422
Szeretettel várom azok hozzászólásait akik oknélkül kaptak bűntetőpontot, vagy egyéb igazságtalanság érte őket mélyentisztelt moderátorainktól!
-
#301 miért is kéne indokolni, te szerencsétlen? :)
mikor reggeltél elfogadtad az itteni szabályokat. ha nem tetszik elhúzol.
szia. -
levi8 #300 lol -
#299 szerintem meg íjon blogot erről amit kiadhat könyvben is 30nyelven -
#298 Pont a médimocskolódás és a perek miatt lett itt ilyen szigor. Ergó, csak még tovább szorulna a markunk! :DDD -
#297 Pereld be az oldat vagy uszítsd rájuk a médiát, van itt elég cigányozás hozzá. ;) -
HUmanEmber41st #296 Mert ez egy politikai flém topic lett volna, ahol ismét "összecsaphatnak az indulatok" a modik meg jól szétcsaptak volna az indulatos fórumozók között.
Látod, nekik több eszük van, mint a politikusoknak. Vitázzunk csak tudományos-technikai kérdésekről. Ebben a témában is van bőven ellenvélemény mindkét oldalon. -
#295 D% -
#294 lehet sírni amennyit akarsz de a végeredmény ugyanaz. itt ez van. ha nem tetszik el lehet húzni máshova, senki nem tart vissza -
#293 Kicsit elkanyarodtunk...:D -
#292 :DDDDDDDDDDDddd
ezt jol leírta. -
#291 Nézd meg Te... -
balcsipisti #290 Ez nem magyarázat, hanem magyarázkodás. -
#289 A melegfelvonuláson már eleve elég nagy balhé volt így is...plusz ha még kurucék alágyujtottak volna. Lehet gyártani az összeesküvés elméleteket, de nincs sok értelme... -
balcsipisti #288 Ez indok?
És miért?
Kik csinálták a balhét a melegek, vagy a kuruc közeliek? -
#287 Melegtüntetés... -
balcsipisti #286 Ismét egy érdekesség, bezárták ugyan a kurucos topikot, de miért is?
Itt csak ez van?
Indoklás soha? -
balcsipisti #285 Ezt már mondtátok sokan, és reagáltam! -
Mirk #284 nem is azért kapják a büntit, hogy megváltozzanak, ez nevetségesen hiú remény lenne, mert senki sem változik meg néhány büntiponttól.
azért kapják a büntit, hogy mielőbb összejöjjön a 21 és ne tudjanak többet itt fórumozni -
#283 Miért nem mész index-re témát nyitni? Ott politizálhatsz, meg siránkozhatsz. SG nem erről szól. Ha nem lenne világos, ez többnyire egy informatikával és tudománnyal foglalkozó oldal/fórum. -
#282 Hát ez már gyerekes meg vicces ez a büntipontos téma hogy mért aki hülye annak lehet adni akár 20büntipontot is utána is hülye marad nem fog megváltozni a büntipont miatt a másik meg az hogy a modik is néha túlzásba viszik persze a rendőrei közé is bekerülnek hülye emberek mint ahogy az életben is ennyi -
HUmanEmber41st #281 Az elbukás sztem azt jelenti, h valamiért egy mozgalomnak megszűnik a támogatottsága, mert hirdetett elveivel szemben cselekedett.
Ugyanez áll egy mozgalom vezetőjére is, akiről kiderül, h vizet prédikál, mégis bort iszik.
Ez a kuruc esetében nem áll fent.
Azért , mert valaki sunyi módon mindenféle bírósági és egyéb határozat ellenére (érdekes módon pont a buzifelvonulás előtt) lekapcsolja a szervert attó éppen nem a kurucok buknak le, hanem még jobban lehet utálni azt, aki ezt megcsinálta.
Éljen a nemzetközi szabakőművesség!
Halgattasuk el, aki ellenünk mer szólni, fokozzuk az elnyomást!
Éljenek a bátor harcosok!
Lehetőleg kenyéren és vízen -
#280 elolvastam a címet, majd megnéztem ki nyitotta. ezen már csak röhögni lehet :DDDDDDDDD -
#279 Mikor, hol állítunk szobrot? -
gotchaaa #278 -
#277 MU-HA-HA
Az ilyen kis szerencsétleneket úgy bírom (like topiknyitó).
Most komolyan, ki nem szarik rá szted, hogy egy 1000edik magyar netes fórumon bizonyos arctalan/névtelen emberek "jogtalanul" osztogatnak böntetéseket a többi arctalan/névtelen senkinek????? Kacaj.
Ajánlanék vmit: próbálj meg dugni egyet, vagy ha nem tudod hogyan kell, nyiss annak topikot, több értelme lesz. -
#276 van mit :D -
balcsipisti #275 Köszönöm:) -
#274 új tápig!! -
#273 Na én akkor búcsúzom is! Jó éjt! :D:D:D -
balcsipisti #272 Csak nyisd! -
#271 vmi info? -
#270 sebaj egy hét és vissza jövők. sokat úgy se vagyok itt :) -
#269 thx. asszem qdbről van de nem biztos :S -
balcsipisti #268 Rövid cím: Elbuktak a kurucok
Hosszú cím: avagy vélemények a kuruc.info szerverének lekapcsolásáról. -
#267 Attól még, ha meglátja egy modi és nem tetszik neki, akkor mész a lecsóba. :D -
Mirk #266 tetszik az aláírásod -
Mirk #265 felkúsztunk a második helyre -
#264 az nem az én saram^^ meg még tiszta vagyok :DD -
#263 ja -
Mirk #262 a szomszéd büntipontja mindig sárgább