132
Minden amit erről a kis járgányról tudni akarsz.
-
#52 125-ös,gyári>170-180... -
#51 Tudom,én sem látom értelmét ennek a kocsinak,sőt,inkább már a bkv-t választom helyette. -
#50 amúgy ismerősöm aprilia SR-50-e agyon van tunningolva és viszi a 120at... -
#49 ja és az ezres Suzi is 4,5 - 5-öt eszik... -
#48 basszus egy ezres Buzukit lehet találni fele annyiért, mint amit egy ilyen szarért kérnek. tudom az sem egy Ferrari, de mégsem vitorlavászonszerű epoxitlemez/?/, meg dobókocka geometriájú futómű+kasztni... -
#47 Dízelnek dízel,de nem tudom milyen fajta.Jó,a turbot nem tudtam,hogy nem lehet ilyenbe belerakni,de a sportszűrő,meg sportdob még játszik.Bár nem tudom van-e olyan ember,aki vesz egy ilyet és elkezdi tuningolni,értelmesebb gyűjteni akkor már régi japán kocsira. -
#46 400 ccm-ben a hajtókar/ok/ a turbo puszta gondolatától kegyelemért könyörögnének... ha lenne a legkevesebb gyakorlati fogalmad a belső égésű motorokról akkor tudnád...
amúgy ezek a kis fing motorok nem 2 taktos dízelek? -
#45 Hogy mit?
Ne mond már nekem,hogy 400ccm-ből nem lehet kihozni 30 lovat.Amikor 125-ből hoznak ki máshol 30 kw-ot.Vagy 20 éve 1500ccm-ből 1500 lovat(jó,az 1 kör után elolvadt:-))
-
#44 persze...
ne nézz több Faszt és furulyát filmet... -
#43 khm ezeken vitatkoznak hogy ne számítson moped autónak a kormánymű miatt (csak a 4 kerekünél) -
#42 Aki meg idióta,az beletesz egy 125-ös aprilia rs motort,hozzá egy 50 literes tankot(mert az 100-on meg tud enni 10+ litert,haveromé konkrétan 18-at),és már mehet is vele ótópályára -
#41 Ha a párszáz köbcentis változat,akkor azt meg lehet csinálni 30 lovasra is szerintem.Új szűrő,kipufogó,esetleg bontóból valami nagyon olcsó,nem túl erős turbo. -
#40 -
#39 Boldog vagy?
Link. -
#38 én sohaaaaaa :D. Csak realista vok XD. Nem szeretnék annak a helyében lenni akibe egy ilyennel belérohan mondjuk lámpánál egy bömbös, merdzsó, netalántán egy IFA (). Valószinüleg szendvicseffektus jön elő :D -
#37 a kismotorokba folytást raknak, azt kilehet iktatni.
de egy 5 LE motor nemhiszem hogy képes egy 300kilós járművet (+utas) repíteni
a rendőr-dologhoz: ha olyat fog ki az ember az úgyis belefog kötni...
-
#36 "tervezési sebessége 45km/h"
A robogót meg ugye 40km/h-ra tervezik.Mégis mind megy 70-80-at a maiak közül. Ezek alapján a kicsikocsi is képes lehet nagyobb tempóra...
Viszont a gond ezekell a járművekkel, hogy a rend őrei nemigazán tudják hovatenni őket :((
Bővebben -
#35 miért? kurvajó dolog pedig.
van egy idős bácsika nemrég újított be egy ilyenre. eddig horgászni/ ide-oda stb. járt a szimójával,de amikor már nemtudta felrakni magát az ülésre, vett egy robogót... most pedig vette ezt
az ilyen célra tökéletes, sőt. nem mindegy hogy a dugóban egy ilyennel araszolgatsz vagy egy baszottnagy béemvével? sokkal olcsóbb fenttartani egy ilyet mint egy autót... amúgymeg kapjon el vmi cudar a jégeső motoron és gondolkozz el azon hogy miért jó egy ilyen kis eszköz... -
#34 Segédmotor=ropogó :) -
#33 inkább rotyogó akkor már -
#32 Csak 45km/h-ig segédmotor valami és 5LE-ig. -
Gibor #31 Hűt elvileg 50ccm, de jó lesz az 80-nak is. -
Gibor #30 0-60 végtelen idő alatt gyorsul :D mert nem megy annyit. -
#29 Az segédmotor? -
Gibor #28 Hát még szép, az én simson-om 95-el megy... -
Vlala #27 Nem ítéltem. (#12)
Ha az ember már ült kispolskiban, megszereti a piciautókat. -
#26 Vegyél nagy motort!:P -
#25 Van aki vitatkozni akar,hogy ez moped vagy nem moped?
-
#24 Nemtudom mennyibe fáj de inkább bicikli vagy robogó, persze télen jól jöhet! Mondjuk ha nem szennyezne és menne max 70-90-el akkor kéne! -
#23 Olvass és okulj! -
#22 Amíg nem próbáltad ne itélj! -
#21 és 30 km/h-nál már szétesik :P -
Vlala #20 Az tényleg vicces, hogy a piciautó szélesebb egy biciklinél, elég rendesen fel tudja tartani a sort, pláne, ha a tulaj "kíméli a futóművet", azaz kerülgeti a kátyúkat és még véletlenül sem húzódik le. -
#19 #13 -
#18 Nem tudom mennyit számit de
0-60 km/h:16.3 másodperc:) -
#17 van tipped hogy egy ilyen kis retek mennyit eszik? -
#16 persze igazad van, az se megoldás ha valaki Hummer-el megy, de ez a Mopedautó is ugyanúgy a ló másik oldala... - valahol középen van az igazság, nem hummer, de nem is egy ilyen "izé"...
még egy kerékpáros is gyorsabban megy... az indokolatlanul lassú járműveket nem bünteti a kresz? amire egy ilyen eléri a 40et már 200 autó elmegy mellette... nem kis dugót okozva,már úgy is szánalmas kis fővárosunk közlekedési helyzetén.... -
#15 Érdekes, nem tudtam, hogy van ilyen.
De azért durva, hogy még a Simson is előzi az ilyen autót :D -
#14 Én azt nem értem minek bele 400-as motor,amikor úgyse megy többet 50-nél.Amúgy meg m már a dízel nem igazán olcsóbb,ha maradnak az üzemanyag árak,akkor vagy olyan távon térül meg,amit nem lehet levezetni,vagy sehogy. -
#13 Ha neked 3-4 liter 100km-en és látszik,hogy nem olvastad,hogy ezek mind dízelesek!16 literes tankjuk van:)(Aixam)