Légpuska

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morphin
nincs baj a puskával...ezt senki nem mondta. csak azért nem mind1, hogy egy slaviaval(a régiekkel) még az unokám is lövöldözni fog,ezzel szemben egy lider-el nem biztos.(de ne így legyen)
használd egészséggel!<#eljen>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

ZTM
Megvan a puska csak lõszerem nincs még,az csak vasárnap jön😞
1. benyomásra nem rossz puska,meg van olajozva,és számomra nem igényel nagyobb erõfeszítést az elsütõbillentyû megnyomása mint a slaviaknál,bár pontosságáról és erõsségérõl nem tudtam meggyõzõdni de elég jó lehet,bár a hangja igen nagy😄
Végülis üresben elsütöttem és nem mozdult el a kezem,normális képet nem tudtam készíteni mert túl nagy,majd vasárnap dobok képet.

Összevetve a slaviákkal,kidolgozottsága szép mind a 2õé,nem találtam olyan hibát amely ezt megcáfolná.

Persze még most se tuti hogy németbõl van,de utána nyomoztam ennek a kínais ügynek és azt találtam hogy ez a LIDER 44 TG 1 kínai DIANA márkájú légpuska "koppintása" szval lehet LIDER ettõl függetlenül!!!

Persze megmutadtam a puskát olyannak aki ért hozzá és azt mondta hogy kizárt hogy kínai legyen!!!

ZTM
Valóban,de sose lehet tudni lehet ha veszel 10é akkor az jobb mint pl.: 1 20k-é vett csodafegyver.Ha majd nálam lessz a fegyo többet tok mondani.

Petárda is illegális ráadásul attól meg a kutyák hülyülnek meg, mag meg volt nekik, mégis kizabálják a cukorbórsót, meg lelegelik a fiatal salátát. Nézd Te így fogod fel, én meg úgy. Én is szeretem az állatokat, csak nem mindegyiket. Meg mondom nehogy azthidd, h amint látok egy szerencsétlen verebet, azonnal lelövöm.

Visca El Barça!

bens
a petárdától jobban félnek és az még meg sem öli õket. mellesleg ha kiteszel egy tálba magot akkor nem fogják bántani a vetést, nekem legalábbis bevált. nem kell állatokra lövöldözni.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Lehet, de én továbbra is azt mondom, h német puskát nem adnának 10 ropiért sztem.

Visca El Barça!

Nem lõttem le 2ezer verebet ne aggódj, de ha így fogjuk fel, akkor az összes pecás, meg vadász is értelmetlen, mert õk is csak ezt csinálják. Tom nem szép dolog, de asse, mikor tavasszal elveted a konyhakertet, azt jönnek a verebek, meg a gerlék azt kiszedik a magot, meg megeszik a salátát pl, és csak így lehet távol tartani õket, mert bármíly hihetetlen, se a veréb, se a gerle nem hülye állat, a puskától félnek, a madárilyesztõt meg leszarják.

Visca El Barça!

ZTM
Van benne igazság,annyi hogy valóban erõs és van ilyen kínai(pont ilyen csak a tus más színû)Amit lejebb linkeltem képet távcsõvel na pont olyan az a kínai talán még azon az irányzék se flureszkálós.

bens
nagyon értelmes vagy h teljesen ártalmatlan állatokat lövöldözöl.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Ja de ha már ott jártam, vettem egy 4X20-as távcsövet a slaviara, mert az asszonka öccse a régit sikeresen eltörte, 1300 pénzért egész jó, sokat nem közelít, de sokkal könnyebb vele célozni, 20 méterre sorba lõttem vele a 9-10-eseket, persze gamo sport tölténnyel, nameg 2 veréb volt az áldozat, mert a kibaszott macskák meglátják a puskát azt nem hagynak békén<#idiota>

Visca El Barça!

