422
Szeretettel várom azok hozzászólásait akik oknélkül kaptak bűntetőpontot, vagy egyéb igazságtalanság érte őket mélyentisztelt moderátorainktól!
-
#341 jó ötlet! -
#340 akkor halálra kell adóztatni az nem kerül semmibe -
#339 Pláne ilyen benzin és gázárak mellett. Lassan a tömegkrimókat is bezárják... Hajaj. Komolyan mondom, lassan csak a vízbefojtás marad, meg a kerékbetörés, de mivel az emberi munka is iszonyat drága és magasak a munkálztatói járulékok stb.-stb. így ez is hamvába halt ötlet. -
#338 -
#337 a nyele is -
#336 elég ide egy életlen szekerce is :D -
#335 benzinkutnál veszünk szenet meg olajat;) -
Solt #334 És különben is, ma már minden műanyag... nehéz fát találni a máglyához! -
#333 Az agyatlanmártírságért alaposan meg kell küzdeni. Az inkvizícó nem kapkodhat. -
#332 Mennyit kell még vergődni ennek a szerencsétlen idealistának hogy kivágjátok végre és elmondhassa hogy igaza volt? -
#331 :D -
Solt #330 Néha bírlak, de nem ez a jellemző! :D -
balcsipisti #329 Nem így van:) -
Solt #328 Most mond, hogy ez nem így van! :) -
balcsipisti #327 Ugyan már kérlek:)
-
Solt #326 Jogos a felvetés, de nekünk sem esik jól, hogy ilyen értetlen! Szebben nem bírtam fogalmazni...
Egyébként Pistike, az maga a humanizmus, hogy Te még itt lehetsz! Tanulj a modiktól... -
balcsipisti #325 A galgagyörk, a melegfelvonulás, hír topik, ezek mind ugyan annyira politikaiak mint az én topikjaim. -
balcsipisti #324 nem
-
balcsipisti #323 kac-kac
-
#322 igen,
de szerintem neki nem esik jól, amikor ilyenekt olvas h "gecibutavagy"
neked nem esik rosszul leírni?....
jön a másik humanista :S -
#321 "Nem érted még mindig.
Sajnálom.
Ajánlott irodalom:
Servantes: Don Quijote"
:DD -
#320 mert az
sokan elmondták már neki, hogy az sg-n nics politika, de ő továbbra is mondja a magáét. egyszerűen nem érti meg. -
#319 nem értem miért kell "legecibutázni".... -
#318 mivan. -
#317 -
gotchaaa #316 Mond neked az a név valamit, hogy Pestfi? -
HUmanEmber41st #315 Igen, úgy kell fogalmazni, h az lehetőleg ne keltsen pilitikai irányú flémelést, ami aztán anyázásba és kitiltásban folytatódik.
Lehet arról sírni, h milyen csúnúúúnya dolog a kirekesztés, meg a megkülönböztetés, csak nem ma Magyarországon.
Mindez a humanista forumban el lett magyarázva kb 100X.
Nem érted még mindig.
Sajnálom.
Ajánlott irodalom:
Servantes: Don Quijote -
#314 téves. addig vagy itt, amíg a modik engedik. -
balcsipisti #313 Addig vagyok itt ameddig akarok, de köszönöm a javaslatot. -
#312 készül már az a könyv? -
#311 igen. pl azt hogy ellépsz az indexre polidilizni itt meg befogod a szád és beállsz a sorba.
többezer user kibírja, te meg kevered a szart. el lehet tépni máshova politizálni meg játszani az agyad jóskapista... -
#310 nem voltam erélyes, inkább tárgyilagos.
a 'szerencsétlen' után pedig ott a smiley, hogy elejét vegye a sértődésnek. -
#309 asszem ezzel bőven kimerítetted a politizálás fogalmát, ami az sg-n tilos, így ha kapsz egy büntit akkor ugye azt már érteni fogod indoklás nélkül is igaz? -
#308 jajj :-o -
balcsipisti #307 szegény te -
#306 balcsipisti, aza helyzet, hogy gecibuta vagy.
szal menjél szépen elfele az sg-ről -
balcsipisti #305 Véleményem szerint egy félelemkeltő, és a melegfelvonulásra "hazafiakat" toborzó erőszakos oldal már régóta megérdemelte volna ezt.
Milyen alapon uszítanak ők embereket a többi emberre?
Milyen alapon gondolják ők azt, hogy egy melegnek, vagy egy leszbinek, vagy egy transzinak nincsenek olyan jogai mint nekik?
Ritkán értek egyet Gyurcsány Ferenccel, de most igaza van, betelt a pohár és mostmár tenni kel valamit. -
balcsipisti #304 Hú de erélyes:) -
balcsipisti #303 Attól még a humanista fórumban teis előszeretettel vitáztál politikáról kedves "minden szabályt betartó" -
#302 erről van szó.