422
Szeretettel várom azok hozzászólásait akik oknélkül kaptak bűntetőpontot, vagy egyéb igazságtalanság érte őket mélyentisztelt moderátorainktól!
-
#381 Én az első 2-re tippelnék, bár Tibinél ki tudja.. :D -
#380 Pheel moderátor bezárta az Egértopic -ot amit én nyitottam pedig nincs még 1 ilyen topic világosan le volt írva hogy elsősorban nem az a lényeg hogy egereket ajánlj hanem linkeld be a sajátodat ! Most vagy olvasni nem tud vagy értelmezni vagy valami hiperprofi keresője van amivel azt is megtalálja ami nincs! -
#379 engem annyira nem érdekel:) -
karajjj #378 a nagy mártír... -
#377 Egy áldozat vagyok. mama2 hány ilyen jellegű képet benyelt, te meg a traktoros célzásra 3 büntetőpontot adsz. Gyönyörű. Azért mert megvan rá a hatalmad így ezt csinálod. Na szép -
#376 az verte ki a biztosítékot? És ha nem neked ment? Volt idezés kinek küldöm? Pm-et küldtem, remélem értelmesebben meg tudjuk beszélni.. -
#375 Ne feleselj vissza még kép formájában sem!
#8353-tól lehet olvasni akit érdekel. -
#374 Én vagyok a legújabb áldozat....
mama2 topik. egyáltalán milyen figyelmeztetés figyelmenkívül hagyása? Ez egy vicc -
#373 -
#372 jó a logod -
#371 imádom azt a filmet :D
on:
pisti: végre kaptál. itt volt az ideje. -
#370 Engem bannoltak anno.Volt rá ok de nem akkora h bann-t kapjak érte.na mind1.Constantin néven voltam. -
Miskolc88 #369 Mit politizálsz te humanista 10 éves ???
Ha megnősz akkor az lesz a az alreged/neved az SG-n hogy : Balaton István ????????? -
HUmanEmber41st #368 Most legalább tudod, h miért kaptad...
De értsd meg, ez itt nem demokrácia.
Szabályok vannak.
Mégegyszer ajánlott irodalom:
Servantes: Don Quijote -
#367 -
#366 1perc néma csend balcsipistinek. -
Solt #365 Látod, én humánus vagyok... sajnállak! :)) -
#364 hehe megérdemelted -
#363 Grat Bárcsak permbant kapnál -
balcsipisti #362 Nézzétek már:)
Ismét 3 büntipont, mert politizáltam:) -
#361 -
#360 1perc néma csend az SG áldozatainak. -
HUmanEmber41st #359 Jó poen volt :D :D
Remélem, nem lesz nagy bajuk :D :D -
gotchaaa #358 Mi bajod a húrfeszítőkkel? Jó, tudom, szar poén volt... -
HUmanEmber41st #357 Az ilyenek miatt( mint Te is) fog kitörni a polgárháború Magyarországon.
Én nem várom és ellene vagyok mindenféle háborúnak.
Ahelyett, h igyekeznének elsimítani az ellentéteket, még csak fokozzák a feszültséget.
A kisebbségeknek (szexuális és etnikai) legyen ugyanannyi joga, mint a többségnek.
Nem, nem az nem elég.
Még több jogot és kevesebb kötelességet a kisebbségeknek, még több kötelességet, és kevesebb jogot a többségnek.
Ez történik ma egész Európában.
Ezt nem lehet sokáig csinálni. A túlfeszített húr elszakad.
Isten legyen irgalmas a húrfeszítőkhöz... -
Solt #356 Állj szépen a tükör elé, nézz mélyen a saját szemedbe, és ezt a kérdést tedd fel magadnak is!
Továbbra is érdekelne, hogy milyen humanista az aki a másik véleményére nem kíváncsi, és azt nem tolerálja! -
balcsipisti #355 Ha ennyire nem szeretsz engem akkor csak téged kíméllek ha elküldelek, még ittis benne van a te érdeked is.
Van értelme annak, hogy te ide írsz??? -
Solt #354 Milyen humanista vagy Te, ha nem tolerálod az én nézőpontom? -
balcsipisti #353 Ha ennyire nem tetszik ne írj ebbe a topikba, írj a fegyverek topikjába, az neked való, vagy mittom én... -
balcsipisti #352 Te inkább a melegfelvonulás topikban magyarázkodj barátom. -
Solt #351 Olvass vissza az összes topikodban! Az első 100 hozzászólásban mindenhol kaptál értelmes választ! Erre mit csinálsz? Felteszed ugyanazokat a kérdéseket századjára! Már annak is elfogy a türelme, akinek sok volt... -
HUmanEmber41st #350 Javasolnék egy olyan topicot, amit csak ő láthat és csak ő postolhat.
Az SG pedig visszazökkenne a régi kerékvágásba a kreacionisták vs evolucionisták végetnemérő vitáihoz :D :D -
#349 ez van. sprite. -
balcsipisti #348 Itt mindenki engem bűntetne, de ti sem veszitek észre magatokat, hogy több száz hozzászólás van ami olyan, hogy a topik témájához semmi köze sincs. -
#347 hát sztem is baj van... még indig nem bannoltak -
Solt #346 Az, hogy néha bírlak? Valóban egyéni! :) -
balcsipisti #345 :) van baj, nem kevés -
balcsipisti #344 Egyéni
-
Mirk #343 Vagy ne csukjátok be a topikot, így hangoztathatja a nézeteit, végül végelgyengülésben meghal.
? -
Solt #342 Hmmm... megint bizonyítást nyert, hogy túl konzervatív vagyok! :)))