422
Szeretettel várom azok hozzászólásait akik oknélkül kaptak bűntetőpontot, vagy egyéb igazságtalanság érte őket mélyentisztelt moderátorainktól!
  • Sir Quno Jedi
    Áhhh, ez nem old meg semmit sem. Ez olyan, mint mikor leütsz egy kis vérszívó szúnyogot, de ott döngicsél még háromszázezer!

ÉS akkor mennek panaszkodni St-hez, a főszerkesztőhöz, a tulajdonosokhoz, ombucmanhoz, tudomisén... Nincs már tisztesség a mai cőcselékben senem!!! :(
  • gyuri12
    Kibannolod a *csába az illetőt,probléma megoldva.;)
  • Met
    mekkora mártír baz+
    örülnék ha az lenne a legnagyobb problémám, hogy büntit kaptam itt mert f@sz voltam
  • Sir Quno Jedi
    Engem is rengeteg sérelem ért! És mi modik kihez fordulhatunk-e...

Áhhhh... :(((
  • 5c0rp330n
    micsoda szemét rasszista, akit kirabolnak a cigányok és nap mint nap terror alatt tartanak és szídalmazni meri őket. nyisd már ki a szemed ember. álomvilágban élsz. ez nem rasszizmus, hanem épeszű ember normális reakciója. ha azt tapasztalod, hogy minden szúnyog a véredet szívja, szerinted nem normális, hogy beskatulyázod a szúnyogokat, hogy ezek mindig csesztetnek és ha látsz egyet, le akarod csapni? ugyanúgy nem sétálsz be a grizzlymedve barlangjába sem, mert hallottál róla, hogy milyen következményei lehetnek. ha ott tartana az emberiség gondolkodásmódban, ahol szerinted tartania kéne, már rég kihaltunk volna az első ősemeberek idején. amit te humanizmusnak nevezel, az nem az, hanem színtiszta beszűkültagyú csőlátásü HÜLYESÉG.
  • zmeor
    én nem azt mondtam hogy ne moderáljanak, hanem azt hogy ne játszák az agyukat mellé...
  • Bala10
    útálom ismételni magam, de látszik nem fogod fel...
  • tigeroo
    1 perces néma csönd az sg áldozatainak.

tartsatok ki modik!!!
  • balcsipisti
    És nem a bűntetőpontjaimat kell kihevernem, hanem egy sokkal komolyabb dolgot, ezért nem fogok egy ideig beírni, de monoton üzenetére reagálnom kellett.
  • balcsipisti
    Nem hiszem el, hogy ezt mondom, de ők már reménytelenek voltak, na jó, majdnem reménytelenek.

Én voltam a gonosz fajvédő békétakaró, ők meg a drága jó békés rasszisták (nem mindenki, de jópáran).
  • Bucser
    Akkor meg teljesen felesleges sírni a ban miatt. Csinálj új reget.
  • Depridol
    "Istent" játszani jó
  • Monoton
    Gondolom ennek a topiknak semmi köze ahhoz, hogy tegnap a saját topikodból kiutáltak többen is.

© balcsipisti tegnap 23:06 Elhagytam a topikot!

2008. 07. 05. tegnap 23:09 - Az sg áldozatai.
  • Marci0115
    az a baj hogy egy-két modi tulreagálja a dolgot
  • homeless
    Nekem folyamatosan van bünti pontom de úgy csinálom, hogy soha ne bannoljanak ki. Nincs logóm ez van helyette
  • Pyx #86
    [felírja transzparensre brutálnaggyal hogy: free]
  • 30Dani
  • BaliBoy
    Ez azért nem teljesen igaz. Eddig két büntipontot sikerült összeszednem egy saját belébe csomagolt húscafat miatt(virs lee). Folyamatosan flémelt az Ati topikban. Aztán jelentve a megfelelő helyen és még neki állt fejebb (azóta is). Én meg válaszitam neki vmi. Már pontosan nem emlékszem mit de vagy össz-bissz 3-4 mondat volt és ha jól emlékszem akkor semmi sértő enm volt benne. A lényeg, hogy én ezért az 1 postért moderátori topik offolása néven kaptam 2 büntipontot, a srác a flémelés miatt 3 böntipontott kapott! (ráadásul ő még sokkal jobban offolt). Szóval arra akarok kilyukadni, hogy lehet, hgoy én is jogosan kaptam büntit, csak éppen az arányokkal van a baj. (na meg 1 postért 2 büntipontot...)

