8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • IXEMGabeo
    ilyennel még nem találkoztam. Nem nagyon létezik ez...

Úgy vagyok vele h inkább én kezdeményezek merthát csak férfinek születtem
  • crazyduck
    :D
    Szeretném kipróbálni egyszer.
  • crazyduck
    Szeretitek ha egy nő kezdeményez?
  • IXEMGabeo
    nem hinném el...biztos azt képzelném h nem-e a kész átverés show közepén vagyok-e
  • gercse
    Akkor várom a következő kérdést.
    Te vagy jelenleg az egyetlen a "másik oldalról".

Mi is tanulunk (?), te is tanulsz, ha akarsz ;)
  • crazyduck
    :D Ez is tetszik :)
  • gercse
    Leszállnék, és utána mennék, ha nem diliből adta, az csak kiderül.
    Ha igen, akkor jöhet a következő. (busz :) )
  • crazyduck
    És ahhoz mit szólnátok,ha egy lány a buszon a kezetekbe nyomna egy papírt amin név/telefonszám vagy internet elérhetőség van?
  • crazyduck
    Végre,köszönöm! Ez a hozzáállás nagyon tetszik! :)
  • balunso
    Szerintem vedd a "tökeidet a kezedbe"és légy férfi a lányok nem szeretik a tutyi-mutyi fiúkat!Oda állsz és elkezded mondani,valamit úgyis fog rá reagálni erre te is........
    Legfeljebb elhajt és akkor mi van.
    Jön a következő!
  • IXEMGabeo
    azonnal nem, mert úgy vagyok vele alapból h engem a nők semmibe vesznek és most megpróbálnám elbeszélgetnék is vele talán meg minden, de alapvetően nem szólítanám le, mert a múltban semmi pozitív visszajelzést nem kaptam tőlük. Exemet is neten ismertem meg véletlenül egy fórumon.:) Élőben nem megy a leszólítgatás neten viszont nagyon jól elvagyok a csajokkal és utána simábban is megy minden
  • narumon
    de ez már más. Ha viszont holnap van egy nagyon csinos lány a buszon akkor le mered szólítani? Én biztosan nem merném. Ha több napon keresztül minden reggel ugyanazon a buszon utazunk és esetleg vannak félre nem érthető pillantások akkor talán megmerném lépni. (mondjuk leszállás után). De azt, hogy ott a buszon egy csinos lány, életemben először látom, max egymásra pillanttottunk, hát ez szerintem a "normális" pasik 95%-nak teljes agyrém.
  • narumon
    No ezaz. Sok lány ezt akarja, de ezt csak egy olyan fiú csinálja meg aki csinált már ilyet legalább diszkóban vagy bármi más kézzel fekvőbb helyen. Meg sorolhatnám még.
    Én szerencsére jó kapcsolatban élek, de pont ezért látom, hogy párom barátnői mit össze nem szenvednek, meg az én barátaim is. Mindkettő a másik nemet akarja csak máshogy. Barátnői közül nem egy szingli van még mindig, kb huszonötször átvágták már a pasik, de még mindig nem tanult és pontosan ugyanolyat keres tök ugyanazokat a hibákat elkövetve. Ezt én csak szánni tudom. Pontosan tudom, hogy barátok közt van olyan aki tök jól összeillene barátnők közöttivel csak korlátolva van az agyuk. Sajnos nem sztereotípia amikor a pasi ütivágja a csajt, de miután kimenekül a csaj a kapcsolatból utána még háromszor visszamegy mert elhiszi, hogy most más lesz. Ez konkrétan nulla észre vall. Jajj írjhatnám órákig de a lényeg, hogy aki férfiasan leszólít téged a buszon és mégcsak nem is hebeg habog - nos neked egészen biztosan NEM az a fiú kell.
  • gercse
    Ha megvan előtte a szemkontaktus, és eldönthető, hogy valóban a szimpátia miatt nézzük egymást, nem pedig reggeli bambulásról van szó :), akkor tiszta sor, hogy oda "kell" menni.
    (egyszer bejött, vállalom ha lesz következő)
  • IXEMGabeo
    ez így van, én is furcsálltam mindig is ezt az azonnal leszólítok idegenül valakit a járműveken...nem illik a stílusomhoz, de így h crazyduckkal pár szór váltottunk lazán taliznék vele ismeretlenül is:)
  • IXEMGabeo
    Gyere a Deák térre ott találkozunk:D 20 perc és ott vagyok
  • crazyduck
    De én úgy vágyom erre. Ez olyan lehengerlő és férfias lenne. Normálisat keresek.Aki meglát és mégis megteszi ezt a lépést.
  • narumon
    No ez egy nehéz kérdés. Szerintem ettől sok srác fél a rossz tapasztalatok miatt. Főleg a normálisak. Ha normális srácot keresel akkor az pl a legritkább esetben olyan, hogy első alkalommal leszólít mondjuk a buszon.
  • crazyduck
    Ez nem igaz. És hol vannak azok a fiúk akik bátran oda mernek jönni hozzám az utcán vagy a BKV-n ismerkedni?
  • IXEMGabeo
    pedig vannak, csak lehet te is magasra teszed a mércét, mint itt sokan mások:)
  • crazyduck
    :) Akkor mindkét nemnek megvan a maga keresgélni valója :) az a bizonyos tű a szénakazalban :)
  • narumon
    Szerintem rendes fiút viszonylag könnyű találni, node normális rendes lányt? Az már tényleg kihívás :)
  • crazyduck
    Én hiszek egy kicsit ebben. (Jobban mint abban,hogy vannak még rendes fiúk :P ) Persze nem ez alapján választok és ismerkedek,de tényleg van benne valami igazság :)
  • IXEMGabeo
    abszolút nem:) vannak alapjellemzések, amik igazak lehetnek az adott személyre, de amúgy baromságnak tartom.

