251
-
Petteri #251 Szóval körvonalazódik valami bajnokság féle. Ha sikerül mindent megoldani, akkor az NHL 2004 rebuilt fogja jelenteni a liga alapját. Ha nem, akkor a jól bevált 2009... Viszont addig is, itt már lehet dumálni:
http://freesports.hu/forum/viewforum.php?f=10
Itt pedig két videó arról, hogy online körülmények között milyen is ez-az NHL 2004:
-
Pettersson #250 Sziasztok!
Újra indul a liga, már megy az előszezon!
A 2013/2014-es év rosterei, vadi új slider és minden, ami egy jó hangulatú ligához kellhet!
http://fbl.jatekok.hu/nhl/
És egy kis kedvcsináló videó:
-
Zanetti #249 Ha valaki szeretne online játszani hamachin, az csatlakozzon. Név: Belchi10
Jelszó: belchior1982 -
Pettersson #248 Sziasztok!
Újra indult a liga! ;)
Van már FB oldala is:
https://www.facebook.com/pages/Freestyle-Hockey-League/509586302432926
Illetve a régi jól megszokott oldal is él:
http://fbl.jatekok.hu/nhl/
Fórum:
http://fbl.jatekok.hu/forum/viewforum.php?f=10&sid=5175dd887bbc5e4288a2fe6ae675f24d
A játékhoz egy a játékot 100%-ban átalakító mod készült, illetve a liga saját rostert használ, mely szintén megpróbálja tükrözni a valóságot.
Ezenkívül a liga vezetői próbálnak olyan szabályokat alkotni, illetve a modot, úgy átalakítani, hogy a játék fogyatékosságai valamilyen szinten legyenek kiküszöbölve.
Ha esetleg kedvet kaptatok egy kis játékhoz, ne habozzatok, jelentkezzetek!
Let's play hockey! ;) -
#247 *Nem eredeti a game -
#246 Hol van az a BHImport09.bat, mert nem találom... -
#245 THANK YOU -
#244 Tes -
#243 Sziasztok. PC-s 09-hez minél frissebb roster patch-et nem tud valaki? -
#242 sziasztok. valaki segitsen nekem hogy tudom be tenni winnipeg stadiont hogy jo legyen? Eddig csak rosszul tettembe sok volt fekete folt. Elöre is köszi választ. -
Pyro82 #241 Kicsit érhetőbben az előzönél: NHL 09 pc játékot szeretném teljes képernyősre változtatni, mivel eddig csak ugy indul el a játék hogy mind a két oldalon fekete csík van.
Állítottam már a felbontáson is.
Windows 7em van.
-
Pyro82 #240 Megvettem az NHL 09 pc-re nem tudom beállítani az a felbontás létezik, hogy csak 1280*780 a max felbontás a játékban. Kicsit zavaró a kép jobb és bal oldalán egy fekete csík van. Ezt hogy tudom eltüntetni? -
#239 Valaki nem tudja azt, hogy meg lehet nyitni a PS3-s vagy az Xboxos NHL 11 roster file-ját? -
Maci81 #238 nincs kedve vkinek nhl09 online gamet játszani hamachin? Már unom hogy 10 gólt lövök az ellenfélnek. Akit érdekel írjon emailt a [email protected] ra.
-
Sonny1711 #237 És ott hol tok reggelni?
-
flegmahdog #236 Ahoz,hogy tudjak online játszani kell hamachi? -
HUmanHunter #235 amúgy a fejlécben van egy liga ami még mindig működik csak azthiszem másik címre költözött, fbl liga néven talán rátalálsz googleben. -
HUmanHunter #234 ligába kell jelentkezned akkor a legértelmesebb, ott pedig ip alapján tudsz csatlakozni. -
Sonny1711 #233 Sziasztok.
Lenne egy kérésem.
Nem tudom hogy kell NHL 09-en online gamelni, mert már kicsit unalmas, hogy 15-5 re vagy a fölött nyerek egy meccsen és, hogy nincs harmad amibe a gép elverne. Ezért érdekelne akármien online játék vagy online liga is, mret egy időre le is álltam a játékkal. Előre is kösz a segítséget. -
flegmahdog #232 Nem.Tudok Play now-ban is.
