Légpuska
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törölt felhasználó
Ez dörzsár.
Ezt most dörzsár, vagy huzagolásmetszõ?
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Gyönyörû fegyver, de itt 88-ast tesz bele, a 12-eseknek meg külön adapter kell. Vagy ez nem ugyanaz a típus?
Köszönöm az infókat!
Érdekelne a véleményetek a Crosman 664B pumpás légpuskáról is.
Érdemes-e venni, vagy komolytalan gyerekjáték? 26e az ára, megéri?
Érdekelne a véleményetek a Crosman 664B pumpás légpuskáról is.
Érdemes-e venni, vagy komolytalan gyerekjáték? 26e az ára, megéri?
Az egy nagyon hangulatos fegyver, nekem is tetszik, bár szerintem kicsit drága, nem ér meg 90 ropit.
Üdv!
Az Umarex féle co2-es 1894-es Winchester megéri a 90 ezret?
Nagyon tetszik, de nem értek a légfegyverekhez. Azt írják 60 lõvést tud egy feltöltéssel, ez jó, vagy nem annyira jó?
Az ólcsóbb fajta (170.- )co2 patron az gagyi, vagy teljesen jó lenne akár ebbe is?
Elõre is köszönöm az értelmes válaszokat.
Az Umarex féle co2-es 1894-es Winchester megéri a 90 ezret?
Nagyon tetszik, de nem értek a légfegyverekhez. Azt írják 60 lõvést tud egy feltöltéssel, ez jó, vagy nem annyira jó?
Az ólcsóbb fajta (170.- )co2 patron az gagyi, vagy teljesen jó lenne akár ebbe is?
Elõre is köszönöm az értelmes válaszokat.
Baikal : Hobbipuskának 10-15 méterig tök jó.
Hammerli firefox : Az Umarex által átcimkézett török vagy kínai vacak.
Hammerli firefox : Az Umarex által átcimkézett török vagy kínai vacak.
Sziasztok!
Kíváncsi lennék mi a véleményetek a Baikal MP512-rõl és a Hammerli Firefox 500-ról!?
A válszokat elõre is köszönöm!
Kíváncsi lennék mi a véleményetek a Baikal MP512-rõl és a Hammerli Firefox 500-ról!?
A válszokat elõre is köszönöm!
Törölt felhasználó
Hát az airsoft fegyverek BB golyóval mennek tudomásom szerint, én automatikusan erre gondoltam ebbõl
Mindenesetre ha én vásárolnék airsoft-ot
Szóval az Airsoft és a BB Gun ugyanaz? Ezt nem tudtam, illetve azt, mit értenek BB Gun alatt. Azt nagyjából tudom, az airsoft micsoda, de még nem próbáltam. THX! Akkor már értem.
Szóval az Airsoft és a BB Gun ugyanaz? Ezt nem tudtam, illetve azt, mit értenek BB Gun alatt. Azt nagyjából tudom, az airsoft micsoda, de még nem próbáltam. THX! Akkor már értem.
Törölt felhasználó
Tudtommal 3 féle módon mûködik. Minden esetben rúgót húzunk fel. 1 esetben ez a legolcsóbb, kézi erõvel, úgy hogy a fegyveren vagy egy kialakított felhúzó szerkezet, pld, shootgun. 2. típus a AEG amik egy kis elektro motor segítségével húzzák fel a rúgót. Ezek már egész jól tunningolhatók és drágábbak is. Illetve ha jól tudom a 3 tipus kis szilikon patronokkal mûködnek, elvileg a patron lövi ki a lövedéket, de lehet hogy ez is csak a rúgó felhúzó szerkezetét mozgatja. Az utóbbiban nem vagyok biztos. De ez a 3. tipus a legkevésbé kedvelt, mivel hamar kifogy a patron és nehéz az utántöltése is. inkább az elõzõ 2 tipust erõltetik. Abból is az elektromosat. Mindenesetre ha én vásárolnék airsoft-ot, akkor gázos pisztolyt vennék, fémet, sínhátrasiklásosat, illetve fém mesterlövész puskát, ami meg rúgós. Ennek a kettõnek használatban szinte totál ugyan az a mechanikája mint a valódiaknak.