Sokan az ascendenssel takaróznak ilyen esetben mikor találok egy tulajdonságot, ami pl nem igaz rám. pff

Ezt csak, mint érdekességképp mondtam. Tényleg minden esetben jóban voltam azzal, aki oroszlán.
  • gercse
    Van egy kis igazság benne amúgy...
    Bakként mondhatom, hogy már már észreveszem, ha van a társaságban egy másik bak.
    Hülyeség, hogy mindenben hasonlítanak az azonos jegyűek. De van sok megfigyelhető vonás, ami jellemző a jegyre.

(nálam pl. a komolyság, csendesség, nehezen oldódás és "társai",)

Ugyanakkor a szocializáció befolyása nem vehető ki a kalapból.
  • Zoli007
    Jézus, te ezekben a szarokban hiszel?
  • IXEMGabeo
    poén az, hogy oroszlán vagy és én mindig jól kijövök az oroszlánnal, exem is oroszlán volt, anyám is oroszlán és a nagymamám is (sajnos már nincs köztünk) ő is oroszlán volt.:)

Én meg halak, nem mintha bármit számítana csak érdekességképp mondom. Ha még él az ajánlat bármikor a rendelkezésedre állok xD
  • crazyduck
    mondom :D
  • IXEMGabeo
    ;))))
  • crazyduck
    az interneten mindenkinek szép a mosolya x)
  • crazyduck
    köszönöm,kedves ajánlat :D látom a mosolyodból,hogy rendes vagy :)
  • Informatikus
    :)
  • IXEMGabeo
    Pesten lakom, ha esetleg adnál egy esélyt megmutatnám milyen rendes vagyok xDD
  • Stig95
    Én nagyon rendes vagyok. :D
  • crazyduck
    Szerintem nem ritka! Lehetetlen rendeset találni :S
  • Ziacska
  • gercse

Passzoló videó, németesek előnyben :)
  • Ziacska
    Akkor rendes tőled tényleg.
  • gercse
    Nem, semmi nem kezdődött el, egyszer találkoztunk összesen, jobban megismertem, ő is engem, és el is mondtam neki, hogy mi a helyzet. Ennek ellenére még lehet, hogy találkozunk, mert egy alkalomból nem célszerű ítélkezni, bár ami elsőre nem jött (az a valami), az nehezen fog másodjára jönni.
  • sz4bolcs
    Tegnap néztem a filmet, ami eléggé a témába vág: Szexmisszió. Ajánlom minden lánykának. :)