54
-
bcrics #54 "így azonban minden negatív kritikák legnegatívabbika illeti: abszolút felejthető."
Wtf??..felejthető a film?..a film zseniális;)
-
#53 pedig ez egy teljesen valos kritika. jo volt! -
#52 egész jó film -
willcox #51 Kellemes csalódás volt a film, pedig az ilyen amerikai szuperemberes filmeket kifejezetten rühellem. -
ETom #50 Háténmeg pontazhogy kevesebbet vártam tőle, aszittem sokkal laposabb lesz. Kellemesen csalódtam benne, minden szinten tökjól eltalálták ezt a filmet szerintem. Aki teheti feltétlenül nézze meg! :)
Kritikákat meg mindig csak filmnézés után olvasok, és tényleg sokszor eléggé szánalmasra sikerednek, dehát ahogy érzik :D -
winnie #49 sommás összegzés - ez a hancock. ez alapján szerintem midenki eldöntheti, hogy érdekli-e. -
brueni #48 láttam. sima kis lájtos, tipikus amerikás-szivecskés vígjátékszerűség. többet vártam. bár jópofa, aranyos, újszerűen indul hogy legyen egy kis életszaga, de elég gyengék a poénok. WS jól játsza a karaktert, de nem ő tehet róla, hogy a sztori gyenge. a kidolgozás és az effektek jók, látványosak. egyszer meg lehet nézni.
van benne egy kis, hogy is mondjam, olyan kis "melegecske"-érzésecske. az a gumiruci, meg a pr-os csóka, a börtönben az étkezős jelenetecske... -
magyarszurke #47 megnéztem tetszett,de lehetett volna egy kicsit tovább antihős sztem:D -
dimenzio harcos #46 aha, értem, szóval szar film. akor nem nézem meg. -
hboi #45 Beépítettembernek akart menni :S -
hboi #44 Egyetértek veled. Én is azon gondolkoztam, hogy ha olvasok valamilyen kritikát, akkor annak nagy többségben miért kell mindig negatív hangvételűnek lennie.(nem azt mondom, hogy az összes, csak "nagy többségben." Ennyire silány filmeket dobnának ki mostanában? Szerintem nem lehet tökételes filmet csinálni. Mindig lehet találni valamit, amibe be lehet kötni. De azért mégis lehetne úgy megírni azt a kritikát, hogy ne legyen annyira negatív.. Persze konkrétan nem erről a kritikáról beszélek, csak úgy nagy vonalakban általánosítok. Lehet így próbálnak jobb kritikusnak látszani. Nem tudom :)) -
#43 most Szekeres Viktortól mit vársz? mint Uwe Boll (ezt már a panda cikkében is megemlítettem)
Túl s*gg ahhoz hogy rájöjjön, hogy hülye cikket írni, ez van! -
#42 rég láttam már ennél jobb filmet, nem tudom, nekem nagyon tetszett! :)
Végre nem az akcióra mentek, hanem a poénokra, meg a storyra!
Hihetetlen jó lett nah! :) -
WiLDoR #41 én megnéztem a filmet, baromira tetszett, sőt!
szerintem állat jó poénok vannak benne, nagyon látványos, a sztorija is jó, van benne meglepő fordulat, és még sorolhatnám, hogy mik tetszettek benne.
most, hogy olvastam ezt a kritikát, újra csak megerősödött bennem, hogy minden (film)kritikus egy életunt unalmas f*sz lehet, mert tőlük még nem láttam olyan irást, amiben bármire is azt mondták volna, hogy "öcsém, baze', ez tényleg baromi jó lett" (illetve amire ők ezt mondják, azokon a filmeken én általában jó nagyokat tudok aludni :D).
csak a lehúzás, fikázás, ez nem tetszik, az nem tetszik, ezért rossz, azért rossz, stbstbstb....uncsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...aki ennyire nem birja élvezni a filmeket, az minek kinozza magát ezzel?
munkaváltás, azt hello...
ez a film qrvajó.
csak igy szimplán. -
Beepitettember #40 "nem emlékezni kell, hanem archívumot böngészni. múltkor valaki összeszámolta, hogy jóval több a pozitív kritika, mint a negatív. ami eleve abszurd dolog, hiszen mindenki hollywoodot szidja, hogy milyen pocsék filmeket csinál.
amúgy meg nyilván nem mindegy, hogy xy olvasó vagy író mit gondol egy filmről, ha te láttad?"
