Légpuska
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vatera.hu, teszvesz stb...itt vannak használt dolgok.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
20alatt használt Slavia 630,631 tökéletes.(de egyes tulajok túlértékelik,szal olcsó és jót nehezen találsz) de 18alatt nem használhatod hivatalosan úgysem.
www.airgunz.extra.hu
Azt szeretném kérdezni, hogy légpuskához kell-e fegyverengedély? Vagy csak 18-as korhatár? Mert ha nem kell fegyverengedély akkor veszek eggyet😄
5N193R
(Ha fel van nyomva akkor ennyit tudna?)
Mit jelentenek a számok?mert nem értek hozzá.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
A segítségetek kellene egy kicsit.Két puskát ajánlottak nekem,de nem tudok dönteni(annyira nem értek hozzájuk)-Tell mod. 220f Nickel
-Nornica Dragon
-Crosman Phantom 1000
Mindhárom 4+32 távcsõvel van
az elõtt azt se tudtam mi az hogy 4,5.Annyi volt a légpuska nekem hogy kis bástyaszerû izé kell bele és átvisz mindent.
Valóban nemvok túl jó fizikából😄
Am 5.5:de attól nem erõsebb.vagy igen?
másrészt 7,5 kJ nem J, és az nem erõ hanem energia mert az erõ N lenne.
nem vagy nagy májer fizikaórán mi? 😊
azon az árfekvésen nagyon komoly sportpisztolyokat/~puskákat lehet már venni. amik neve mellett a "tuning" szót le se merném írni<#szomoru1>#szomoru1>
Mit jelent az, hogy egy puska 4,5es vagy 5,5ös? Erõsséget jelent?
Ha erõsséget, akkor egy 5,5ös légpuskának mennyi a lõtávja?
Milyen céltávcsövet ajánlotok?
egyébként bármelyik légpuskát lehet tuningolni de 10-15ért újat biztos nem kapsz fõleg nem jó minõségût. mire lesz egy aránylag erõs puskád pontos távcsõvel 50-60ezer biztos benne lesz.
esetleg veszel te is Norica titan-t mint én:
ha kell azt is megadom hol veszem 23eFt-é van rajta sín a távcsõnek és szerintem jól tuningolható az hogy nem szarja-e össze magát 2. lövés után csak rajtad múlik hogy hogy bánsz vele de ez minden puskánál így van.
vagy veszel használt puskát 15eFt-ért már lehet jót kepni.
Én is most szeretnék légpuskát venni, de ha már veszek akkor jót szeretnék a pénzért. Kb 10-15öt szánnék rá. Olyan légpuskát szeretnék venni amit lehet tuningolni, nem szunyogfing és nem szarja össze magát a 2. lövés után. Céltávcsövet is szeretnék rá venni. Mit tudnátok ajánlani? Tuningal kapcsolatos linkek is jól jönnének!
Köszi.
de a mûanyag takarékosabb(pénz)és ez is szép na persze a fa se rossz szal egyenlõ kinek mi tetszik aki a fát szereti annak az legyen aki meg nem annak meg ne az legyen.Am valóban könnyebb viszont amit én veszek puskát asszem az 2,60Kg kb meg amit másik még szóbajöhetett fa tussal annak is ugyanennyi a súlya szal má akkor az olcsóbb 1. puskának jó ha meg nem tetszik veszek másikat 2év múlva azt kész.
amúgy csunnnnya a lokód ^^
egyépként a pisztolyon amit kaptam az is mûanyag csak a dugatyúház a csõ és az elsütõ billentyû vas
ELõre leszögezem ,hogy nem értek annyira a légpuskához.Kérdsem az lenne ,hogy miért jobb ill. rosszabb a mûanyag tus mint a fa?
Légpuska terén má biztos hogy TITANt veszek mûanyag ide mûanyag oda...biztos hogy erõs az a mûanyag😄
már csak a fegyverápolással kapcsolatban vannak kérdéseim:mit használjak a tisztításra ill. mit kell tisztítani?
milyen felszerelés kell a tisztításra?
kösti
meg ahonnan én szerezném a puskát ott nincs slavia.
Ha most veszek 1 SPORTOT rakatok bele erõsebb rugót 20M-re simán elvisz.
Spanyol termék és jó is sztem.....Használt puskát meg nem fogok venni.
Mert lehet hogy ma jó holnap meg rossz lesz még ha az atyaúristen is árulja.Persze ez az újjal is megtörténhet XDXDXDXD.
DE ha má 10-20 m céllövés:a telkünk "biztonságosan lõhetek arra" része csak max 6m távolságot enged mert fal😄
Szerintem SPORTOT veszek de ha vkinek van titánja az szóljon és írja le a véleményét.
rendes légpuskapálya 10 m
slaviaval jobban járnál szerintem
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Most már csak 1 dolog van hátra:
NORICA TITAN vs. NORICA SPORT
Melyiket érdemesebb.
Nem vok kezdõ és sokáig akarom használni számomra mind a 2 elfogadható árban most csak az a kérdés melyiket?
Fõképp céllövésre ~10-20m és alkalmanként verebek és egyébb állatok persze tényleg csak alkalmanként.
Haveromnak NORICA SPORT van de sajna nemtom kipróbálni ill. kitom de nem az a bolti, neki má másik, rövidebb csõ és 3x erõsebb rugó van benne.Szal akkor az segítsen aki tud de várom olyanok segítségét is a ért valamit a puská(k)hoz.Én a NORICA SPORT felé hajlok mert az a mûanyag tus tényleg rossz XDXDXD láttam képen az összeillesztést XDXD kegyetlen gondolom a fa NORICA SPORTON má nem látszik az összeillesztés ill.nincs is összeilleszteve hanem egybecucc.
Fuhhhh de sokat írtam de má nem akarok selejtet venni na csátok.
és elõre köszönöm mindenkitõl a segítséget
de hát jó puska sztem de ha mégse akkor vegyek inkább Gamot?
-mûanyag tus, engem már ez elrettent :S de hát te tudod...lõttél már valaha légpuskával vagy csak megtetszett és ki akarod próbálni.mert ha ilyen a megközelítés akkor jó neked a norica titan-is
Sajna én ilyen makacs vok😄persze a tanácsokat elfogadom.
de azé keresek Gamo-ból 30e körülit.
az a baj h akinek van jó slavia az v nem adja el, vagy pedig majdnem új áron.(az újak állitolag már elég gagyik) szal böngészd a vaterát meg egyéb apróhidetéseseket, nekem nemrég innen küldött valaki egy mailt h van elado 631ese, kép alapján szép(árat mondjuk nem írt), de most másra költeném a pénzem,nem ilyen hobbi puskákra...
Inkább Slavia 630-asat akarok venni mert megtetszett😄
30000Ft alatt lehet kapni itthon vagy szlovákba?
Mert ezt lehet jól tuningolni😄
Fogom is majd😄
csak az érdekel mennyibe kerül átlag kint és itthon.
Köszi