8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
Jacky #3559 Felmerült bennem egy kérdés: Milyen kapcsolat az olyan, ami egy cseteléstől és néhány sms-től felborul?
Megmondom a választ is rá: nem komoly ill. nem stabil.
Ez a véleményem. -
Nandusz #3558 De azért ennek ellenére simán belesiklasz egy kígyó formájában soulhunter speciális helyzetébe. Mondhatni, lecsaptad a magas labdát....grat.
Könyörgöm, próbáljátok már jobban és életszerűbben felmérni és egyben elítélni mások élethelyzetét. -
Jacky #3557 Egyébként meg elég zavaros ez az egész történet. -
Jacky #3556 Ebben most véletlenül egyetértünk. -
#3555 rövidre fogva: a sors iróniája -
#3554 Tudom, most kicsit szemét leszek, meg ciniukus ostorozó meg stb és talán büntetőpont is jár érte, meg moderáció stb.
De ne ezt nézzétek, és ne indulatból reagáljatok.
Higgadtan gondoljátok át.
0. pár hete mintha nagyobb legény lettél volna
1. mintha azt mondtad volna pár hete, hogy milyen boldog stabil kapcsolatban élsz
2. a tűzfolt végett senki sem anyázott. S ha mégis, nem hiszem hogy külső véleményektől meg kéne rendülnie az ember belső világának.
3. én nem mordultam volna oda hanem csak szimplán figyelmen kívül hagytam volna. Az emberek ilyenek. Ha vmi nem megszokottat látnak akkor azt megbámulják. El kell fogadni.
4. csak nem cserben hagy a híres alkalmazott pszichológia?
5. a dolgokhoz események láncolata vezet. Csak egy láncszemet kell kiiktatni és nem is következik be. -
Nandusz #3553 Te is tanuló vagy -
#3552 Az lesz, ha alkalmam nyílik rá. Holnap megyek haverokkal tüzijátékra, lesz két szingli csaj hátha, sosem lehet tudni :D -
Jacky #3551 Ha nem szeret, abból már nem lesz semmi. Ezt még most nem tudod elfogadni, de majd idővel. Az idő mindent megold. Próbáld meg elterelni a figyelmedet! Akár "kutyaharapást szőrivel", azaz csajozz! -
#3550 Azért is nehéz, igazából szégyen vagy nem de első barátnőm volt.
[20 éves most] -
#3549 Ahhoz elég messze lakik hogy találkozzak vele, de hát ilyet hogy lehet csinálni két év után. És egyik napról a másikra, nem értem. Először szünetet akart de akkor még kint voltunk és nem bírtam két nap után mondtam hogy döntsön. Ezt meg azért nem értettem mert a nyaralás után egy héttel jött vissza vidékről, szakmai gyakorlatról, 1 hónapig nem is találkoztunk. -
#3548 Hát ezeket az embereket én sem értem.
Hogy lehet ilyen hirtelen valakiből ilyen szinten kiábrándulni?
Ha meg még azt is irogatja valakinek, hogy nem szeret már téged, akkor ha találkozol vele, menj át a másik oldalra.
Majd rájön, úgy ahogy mondod, hogy ritka rendes párt találni. -
#3547 Azért dobott mert szerinte bunkó vagyok és kiábrándult belőlem. Én meg azt látom hogy stresszesebb volt a suli miatt ő is, én is, és egyre ridegebb volt és ettől én meg egyre feszültebb. De a problémákról sohasem beszélt, éreztem hogy baj van de úgylátszik későn. Bár azt vettem észre a nyaraláson is teljesen véletlen (sosem szoktam beleolvasni) hogy valakinek írta iwiwen hogy már nem szeret. Mondjuk nem tudom hogy kinek írta, nem is lényeges, mert utána már nem tagadta. Azóta bekamuzta hogy van valakije, én meg látom hogy nincs de ez nem érdekes. Találkozni nincs kedve, ennél többet nem tehetek, maximum annyit, hogy odamegyek hozzá, de annak szerintem értelme nem sok van, mert mellébeszélve ugyan de világosan látszik hogy nem akar semmit. -
#3546 De végülis 2 év után már csak tudott adni valami magyarázatot, hogy miért dob téged?
De lehet, hogy ez csak hirtelen felindulás volt tőle.
Ne add még fel! -
#3545 Ha ettől megnyugszol, sz@r@kodj csak velem.....
Ha meg nem vagy rólam jó véleménnyel, miért akartad nekem priviben leírni mi történt veled?
A csetelésről meg van valami fogalmam, bár soha nem csináltam, de ott aztán van oltás mindkét részről!