Nos azok közül a filmek közül amelyeknek olvastam (böngésztem - ahogy a kedves kötözködő írja- ) a kritikáját nememlékszem, hogy mikor láttam utoljára pozitív kritikát.
Amúgy meg teljesen mindegy, számomra, hogy egy kritikus mit ír egy filmröl mert nem ez alapján döntöm el, hogy megnézem e vagy sem.
Ezt az egészet csak mint észrevételt írtam. Nem konkrétan ezzel a filmmel kapcsolatban. Főleg, hogy ezt nem is láttam még.
-
winnie #39 "Nem is emlékszem, hogy mikor olvastam utoljára pozitív hangvételű kritikát."
nem emlékezni kell, hanem archívumot böngészni. múltkor valaki összeszámolta, hogy jóval több a pozitív kritika, mint a negatív. ami eleve abszurd dolog, hiszen mindenki hollywoodot szidja, hogy milyen pocsék filmeket csinál.
amúgy meg nyilván nem mindegy, hogy xy olvasó vagy író mit gondol egy filmről, ha te láttad? -
#38 Beepitettember igazad lehet. Sokan azt tartják aki kritizálni tud és talál hibát más munkájában az már ért hozzá, ők a kritikusok "állitolag". Én és szerintem a kritikusokon kívül mindenki más moziba szórakozni megy, és bár még nem láttam a filmet szerintem ezt a célt tőkéletesen beteljesiti ez és minden will smith film. Az hogy 2 nap mulva már nem emlékszik rá az ember az huszadrangú. Nagyon emlékezetes film kevés van, nekem a remény rabjai volt ilyen (Shawshank redemption), de ez ritkaság.
A cím is ellenmondásos mert "A nyár első bombasikere" de közben meg lehuzzák:((( jó kis ellentmondás, vagy nem a nézőknek írták a kritikát????? -
Beepitettember #37 "sokadszorra: a kritika szubjektív publicisztikai műfaj.
Ha fáj a lelkednek, olvass ingyenes heti programfüzetekben leírásokat, ott az a lényeg h minden filmet pozitívra kozmetikázzanak, cél pedig a kedvcsinálás. Az filmajánló, ez filmkritika. A kettő nem keverendő össze"
Nincs is ezzel semmi gond.
De mért majdnem az összes kritika negatív hangvételű?
Mért kell lehúzni megközelítőleg az összes filmet?
Nem is emlékszem, hogy mikor olvastam utoljára pozitív hangvételű kritikát.
Vagy csak az lehet "jó" kritikus aki legagyizza a filmek 98% át?
-
zsellerm #36 Heti 6-8? Inkább napi 3-4 ;) De nyugi, én is le vagyok maradva. Mission impossible... :) -
zsellerm #35 sokadszorra: a kritika szubjektív publicisztikai műfaj.
Ha fáj a lelkednek, olvass ingyenes heti programfüzetekben leírásokat, ott az a lényeg h minden filmet pozitívra kozmetikázzanak, cél pedig a kedvcsinálás. Az filmajánló, ez filmkritika. A kettő nem keverendő össze. -
SoulHUN #34 "objektívabban kéne írni" "Amúgy kritizálj művészfilmeket" "Tanuljál meg fogalmazni", Te is.. -
SoulHUN #33 Minden egyes filmkritikushoz hozzá kellene kötözni egy ügyvédet, és folyóba velük. -
Athlon64 #32 Na el kezdtem olvasgatni a hozzászólásokat és felmerült a szuperhősös dolog.
Szóval én kifejezetten utálom ezeket a baromságokat mert egyszerüen nem jön be hogy a szuperhős vagy annak barátja a kicsajjal ill. csajért megtesz mindent és aztán egymás karjaiban végzik....
Szóval ezek a sablonos szuperhősős filmek nem jönnek be. DE!
Amikor láttam hogy kis is a főszereplő azt mondtam, hogy vagy nagyon nagy szívás lesz számomra és kidobok az ablakon 1350Ft vagy nem de ezt azért megnézem.
És nem csalódtam mert szerintem és a többiek szerint is jó volt!
Azt nem tudjuk meg hogy honnan is származnak ezek a szuperhősök, de szerintem nem is lényeges és így jó!
-
Athlon64 #31 Nem olvastam a hozzászólásokat és a cikket se, de tegnap megnéztem a barátnőmmel és szerintem egy nagyon jó film! Igazán szórakoztató volt és nem(túlzottan) nyálas. :)
Jó volt! A Lurdy Mozi 10-es terme ugyan, csak félig volt de azok velünk együtt szénné röhögték magukat!:)
Szóval jó volt! Jó film!