Én múltkor bolhán láttam egy ilyen puskát, vadiújan 10 ropiért dobálták, csak azért nem érdekelt annyira mert 5.5-ös volt, van 4.5-ös is csak a fickónál pont nemvolt, felhúztam, elsütöttem, persze üresen, jó nagyot rúgott, szal erõsnek tûnik, viszont elég nehéz volt meghúzni a ravaszt, meg olyan kidolgozatlannak tûnik. Azt is hallottam, h lehet nem is német, hanem kínai, meg elég pontatlan, szal kb annyit is ér, mint amennyiért adják. A lider felirat ugyan rajt volt, de asszem amikor keresgéltem a neten, láttam tökugyanilyen puskát csak más márkanéven, szal ez eléggé kínai tulajdonság szokott lenni.

Visca El Barça!

ZTM
15J(nem kJ) ígértek a fegyverhez,ezt honnan tudnám megnézni hogy igaz-e?Milyen olyan tárgyba lõjek amit már átvisz 15J a lõszer darabokra hullása nélkül?(nem kemény de nehéz átvinni)

ZTM
Nekem tetszik,Slaviát nem is nagyon akartam venni,és több pénzem sincs,nameg max verébre lövök,de fõként tárgyakra szval megfelelõ.
Kösz a válaszod!!!

Morphin
ha nincs több pénzed, nem tehetsz mást. és slaviat sem találsz ilyen árban akkor vedd meg. Lider-rel még talán általánosban lõttem a lövészet szakkörben,nemrossz puska,de abszolut hobbira való...többet nemtudok elmondnai róla. :S

ZTM
Ezt néztem ki,mit kérdezzek róla?Érdemes megvanni?

ZTM
Kösz,akkor jó lesz ilyen is kezdésnek.

Morphin
alsókart lehózud,ilyenkor kinyílik a (képen a távcsõ után lévõ kis-) fémretesz.oda kell berakni a lõszert,ha visszatolod a kart akkor pedig becsukódik...

ZTM
ZTM
Elmagyarázná vki hogy az ilyen puskákat hogy lehet betölteni?

Am felénk van 10000 körül német puska lecsapok rá lehet.

kössz

Morphin
nem vagyok egy nagy szakértõ ebben...nemis tudok márkát mondani,kivéve a slavia, azokbol van még ma is jó...
22k... nézegess használtat is

légpisztolyt tudnál ajánlani?
olyat ami jól néz ki,20 ezer alatt van és nem gázzal müködik?

Morphin
néhanapján igen...ha ír valaki<#integet2>

látogatja még valaki a topikot?

Ja értem. 35ér szerintem kapnál Kronot
ZTM
Ez lesz az 1. légpuskám nem akarok 40e-ket költeni kezdetnek ez is megfelel szerintem.

Szia! Kicsivel többér kapsz Kronot abba szerintem érdemesebb fektetni.
ZTM
Lehet meglesz a pénz még idén kb 30000Ft abból már megvehetem a norica sportot gondolom jobb mint a titan.

dragon11
631et veszek.^^

Kösz.😊 am. meg már lõttem légpuskával..

Így igaz😊
Morphin
ha jól bevan állítva, és a puska sem hord egyik irányba sem akkor igen, pontsan LEHET vele lõni. de aztis megkell tanulni<#idiota>
Lidert ne vegyél, mindenhol szidják. Mintha ugy emlékeznék h általánosba lövészeten pedig Lider alsókarossal is lõttünk volna,semmi baja nemvolt.Na mind1 vegyél Slavia 630 v 631 (a 631 tusa bumszlibb,nagyobb de szerkezetileg majdnemhogy ugyanaz...)

dragon11
Végülis, 1x kell megvenni.😊

Távcsõvel pontosan lehet lõni?