Mert a 4-ben úgy volt hogy lenyomtam a d-t és csak rákellet mozdulni a korongra.Itt viszont akármit nyomok csak egy helyben áll. -
HUmanHunter #231 csak Shootoutban tudsz, alapból a gép véd. -
flegmahdog #230 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy billentyűzeten melyik gombbal tudok védeni a kapussal? -
HUmanHunter #229 a beállításokban. -
bab1987 #228 Üdv! Nhl09-be h lehet a billentyűkiosztáson változtatni? -
Hans89 #227 Hi
Tudja valaki hogyha saját játékost csinálok akkor hogyan tudok neki saját fényképet csinálni?
Beraknák egy saját képet, van ehhez valami program amivel tudom szerkeszteni a játékot? -
HUmanHunter #226 hozzászoktam hogy sokat lámul a hard ai de még ilyen fail nem volt :D
link -
Dave8814 #225 Nem tudja valaki, melyik az utolsó olyan NHL amiben nem szarozik ha be van dugva a joya? Mer nem tom már melyik volt meg, és nem lehetett párosan játszani, mer ha be van dugva a joya, akkor mindig megy lefele a menüben a csík... -
#224 Üdv ragd újra a játékot, mert ez a bug miatt van -
quazy #223 Üdv nem tudom jó helyre írok-e de lenne 1 problémám az NHl 09-ben: amikor megszerzem a korongot meccs közbe akkor a koronggal már nem megy rendesen és nem is sprintel hanem lövő állásba áll be és így nagyon lassan tudok haladni a játékossal és persze elveszik a korongot.de ha nincs nálam akk. rendesen csúszik és sprintel a csávó a jégen.Valaki tudja mi lehet a gond? Ha igen írja már le ide thxelőre is. -
#222 Ha valaki egy kicsit felvilágosítana a Be a GM-móddal kapcsolatban (főleg a 10-es részről van szó) az jelezze nekem, vagy vegyen fel MSN-re:
Eléggé zavarosak még a dolgok, mivel nem rég kezdtem el magával a Jégkoronggal foglalkozni. -
#221 Bajnokság -
#220 Én csak a demoját próbáltam. Van benne bőven újítás, meg szebben is néz ki, azt hiszem meg is választották az év sportjátékának. -
HUmanHunter #219 mondjuk a '10 et kipróbálnám szívesen csak az a baj hogy drága a konzol :D -
#218 Aztán meg csodálkoznak, ha nem veszi a jónép... -
HUmanHunter #217 átírni a roostereket és kiadni új névne olcsóbb mint átportolni -
#216 De nem értem én az EA-t, ha konzolra megcsinálják a grafikát, akkor PC-re már nem tartana semmiből. Megvannak a modellek a játékosokról, stadionokról, meg mindenről, a mozgás is megvan, kurva nagy meló lehet ám átrakni PC-re. -
HUmanHunter #215 csak kb 4 éve van ugyanez a grafika nem 10 :D dehát nem várható több nhl játék még jópár évig.. -
#214 Nem sajnos. A grafika mintha 10 évvel idősebb lenne, kocka emberek mászkálnak a pályán:D Amit nem értek, mert ha konzolra meg tudták csinálni, pc-re is meg kellett volna.
Meg a játékmenet sokkal gyorsabb, legalábbis én így érzem, ehhez meg már tudás kell, nekem meg még nincsen. Szerintem maradok a konzolos verziónál.
A menü is teljesen más, amit egyáltalán nem tartok indokoltnak, 1 plusz menüpontot kellett volna csak berakni a beállítások miatt. Más a kommentátor is, viszont itt van sprint, ami konzolon nincsen:D -
HUmanHunter #213 :D jó irányban legalább? -
#212 Konzolos verzióhoz képest olyan, mintha valami full más játékkal játszanék:\