132
Minden amit erről a kis járgányról tudni akarsz.
  • bardocz
    125-ös,gyári>170-180...
  • bardocz
    Tudom,én sem látom értelmét ennek a kocsinak,sőt,inkább már a bkv-t választom helyette.
  • Pepsi Twist
    amúgy ismerősöm aprilia SR-50-e agyon van tunningolva és viszi a 120at...
  • fifi
    ja és az ezres Suzi is 4,5 - 5-öt eszik...
  • fifi
    basszus egy ezres Buzukit lehet találni fele annyiért, mint amit egy ilyen szarért kérnek. tudom az sem egy Ferrari, de mégsem vitorlavászonszerű epoxitlemez/?/, meg dobókocka geometriájú futómű+kasztni...
  • bardocz
    Dízelnek dízel,de nem tudom milyen fajta.Jó,a turbot nem tudtam,hogy nem lehet ilyenbe belerakni,de a sportszűrő,meg sportdob még játszik.Bár nem tudom van-e olyan ember,aki vesz egy ilyet és elkezdi tuningolni,értelmesebb gyűjteni akkor már régi japán kocsira.
  • fifi
    400 ccm-ben a hajtókar/ok/ a turbo puszta gondolatától kegyelemért könyörögnének... ha lenne a legkevesebb gyakorlati fogalmad a belső égésű motorokról akkor tudnád...
    amúgy ezek a kis fing motorok nem 2 taktos dízelek?
  • bardocz
    Hogy mit?
    Ne mond már nekem,hogy 400ccm-ből nem lehet kihozni 30 lovat.Amikor 125-ből hoznak ki máshol 30 kw-ot.Vagy 20 éve 1500ccm-ből 1500 lovat(jó,az 1 kör után elolvadt:-))
  • fifi
    persze...
    ne nézz több Faszt és furulyát filmet...
  • Pepsi Twist
    khm ezeken vitatkoznak hogy ne számítson moped autónak a kormánymű miatt (csak a 4 kerekünél)
  • bardocz
    Aki meg idióta,az beletesz egy 125-ös aprilia rs motort,hozzá egy 50 literes tankot(mert az 100-on meg tud enni 10+ litert,haveromé konkrétan 18-at),és már mehet is vele ótópályára
  • bardocz
    Ha a párszáz köbcentis változat,akkor azt meg lehet csinálni 30 lovasra is szerintem.Új szűrő,kipufogó,esetleg bontóból valami nagyon olcsó,nem túl erős turbo.
  • Máté94
  • Máté94
    Boldog vagy?

Link.
  • Atti12
    én sohaaaaaa :D. Csak realista vok XD. Nem szeretnék annak a helyében lenni akibe egy ilyennel belérohan mondjuk lámpánál egy bömbös, merdzsó, netalántán egy IFA (). Valószinüleg szendvicseffektus jön elő :D
  • tigeroo
    a kismotorokba folytást raknak, azt kilehet iktatni.
    de egy 5 LE motor nemhiszem hogy képes egy 300kilós járművet (+utas) repíteni

a rendőr-dologhoz: ha olyat fog ki az ember az úgyis belefog kötni...
  • zolo
    "tervezési sebessége 45km/h"
    A robogót meg ugye 40km/h-ra tervezik.Mégis mind megy 70-80-at a maiak közül. Ezek alapján a kicsikocsi is képes lehet nagyobb tempóra...

Viszont a gond ezekell a járművekkel, hogy a rend őrei nemigazán tudják hovatenni őket :((
    Bővebben
  • tigeroo
    miért? kurvajó dolog pedig.
    van egy idős bácsika nemrég újított be egy ilyenre. eddig horgászni/ ide-oda stb. járt a szimójával,de amikor már nemtudta felrakni magát az ülésre, vett egy robogót... most pedig vette ezt
    az ilyen célra tökéletes, sőt. nem mindegy hogy a dugóban egy ilyennel araszolgatsz vagy egy baszottnagy béemvével? sokkal olcsóbb fenttartani egy ilyet mint egy autót... amúgymeg kapjon el vmi cudar a jégeső motoron és gondolkozz el azon hogy miért jó egy ilyen kis eszköz...
  • Máté94
    Segédmotor=ropogó :)
  • kemszi2
    inkább rotyogó akkor már
  • Máté94
    Csak 45km/h-ig segédmotor valami és 5LE-ig.
  • Gibor
    Hűt elvileg 50ccm, de jó lesz az 80-nak is.
  • Gibor
    0-60 végtelen idő alatt gyorsul :D mert nem megy annyit.
  • Máté94
    Az segédmotor?
  • Gibor
    Hát még szép, az én simson-om 95-el megy...
  • Vlala #27
    Nem ítéltem. (#12)

Ha az ember már ült kispolskiban, megszereti a piciautókat.
  • Máté94
    Vegyél nagy motort!:P
  • Máté94
    Van aki vitatkozni akar,hogy ez moped vagy nem moped?
  • Szabi84
    Nemtudom mennyibe fáj de inkább bicikli vagy robogó, persze télen jól jöhet! Mondjuk ha nem szennyezne és menne max 70-90-el akkor kéne!
  • Máté94
    Olvass és okulj!
  • Máté94
    Amíg nem próbáltad ne itélj!
  • Lunatic83
    és 30 km/h-nál már szétesik :P
  • Vlala #20
    Az tényleg vicces, hogy a piciautó szélesebb egy biciklinél, elég rendesen fel tudja tartani a sort, pláne, ha a tulaj "kíméli a futóművet", azaz kerülgeti a kátyúkat és még véletlenül sem húzódik le.
  • Máté94
  • Máté94
    Nem tudom mennyit számit de
    0-60 km/h:16.3 másodperc:)
  • 0ppika
    van tipped hogy egy ilyen kis retek mennyit eszik?
  • Lunatic83
    persze igazad van, az se megoldás ha valaki Hummer-el megy, de ez a Mopedautó is ugyanúgy a ló másik oldala... - valahol középen van az igazság, nem hummer, de nem is egy ilyen "izé"...
    még egy kerékpáros is gyorsabban megy... az indokolatlanul lassú járműveket nem bünteti a kresz? amire egy ilyen eléri a 40et már 200 autó elmegy mellette... nem kis dugót okozva,már úgy is szánalmas kis fővárosunk közlekedési helyzetén....
  • zeli
    Érdekes, nem tudtam, hogy van ilyen.
    De azért durva, hogy még a Simson is előzi az ilyen autót :D
  • bardocz
    Én azt nem értem minek bele 400-as motor,amikor úgyse megy többet 50-nél.Amúgy meg m már a dízel nem igazán olcsóbb,ha maradnak az üzemanyag árak,akkor vagy olyan távon térül meg,amit nem lehet levezetni,vagy sehogy.
  • Máté94
    Ha neked 3-4 liter 100km-en és látszik,hogy nem olvastad,hogy ezek mind dízelesek!16 literes tankjuk van:)(Aixam)