, az "anyakomplexus" dolog is eszembe jutott természetesen, meg a tapasztaltabb "lelki szemetesláda" verzió is.:-) De igazán jókat is lehet a fiatalabb korosztállyal beszélni. Talán e két verzió főleg azok esetében volt némineműleg igaz, akik személyesen nem akartak találkozni velem. Elfogadtam a szitut. Ennyi. Egy ilyen barátság is sokat érhet. -
#7929 Is-is. Élőben is voltak, NET-ről is. Ja, azért voltak idősebbek is, márhogy jelentkezők. Asszem elég sokat számít a stílusomnál, ha nálam fiatalabbal beszélek, hogy öcsém sok évvel fiatalabb nálam és álltalában a haverjaival jól kijövök, meg régebben, ha mentünk szórakozni a fiatalabb lányokkal is. Lehet, hogy kommunikáció terén ha akarok könnyen alkalmazkodom, meg kicsit ebbe nőttem fel. Éveken át ahol éltünk, ott is zömében fiatalabb férfiak laktak a szolgálati lakásokban mellettünk. Talán ezért is tudok ezzel a korosztállyal jól kijönni. Bár kicsit olyan vagyok én is, mint te, hogy kedv kérdése is.:-) -
IXEMGabeo #7928 talán látták benned az érettséget, az értelmet, bár nem tudom, hogy élőben, vagy fórumon voltak hódolóid, nyilván az eszed miatt bírhattak, mert az van ez a biztos. Talán az is, lehet, hogy szexuálisan kiéhezett fiatalok voltak, akik elkeseredésükben az idősebb nőknél keresi a vigaszt, mert a saját, vagy a fiatalabb korosztály nem vonzó nekik... hiába a külsőségek, ha fórumon volt az eset, akkor a stílusod jöhetett be nekik -
#7927 Jé, és ahhoz sincs hozzáfűzni valód, hogy miért fiatalabbak?
Hát, attól, aki jótanácokat szokott osztogatni kicsit többet vártam...:-( -
IXEMGabeo #7926 értem, ez ellen nincs mit tenni...az vagy jön, vagy nem jön nem lehet megmagyarázni... -
#7925 Főleg mert nem volt érzelmi töltet kölcsönösen. Vagyis nem volt elegendő mindkét oldalról. Meg talán kicsit félelemből. Talán a kettő együtt. -
IXEMGabeo #7924 rendben akkor leírnád miért utasítottad őket vissza?