2670
Nektek van légpuskátok?
  • ZTM
    Az SG-n tilos a REKLÁM, nem hiszem amúgy, hogy bárkit is érdekel, legalábbis én nem vennék a légpuskámra 30akárhányezerforintos távcsövet.(még ha gazdag lennék akkor se)
  • noricadragon18
    örülök hogy segíthettem
  • Noricadragon
    A noricám újra a régi, csak megkellett egy kicsit olajozni
  • nemkedvelt
    http://veddmagad.legalisonvedelem.eu/legfegyverek.html

Nikko Stirling Gold Crown Air King 4 - 12 x 42

Végre Megjött! :-)
  • Noricadragon
    Nekem nem az esetem az ilyen jellegű puska.
    Akkor már inkább Slávia 630
  • gerypapa95
    a verébnek ideje sem lenne leesni már benne lenne vagy 3 lövedék
    ha ILYENNEL gyilkolnánk őket
  • Noricadragon
    Sziasztok
    Mi a véleményetek erről a lőszerről??
    Pontosság, meg ilyenek érdekelnének.
    http://www.fovadaszbolt.hu/portal/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=80&category_id=17&option=com_virtuemart&Itemid=63
  • goga

Kiváló müszaki állapotban lévő fwb 300s igényesnek eladó,gyári diopterrel.
    7,5J nagyon pontos
  • Noricadragon
    Jaj köszönöm szépen a választ, akkor holnap reggel elviszem hogy olajozzák be, illetve ha ott árulnak majd fegyverolajat vagy nem tudom amit majd ajánlanak akkor majd azzal fogom a későbbiekben ápolni.
    Majd hétvége felé veszek szinte mindent, lőszereket, távcsövet meg még sok mást is.
    Köszönöm mégegyszer Noricadragon írtál, és most nagyon megkönnyebbültem, az az igaszság hogy ideges lettem volna ha megveszem 42 ért a puskát és még azonnal be is szarik, nem lett volna jó.
    ÜDv
  • noricadragon18
    nyugi!nekem ugyanez volt a probléma ,elvittem a szervizbe és azt mondták hogy eros benne a rugó ezért recseg és nehezen h¼ fel.kicsit megolajoztuk es semmi gond.már a régi!!
  • hawken
    Sziasztok!

Szerintem óvatosan bánjatok a műanyag köpenyes meg a tollas lövedékkel. Való igaz, hogy brutál kemény és nem lapul ki mint az ólom, viszont mivel mindkettő acél, nem tesz jót a huzagolásnak. A tollas az eleve tönkreteszi, a műa. köpenyesben meg sokszor repedt törött a műanyag burkolat és kilövéskor az acélmag érintkezik a huzagolással, és szintén bántja. Emellett mindkettő pontatlan mint állat.
  • bodajoci
    Jó az a csúzli, ha fel tod újítani, akkor ugyanaz kb, mint egy 630-as.
    Megszereztük a nagyfater stukiát. Egy slavia 618as. Jó állapotban van nagyon, de se szerelék nem megy rá se semmi. Meg olyan kicsi és gyengécske, hogy kajak gondolkoztam rajta, hogy öcsémet segbelövöm vele. Meg kb 2 kiló, vagy könyebb.
    Norica: Biztos tudnak valamit csinálni, más kérdés, hogy tetszeni fog-e neked a megoldás vagy sem...
    Balázs: az nem műláb ha nem egy kiszuperált baba lába
  • Noricadragon
    Sziasztok
    Képzeljétek vagy 2 hete megvettem a Norica Dragonomat, és most lettem olyan szerencsés hogy felhuzás közben a kibiztosítója egy jó nagyot reccsent.
    A pontosság a régi a felhúzás az meg recsegős.
    Nem tudom hogy mi a baja, nem tuningoltam, megfelelő lőszerekkel használtam, szóval marad az a változat hogy hétfő reggel szakszervíz.
    Remélem tudnak valamit mondani.
    De most nagyon ideges vagyok, lehet hogy természetes, lehet hogy nem de ez nekem nem tetszik.
  • Lukacsmacska
    kondenzátorok és egy műláb? a kis ínyenc
    Na ittvannak az én uj célpontjaim!

Nekem a stukira az van irva, hogy designed germany.
  • Lukacsmacska
    A dobozán tényleg az van, hogy B-B3
    A puskán meg az, hogy Elltex. Azt "sejtettem" hogy ennyi pénzért nem kapok egy minőségi német puskát, amit írnak róla, de jobban megnézve ez nem is Elltex, hanem Elitex. Csak az I teste és pontja közti távolság olyan elenyésző, hogy simán Elltexnek olvassa az ember. De biztos nem volt szándékos
  • noricadragon18
    uj vagyok ezért 30nap mire fel tudnám rakni
    nézd meg ezt az oldalt

http://www.merkuria.net/index.php?main_page=product_info&cPath=8_15&products_id=38
  • Noricadragon
    Szia
    Úgy kell felrakni hogy ha simán a neten találsz valami akkkor kijelölöd a webcímet, majd utána másolás.
    ÉS itt meg az URL beszurást kell választanod beilleszted és kész.
    HA meg saját fotót akarsz feltenni akkor tudom neked ajánlani azt hogy a www.gallery.site.hu oldalon regisztrálsz, és oda feltudod tenni a képet, majd ott is amikor megnyitottad a képet kijelölöd bemásolod ide (kép beszúrás menüpont alatt) és már kész is
  • noricadragon18
    m
  • noricadragon18
    hogyan kell képet felrakni
  • noricadragon18

