Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már megint a szexnél tartunk. Jó téma, folytassuk! Hehe
Nem én mondtam! <#finom>
Már késõ, megnéztem. Visznek a kórházba <#guluszem1><#help>
Dick Riddick
Persze, tangában pózolva, csókot dobva, mi?
Szép is lenne! /Hmmm, tényleg szép lenne.../ <#nevetes1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Daffit
Nem kell megnézni és még véletlenül se üssd be a google-ba a Daffit-ot!!!<#gun>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Hát, õszintén szólva a csajok képei jobban érdekelnek <#smile>
De egye fene, ha annyira akarod, megnézlek! <#hehe>
Daffit
Nálam látnod kell, már képet is raktam fel, hogy jobb legyen...

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Bocs, igazad van.
Jó lenne ha mindenki legalább néhány adatot megadna magáról, mert nehéz "fantomokkal" beszélni.
Néha még azt se lehet tudni, fiú-e vagy lány.
Daffit
Mikor lesz az elsõ "Ritka rendes fiút találni" sörözgetés? <#pias>

Rita79
Mindig az van!<#hehe>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Rita79
<#eljen> Te ritkán szólalsz meg, de az legalább szórakoztató!<#nyes>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

ThisZip
240 új hozzászólás----> ki lett boncolgatva vmilyen érdekes téma, vagy még egymás csipkelõdése van? <#idiota>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Dick Riddick
Végre egy használható megoldás!

Nandusz
Salsoul....igaz nem nekem szegezõdött a kérdés, de itt egy megoldás: ha kint állna az öngyi partnerem az erkélyen, akkor azt hazudnám neki, hogy vele maradok és szeretem. Majd miután bejött a szobába, lekötözném és hívnám az illetékeseket, hogy vigyék el a megfelelõ helyre, ahol nem árthat többé magának (néha meglátogatnám emberségbõl, ha az idõm engedi😄) Tehát egy hazudással megmentettem az életét. Ennyi....

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Dick Riddick
Nekem ne mondd, 100 kép közül 1 ha jó.

Sanyix
Ahhoz nemkell kép, csak a haverok, és jóked, és kész a bolondokháza, kollektívan.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Rita79
Csak nem! De, ha engedsz neki, akkor azután, ha éppen nem úgy történnek a dolgok, ahogy õ azt elképzeli, mindig öngyilkos akar majd lenni, hogy elérje a célját.

Dick Riddick
Vagy csak kihozzák a képek az igazi éned? <#nevetes1><#nevetes1>

Sir Quno Jedi
Ja, amelyik nõ most megzsarol, hogy öngyi lesz, az ha gyermekeink lesznek, majd azoknak az életével is zsarolni fog, vagy mi van?! 😄

Fel kell venni hangfelvételre mikor fenyegetõzik és kérni a dilidokit, hogy nyilvánítsa ön- és közveszélyesnek (kis kenõpénzért szíves örömest megteszi). Mehet intézetbe leszedálva... (mondjuk az drága, mert durva õrülteket is elengednek hely hiányában, de azokért is lehet fizetni és voilá) Gyerekek elhelyezése félig máris megoldva, a bíróság nehezen adhtaj egy elmeháborodottnak a gyerekeket, pláne, ha az apa színjózan jófiú. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dick Riddick
Nem akarom hogy félreérts, én valószínûleg kidobnám.
Sõt, általában elég kemény tudok lenni ilyen helyzetekben.
Az öngyilkossági kísérletek nagy része mint tudjuk segélykérés. Az ember önfenntartó ösztöne az egyik legerõsebb.
Ettõl függetlenül azt mondom hogyha nem is engedsz a zsarolásának, nem egy módja van hogy segíts neki. Egy komoly beszélgetés, vagy felhívod rá a szülõk/barátok figyelmét.
Minden attól függ mennyire sz*rod le hogy késõbb mi történik vele. És attól nem vagy rossz ember.

Rita79
"képenmindighülyébbennézekkimintvalóságban kinézet"
Ez tetszik!<#eljen><#nyes>

Dick Riddick
Eddig normális hozzászólásokat írtál, kár lenne felvenni ezt a stílust...

Rita79
Válaszok:
Aki egyszer zsarolt már valakit öngyilkossággal, az tuti, hogy elõbb is már megtette.
Kiábrándulok belõle azonnal, még ha szerettem is, mert elkezdek félni tõle, mivel ezek után ki tudja mire lesz képes?
Igen, valószínû, hogy érzelmi sokk érte korábban, nincs önbizalma és minden veszteséget ezek szerint olyan tragédiaként fog megélni örökké, hogy mindig az öngyilkosság gondolata fog a fejében mocorogni.
Ki akar egy ilyen lelkileg sérült emberrel együtt maradni?
Szerintem senki.

