Raven Squad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem elsõre a commandos sorozat ugrott be róla (a késõbbi részekben volt belsõnézet)
Akkora egy rakás sz@r :D
nekem nincs banner de igy jó nekem .xD
Amúgy jó lesz ez<#eljen>#eljen>!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nekem nem.
pl az Übersoldier 2 amire mindenki azt mondja hogy egy kalap szar az nekem rohadtul bejött,sokkal jobban mint a MOH:Airborne
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Emberek, attol, hogy dzsungelben jatszodik, nem jelenti azt, hogy Crysis koppintas.
Micsoda felfogas...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036