Sőt ott olyan emberek vannak, akik az egész életüket a gép elött töltik és pár jó szó után, már azt hiszik, hogy aki írta nekik, az már full szerelmes is beléjük.
A tapasztalat mondatja ezt velem.
Egy csaj, aki a barátommal csetelt mielött összejöttünk, miután megtudta, hogy a barátomnak vagyok én, egyszerűen nem akarta felfogni, hanem utána is úgy viselkedett a párommal, mintha ők együtt lennének.
Addig tartott ez, míg a barátom már tudomást sem vesz róla, azaz semmilyen üzenetére nem válaszol.
De szerintem még most is reménykedik. -
#3544 Hát lehetséges. Nembaj exem majd megbánja, nem mindenki hűséges, majd ő is megkapja az élettől a maga pofonját. Majd valaki jól kihasználja, megcsalja aztán eldobja majd elgondolkodik talán. -
#3543 én cseteltem, te forumoztál... nem sok a különbség szerintem
és én okkal kezdtem csetelni, nemcsak azért, h "tyüüüüü, csak azé is megcsaljam"
kb ez a vélemény látszik a soraidbol
és féltékennyé se akartam tenni, mer tta rolam, h nem csalom meg, és légyszives olvasd át ujra a történetem, 1általán nem zavaros. vki kavart, és ennyi. de nem irtál vna butaságot, ha ezt az aproságot észrevetted vna...
és rolad amugy nincs jo véleményem, mert eddig csak azt láttam, h:
tod mit, inkább hagyjuk, mielőtt személykedéssé válna a véleményem...
olvasd át ujra, és ÉRTELMEZD!!! benne van mindenre a válasz, főleg a feltett kérdéseidre...
de ha a modik eltürik, felőlem sz@rakodhatunk 1mással, ugyse vok jo passzban :) -
#3542 Abból a pár milliárd nőből nagyon kevés ám a ritka rendes lány. -
#3541 Úgy csinálják, hogy nem szerették igazán a csajt. -
#3540 Kicsit zavaros ez a történet...
Akkor kezdtél el egy nővel csetelni, amikor már megvolt a Szerelmed?
Mert a Szerelmed helyében ez engem is elég érzékenyen éríntett volna.
Miért csetelsz te idegen nőkkel, ha szerelmes vagy? -
#3539 nos, akkor hát "nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek" :)
csakh tőlem is lássatok idézetet :)
bocsi srácok, ez ment vna ritának püben, de ajánlom mindenkinek
jan.-feb környékén elkezdtem csetelni unalmas időszakomban. "megismertem" 1 nőt, akinek iszonyat a házassága, viszont sok ismerőse van / volt ott, ahova én készültem a NŐvel utazni. ment a dolog, kaptam pár számot, meglepiből 1x csak elvittem a NŐt 1 7végére kiruccanni sárvárra.
aztán én júl. 27.-én elküldtem az ujonc ismerős nőt mindenhova, meg ő is engem. én azért, mert imádtam a NŐt, ő meg azért, mert bután kezdtem el vele beszélni (valakin le kellett vezetnem a feszültségem), meg amugy is volt férje, és rávezettem, hogy ő nem akarja megcsalni. az ő kapcsolatuk jobb lett az eset miatt. a 8ból tekintsük őket 4-nek. (teljes család)
szerelmemmel ugye elutaztam nyaralni. ő kapott 1 smst, h megcsalom. én is kaptam ugyanakkor ugyanarrol a számrol 1 smst. én tettem rá, mert nekem idegenek ne irogassanak ilyeneket. Szerelmem is tett az smsre. aztán képbe került a csetről a nő neve, akivel dumálgattam, aztán végülis inkább emailozás lett belőle, én ált. dolgoztam, amikor ő csetelt, én meg amugy se sokat jártam fel. aztán rejtett számos hivások érkeztek Szerelmemhez, hogy tja vki, h megcsalom a fentebb irt csetessel, és be tja bizonyitani.
a NŐnek továbbitottam a 2 utolso e-mailt, ami született (az 1más iránti kölcsönös elküldések bizonyitására)
aztán elmentünk nyaralni.
de 1re több kérdést kaptam, és néhányra nem tudtam válaszolni, mer ahhoz további ismerkedés kellett volna.