• noricadragon18
    4x32-es távcsovet használok.
    Ez a tollas
  • ZTM
    Az enyémre azt írták Lide 44 és kaptam egy kis könyvecskét amin az a felirat van hogy Made for Kolter!
    Szval nekem ilyen van csak az első irányzék más de színben is és szerkezetileg is megegyezik.
    Ilyen vacekli van nekem is. De egyenlőre jó ez nekem is. célnak jó meg első pityunka. Azt is jó tudni hogy ez a lider. Az enyém dobozán az van hogy B-B3
  • Noricadragon
    Műanyag köpenyes csak ajánlani tudom, nagyon állat amikor elsütöd a müanyag köpeny az visszarepül, és az acélhegy az úgy belefúródik bárhova hogy csak ígyés közben nincsen alakdeformáltsága a lövedéknek úgy mint az olomhegyűnek.
    Milyen az a csomag tollas lőszer, arról még nem hallottam.
    Milyen távcsövet használsz?
    Én jövő héten veszek magamnak 4X32 walthert, 15-ért a boltban, már közölték előre hogy nem fog sokáig tartani de sajnos nem tudok mit tenni.
    Mindegy remélem azért fogom élvezni.
  • bodajoci
    Ez egy lider. Persze több féle néven is szerepel ez a csúzli. Éppen milyen kedvük volt a ferde szeműeknek, úgy nevezték el
  • ZTM
    Na ma a Liderrel a darázsfészket lövöldöztem:S Olyan szar helyen van, kint az udvaron nem is valami fedett helyen na mondom 15m ekkor távolságból nem ölnek meg XD de sajna nem sokat ért a darázsfészek leesett de a darazsak maradtak:(
  • noricadragon18
    Norica matchot használok de most akarok műanyag köpenyeset meg egy csomag tollasat
  • Lukacsmacska
    csak a kalappal 20 percet szenvedtem, de megérte
    egy "nemtudommilyenmárkájú" 5,5-ös, alsókaros puskával lövök, 4x20-as gamo távcsővel
  • Noricadragon
    Egyetértek Obersal de szerintem azt még kifelejtetted hogy a droidok elsőnek jól
  • Noricadragon
    Hüha vastalicskátnem semmi.
    Én is örülnék ha eredetire visszacsinálhatnám, de nem lehet mert az szabályellenes, és én azért félek hogy amikor éppen szállítom valamelyik droid leigazol, és mivan ha bevisz, (jogában áll) és bevizsgáltatja a fegyvert, na akkor erre ráfaragnék.
    Nem éri meg ez nekem.
    8 évért már az ember bankor rabol, nem légpuskát tuningol.

Milyen lövedéket használsz?
    Én norica Thor, Norica match, és van műanyag köpenyes acélmagos is (nagyon brutál).
    Ha az utobbit kiprobálod a talicskánál tuti hogy így fogsz figyelni
    ÜDv
  • hawken
    Gyárilag volt annyi, ha boltban vetted akkor le kellett gyengíteniük. Ha mégsem, akkor rábaszott a bolt is meg te is. Ha te csináltad vissza akkor csak te fogsz rácseszni.
    Ez a célpont geccc nagyon komoly!!!!
    Bár a tököm se szarakodna ennyi időt egy célpontért, nemhogy még videótkészítsek róla
  • Oberst
    7.5 Julissal meddig lehet ellőni pontosan? Megmondom. Tuti 50 m, 4 cm-es lukba! A fácánozós tuningolós fegyverekről meg annyit, hogy elöbb utóbb rácseszik valaki erre! Ha nem is kapja meg a 2-8-at, de lerabosítják és priuszos lesz. Kap egy jófajta pénzbüntit és felfüggesztettet!
  • noricadragon18
    nekem noricám van 305m/s eros es átviszi még a vastalicskát is
  • Noricadragon
    Nagyon komoly a video
    Én is csinálok ilyen célpontot magamnak és még olcsó is
    Egyébként milyen légpuskával löttél ha szabad érdeklődnöm?
  • hawken
    Szerintem értelmes vadász ember, ha a fiacskája is érdeklődik a dolog iránt, akkor először leviszi a gyereket vadászlőtérre, vagy bármilyen lőtérre ahol is megtanítják az alapvető biztonsági szabályokat, a fegyver kezelését, stb. Nem azzal kezd hogy egy légpuskát megberhel.