Jah értelek. Hát akkor a slavia 631-es legyen szerintem is, 20k-ér megéri ha jó állapotú. 1000x jobb mint az olcsó alsókaros csoda.. Ennyi pénzért nem hiszem hogy kapsz jobbat. Arra feldobod a távcsövet és van egy egész jó kis pusekod ~26k-ból.
dragon11
Értem.. nem azt mondtam van, hanem hogy olyat veszek majd, olyat ajánlott Nekem Morphin😊

Akkor szóval vegyem meg azt, és veszek rá egy 3-9x40 Tasco távcsövet és kész?

Hát azért nem vagyok annyira nagy szakértõ de azért köszönöm a bizalmad. Én megmondom õszintén nem vagyok híve ezeknek a vaterás alsókaros olcsóságoknak. Tudod ahogy a közmondás is tartja olcsó húsnak híg a leve ezpedig gyanúsan nagyon olcsó. Azt montad van egy 631-es pusekod én inkább arra költenék és vennék rá egy 3-9x40 tasco-t és azt szerelékkel eggyütt megúsznád 6k-ból. Amúgy a lézerirányzéknak a célzásban sok hasznát nem lehet venni egy puskánál max a távcsõ beállításához.
dragon11
Bocsi a 3hsz-ért, de találtam egy ilyet lézerrel is meg távcsõ.. igaz ez 20k de lézer is van rajta.. vagy ennyit nem ér?😄

Sry még1x a 3hsz-ért!!

dragon11
Figyelj, Te értesz ehhez.Szerinted ez jó és megéri az árát? v. vegyek külön puskát és távcsövet?😊 csak mert az drágább lenne..😛

Hát 20 méterhez közeledve már jóljöhet a zoom tehát érdemessebb azt venni, bár ha gyûjtesz hozzá még egy kicsit akkor vehetsz egy nagyobb átmérõjû és ezzel látómezejû valamivel komolyabb távcsövet pl.😞Tasco 3-9x32 vagy 3-9x40) hiszen a x20 elég kicsi meghát elég hülyén is áll egy puskán egy vékonyka távcsõ.

Pl.: Tasco 3-9x32 vagy 3-9x40
dragon11
15m-20 Slavia 631 légpuska.

Hát 5 ezerbõl szerintem akár egy újat is vehetsz! Nézz körül vaterán én szerintem egy 4x32 vagy egy 3-7x20-as állítható zoomos Gamo távcsõ megfelelõ lenne, bár nemtudom milyen puskáról van szó és milyen távolsákora szeretnél vele lõni.
dragon11
Ajánlj már egy 5k körüli távcsövet? használtan venném, mint a puskát is😊

Szerintem távcsõvel vagy egyéb célzóeszközzel pl. red dot egszerûbb lõni. Azzal pedig nem értek eggyet hogy távcsõre légpuskán nincs szükség. Nagyobb távolságokba 15 m felett azért jól jön a távcsõ pontosabb lövések leadásához.
dragon11
Aham, értem. Kösz.

Morphin
nem nehéz. ha van hozzá érzéked...mint sok dologhoz ehhez is kell tehetség.

dragon11
Aha.. nehéz távcsõ nélkül hanem azzal a beépített "célkereszttel" lõni?

Morphin
attól függ...sztem mindenki tanuljon meg elõször távcsõ mélkül lõni(amúgy nemtudom légpuskára minek távcsõ :S ) olyan messzira úgysem visz ahol már ér is valamit a távcsõ.

dragon11
Aha, de azzal könnyebb lõni, nem ?

Morphin
attól még h valamire lehet tenni valamit 😄 attól nem kell ott lennie. ergo ezen van bemarás,de gyárilag sincs hozzá távcsõ...sima ilyen célzóvas van rajta csak.4-5k egy "normális" távcsõ

dragon11
Ezt találtam, van rajta távcsõ bemarás, de nem látok rajta távcsövet, vagy hogy van ez?😊

Köszi.

vagy ez a távcsõ bemarás olyan, hogy van egy célkereszt és kész, nem távcsöves?