és ugye ismerkedni nem bün. ahogy 2003-ban megkaptam az akkori bnőmtől a szöveget: "hüséget és vakságot nem fogadtam".
nos, ez a nő hüséget fogadott (az oltárnál kellett is), és tartotta is magát :) - miután rávezettem :)
A NŐ meg féltékeny lett, és irt a nő férjének cseten (mert nem ttam minden kérdésre válaszolni), amikor hazaértünk, eldurvultak a dolgok.
az megint más kérdés, hogy senkit nem érdekelt az, hogy a férj miért csetelget... szoval voltak hézagok a dologban, de senkit nem érdekeltek a hézagok :(
aztán a NŐt azota is hivogatja vmi nő, hogy vele csalom, cseten ismert meg. én meg nem naploztam, mint pszihopata haverom, aki még 2002-es naplozásokat is mutatott, szoval kb ismerkedtem kb 2-5 csajjal, akiknek tetszett az infok magamrol rész, v nemtom mi tetszett nekik.
amugy cseten "welcomed guest" volt a nevem. hátha igy találkozott velem vki :)
és megkérnék mindenkit, h NE tévesszen össze "UNwelcomed guest"-tel, oks? :)
aztán jött a baj... a NŐ összepakolt, és hazaköltözött. mivel nekem nincs magyarázkodni valom, ezért nem ttam felelni pár jol irányzott kérdésére. nekem meg nem volt / nincs rejtegetni valom még mindig.
na ez után az eset után:
a nő felhivott,h balhé van, aztán kértem a férjét telohoz, hogy megmutassam, most akkor mi ujság van valojában. én megadtam a cimem, és jöttek.
aztán jött a balhé, sok sok féltékenységi jelenet, kaptam pár pofont, hogy merészelek én szoba állni férjes nőkkel cseten :)
(a poén az volt, hogy addig a pillanatig, mig nem jöttek megnézni a dolgokat, addig nem is találkoztam a nővel, sőőőőt! csak azért dumáltunk annyit, mert jol megértettük 1mást, és ttam adni pár gyereknevelési tanácsot) :)
hiába bizonyitottam az ártatlanságot, hogy igenis 2008.07.27 ota nem ment levelezés, mert elküldtük 1mást a fenébe, kiszálltunk 1más életéből, stb stb, akkor is ment a hiszti a férj részéről.
nagy balhé volt. hogy mi történt a nővel, miután hazaértek, azt nem tom, mert hiába irtam neki smst, h irja meg, ha vmi nagy baj van, majd kap segitséget (az emlitett érzéktelen haveromra gondoltam, mert ő nem fél beleszolni mások életébe).
válasz nincs azota se, én smst se merek irni neki, nehogy bajba keverjem otthon. viszont emiatt az akcio miatt elvesztettem az imádott Szerelmem (!) :( , és még kb 7 másik embert (2 még függőben, de nem magyarázkodok, mert nincs miről), és most szar minden. azota nem látok át semmit, részegen fexek, és részegen kelek (mivel nem alszom ki magambol a piát), meloba is becsempészem a piát, szoval "jo" az élet, én meg elvok magamban :(
és most gondolhattok rolam akármit, nem a sex hiányzik. hanem az, hogy a mellett a NŐ mellett ébredjek, akit imádok, akit szépnek látok, aki mellett képes vok orákig szotlanul feküdni, ha nemtok aludni, és nézem, hiába van tüzfoltja! akinek még ágyba is viszem a reggelit, ha korrábban ébredek!!!
és igen, én vok az a pasi, akinek 38 honapja van (mostmár inkább csak volt) :( olyan bNŐje, akinek tüzfoltja van! fura... feltettem 1 kérdést ezzel kapcsban itt, és csak anyázásokat kaptam érte... és hiába irta mindenki, h NEM a kinézetre ad, mégis le lettem szolva...
nálam meg hiába bámulta meg mindig akárki (én elhiszem, h ez ritka jelenség, főleg mütétek nélkül), akárhol is voltunk, ha vki sokáig bámult, akkor én bámultam vissza, néha azért morogtam is, mint 1 kutya (ezzel jelezvén, h kezd zavarni a bámulása az illetőnek)
mégse szégyelltem még strandon se, imádattal csokoltam meg mindig!
