Hancock - A nyár első bombasikere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wtf??..felejthetõ a film?..a film zseniális😉
Kritikákat meg mindig csak filmnézés után olvasok, és tényleg sokszor eléggé szánalmasra sikerednek, dehát ahogy érzik 😄
van benne egy kis, hogy is mondjam, olyan kis "melegecske"-érzésecske. az a gumiruci, meg a pr-os csóka, a börtönben az étkezõs jelenetecske...
hát,izé...
Túl s*gg ahhoz hogy rájöjjön, hogy hülye cikket írni, ez van!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Végre nem az akcióra mentek, hanem a poénokra, meg a storyra!
Hihetetlen jó lett nah! 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
szerintem állat jó poénok vannak benne, nagyon látványos, a sztorija is jó, van benne meglepõ fordulat, és még sorolhatnám, hogy mik tetszettek benne.
most, hogy olvastam ezt a kritikát, újra csak megerõsödött bennem, hogy minden (film)kritikus egy életunt unalmas f*sz lehet, mert tõlük még nem láttam olyan irást, amiben bármire is azt mondták volna, hogy "öcsém, baze', ez tényleg baromi jó lett" (illetve amire õk ezt mondják, azokon a filmeken én általában jó nagyokat tudok aludni 😄).
csak a lehúzás, fikázás, ez nem tetszik, az nem tetszik, ezért rossz, azért rossz, stbstbstb....uncsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...aki ennyire nem birja élvezni a filmeket, az minek kinozza magát ezzel?
munkaváltás, azt hello...
ez a film qrvajó.
csak igy szimplán.
amúgy meg nyilván nem mindegy, hogy xy olvasó vagy író mit gondol egy filmrõl, ha te láttad?"
Nos azok közül a filmek közül amelyeknek olvastam (böngésztem - ahogy a kedves kötözködõ írja- ) a kritikáját nememlékszem, hogy mikor láttam utoljára pozitív kritikát.
Amúgy meg teljesen mindegy, számomra, hogy egy kritikus mit ír egy filmröl mert nem ez alapján döntöm el, hogy megnézem e vagy sem.
Ezt az egészet csak mint észrevételt írtam. Nem konkrétan ezzel a filmmel kapcsolatban. Fõleg, hogy ezt nem is láttam még.
nem emlékezni kell, hanem archívumot böngészni. múltkor valaki összeszámolta, hogy jóval több a pozitív kritika, mint a negatív. ami eleve abszurd dolog, hiszen mindenki hollywoodot szidja, hogy milyen pocsék filmeket csinál.
amúgy meg nyilván nem mindegy, hogy xy olvasó vagy író mit gondol egy filmről, ha te láttad?
A cím is ellenmondásos mert "A nyár elsõ bombasikere" de közben meg lehuzzák😞(( jó kis ellentmondás, vagy nem a nézõknek írták a kritikát?????
AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....
Ha fáj a lelkednek, olvass ingyenes heti programfüzetekben leírásokat, ott az a lényeg h minden filmet pozitívra kozmetikázzanak, cél pedig a kedvcsinálás. Az filmajánló, ez filmkritika. A kettõ nem keverendõ össze"
Nincs is ezzel semmi gond.
De mért majdnem az összes kritika negatív hangvételû?
Mért kell lehúzni megközelítõleg az összes filmet?
Nem is emlékszem, hogy mikor olvastam utoljára pozitív hangvételû kritikát.
Vagy csak az lehet "jó" kritikus aki legagyizza a filmek 98% át?
Ha fáj a lelkednek, olvass ingyenes heti programfüzetekben leírásokat, ott az a lényeg h minden filmet pozitívra kozmetikázzanak, cél pedig a kedvcsinálás. Az filmajánló, ez filmkritika. A kettõ nem keverendõ össze.
Szóval én kifejezetten utálom ezeket a baromságokat mert egyszerüen nem jön be hogy a szuperhõs vagy annak barátja a kicsajjal ill. csajért megtesz mindent és aztán egymás karjaiban végzik....
Szóval ezek a sablonos szuperhõsõs filmek nem jönnek be. DE!
Amikor láttam hogy kis is a fõszereplõ azt mondtam, hogy vagy nagyon nagy szívás lesz számomra és kidobok az ablakon 1350Ft vagy nem de ezt azért megnézem.
És nem csalódtam mert szerintem és a többiek szerint is jó volt!
Azt nem tudjuk meg hogy honnan is származnak ezek a szuperhõsök, de szerintem nem is lényeges és így jó!
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Jó volt! A Lurdy Mozi 10-es terme ugyan, csak félig volt de azok velünk együtt szénné röhögték magukat!😊
Szóval jó volt! Jó film!
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
A kritika csapnivaló, egyetértek hdo-val. Kedves Szekeres Vektor! Tanuljál meg fogalmazni, kerüld a frázisok ismételgetését, és kicsit objektívabban kéne írni, vagy írd oda a véleményed végére, hogy "magánvélemény". Amúgy kritizálj mûvészfilmeket, azokhoz elmegy ez a retardált stílus.
A Hancock szerintem egy igazán jó film, nem mondom láttam már jobbat is WS-tõl, de egyértelmûen nézhetõ, és szórakoztató.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
szerintem félreértettél. én csak rácsodáálkoztam. hiába lennék milliomos, heti 6-8 filmnél többet nem tudnék megnézni (ha választani kell egy új és egy rgi klasszikus között, akkor az újra voksolok, a régi nem szalad el).
és akkor még mindig kimarad bőven. az újranézés esélytelen sajnos.
Lassan johetnek az olyan viccek, hogy "Megkerdezik a kritikust: - Mi leszel, ha tovabb tanulsz? Rendor...)
http://gaborszantai.co.uk/
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
mondjuk ez mindig is érdekelt, hogy van ember, akinek belefér az a luxus, hogy egy filmet többször is megnézzen?😊 én még a kötelezõ nézendõkkel és ajánlott filmekkel is nagy lemaradásban vagyok.
Nehogy legyen 2. resz..
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Jól volt az írva elsõre is ... nyomtam egy vissza gombot és toltam egy screenshotot mikor észrevettem a betûduplázódást. Javítást modnak köszönöm!
chronos75:
Ott vagyok, pontosabban egyetemen germanisztika szakon, aminek akárhogy is nézzük erõs az irodalmi része. De mindegy, biztos igazad van, retardált vagyok, mert a cikk mondanivalója elveszik az agyonkomplikált fogalmazásmódban, ami a publicisztikai stílusnak nem éppen szerencsés ismérve. Ahogy a hivatali stílusnak sem, mégis csak az arra kiválasztottak számára érthetõ az egész, de ez már csak ilyen!
Amúgy harmadszorra elolvasva már jól emészthetõ, és bizonyos pontokban egyet kell hogy értsek a cikkíróval, tényleg nem azt hozza a film amit az ember elvár tõle, viszont ezt el lehet mondani az összes filmrõl az utóbbi fél-egy évben. Már nagyon vártam egy olyan filmet ami a rengeteg Marvel, DC Comics, és egyéb hõs mellett felveti egy anti-hõs témáját is, azonban ez nem az a film amit vártam. Ennek ellenére az "I am legend" után azt kell hogy mondjam hogy ez lehetett volna rosszabb is. Se jó, se rossz, megint egy átlagos, "közhelyes" film.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Commodore Plus4 forever!