Törölt felhasználó
Hmmm. Sztem hülye kérdés, de a BB fegyverek nem levegõ nyomás segítségével lövik ki a lövedéket, illetve a légpuskába többnyire olóm lövedék van, nem pedig mûanyag, ezért se sebzi az embert annyira. Meg persze azért, mert kb 10-ede vagy rosszabb esetben 7-ede a lövedékek energiája.
nah most ezen vagytok fenn akadva miez nyelvtan ora ez légpuskás oldal ember!!😄😊
Törölt felhasználó
Ja, ok😊
Nem is rád gondoltam inkább a nehezen olvasható hozzászólások írójára😊
CZ200-S
Törölt felhasználó
Írni én is tudok, mégis leszarom a nyelvtant😉
Hát ide senki sem rohangál sok légpuskás fórum van talán ezt látogatják legkevesebben. Azért a nem humán beállítottságú emberek is tudnak írni.
CZ200-S
Törölt felhasználó
Fail, nem hiszem hogy ebbe a csináld magad totyikba humán beállítottságú emberek rohangálnának.
Akkor inkább már fizika😊
Akkor inkább már fizika😊
hát van ijen de leggalább itt vagy!!!😊
Dobjál be valami jó témát és biztosan lesz sok hozzászólás.
CZ200-S
jolvan az is igaz csak már napok ota nem látam ujj hozzászzolásokat meg kérdéseket is azt mondom megkérdem megvagytok e még!😄😄😄😄😄:9
Nincs mire válaszolni, fõleg az ilyen nem magyarul írt hozzászólásokhoz!
CZ200-S
én itt vagyok folyamatosan csak én nem értek a légpuskákhoz 😄
a slaviammal is nagyon régen lõdöztem már.
a slaviammal is nagyon régen lõdöztem már.
\"Erről van szó!\"
nah mivan veletek fiuk nagyon eltünz mindenki!😄😄😄😄😄9
haki szerintem is jobb a gammo most néztem mer én is ijent akarok lehett venni 13500ft de legalább ezt tuti belehet löni pontossann!!!😊
ok köszi a választ szóval akkor gamo azt ramélem nem fogja szétverni
ja meg van egy problémám hogy nekem a puskán nincs olyan ütközõ vagy mi ahova belelehet csavarni egy csavart hogy e csússzon hátrább a távcsõ szereléke e egyépként olyan szereléket néztem hozá ami azért bírja szerintem a strapát
pl:szerintem ez nem volna rossz
ja meg van egy problémám hogy nekem a puskán nincs olyan ütközõ vagy mi ahova belelehet csavarni egy csavart hogy e csússzon hátrább a távcsõ szereléke e egyépként olyan szereléket néztem hozá ami azért bírja szerintem a strapát
pl:szerintem ez nem volna rossz
helló na érdeklõdnék távcsõügybe a slávia 634-hez kb 10-15e FT-ot akarok rákölteni nemkell vlágítós nem baj ha nem zoomos csak min.:4x-es nagyítása legyen
ebbe a kategóriába milyen távcsöveket tudtok ajánlani?
én ma néztem:
walther 4x32-eset
gamo 4x32-eset
ezekrõl mi a véleményetek vagy esetleg ha van valameikõtöknek slavia 634-ese milyen távcsõõ van rajta légyszi írjatok elõreis köszi
ebbe a kategóriába milyen távcsöveket tudtok ajánlani?
én ma néztem:
walther 4x32-eset
gamo 4x32-eset
ezekrõl mi a véleményetek vagy esetleg ha van valameikõtöknek slavia 634-ese milyen távcsõõ van rajta légyszi írjatok elõreis köszi
jolvann akkor az jo ezt meg én 10000 ft ér vettem de még megnézem távcsõvel mien azt meglátom hogy megtartom vagy nem!!😊
Nem én hanem az itteni fegyvermester.15-ért vettem 2 éve+33.500 a távcsõ rajt.És azóta is jól mükszik a nem lieder hanem Lider:-))
értem jolvann de jolnézki vele az tuti!!! de ebbe te cserélted ki a rugot vagy hogy hogy slavia rugo van benne menyiért vetted a Liedert 4.5 sed?
