8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Rita79
    Jackytől megkaptad a választ. Ez történt:#3312
  • Jacky
    Nem is igaz. Rendes pasi vagyok, nem is foglalt, lehet próbálkozni!
  • Jacky
    Én is válaszoltam, normálisan. De még eccer elmondom, két teljesen eltérő felfogás "harcol" itt egymással. De feleslegesen mert úgysem fog senki megtéríteni senkit. Csak a pozitív klikket irritálja a negatív klikk állandó szurkálódása, "úgyis megdöglünk" "besz&rik a te kapcsolatod is" hozzáállása.
  • Rita79
    IGAZ!
  • Rita79
    Engem kérdeztél, tehát én válaszoltam és egyáltalán nem gorombán.
    Csak elmondtam, hogy miért alakult ki a vita Nessi és Nandusz között.
    #3304-ben mi a goromba?
  • Rita79
    Látod ezért kellene visszaolvasnod. Nem azt válaszolta neki, hogy egyszer mindenki meghal, hanem hogy úgy is véget fog érni a jól működő kapcsolata.
  • Esrohnoil
    ON: A normális pasik ált. foglaltak, vagy örök agglegény típusok. :D
  • panther112
    Bocsánat, hogy beleszólok, de ha így történt, akkor Nessi nem tett semmiféle bunkóságot, egyszerűen közölt egy tényt, hogy meg fog mindneki halni. Tényleg nem ismerem a vitát, de egyenlőre még csak különösebb kapcsolatot sem bírok felfedezni aközött, hogy valaki szerelmes egy lányba, és úgy véli ki fog mellette tartani, ill. aközött a tény között, hogy egyszer minden véget ér. Elég morbid lenne azt mondani, hoyg ezzel a fiú hűségét kérdéjelezi meg, mert végülis következik belelő, hogy a szerelem is véget fog érni, na de ez lássuk be, hogy minden, csak nem sértés.
  • Dick Riddick
    Tudom, de te is tudod hogy ez a stílus nem vezet sehova.
    Ahogy láttam Nandusz meg tudja védeni magát, nem kell pluszba gorombának lenni.
  • panther112
    Ha nem tudnék olvasni, akkor hogyan kérhettem volna meg a fórum aktív tagjait, hogy foglalják össze az elhangzottakat? Honnan kellett volna tudnom, hogy ez egy 500 oldalas beszélgetés jelenlegi állása? Lehet, hogy szakmai ártalom, de ha én nem tudnék bonyolult gondolatmeneteket röviden összefoglalni, már ki lennék rúgva. Másodjára annyit kértem, hogy adjátok meg honnan indult. A stílushoz pedig annyit, hogy először undorító módon reagált a kedves fórumtárs, én poénra vettem, majd megint egy nc kategóriája hsz...

De különösebben nem is érdekel az egész, erre is csak azért reagáltam, hogy lásd, milyen blőd módon sikerült megnyilvánulnotok. (bejön egy topikba valaki érdeklődni, erre ketten nekiesnek...ezek után nem hiszem, hogy épületes beszélgetésre van még itt esély, ha a résztvevők ennyire felspannolt állapotban vannak:) )
  • Rita79
    Te is olvass vissza!
    Nandusz arról ír folyamatosan, hogy nagyon szereti a barátnőjét és ki fog mellette tartani örökre, erre folyamatosan leszólják "egyesek".
    Mi ez, ha nem bunkóság?
    Nessinek például volt egy olyan beszólása Nandusznak, hogy úgy is elmúlik minden. /már nincs kedvem visszakeresni melyik volt az/ de megvan.
    Úgyhogy Nessit sem kell félteni.
  • Dick Riddick
    Nandusz-nak sok mindenben igaza van, viszont az egyik Nessi-nek írt üzenete nagyon kemény volt. Ilyet egyszerűen nem lehet egy ismeretlen embernek írni, mindegy mi volt az előzménye.
  • Rita79
    Az volt a frappáns, hogy valamikor nekem 500 új üzenetet kellett végigolvasnom, hogy értsem a lényeget, mégis sikerült képzeld.
    Ha kiváncsi vagy rá, hogy mi történt, vedd a fáradtságot és olvass vissza.
    Vagy talán nem tudsz olvasni?
  • panther112
    "Ezt lehetetlen...ezt végig kell olvasnod ( tudom, hogy neked ez nehéz, de hajrá)"