és vki idiota kavarása miatt most vége :( ;(
ami közös az ügyben:
az emlitett ismerősöm is hasonlot élt át mult 7en, de ő hülyébb volt, mert ő még a férjnek is elismerte, h megcsalásra késztette a feleséget (akivel csetelt), aztán csak a bnője miatt lett elküldés (ők csak 8-9 honapja vtak 1ütt), a feleséget meg ráeszméltette, h mégse akarja megcsalni a férjét, de náluk a 2 család is találkozott 1mással (mivel a srác olyan nővel kezdett, akinek van élettársa és 2 gyereke)
az ismim leszarja az egészet, én meg nemtom h csinálja :(
jo, oké, elhiszem, h ő csak 8-9 honapot bukott, én meg 38-at, de én még mindig Szerelmesen :(
és ma du. melo (1800-0600ig), és nemtom h tok majd bemenni melozni :(
hát kb ennyi a történet :(
ennyi a történet, remélem érthető voltam
ui: remélem érthető vtam, és mindenkinek feltünt, h van különbség ugyanazon szó használata között (NŐ és nő -re gondolok, valamint 1 konkrét szó NAGY KEZDŐBETÜJÉRE)
lehet itélkezni, lehet anyázni, lehet velem sz@rakodni, nem érdekel már semmi :( -
#3538 Szigorú vagy! Élnek a Földön sokan, akik még a tanulási időszakban vannak. Ha az élettől kapott feladat teljesítése helyett is megmaradnak a sajnálkozásnál, akkor sem kell ítéletet mondanunk. A törvény az: mindenki megkapja ami őt illeti. Aki szerencsés, hamar kapja a feladatot. -
#3537 felületes felületest -
#3536 Csak ha felületesen ismeri. Néha a foltnak látszók túl jól adják elő magukat. -
#3535 És az sem egy utolsó szempont, hogy népi hagyomány szerint: zsák a foltját... -
#3534 Látod, ezért emlegetem a megismerés fontosságát. Nem vetted észre időben a jeleket. Vagy arról: valamit elrontottál, vagy arról: az érzelmek csak nálad éltek.
Át kell gondolnod azt is: a többiek távozása és a barátnőd távozása között lehet-e összefüggés? Milyen a távozott csapat nemi összetétele? Ugyanis a fejeket hülyeségekkel telebeszélő barátnők, illetve a barátnődre pályázó hímek ugyanolyan veszélyesek egy kapcsolatra. Ezen a ponton van jelentősége a kiépített szeretetnek, a bizalomnak és a párkapcsolati őszinteségnek.
Azt a barátodat is ismerd meg alaposabban, aki könnyen vált. Mert lehet, hogy azért mert érzelemmentes és felületes, de lehet, hogy a látszat ellenére nagyon mélyen érintik ezek a dolgok érzelmileg, csak úgy gondolja: az nem tartozik a külvilágra. Túlontúl hozzászokott az emberek többsége ahhoz, hogy csak a nyilvános vállon zokogást tartja megfelelőnek egyes helyzetekben az érzelmek kifejezésére!
Ráadásul ha a barátod csak nem mutatja ki valódi érzelmeit, ott is van mit tenned a kölcsönös megismerés és bizalom kiépítésében.
Ha viszont a mélyebb megismerés során is felületesnek bizonyul, el kell gondolkodj rajta: érdemes-e barátságnak tekinteni a kapcsolatot. -
Jacky #3533 Mert nem vagy olyan mint a másik. Te, te vagy. -
#3532 A lényeg az, hogy ne az érzelmek irányítsák az embert, hanem az ember az érzelmeit.
Nagyjából ennyi.
És nincs szükség sem elfolytásra, sem érzelemmentességre, sem depresszióra, sem önhipnózisra stb.
/Mint az X-Man -ben: ne hagyd, hogy az erő irányítson téged, hanem te irányítsd az erőt - nagyszerű gondolat/ -
#3531 Érzelem mentesen lehet élni,de igazából sok értelme nincs.
Talán csak ha úgy adsz,ahogy kapsz! Én megpróbálok eszerint,mert így van egy kis páncél,ami megvéd,ha esetleg nagy csalódás érne.
Visszatartani nemjó,mert az belső vívódáshoz,és problémákhoz vezet.
Ha érzi az ember,hogy szeretik,akkor nyugodtan átadhatja az érzést.
Tudatosan szeretni,persze szívvel,de mégis koncentráltan. -
#3530 üdv a klubban :o)
1 hónapja rúgott ki a csajom közös külföldi nyaraláson, 2 év után, ahova ráadásul ő vitt ki. Igazából az okát nem értem, eléggé padlón vagyok és más ismerőseimnél én is azt tapasztalom amit te hogy szarik az egészbe, nem tudom hogy csinálja :/ -
#3529 Ez így van. Elfojtani tényleg nem jó. Engem is amikor felidegesít nagyon valami, majd felrobbanok mert nem adhatom le a dühömet. Pedig mindig valami strapabírót ütök ököllel (szekrény, szék), soha sem törékeny érzékeny cuccot, mégis basztatnak a szüleim ha meghallják a dübörgést, csinálják a balhét :D
És ezért visszafogom magam, de iszonyú rossz visszatartani. Vennem kell egy boxzsákot :\ -
#3528 Érzelem mentesen lehet élni, de a tudatosan elfolytott érzelmek belső problémákhoz vezethetnek. Éld úgy az életedet, ahogy neked jó. Az, hogy most jött egy rossz pillanatod csak átmeneti. Mielőtt jó történne velünk, mindig valami rosszat kell átélnünk.