Hát hogy szabadulj meg tõle az a te dolgod!De az enyémbe slávia rugó van és igy hangyányit 7.5 joul alatt van mert igy legális és igen 4.5-ös az enyém.A kukker az delta optical classic 3-9x40,ami ebben az árban nagyon ott van a szeren.(33.500 ft)
jólvan köszi hát az igaz a pontosság nem valami jo meg elég nehéz belõni de honnan veszed hogy ez 16joul os lehet vagy is annak kéne hogy legyen akkor ezek alapján te is azt mondod hogy szabaduljak meg tõle?? mondjuk a te Lieder ed az hány joul os? mer ezzel a távcsõvel jolnézki tetszik nekem:😊meg ez 4.5 es
A b3 germany az tényleg sokkal silányabb minõség!Tartósság és pontosságot értem! És hogy 5.5-es megint hátrány!5.5-ösbe minimum 16 joul ami már használható,de nálunk el illegális és erre vigyázz!az 5.5-ös max 10-15 méterig tartja az enyenes röppályát ,utánna hirtelen esni kezd a lövedék! Szóval 5.5-ös az nagyon felejtõs:-)
<#szomoru1>#szomoru1>
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
szerinrem nem szra az enyém is igy nézki csak az az b3 tipusu germany 5.5 es !!!!? szerinted az mien?
Nem vagyok elszállva magamtól, nem vagyok semmilyen fun tag. Amúgy ott van, hogy milyen puskám van olvasd el.
CZ200-S
de ha távcsövet rakok rá akkor jobban be tudom löni nem jo persze jobban vigyázni kell mit a régi Slaviára mer azzal mindenhová belet nyulni ez meg azért kényesebb sokkal de majd kiderül ha azzal se jön be akor megszabadulok töle!!!
jolvan igazad van de a haveronak is lieder van és szerintem az se roszz pontossab mit ez az tuti vagy is jobban be lehet álitani meg az 4.5 es csak de hát akkor nemtudom mit csináljak vele???
hát nem tudom szerintem azért annyira nem szar ahogy ti itt leirjátok de kinek ez kinek az a jo én csak megkérdeztem mer nem ismertem mit tud vagy is mit mondatok mien😄😄:😊
A probléma ott kezdõdött el, hogy valaki fel merte hozni, hogy a Lider annyi pénzért nem lehet olyan jó mint ahogy azt beállítják. És ebben semmi rossz nincs. Csodák nincsenek.
Viszont ezt magára vette néhány ember és elkezdte bizonygatni, hogy de milyen jó meg minden.
Óvodás és teljesen meddõ vita. Egyértelmû, hogy a Kínai Lidernél nincsen lejjebb.
Van akinek megfelel. Van aki Vaszilij Grigorjevics Zajcev lesz tõle és ezt bizonygatni is hajlandó.
Az én Baikalom 6J és a hétvégén belõttem két Malév gép szélvédõjét ami a kertünk felett repült el. Videót meg a telefonommal csináltam róla.
Jó lenne befejezni és csendben maradni. Vagy értelmes hozzászólásokkal részt venni a fórumban. Ez mindkét félre igaz. Már nagyon szánalmas az én apukám erõsebb.
Viszont ezt magára vette néhány ember és elkezdte bizonygatni, hogy de milyen jó meg minden.
Óvodás és teljesen meddõ vita. Egyértelmû, hogy a Kínai Lidernél nincsen lejjebb.
Van akinek megfelel. Van aki Vaszilij Grigorjevics Zajcev lesz tõle és ezt bizonygatni is hajlandó.
Az én Baikalom 6J és a hétvégén belõttem két Malév gép szélvédõjét ami a kertünk felett repült el. Videót meg a telefonommal csináltam róla.
Jó lenne befejezni és csendben maradni. Vagy értelmes hozzászólásokkal részt venni a fórumban. Ez mindkét félre igaz. Már nagyon szánalmas az én apukám erõsebb.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Félreértés ne essék ,én nem isteniteni akarom a lider 44 tg-ét,csak amiket mondtok az nem állja meg a helyét,mert túlzás!Sok komolly német légesnek akik versenyeznek annak 80%-ának kinai kukker van a légjén! Még se mormogják hogy kinai ipari hulladék a kukkerjük:-)