Raven Squad

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
hát nemtom elég budget kategóriásnak tûnik...
nekem elsõre a commandos sorozat ugrott be róla (a késõbbi részekben volt belsõnézet)
Cseréld már le a bannered xD
Akkora egy rakás sz@r :D
nekem nincs banner de igy jó nekem .xD

mama2
Egy kis billentyû, meg egérkoptatást megér az<#smile>!
Amúgy jó lesz ez<#eljen>!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Sephi
En nem vagom, szal ez FPS es RTS jatek egyben?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Az Airborne egy szar.:D

:D
nekem nem.
pl az Übersoldier 2 amire mindenki azt mondja hogy egy kalap szar az nekem rohadtul bejött,sokkal jobban mint a MOH:Airborne

Szabi84
ezeknek a mai fiataloknak mar csak a grafika számít:D

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Sephi
Nem neked szolt bocsi :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ez ugyanolyan mint minden film amiben lassitot effekt van az Matrix koppintas.

Emberek, attol, hogy dzsungelben jatszodik, nem jelenti azt, hogy Crysis koppintas.

Micsoda felfogas...

szóval minden ami dzsungel az crysis koppintás..., értem...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Crysis koppintás egyértelmüen,még a Far Cry grafikáját sem fogja megütni ami régen nagyon brutálnak számitott.

V43 1105
A helyszin elég Crysis koppintásnak nézki, 2008-os képest pedig a grafika röhejes .. <#lookaround>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

STREEX
Elsõ infók és képek.

Akár még jó is lehet.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

← ElőzőOldal 3 / 3