8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • chhaya #3273
    nagyjából a vita kezdete óta olvasom a topikot, szóval az előzmények megvannak. mondjuk az "észosztás" mindkét fél részéről megvan. sőt e tekintetben nekem a pozitív triótok tűnik kicsit agresszívebbnek... (mondom ezt, mint külső szemlélő.) szóval szerinted is nagy igazságokat mond ki, he? végülis, minden gyakorlati dologhoz kellenek az elméleti alapok, nem? :)
  • Jacky
    De nem lehet Dick. Salsoul egymondatos beszólásaival? Az értelmetlen kérdéseivel, amit 5-ször feltesz?
  • salsoul
    Akkor legyen szánalmas, ha úgy jobban teccik
  • Rita79
    Úgy néz ki nem olvastál vissza.
    Folyamatosan figyelmeztettem Salsoult és Nessit is, hogy fejezzék be az eszmefuttatásaikat.
    Nessi talán elaludt, de Salsoul nem nyugszik.
    Banolni nem tudom, max törölni a semmitmondó üzijeit.
    A többiek értelmeseket irogatnak, nincs velük gond.
  • Jacky
    Képzeld, mi is helyretettük magunkban ezeket az "égető kérdéseket" és nem szokásom homokba dugni a fejemet, mint azt már unalmasan ismételgeted (ezt is vagy 3-szor hallottam már tőled).
    Semmi negativitás??? Na ne röhögtess már.
  • Nandusz
    Miért: mert helyre tették magukban az élet pár égető kérdését, ahelyett hogy a homokba dugták volna a fejüket. És életük végéig szenvedtek volna tőle a szívük méllyén.
    "És életük végéig szenvedtek volna tőle a szívük mélyén"
    Khmmm...na gondolom ezt az mondatodat te sem gondoltad komolyan, csak mert elég szánalmas lenne a veled szemben eddig elhangzottakkal kapcsolatoan.
  • Dick Riddick
    Úgy volt hogy ezentúl csak olvasom a topicot, de egy utolsó hsz még belefér.
    Elolvastam az utolsó három oldalt, és hát... kritikán aluli. Személyeskedés, káromkodás, durva gúny, miegymás. Jelenleg hatan írogattok egymásnak, teljesen eltértetek az eredeti témától.
    Rita: A topicot te nyitottad, tereld megfelelő mederbe az eseményeket, megvan hozzá a jogod.
    Salsoul: Ha a büntetőpontokat jogtalannak tartod, megvan a módja hogy orvoslatot kérj.
    Ezek csak tanácsok, de nem lesz jó vége ha folytatjátok, az biztos.
    Jelenleg csak egy vicc a topic. Próbáljatok szót érteni egymással.
    Ha nem így látjátok, vegyétek úgy hogy nem szóltam.
  • salsoul
    Az álomkergetés gyakorlati?
  • Jacky
    Mert valószínűleg nem ismersz minden előzményt. A 3209-esben meg még jónéhány előző hsz-ben osztotta az észt ész nélkül, kb. egy szemernyi köze nem volt ahhoz amire "válaszolt" stb, stb.
    Azok a nagy igazságok meg amiket kimond: régesrég ismeri őket mindenki.
    Ja és le kéne már szállni ezekről az elméleti okfejtésekről amiket állandóan idepötyög, gyakorlati dolgok kellenek.
  • salsoul
    Még 18 büntetőpont.

De előbb fejtsd ki, hogy mi nem tartozik ide és miért, mert ÉN segg hülye vagyok és nem látom.
    Mint ahogy azt sem hogy hol mondtam azt, hogy szar az élet.
  • Nandusz
    Nessi azt magyarázta, hogy nehogy abba a cipőbe kezdjünk el járni, mint amibe ő járt..nevezetesen a kapcsolat bukása címszó.
    Ehhez no comment.
    Végül is igaza van valahol, hogy tanácsot ad és 'drukkol' egyeseknek, csak ezt próbálja már meg emberségesebben és halált, elmúlást nélkülözően prezentálni.
  • Rita79
    Fogd már fel!
    Te nem ide való dolgokról írsz!
    Már ezért is kaphatnál büntetést!
    Kit érdekel ez?
    Szakadj már le erről a topikról!
  • salsoul
    Ehhez hozzá kell tenni az 10 büntetpontos kis esszét:
    hogy ez duo semmi negativitásnak nem adott hangot, csak rájuk húzták azt.
    Életellenesek, gonoszak, érzéketlenek...
    Miért: mert helyre tették magukban az élet pár égető kérdését, ahelyett hogy a homokba dugták volna a fejüket. És életük végéig szenvedtek volna tőle a szívük méllyén.
    Mert azt javasolták, hogy szerelem helyett szeretet alapra kell helyezni egy kapcsolatot.
    Mert azt javasolták, hogy a boldogságukat ne mulandó értékekre építsék az emberek.
    Ám a többiek gondolkodás nélkül, reflexből tűzzel vassal kezdték védelmezni csipkerózsika álmaikat...
  • Rita79
    Szerintem olvass vissza alaposabban.
    Ő is azt szajkózza folyamatosan, hogy úgy is elmúlik minden, stb.
    De már elegem van, hogy kifejtsem az értelmetlen hsz-eiket.
  • Jacky
    Jaj nehogy már te legyél a szegény mártír! Pont te, aki az öngyilkosnak kötelet adna? Na húzzál már ...
  • Rita79
    Az a trió nem csak trió, mert sok a látogató, aki mellettünk áll és fel tudja hozni példának a jól működő hosszú távú párkapcsolatát.
  • chhaya #3257
    Nessie végig azt magyarázta, hogy el kell mélyíteni a kapcsolatokat, hogy valóban hosszan tartó és mély legyen, ne csak a kezdeti rózsaszín ködben kialakult képet őrizzük, hanem fejlesszük... mi ezen a negatív? vagy olyan nagyon borzasztó? nem értelek teljesen titeket...
  • Jacky
    Kiállítottad te már rég a bizonyítványt magadról, nem kellett ahhoz hozzátennünk semmit.

