113
  • neptum
    ott a pont van olyan rész hogy simán hátba lehetne támadni az ellenséget de nem enged oda a játék de amúgy egész jó és vegyesen használom a taktikai és FPS nézetet
  • Shep
    Én, meg csak taktikai nézet, fps-ben béna az egész :)
  • grebber
    Én szinte mindig csak fps nézetbe harcolok.
  • Shep
    Az a fő gond a játékkal (gyanítom a konzolosodás miatt van), hogy nem lehet igazán taktikázni, beküldöd az embereket aztán hagy lőjenek, így semmi értelme a taktikai térképnek. Viszont a 3. pálya előtt az átvezető nagyon jó, lehet a srácoknak az átvezető készítő szakmában kellene próbálkozni :)
  • norbi2fraktal
    akinek nem megy annek kell----Raven.Squad.Operation.Hidden.Dagger.Proper.Crack-WARG

google-ba,ezzel a crack-el nem lép ki.
  • Shep
    Próbálj meg angolul beszélgetni az utcán majd hallhatsz 100x rosszabbat is. Szerintem teljesen jól beszél angolul, csak nem ehhez vagyunk szokva azért furcsa. A játék meg nem rossz ha nem hagyod abba 1 küldetés után, felül nézetből kifejezetten élvezetes.
  • grebber
    Nem a Cod 5höz kell hasonlitgatni mivel ez teljesen más.Úgyse lesz tőlük több ilyen mert bukás lesz szerintem.
  • bgabor
    Kipróbáltam én is, hát borzasztó. Nagyon B kategóriás cucc ez. A fejlesztők nem játszottak talán a COD5-el, hogy ennyire nem tudják, mi a mai standard színvonal terén?

És a szinkronhangok tényleg nagyon bántják az ember fülét. Nem tudom hogy az OC nevű fazon szinkronhangja hol tanult angolul, de ilyen borzasztó akcentussal régen hallottam beszélni valakit angolul.
  • Shep
    Hát elég low budget érzést kelt a játék, és nekem valami miatt akadozgat is, pedig hát nem kellene neki.
    A fő probléma az, hogy a taktikai nézettel annyit értek el, hogy tudod hol az ellenség ez így nem az igazi. Mondjuk még csak a 2. pályán vagyok úgyhogy még változhat.
  • Prince23
    Az bizony, tuti az harácsol angolul... amikor a második pálya elején vagyunk, rádión mondogálgat valamit...
  • Shep
    Hát mert ugyanakkor jöttünk rá :)

Egyébként a hangok elég gázosak, főleg a lépés hang ami inkább csak csoszogás. A központban ülő fazon hangja nem az aki az X-aktákban mondta, hogy X-akták történetek az FBI titkos ügyeiből stb.? Taktikai nézetből az emberek tök bambák, alig akarták lelőni 1m-ről az ellenséget. Valahogy nem az igazi eddig.
  • Prince23
    ja ezt írotam én is...
    nagyon furcsa, ebből sztem patch lesz hamarosan...
  • Shep
    Á nem értem, most meg jó, igaz az elején gyorsan elnyomtam a videoakt ESC-el. Próbáld te is ezt.
  • Prince23
    Miután indítod a gammát, hamar ESC-eljél, és így bejön a telje sjáték is
  • Prince23
    Már volt reinstall is, hagytam kétszer is dx-et is futni de csak csinálja.
    egyébként ugy van megoldva, már betudok lépni, de úgy hogy folyamatosan nyomom az ESC-et. és úgy behozza a menüt is, émár gémeltem is.
    elég középszer lett a gém, se nem kiemelkedő, se nem rossz :D
  • Shep
    Helyesbítek, újra indíottam, megint kifagy. Hát nem értem.
  • Shep
    Telepítsd újra a játékot és hagyd, hogy felrakja a dx-et, vagy szedj le valahonnan újabbat, mint ami most fent van. Nekem is ez volt a gond és ez megoldotta.
  • Prince23
    Nekem amikor indítom a gammát, már kifagy, az intrónál. Mitől lehet ez? Látszik hogy magyarok készítették, ezt meg kell jegyezzem hozzá :)
  • neptum
    3. küldetésnél járok és eddig egész jó játék jól meg van csinálva mind a 2 fele és egész hagulatos is amig kinem jön egy jobb játék addig ez is bőven jó
  • grebber
    Nem olvastam el mit ir a feladatban:D
    Az a lényeg a térképen fel kell deritieni az ellenségek pozicióit amit pirosan jelöl csak rájuk klikkelsz azt ennyi utánna majd mondja a többit!
  • RETROB0Y
    Hát kiváncsi vagyok remélem jó lesz majd du lehet rakok képeket meg egy gyors véleményt is irok hamarosan

amugy magyar nyelv nincs is benne?!
  • Abu85
    Konzolnál megszokott többször rámásolni a fájlokat a lemezre. Így csökkenthető az elérési idő, ha nincs telepítve a játék.
  • neptum
    én az elején elkadtam az meg van amit leírtál átmentem RTS nézetbe de ammere lehetne menni dobozok áljk el az utam és nem tudok tivább jutni már mindennel próbálkoztam az hogy sikerült ?
  • norbi2fraktal
    itt is bebizonyosodik hogy nem a méret a lényeg hanem a játékmenet :D

#48 sztem pont a bugok miatt van RTS XD
  • Shep
    Amúgy most komolyan az a baj ,hogy csak 2 giga? Hát én őszintén szólva örülök neki, úgyis unom már, hogy a legutolsó szar játék is 7 gigánál kezdődik. Amúgy az ugye tiszta, hogy a gigabájtok száma nem egyenesen arányos a játék minőségével? :)
  • grebber
    No már 2. missiont csinálom.
    Eddig egy hibával találkoztam FPS nézetbe beszorultam egy helyre és csak RTS nézetbe tudtam kiszedni a csávókámat :D
    Nem egy top 10-es game de egynek jóféle.
  • Maxtreme
    akkor meg a hangok itt tömörítve vannak, vagy mittomé :)
  • norbi2fraktal
    a gépigényben 2.1 giga szabad hely kell neki,sajnos nem lessz nagyobb
  • Maxtreme
    biztos megint kvarcjáték port xD
    (lehet felpakolva ez is lesz 7gb :) )
  • norbi2fraktal
    hát, mindenesetre lekapom,remélem lessz erőm hozzá
  • grebber
    Olyan hogy már már az első percben nem tudok semerre se menni.
    FPS nézetben lelövök 3 embert mondja vegyem fel a rocket launchert és löjem szét a löszerraktárat ez megvan.Aztán váltsak rts nézetbe de ahova kéne menni egyszerűen nem tudok mivel mindenhol sziklák :(
    Amugy semmi gond nincs vele eddig bár ez az első 2 perc kb.
  • norbi2fraktal
    na és milyen eddig?? jó a mozgás, irányítás?
  • grebber
    Pár kép tőlem:

• norbi2fraktal
    PC=2.0Giga
    Xbox=6.9Giga
  • samsung123
    erről a játékról már régen olvastam..és már akkor is bejött....na kipróbálom ma és ha fasza megveszem:)
  • strebacom
    Kinn van : Raven.Squad-SKIDROW......
  • norbi2fraktal
    X360-ra fenn van már, remélem hamar lessz PC-re:)
  • strebacom
    Akkor majd csak alakul valami....
  • terribad
    steamen már kapható, 40 eur
  • Prince23
    Még sehol semmi