-
bitbandita #30 Köszönjük Emese... -
ioinme #29 Juteszembe, azért a megvezetéseket rohadtul utálom, és a második trailerben meg is vezetnek rendesen. Van az a kis jelenet, mikor Hancockra ráesik a nagy kamion. A trailerben nincs ott senki, a kész filmben meg ugye aki látta, tudja ki van ott. -
ioinme #28 Jó film ez, csak meg kell emészteni. Én elsőre fel se fogtam, aludnom kellett rá egyet, mire észbe kaptam, hogy igenis egy jó filmet láttam. -
endrev #27 Megszoktam, hogy akik fikázzák a filmeket, azok általában nem értik. Úgyhogy változatlan várakozással tekintek a premier elébe. :-P -
#26 Úgy látom mostanában divat fikázni a hollywoodi filmeket.
A kritika csapnivaló, egyetértek hdo-val. Kedves Szekeres Vektor! Tanuljál meg fogalmazni, kerüld a frázisok ismételgetését, és kicsit objektívabban kéne írni, vagy írd oda a véleményed végére, hogy "magánvélemény". Amúgy kritizálj művészfilmeket, azokhoz elmegy ez a retardált stílus.
A Hancock szerintem egy igazán jó film, nem mondom láttam már jobbat is WS-től, de egyértelműen nézhető, és szórakoztató. -
winnie #25 "Ha erre költi a pénzét, ám tegye. Mindenki azt csinál az általa megkeresett lóvéval, amit akar."
szerintem félreértettél. én csak rácsodáálkoztam. hiába lennék milliomos, heti 6-8 filmnél többet nem tudnék megnézni (ha választani kell egy új és egy rgi klasszikus között, akkor az újra voksolok, a régi nem szalad el).
és akkor még mindig kimarad bőven. az újranézés esélytelen sajnos. -
G_ArchAngel #24 Ennek a filmnek a kritikai is bizonyitjak, hogy a kritikus az a letforma, ami a vilagon semmihez nem ert, de annyira korlatolt, hogy ezt mosolyogva vallalja...
Lassan johetnek az olyan viccek, hogy "Megkerdezik a kritikust: - Mi leszel, ha tovabb tanulsz? Rendor...) -
Ford Prefect #23 még a főszereplő is feka -
#22 Akárki akármit mondd nekem baromira tetszett és megérte a mozijegy árát. -
hawkie22 #21 Miért lenne luxus? Ha erre költi a pénzét, ám tegye. Mindenki azt csinál az általa megkeresett lóvéval, amit akar. Én pl általában a ruházkodáson meg egyéb kevésbé fontos dolgokon spórolok, hogy más dolgokra költhessek. -
Mister #20 nem nagyon lesz már mellékszereplő szerintem :D -
Gerikeee #19 Will Smith szerintem idén aratott. Megint egy főszerep -
winnie #18 "közepes: amit az e,ber azért meg tud nézni 2-3 szor is de kb ennyi."
mondjuk ez mindig is érdekelt, hogy van ember, akinek belefér az a luxus, hogy egy filmet többször is megnézzen?:) én még a kötelező nézendőkkel és ajánlott filmekkel is nagy lemaradásban vagyok. -
winnie #17 miért ne legyen 2. rész? olyan nehéz lenne megállnod, hogy megnézd? -
#16 Csak az a baj hogy egy old school szuperhosokkel teli mai vilagban ez a multtal nem rendelkezo figura nehezen fogja megallni a helyet...
Nehogy legyen 2. resz.. -
diablo1336 #15 Nem tudom miért lenne ez a film szar?! Felfogásom szerint: szar= egyszer lehet megnézni vagy a filmközbe kimész a moziból illetve kikapcsolod a lejátszót! közepes: amit az e,ber azért meg tud nézni 2-3 szor is de kb ennyi. Jó film: az olyan filmek amiket ha nem moziba láttál alp h elmész rá, vagy ha barátitársaságban filmnézés van akkor bármikor azt mondod arra a filmre h huú ez jó film volt megnézném szivesen mégegyszer! Az szuperex ló****om szar film volt, hancock közepes. Amugy vil szmisztől még rossz filmet még nem láttam amit ne tudtam volna mégegyszer megnézni. De ez sajátvélemény!