Sanyix
Gyanakvásra nincs ok, rólam jó kép még nemnagyon készült (nekem ilyen képenmindighülyébbennézekkimintvalóságban kinézetem van) 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Rita79
Azért magadat rakd ki, mert ha túl jó lesz, még gyanakodni fogunk, hogy talán nem is te vagy rajta!<#hehe>

Dick Riddick
Elolvastam ezt az egy oldalnyi hozzászólást.
És mindenki mondja a véleményét, csak egy dologról nem esett szó, pedig ilyen szituációban ez a legfontosabb.
Aki öngyilkos akar lenni a szakítás miatt, korábban is zsarolt már ilyesmivel? Vagy csak egy fellángolás miatt volt?
Én hogy állok hozzá? Szeretem még? Nem szeretem már? Kiábrándultam belõle?
Vajon miért akar meghalni? Tudok róla hogy érzelmi sokk érte korábban? Vagy mindig is ilyen alkat volt?
Sok kérdés van ezzel kapcsolatban, a válasz nem igen vagy nem.

Sanyix
de akkor is, alapjában ájtí fórum.
de majd én rakok fel képet, bevállalom 😄... majd ha otthon leszek.

Rita79
<#integet2>Én voltam!<#hehe>

Rita79
Csak egy dolgot felejtesz el, hogy ez nem egy szakmai topik!<#lama>

Daffit
Raktam fel képet, mert valaki mondta itt, hogy arc nélkül dumélunk 😛

Sanyix
(btw sokmindenkit a név alapján meg lehet találni közösségi oldalakon, csak keresni kell 😄)

Sanyix
ez nem közösségi oldal, ez fórum ide szakmai képek kerülnek 😊

Rita79
Jacky! Nem tudhatjuk, hogy milyen élete van. Amilyen bölcsességeket ír, az alapján Nessy a legkiegyensúlyozottabb ember a világon.
Tudja és bírja is irányítani a sorsát.
Ha meg nem úgy vannak a dolgok nála, ahogy leírja õket, azt meg õ is érzi!<#vigyor3>

Rita79
Úgy látom egyte több ritka rendes fiú meri vállalni az arcát és rak fel képet magáról.
Ez csak egy meglátás volt, mert eddig csak mindenféle számítógépes kütyük voltak kint a galériákban.<#wow1>

koryne
Nekem is. De attól még nem dugunk 😛

Xbox Live gamertag: kilencnad

NessieGraf
Szerintem ha úgy éli a kapcsolatát ahogy mondja, többet vállal fel, mintha megnõsülne. Mert lehet mindent ad és mellé azt a lehetõséget, hogy a másik kötöttségek nélkül felállhasson és azt mondhassa: Szia!

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Nem fogok bemenni a te utcádba, akárhogy akarod is. Ne térjetek már el a fõútról állandóan!
Szerintem inkább te vagy a beszari, nem mersz felvállalni semmit.
NessieGraf
Örülök, hogy sikerült ilyen társat találnod. Tartson sokáig! Egy jókívánság nektek:

Legyetek mindig fiatalok, egészségesek és gazdagok, de törõdjetek egymással úgy, mintha öregek, betegek és szegények lennétek!

Ne járjon a szád! Rég beszart az életed, mit magyarázol?
Daffit
Ha valaki öngyilkossággal fenyegetõzne, adnék neki egy-két pofont aztán kinyitnám az ajtót, hogy menjen haza és ott legyen öngyilkos, mert engem nem érdekel.
Az, hogy valakik szakítanak, nem jelenti azt, hogy vége a kapcsolatnak. Legutolsó barátnõmmel havonta szakítottunk. Három évig voltunk együtt.

salsoul
csak úgy mint a társfüggõk 😉

Rita79
Egyetértek Jedivel meg azokkal, akik azon a véleményen vannak, hogy akik öngyilkossággal fenyegetõznek, azok nagyon-nagyon gyenge emberek lelkileg és már csak ezért sem lennének öngyilkosok.
Ugyanis ahhoz elég nagy bátorság kell.
Engem egyáltalán nem érdekelne, ha valaki ilyet mondana nekem, menekülnék tõle azonnal minél messzebb.
És ha esetleg mégiscsak öngyilkos lenne, akkor azért nem lenne lelkifurdalásom, mert ha nem miattam, akkor késõbb valami más kudarc miatt tette volna meg, mert az ilyen emberek sajnos betegek.

MaSzKa
tök jó nekem is van origami könyvem 😛

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

koryne
Tök jó neked.

MaSzKa
ÉN rendes fiú vagyok csajok vegyetek fel msn
😊))))))))

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

koryne
Õ 2 tesóját látta végülis kicsi koruktól felnõni, egyiknél 8 évvel, a másiknál 14-gyel idõsebb. Én elég tapasztalatlan kis csitri vagyok hozzá képest, bár igyekszem. Hamarosan remélhetõleg nekünk is lesz saját gyerekünk és jó tudni, hogy egy ilyen ember lesz az apja. Ugyanis ismerek gyerekhez nem értõ apát is, aki inkább csinál még1 zenekart (pedig már az elsõvel sem keres egy kanyit se), minthogy néha otthon legyen a gyerekkel meg az anyukával 😞

salsoul
Kutyaharapást szõrivel<#nevetes1>
salsoul
Szimplán beszari alak vagy.
Jár a szád, ám ha valódi helyzetbe kerülnél...
Te lennél az elsõ aki hagyná ugrani.

Vagy hozzámennél akaratod ellenére és gyerekeket csinálnál neki?
NessieGraf
Szép is lenne, ha már nem lennének gyerekhez értõ apák se. 😄 Egyébként az elõzõleg elmondott reakciójából a rendeset is sejtettem.