Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szép is lenne! /Hmmm, tényleg szép lenne.../ <#nevetes1>#nevetes1>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
De egye fene, ha annyira akarod, megnézlek! <#hehe>#hehe>
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Néha még azt se lehet tudni, fiú-e vagy lány.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Fel kell venni hangfelvételre mikor fenyegetõzik és kérni a dilidokit, hogy nyilvánítsa ön- és közveszélyesnek (kis kenõpénzért szíves örömest megteszi). Mehet intézetbe leszedálva... (mondjuk az drága, mert durva õrülteket is elengednek hely hiányában, de azokért is lehet fizetni és voilá) Gyerekek elhelyezése félig máris megoldva, a bíróság nehezen adhtaj egy elmeháborodottnak a gyerekeket, pláne, ha az apa színjózan jófiú. 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sõt, általában elég kemény tudok lenni ilyen helyzetekben.
Az öngyilkossági kísérletek nagy része mint tudjuk segélykérés. Az ember önfenntartó ösztöne az egyik legerõsebb.
Ettõl függetlenül azt mondom hogyha nem is engedsz a zsarolásának, nem egy módja van hogy segíts neki. Egy komoly beszélgetés, vagy felhívod rá a szülõk/barátok figyelmét.
Minden attól függ mennyire sz*rod le hogy késõbb mi történik vele. És attól nem vagy rossz ember.
Ez tetszik!<#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
Aki egyszer zsarolt már valakit öngyilkossággal, az tuti, hogy elõbb is már megtette.
Kiábrándulok belõle azonnal, még ha szerettem is, mert elkezdek félni tõle, mivel ezek után ki tudja mire lesz képes?
Igen, valószínû, hogy érzelmi sokk érte korábban, nincs önbizalma és minden veszteséget ezek szerint olyan tragédiaként fog megélni örökké, hogy mindig az öngyilkosság gondolata fog a fejében mocorogni.
Ki akar egy ilyen lelkileg sérült emberrel együtt maradni?
Szerintem senki.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
És mindenki mondja a véleményét, csak egy dologról nem esett szó, pedig ilyen szituációban ez a legfontosabb.
Aki öngyilkos akar lenni a szakítás miatt, korábban is zsarolt már ilyesmivel? Vagy csak egy fellángolás miatt volt?
Én hogy állok hozzá? Szeretem még? Nem szeretem már? Kiábrándultam belõle?
Vajon miért akar meghalni? Tudok róla hogy érzelmi sokk érte korábban? Vagy mindig is ilyen alkat volt?
Sok kérdés van ezzel kapcsolatban, a válasz nem igen vagy nem.
de majd én rakok fel képet, bevállalom 😄... majd ha otthon leszek.
Tudja és bírja is irányítani a sorsát.
Ha meg nem úgy vannak a dolgok nála, ahogy leírja õket, azt meg õ is érzi!<#vigyor3>#vigyor3>
Ez csak egy meglátás volt, mert eddig csak mindenféle számítógépes kütyük voltak kint a galériákban.<#wow1>#wow1>
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Szerintem inkább te vagy a beszari, nem mersz felvállalni semmit.
Legyetek mindig fiatalok, egészségesek és gazdagok, de törõdjetek egymással úgy, mintha öregek, betegek és szegények lennétek!
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Az, hogy valakik szakítanak, nem jelenti azt, hogy vége a kapcsolatnak. Legutolsó barátnõmmel havonta szakítottunk. Három évig voltunk együtt.
Ugyanis ahhoz elég nagy bátorság kell.
Engem egyáltalán nem érdekelne, ha valaki ilyet mondana nekem, menekülnék tõle azonnal minél messzebb.
És ha esetleg mégiscsak öngyilkos lenne, akkor azért nem lenne lelkifurdalásom, mert ha nem miattam, akkor késõbb valami más kudarc miatt tette volna meg, mert az ilyen emberek sajnos betegek.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
😊))))))))
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Xbox Live gamertag: kilencnad
Jár a szád, ám ha valódi helyzetbe kerülnél...
Te lennél az elsõ aki hagyná ugrani.
Vagy hozzámennél akaratod ellenére és gyerekeket csinálnál neki?