Lehet hogy eljön egy ilyen pont a párkapcsolatban is, de egyáltalán nem biztos, hogy ököllel rendezik. Nem vagyunk az őskorban. Az is lehet, hogy szétmegy a pár. Vagy megbeszéli és együtt marad.
  • salsoul
    Nem arról maradt le.

Arról maradt le hogy bizonyos emberekre bizonyos emberek bizonyos dolgokat alaptalanul ráhúznak.

És ha megkérdezik, hogy miért?
    Akkor elhallgattatják... modván, hogy mocskolódik.
    Persze ha megkérdezi, hogy miét mocskolódás az, hogy szeretné tudni, hogy miért húzták rá azt amit akkor: nem válaszolnak.

Szívük szerint eltüntenék az illetőt, hogy ne is lássák még egyszer a kínos kérdésekkel a rendszer ellenségét.
    Csak mégsem teszik. Talán mert nincs meg a jogkörük hozzá.

Tükörbe kéne nézniük, csak menten szörnyethalálnak a látványtól.

/Ez most hány büntető pontot ér?/
  • Jacky
    Több 100 hsz-el ezelőtt. Inkább elmondom: van egy duó aki nagyon negatív, és van egy trió aki nagyon pozitív párkapcsolatok és az Élet terén.
    Nem egyezik a véleményünk. Röviden, tömören ennyi.
  • Rita79
    Csak a te sokadszorra beírt üzeneteidről maradt le!
  • Nandusz
    (mondtam neked, hogy arra hívatott tpikokban megbeszéljük a sorsunkat....)
  • salsoul
    Arra figyelj, hogy bizonyos apokrif részek már hiányoznak...
  • Nandusz
    nos ha balhéra vagy éhes, mert ugye azt kérdted, akkor a válaszom: semmikor.
  • panther112
    Kösz a bíztatást (amúgy ezt imádom az sg-ben, hogy vadidegen emberek köszönés helyett beszólnak vlmit:) ) Mikor kezdődött?
  • salsoul
    Inkább ÉN KÉREK ELNÉZÉST!
  • Nandusz
    Ezt lehetetlen...ezt végig kell olvasnod ( tudom, hogy neked ez nehéz, de hajrá)
  • salsoul
    Én sem szóltam koszosabban vagy csiszolatlanabbul.
  • salsoul
    Biztos vagyok benn, hogy ez másképp nem is lehetne.

Nem moderátori jog kéne.

Hanem egy független moderátor.
  • panther112
    Vlki össze tudja foglalni miről volt szó? (épp most akartam a topikot kirakni a kedvencek közül, mert már régen nem néztem be, de látom micsoda hangulat van:) )
  • Nandusz
    Nekem ugyan miért kellett volna, mert tisztán és csiszoltan szóltam hozzád?
  • salsoul
    Azon gondolkozz el, hogy magadnak és nandusznak hány büntetőpontot kellett volna kiosztanod alaptalan mocskolódás végett.

És azon hogy a válaszolás helyett miért büntetőpontozol.
    Megadhoz légy őszinte. Hozzám nem kell...

Az én büntetőpontjaim a ti büntetőpontjaitok.
    Hiába én viselem.

Még 18at!
  • Rita79
    Vigyázz arra is, hogy ha te kéred a büntetőpontot, meg is kapod!
    Kár, hogy nincs moderátori jogom, mert neked most megadnám teljes joggal!
  • salsoul
    Értem. Szuper.
    Kiállítottátok a bizonyítványt

Jacky: kinek mi nem inge.
    Rita azt mondta én ilyen meg olya.
    Én megkérdeztem, hogy miért.
    Őneki elképzelése sincs...

De ha ez szerintetek így a jó.

Minden párkapcsolatba eljön egy hasonló pont mint ami most itt volt.
    Aztán ott majd ököllel osztjátok a büntetőpontot...

Én miért nem vagyok rendes?
    Mert megkérdeztem, hogy bizonyos vádakat mi alapján kapok...
    Meg mert valakik nem azt olvassák amit leírok hanem amit olvasni akarnak belőle.

Nyugodtan jöhet még 18 büntetőpont, hogy egyszer s mindenkora megoldódjon a kérdés!
  • Rita79
    Amikor nyitottam a topikot kértem a bannerműhelyben bannert, de nem csinálták meg, gondolom azért, mert túl bonyolultnak találták a kérésemet.
    Aztán gondoltam megpróbálom én megcsinálni, bementem a paintbe és ott le volt írva, hogy hogyan kell.
    Egy óra alatt kész lett.
    Majd még tökéletesítem.
  • Rita79
    Egy szavad nem lehet!
    Órák óta csinálod a fesztivált.
    Gondolkozz el magadon!
    Az üzenetek bemásolását pedig felejts el örökre.
    Jó éjt!
  • Jacky
    Most, hogy újra itt vagyok a "toppon", megnéztem és még mindig tetszik ez a banner. Mennyi munkád volt benne Rita?
  • salsoul
    ?=!
  • Jacky
    Mondom MEGVÁLASZOLTAM! Így már látod?
    Egyébként meg miért volna kötelező bármilyen kérdésedre válaszolni? Ha akarok válaszolok rá, ha akarok nem.
    Az én nézőpontomból te nem vagy rendes srác, én meg igen. Ez a lényeg.
  • salsoul
    Indokold, hogy miért mocskolódás?