Az sg áldozatai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trashking
"Nem érted még mindig.
Sajnálom.
Ajánlott irodalom:
Servantes: Don Quijote"

😄D

nő a konyhához, férfi a baszáshoz értsen.

toysoldier
mert az
sokan elmondták már neki, hogy az sg-n nics politika, de õ továbbra is mondja a magáét. egyszerûen nem érti meg.

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

TommyC
nem értem miért kell "legecibutázni"....

dixitque deus fiat lux

toysoldier
mivan.

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

TommyC
<#fejvakaras><#szomoru2>

dixitque deus fiat lux

Mond neked az a név valamit, hogy Pestfi?

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Igen, úgy kell fogalmazni, h az lehetõleg ne keltsen pilitikai irányú flémelést, ami aztán anyázásba és kitiltásban folytatódik.
Lehet arról sírni, h milyen csúnúúúnya dolog a kirekesztés, meg a megkülönböztetés, csak nem ma Magyarországon.
Mindez a humanista forumban el lett magyarázva kb 100X.

Nem érted még mindig.
Sajnálom.
Ajánlott irodalom:
Servantes: Don Quijote

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Beast Machine
téves. addig vagy itt, amíg a modik engedik.

...vágod?

Addig vagyok itt ameddig akarok, de köszönöm a javaslatot.

Benned égnie kell annak, amit lángra akarsz lobbantani másokban. Szent Ágoston

Kovács legény
készül már az a könyv?<#conf>

www.czekoart.hu

Bucser
igen. pl azt hogy ellépsz az indexre polidilizni itt meg befogod a szád és beállsz a sorba.

többezer user kibírja, te meg kevered a szart. el lehet tépni máshova politizálni meg játszani az agyad jóskapista...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

immovable
nem voltam erélyes, inkább tárgyilagos.
a 'szerencsétlen' után pedig ott a smiley, hogy elejét vegye a sértõdésnek.
immovable
asszem ezzel bõven kimerítetted a politizálás fogalmát, ami az sg-n tilos, így ha kapsz egy büntit akkor ugye azt már érteni fogod indoklás nélkül is igaz?
toysoldier
jajj :-o

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

szegény te

toysoldier
balcsipisti, aza helyzet, hogy gecibuta vagy.
szal menjél szépen elfele az sg-rõl

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Véleményem szerint egy félelemkeltõ, és a melegfelvonulásra "hazafiakat" toborzó erõszakos oldal már régóta megérdemelte volna ezt.
Milyen alapon uszítanak õk embereket a többi emberre?
Milyen alapon gondolják õk azt, hogy egy melegnek, vagy egy leszbinek, vagy egy transzinak nincsenek olyan jogai mint nekik?

Ritkán értek egyet Gyurcsány Ferenccel, de most igaza van, betelt a pohár és mostmár tenni kel valamit.

Hú de erélyes😊

Attól még a humanista fórumban teis elõszeretettel vitáztál politikáról kedves "minden szabályt betartó"

zeli
errõl van szó. <#eljen>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

immovable
miért is kéne indokolni, te szerencsétlen? 😊
mikor reggeltél elfogadtad az itteni szabályokat. ha nem tetszik elhúzol.
szia.
lol
Kovács legény
szerintem meg íjon blogot errõl amit kiadhat könyvben is 30nyelven

www.czekoart.hu

Sir Quno Jedi
Pont a médimocskolódás és a perek miatt lett itt ilyen szigor. Ergó, csak még tovább szorulna a markunk! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narxis
Pereld be az oldat vagy uszítsd rájuk a médiát, van itt elég cigányozás hozzá. 😉

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mert ez egy politikai flém topic lett volna, ahol ismét "összecsaphatnak az indulatok" a modik meg jól szétcsaptak volna az indulatos fórumozók között.

Látod, nekik több eszük van, mint a politikusoknak. Vitázzunk csak tudományos-technikai kérdésekrõl. Ebben a témában is van bõven ellenvélemény mindkét oldalon.

Dragooon
D%

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

herczeg
lehet sírni amennyit akarsz de a végeredmény ugyanaz. itt ez van. ha nem tetszik el lehet húzni máshova, senki nem tart vissza

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

broman191
Kicsit elkanyarodtunk...😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

bertino
😄DDDDDDDDDDddd
ezt jol leírta.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Ez nem magyarázat, hanem magyarázkodás.

broman191
A melegfelvonuláson már eleve elég nagy balhé volt így is...plusz ha még kurucék alágyujtottak volna. Lehet gyártani az összeesküvés elméleteket, de nincs sok értelme...

Ez indok?
És miért?

Kik csinálták a balhét a melegek, vagy a kuruc közeliek?

broman191
Melegtüntetés...

Ismét egy érdekesség, bezárták ugyan a kurucos topikot, de miért is?
Itt csak ez van?
Indoklás soha?

Ezt már mondtátok sokan, és reagáltam!

nem is azért kapják a büntit, hogy megváltozzanak, ez nevetségesen hiú remény lenne, mert senki sem változik meg néhány büntiponttól.
azért kapják a büntit, hogy mielõbb összejöjjön a 21 és ne tudjanak többet itt fórumozni
MerlinW
Miért nem mész index-re témát nyitni? Ott politizálhatsz, meg siránkozhatsz. SG nem errõl szól. Ha nem lenne világos, ez többnyire egy informatikával és tudománnyal foglalkozó oldal/fórum.

[merlinw.org]

Sada01
Hát ez már gyerekes meg vicces ez a büntipontos téma hogy mért aki hülye annak lehet adni akár 20büntipontot is utána is hülye marad nem fog megváltozni a büntipont miatt a másik meg az hogy a modik is néha túlzásba viszik persze a rendõrei közé is bekerülnek hülye emberek mint ahogy az életben is ennyi

Az elbukás sztem azt jelenti, h valamiért egy mozgalomnak megszûnik a támogatottsága, mert hirdetett elveivel szemben cselekedett.
Ugyanez áll egy mozgalom vezetõjére is, akirõl kiderül, h vizet prédikál, mégis bort iszik.
Ez a kuruc esetében nem áll fent.
Azért , mert valaki sunyi módon mindenféle bírósági és egyéb határozat ellenére (érdekes módon pont a buzifelvonulás elõtt) lekapcsolja a szervert attó éppen nem a kurucok buknak le, hanem még jobban lehet utálni azt, aki ezt megcsinálta.
Éljen a nemzetközi szabakõmûvesség!
Halgattasuk el, aki ellenünk mer szólni, fokozzuk az elnyomást!
Éljenek a bátor harcosok!
Lehetõleg kenyéren és vízen

immovable
elolvastam a címet, majd megnéztem ki nyitotta. <#eplus2> ezen már csak röhögni lehet 😄DDDDDDDD
Kovács legény
Mikor, hol állítunk szobrot?

www.czekoart.hu

<#eljen>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Blasta
MU-HA-HA

Az ilyen kis szerencsétleneket úgy bírom (like topiknyitó).

Most komolyan, ki nem szarik rá szted, hogy egy 1000edik magyar netes fórumon bizonyos arctalan/névtelen emberek "jogtalanul" osztogatnak böntetéseket a többi arctalan/névtelen senkinek????? Kacaj.

Ajánlanék vmit: próbálj meg dugni egyet, vagy ha nem tudod hogyan kell, nyiss annak topikot, több értelme lesz.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Trashking
van mit 😄

Köszönöm😊

Trashking

Sir Quno Jedi
Na én akkor búcsúzom is! Jó éjt! 😄😄😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Csak nyisd!