Légpuska
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visca El Barça!
nem mind1 😄 diana 350 magnum debrecenbe ketner vadászbolt 115 ezer FT a Hämemrlit 65 ezer FT
dobok egy képet hogy mit bír a Hämmerli am ez volt a kezdet..bír ez többet is 😊 / linket adok mert nagy a kép /
http://multikepup.com/files/l1papu7orvlnkbnu0kya.jpg
★ G E R Y ★
Visca El Barça!
★ G E R Y ★
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
A csõbecsepektetés nem annyira piszkos😄
Szerintetek származik abból baj ha a légpuskalövedéket lövés elõtt motorolajba vagy étolajba mártom?
Qurvára tetszik amikor füstöl😄
Elsõ puska, nagy remények 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Ugye vannak ezek az elõltöltõs fegyverek 1800-as évek beli puskák pisztolyok...
Ezekre nem kell engedély,de mit lõ?ugyan úgy puskapor kell hozzá?meg vmit a csõbe tenni?
Mert érdekelne bár elég magasan van ezeknek az áruk de érdekelne.
Lehet beszerzek 1et vmikor amikor az anyagiak engedik.
Mert ugy mindenhova ez van írva:"Felhívnánk figyelmét, hogy fegyver és lõszer csomagküldése, illetve postázása Magyarországon az érvényben lévõ jogszabályok értelmében tilos!"
Viszont a légpuskalövedék nem fegyver/lõszer hanem csak lövedék...
Sokkal 1xûbb lenne ha nem kéne járkálnom mert kiszállítják.
hátha lesz valami.
\"Erről van szó!\"
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
plusz még két tuning alkatrész ami össz-vissz volt 1200 ft. igy kijöttünk 17ezer ft-ból .
\"Erről van szó!\"
slavia 630.
39 ezer ft,azért ez durva.
mi ismerõsünktõl vettük 10 ezerért meg és alig volt használva.
\"Erről van szó!\"
Errefelé gyakran járkálnak,kinnt a város határában. Van sok nyúl,õz,vaddisznó is...de ugyebár azokra már lõfegyverekkel vadásznak a "nagyok". 😄
OFF: Deerhunter! a hu2009-be tod,le lehet lõni a repkedõ madarakat is(sas vadkacsa,stb) na lõttem vmi fura madarat,le is fényképeztem,de nemtom beazonosítani,h mi lehet...<#idiota>#idiota>
mivel elég jó távcsõ van a puskámon tehát pontosan tudok ellõni elég messze. pontos m-t mondok vasárnap.
Dawe13: én is mennék fácánozni 😄
lehet hogy ki is megyünk amikor beköszönt az igazi tavasz, mert ahol lõni szoktam faluhelyen ,kb 50 méterre van egy rét ,ahol elég nagy a bejárható terület.
\"Erről van szó!\"
Én a pirossal bekarikázott lövedéket használom(zöld köpenyes),elég nagy az átütõereje.
Bár még élõ állaton nem volt alkalmam kipróbálni ?!szerencsére!?
De van mikor besül volt hogy 25mrõl el sem találtam semmit volt hogy igen(nem a célzásól függött 1xûen leesett a cél elõtt).
A hu2009-el énis játszok,a grafika nem nagyon jön be,de a játékélmény feledteti ezt a hibát. A kedvencem a white-tailed deer,meg a turkey(pulyka). Na kíváncsi leszek,acélmagvassal hogy szuperál a feljavított Lider,ugyanis vadászokkal megyünk az elsõ tavaszi fácánozásra!
Remélem,képeket tudok készíteni,de mivel nem illik lelõtt állatok képeit linkelgetni,majd inkább elküldöm emilben,de nem ígérek semmit 😉
MTZ! Én ajánlom a Lidert,de csak a Slavia a "gyõztes márka"! jól tuningolható,megbízható puska mindkettõ,de ha választanom kellene,akkor Slavia! 😉
Slavia 630<#eljen>#eljen>
veszel hozzá rúgót egy piacon kb 500-ért 😄 és bika lesz nagyon.
meg valamit vettünk mi még hozzá de arra nem emlékszem,de az is olcsó volt nagyon.(500 ft kb.)
\"Erről van szó!\"
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Más:Szeretnék véleményt kérni,nemsoká húsvét ami = az új légpuskával nálam, vegyek 1 Lder 2-est vagy 1 slavia 630/631 et?
Nemtudok dönteni melyik érné meg jobban.
Azt szeretném tudni,hogy mit kell nézni egy céltávcsõn vagy a puskán hogy passzolnak-e egymáshoz <#help>#help>
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
ami nekem van most a légpuskámon az ilyen:

\"Erről van szó!\"
és ott szarvasokat szoktam lõni 😄
am légpuskára visszatérve most hétvégén fogom használni az én kis Slaviam-at.
Diabolo lõszerrel,meg van még lapos végû is.
\"Erről van szó!\"
nagyon rákattantam erre a légpuskás lövöldözésre XD
kinéztem magamnak ezt a légpuskát.Használt valaki már ilyet?
mennyire számít jónak? megbízható? és egyben szeretnék venni hozzá egy céltávcsövet is, de fogalmam sincsen,hogy milyet lehet rárakni. Max 20eFt-ot költenék rá.
köszi elõre is.
Visca El Barça!
Végülis volt benne valami,"tök pontosra" csak akkor lehet beállítani,ha mindig "fixíted",mert én is bemozdulok sokszor spontán lövéseknél. De egy jó légzési stratégia: belégzéskor célra tart,kilégzéskor: tûz!-ilyenkor nem mozog be annyira(fõleg távcsõnél,kitámasztás nélküli célzásnál van jelentõsége)
Ilyen nagy vadász vagy? (a nevedbõl gondolom :-D)
és köszönjük,hasznos a topic,legalább itt is folytathatunk eszmecserét 😉
bodajoci: lehet igazad van,mióta dugattyúcsere lett benne,erõsebb lett a fegyó. Kegyetlen mostmár,vigyázok is rá,hogy minden lövedéket megfogjon fa,stb,mielõtt elhagyná a kertet. Nem szeretném kinyírni a fél várost
<#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2>
megsúgom hogy én nyitottam a topikot 😄
csak már ezzel a reggel vagyok aktiv.
\"Erről van szó!\"
Visca El Barça!