Én azzal szoktam magamat bíztatni, hogy van pár milliárd nő a világon, miért egy miatt siránkoznék, van még miből választani és az egyik csak bejön :D -
Jacky #3527 Nem hiszem el, hogy 8 közeli ismerőst vesztettél ilyen hamar. Ezek tuti hogy nem voltak KÖZELI ismerősök! Max haverok, úgy látom az írásodból. Az meg semmi. -
#3526 majd, ha kijozanodok.
jelenleg a kilátásaim felejhetem el, ezért a minden kifejezés
majd éjjel melozok, és reggelre csak kijozanodok (melo végére), és kb holnap irok részleteket (pü-ben, ha nem probléma) -
#3525 Megdöbbentő a történeted!
De kifejthetnéd kicsit bővebben, hogy ugyan mit történt?
Mert, hogy elvesztettem mindent, ez így elég durván hangzik........ -
#3524 hello ismét
nos, lehet gratulálni...
a nyaralásom ota mindent elvesztettem :)
most se pénz, se boldogság, és igen, elismerem, hogy én voltam a hülye :)
na nembaj... legalább már tom, h 1 nő mire képes, ha VÉLT, v valos indokkal féltékeny... hát igen... kár, h csak VÉLTE a maga igazát... én meg tetéztem a bajt :)
1ik ismim aszerint él, hogy "ha már buknod kell, bukj el mindent. Ha a 0-rol ismét fel tudsz állni, az csak erősebbé tesz"
nos, ez az ismim mindig talpraállt, miota ismerem...
neki v nincs lelke, v nincsenek érzelmei, v maga a sátán, h őt mult 7en szivatták meg hasonloan, mint engem, most meg olyan, mintha mi sem történt vna... gyorsan regenerálodik, v nemtom.
ő azzal magyarázta, h képes kiölni magábol minden érzelmet önhipnozissal pár nap alatt.
irigylem ezért a tulajdonságáért...
én kb. 8 közeli ismerősöm buktam el az elmult 48 orában :(
nemtom, h ő ezt h kezelné, mert ő naponta bukik ennyit :) az más kérdés, h ő napi 15-öt szerez helyettük :)
most arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek melyik a jobb?
az, ha vki érzelemmentesen tud élni (látszolag legalábbis), vagy az, akinek vannak érzései, és nem fél kimutatni?
most ugy kb "kicsit" be vok fordulva, szal bocs, ha tul depis ezen hszem -
#3523 Visszajövök két hét utén és végig kellett olvasnom, hogy egymást pocskondiázzátok! Gratulálok!
Szabadságon rengeteg emberrel találkoztam és beszélgettem. Bocsánat, helyesbítek: rengeteg rendes emberrel találkoztam. Igaz nem csajoztam, mert úgy vagyok vele, minél jobban erőltetem, annál nagyobb a csalódás. -
#3522 Megint általában az eddigiekhez. Nem tudtam volna ilyen precízen egyedül megfogalmazni.
"A szeretet a jóság törvénye. Az örökkévalóság törvénye. Az élet törvénye. Az igazság, az összhang, a szépség, a mindeneket összefogó és egybekapcsoló nagy együttműködés törvénye, melynek összhangjában az óriási naprendszerek éppen olyan fontosak,mint a legapróbb porszem" Vass Albert -
#3521 igen,csak az sg kicsit elszámolta...mindenesetre 1 évvel biztosan(még 10 nap éééééés 18:-))
egyébként nem hiszem,hogy attól bármivel is kevesebbet érnék,mint itt bárki más,h.még nem volt akivel összejöttem volna...csak egy kicsit durva volt az általánosításod,lám én sem vagyok egy lelki csőd(legalábbis bárkit kérdeztem meg erről,határozott nemet mondott,és én is így érzem...). -
#3520 Úgy látom, az adatlapod alapján, hogy 18-25 között!
Számomra érdekes és egyben furcsa, hogy eddigi életed során nem volt egy olyan valaki, aki elindított volna benned valamiféle érzelmi szálat!?
De attól, hogy én úgy tartom "természetesnek", hogy ilyen korban az ember már legalább egyszer szerelmes volt, van, még nem állítok ki magamról semmilyen "bizonyítványt"!
Inkább neked kellene magadba nézned, hogy miért alakult eddig így az életed?