Raven Squad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a hangok elég gázosak, fõleg a lépés hang ami inkább csak csoszogás. A központban ülõ fazon hangja nem az aki az X-aktákban mondta, hogy X-akták történetek az FBI titkos ügyeibõl stb.? Taktikai nézetbõl az emberek tök bambák, alig akarták lelõni 1m-rõl az ellenséget. Valahogy nem az igazi eddig.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
egyébként ugy van megoldva, már betudok lépni, de úgy hogy folyamatosan nyomom az ESC-et. és úgy behozza a menüt is, émár gémeltem is.
elég középszer lett a gém, se nem kiemelkedõ, se nem rossz 😄
Az a lényeg a térképen fel kell deritieni az ellenségek pozicióit amit pirosan jelöl csak rájuk klikkelsz azt ennyi utánna majd mondja a többit!
Next PC upgrade: 2022
amugy magyar nyelv nincs is benne?!
#48 sztem pont a bugok miatt van RTS XD
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Eddig egy hibával találkoztam FPS nézetbe beszorultam egy helyre és csak RTS nézetbe tudtam kiszedni a csávókámat 😄
Nem egy top 10-es game de egynek jóféle.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
FPS nézetben lelövök 3 embert mondja vegyem fel a rocket launchert és löjem szét a löszerraktárat ez megvan.Aztán váltsak rts nézetbe de ahova kéne menni egyszerûen nem tudok mivel mindenhol sziklák 😞
Amugy semmi gond nincs vele eddig bár ez az elsõ 2 perc kb.
Xbox=6.9Giga
<#pardon1>#pardon1>
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
És hol készült, na hol...Hungary..
<#guluszem1>#guluszem1><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
klikk
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
A kevert játék menetek nem tartoznak a kedvenceim közé.
Kategórián belül új ötleteket hiányolom én a mai játékokból.
Ezt eddig 2 játék cáfolta meg: Portal, Mirror's Edge.
elõre nem itélek, ugy döntöttem...
pl.: volt anno a perimeter nevü játék (körökre osztott stratégia)
háááááát, grafja eléggé elavult volt már akkor (is)... ennek ellenére játszottam vele, és meggyõzött 😊
kb ezzel a játékkal is igy vok... elõbb a játék,hisz most mit számit az, h mennyi idõ alatt jön le? 😄
ha meg bejön, ugyis megveszem, h ne kelljen crackekkel vacakolnom 😊
egyéb megjegyzés: nekem más jut eszembe, ha FPS-RTS játékokat nézek (mint általatok imádott "koppintás" szo cimszo alatt)...
az anno rohadt nagy bukás volt (a cégnek tuti) 😊
emiatt nem is játszottam ilyesmikkel utána, mer ttam, h v FPS, v RTS, jo ötvözet nincs 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"