Hogy ebben mi volt pl. a frappáns, azt nem tudom. De nem akarom megzavarni ezt az idillt, bye.
  • Dick Riddick
    Kicsit megtévesztő a cím, szerintem ezért különböztünk össze mi is korábban.
    Ritka rendes fiút találni: Tehát miért nincsenek, vagy vannak-e, miért van ez? Többféleképpen lehet értelmezni.
    Én például nem voltam még szerelmes, de megvan a véleményem az életről, szerelemről. Csak úgy látom ez a topic nem igazán az ilyesfajta véleményekre "szakosodott".
  • Rita79
    Az ilyenek utálják, mint te, akiket legyőz a frappáns hsz-eivel anélkül, hogy pocskondiázná, mint például te most!
    Fejezd be a trágár dumádat itt!
    Irány a gumiszoba!
    Viszlát!
  • chhaya #3298
    a válási statisztika és a szinglik növekvő száma együttesen azt mutatják, hogy valahol hiba van a rendszerben.
  • panther112
    Szerintem meg téged kéne kitiltani sg.hu-ról, mondom ezt úgy, hogy azt se tudom miről vitatkoztok. De amilyen stílussal reagáltál 2 hsz-emre is, nem csodálom, hogy jó néhányan úgy utálnak, mint a sz@rt... Látom sikerült venned egy koronát a neved mellé, grat, szükséged is lehet rá, ilyen fórumozási kultúra mellett...
  • Rita79
    Már intézkedtem, remélem megszabadulunk a nem ide való emberkéktől.
  • Rita79
    Az igazság ott van, hogy a normális, egészséges embernek van egy olyan párja, akit imád mindenek felett, összeházasodnak, gyerekeik lesznek és örökké együtt maradnak.
    Ez nem mese, ez a követendő valóság!
  • Nandusz
    Sztem ki kéne tiltatni innen véglegesen...ezt a moderi topikban tudod elérni
  • Dick Riddick
    Nem nyerő, okosabb. Mivel te nem valószínű hogy itthagyod a topicot, nem sok lehetőség marad. Márpedig nem úgy tűnik hogy oldódna a feszültség. Mindkét félnek igaza is van meg nem is.
    Jussatok dűlőre.
  • Rita79
    Még szerencse, hogy ritkábban tudsz hozzászólni.
    De ez is sok belőled!
  • salsoul
    Nem támadtunk senkire.

Egyébként helyből vagy nekifutásból?

Tudom én vagyok a kötsög: így ni:
    Tökéletes
  • Rita79
    Miért is lenne nyerő?
    A teljesen élet és érzelemmentes megnyilvánulásaival?
    Remélem nem véded ezt az életszemléletet!
  • chhaya #3289
    gondolom az ilyen "nagy igazságokat" kicsit más lehet tudni, és más lehet átélni... a személyes tapasztalat egy kicsit mélyebb nyomokat hagy az emberben, mint ha valamit mások megmagyaráznak neki. lehet, hogy nem a legjobb módon tette, de (én legalábbis a hsz-ei alapján úgy érzem), hogy csak jóindulatból és segítő szándékból osztotta meg veletek a véleményét.
    elmúlik a szerelem, de a kapcsolat nem feltétlen... írt egyszer olyat, hogy a volt férjével a mai napig nagyon jó viszonyban vannak. csak más alapokra helyezték a dolgokat. nem? sok pozitív dolgot ki lehet szűrni a mondandójából, még ha néhol ellentmondásosnak vagy tódításnak is tűnik...
  • Jacky
    Én mindenesetre mára kiléptem. Jó éjt.
  • Dick Riddick
    Nem akarok igazán egyik oldalra sem állni.
    De ha folyton válaszolgattok, reagáltok, akár át is lehetne keresztelni a topicot.
    Salsoul: Látod hogy mi alakult ki, legyél te az okosabb, és lépj ki. Ebben a csatában nem nyerhetsz. Kár folytatni ezt a huzavonát.
  • Jacky
    Halál, elmúlás, öngyilkosnak kötelet adni, ilyenek is idetartoznak? Mert szerintem nem.
  • chhaya #3285
    ez esetben nem értem, hogy számodra mi a nem helyén való. :D
  • Jacky
    Lehet hogy most agresszívebbek vagyunk, de korábban meg egy éjszakán keresztül én védekeztem a t. duó ellen egyedül, mert b..ta a csőrüket, hogy ellent mertem mondani.

Csak úgy tálalja azokat az igazságokat mintha ő találta volna ki őket. Mondja ezeket úgy, hogy 20 évvel fiatalabb férfival van kapcsolata. Ne kérdezd, hogy milyen! Volt már tönkrement kapcsolata. Akkor ne jöjjön már ilyen süket dumákkal, mintha ő sz..ta volna a spanyolviaszt.
    Az meg eleve hiteltelenné teszi, hogy úgy kezdte, úgy áll hozzá, hogy elmúlik egyszer a szerelem, elmúlik a kapcsolat. Akkor minek vág bele?
  • chhaya #3283
    Mert azt javasolták, hogy szerelem helyett szeretet alapra kell helyezni egy kapcsolatot.
    Mert azt javasolták, hogy a boldogságukat ne mulandó értékekre építsék az emberek.

az ilyesmi miért butaság, vagy nem idevaló?
  • panther112
    Húha, sztem menj feküdj le, és pihand ki magad, rádfér.

Azt hiszem kihagyom az egészet, további jó veszekedést.
  • Nandusz
    Azt nem állítottam, hogy nem tetszik, minden esetre számomra nem épp helyén való....
  • chhaya #3280
    nem felszólító mód, így 1 d...
  • chhaya #3279
    eh eh, szóval tanácsot ad és drukkol... ezek szerint az nem tetszik, ahogyan teszi? ahhoz képes elég keményen és durván osztjátok...
  • salsoul
    Nem én adtam más szájába olyant amit nem mondott...
  • Jacky
    Látod Dick Riddick? 3274, 3271 stb
  • Rita79
    Még jó, hogy mi vagyunk az agresszívebbek, mikor butaságokat és nem ide illő dolgokat hoznak elő.
  • salsoul
    Hol mondtam korábban még kétszer?