Ettől modnjuk nem érzem magam áldozatnak. :)))
  • Blasta
    Pfff, micsoda csokker topik.

balcsipisti, jer, borulj a vállamra kisangyalom, biztos nagyon megbántottak, szegény kicsi érzékeny lelkecskédnek fájhat nagyon az élet eme brutalitása és igazságtalansága, adjak zsepit, hogy belefújhasd kis orrocskád taknyát?!

Én azt mondom, ne álljunk itt meg!
    húzzunk fel egy új terror házát!!!!! A neve csak simán "Az SG-s terror háza" lehetne!!!

Sőt!!!!!

Szervezzünk felvonulást az andrássy úton, és skandáljuk ezt: HÁT MITKÉPZERLNEK EZEK AZ SG-s MOCSKOK???!!!!!
  • herczeg
    OFF: gondolom te akkor is elfordultál amikor Indiana Jones lelőtte a kardos arabot

ON:
  • Marci0115
    jo hát ti lehet, de álltalában 100bol max 10 adja meg rendesen
  • Met
    Mindenki magából indul ki
    Én a valós évszámot adtam meg és gondolom Alex is :)
  • Marci0115
    jo hát az amugyis szar, mivel ha nem tudnád álltalában ugy szokott lenni hogy senki se a pontos születési évet adja meg
  • desigo
    Én akkor átlagon felüli vagyok
  • Alexease
    SG statisztika: Átlagos életkor: 25.4 év
  • Alexease
    En meg olyat nem lattam, hogy valaki ok nelkul kapjon figyelmeztettest vagy buntetest. Itt nem aldozatok vannak, hanem ongyilkosok;)
  • Met
    Ok nélkül senki nem kap pontot, ha ekkora lelki válságot okoz, hogy pontot kaptál ne legyél hülye és nem kapsz többet.
  • stp4trick
    amúgy teljesen egyet értek
    tudni kell viselkedni, adott írott és íratlan szabályokat betartani
    igaz, vannak olyan modik-adminok, akik kötelességnek tekintik, amit csinálnak, és ezzel együtt sokszor túl is lihegik a dolgokat (nem csak SG-n fórumozok, így ebbe az általam látogatott oldalak összessége beleértetendő), azonban tudomásul kell venni, hogy éppúgy, mint a társadalomban, az életben, egy fórumon is megvannak az együttélési szabályok, amik nélkül káosz lenne, nem beszélve a spam, reklám, egyéb szarságokról, amiket persze gyökerestől ki kell írtani

ja és érdekes módon még sosem kaptam büntit sehol, talán mert ismerem a korlátok feszegetésének határát
  • Marci0115
    igazad van, csak az a baj hogy az sg átlagéletkora 12-13 év, és azok nehezen tudnak flémelni anyázás nélkül
  • precision
    lolgec :D:D:D
    amúgy miez a topik? vérpistikék gyülekezőhelye? :D
    méghogy sg áldozatai omg. akit kiraktak, okkal raktak ki (vagy kapott egy-két pontot)... szóval a sírás értelmetlen, az nem veszi le a büntipontokat, és az ellen nem véd, mármint az új pontok ellen
    meg kell tanulni viselkedni 'oszt nem lesz több pont. pont.
  • John Cena
    hát nem egészen jogtaLANUL kaptam büntipontokat de 1 modi nagyon rám van kattanva és szerintem nekem örömmel osztogatja a bünti pontokat.. össz vissz talán 2 moditol kaptam büntit de Sedózájal nincs bajom
  • stp4trick
    nekem SG-ről ez ugrott be - lennék az áldozata:
  • VRSDM
    [center]
  • broman191
    Atyám. Mindjárt tolok egy accdel.php-t.
  • 5c0rp330n
    ez a netware gyerek milyen finom lélek :)
  • desigo
    sgt nem mered xD
  • N o N a m e
    erre a nemlétező oldalra én is kaptam egyszer egy 6 hetes warnt mert tele spammeltem a fórumot, azóta nem járok oda :D
  • macselek #64
    kösszép
  • desigo
    nemlétező oldal
    egyébként meg
  • macselek #62
    ez melyik oldal?