Légpuska
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a baj hogy nehéz meghúzni a ravaszt ill nagyon instabilan tartom a puskát:S és elmozdul,minél messzebb megyek minél kisebb a cél annál jobban megy mellé a lövedék persze ezt kitámasztásból lehet korrigálni és úgy még pontosabban be tudom majd állítani a távcsövet...
Nekem is ugyanilyen távcsövem van!
Sikerült jóra beállítanom,de a csavarokat NE húzd meg "erõsre"(nem izomból,csak kicsit,h fogjon) mert én hiába finomkodtam,akkor is elrepedt :S Nem beszélve arról,hogy a pusak fel lett erõssítve,és a távcsõ vhogy nem bírhatta,mert a lencse eltört benne :-S Pedig egyszer se ejtettem el,semmise,erre külön figyelek. No,mindegy,visszaraktam rá az irányzékot,kegyetlen jól be tudtam most állítani,holnap lezsi s energiaitalos-doboz gyilkolászás <#violent>#violent><#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
Azért kösz a segítséget így mostmár magabiztosabban tekergetem😄
Visca El Barça!
Az a problemo hogy lefelé visz, 2m a 10es karikára célozva a lõlap aljára visz,de amúgy a 10-esel függõlegesen szval az úgy jó,mit birizgáljak rajta hogy ezt tudjam korrigálni?Nem akarok belenyúlni nehogy még rosszabb legyen.

Visca El Barça!
1000-1500 Ft-s 4X20-ból most selejtezem ki az uccsót. Az nekem már túl vaksi. Igazatok van könnyen elállítódik mert nem klikkes az állítása. Hosszas agyalás után bejött egy ötlet. Amikor belõttem faszára a csövet a két állító csavar köré technokolt folyattam és hagytam megszáradni. Utána kupakok fel. A büdös életbe nem volt vele több problémám! Vagy próbáltam még a sziloplasztot is hasonló eredménnyel. ha esetleg átkerül másik puskára a csavarokat könnyen meg lehet indítani. Ja és a csövet rögzítõ csavarokat is meg kell jól húzni. Ha kicsit is laza meg lehet szexuálni a pontosságot. :-)
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
(de sztem ezt a kérdést fejezzük be,míg ránk nem szól egy modi )<#idiota>#idiota><#whatever>#whatever>
http://www.hatsan.com.tr/airguns_mod_125.asp
ezt néztem ki magamnak.
egyik kedvenc...
kár, hogy nem gyártják már...45k-ért láttam eladót 😄 nézelõdök még mielõtt megvan rá a pénzem. én amúgy azt sajnálom,hogy a gáztöltény elég drága...még a riasztó is amivel lehet gyakorolni.légpuskához azért sokkal olcsóbb...
Sztem a távcsövet tedd rá mert úgy tisztábban látod majd a célt,mert nálam az zavaró hogy a célgömb kitakarja a célt és sokszor bizonytalanul sütöm el a puskát ami ahhoz vezet hogy nem találom el.(ez fõleg lõlapon jelentkezett mert a jégcsapot 20m-rõl le bírtam lõni)
Nagyon agyalok rajta,h a 4x20-as távcsövet visszateszem a stukkára,és belövöm úgy. Már esz a fene,mennék vadászgatni,de amíg ilyen szar idõ van,addig nincs értelme kimenni...kedvcsinálóként ma nézegettem "rabbit hunting with air rifle" videókat,nagyon komoly,ahogy repül a nyuszi xD
És mondom mégegyszer,Liderekkel tessék vigyázni,nem biztos,h annyi a rugó ereje,amennyi rá van írva.... :-D
(u.i: az állatlövöldözésre visszatérve: engem az bosszant nagyon,ha haszonállatokat lõnek(pl csirke,bárány,macska,kutya)
Hogy ki mit csinál a kertjébe,az magánügy,amíg másokat nem sért vele :-D
Én nem szoktam "kerti vadászatot" tartani,de ha tovább szaporodnak a gerlék,akkor valõszínû,hogy acélmagvashoz nyúlok...
mellesleg,úgy tûnik gázpisztolyt fogok venni,légpuska helyett...vmi full-acél verziót.(jó borsos ár,de gyönyörûek és elég tartósan üzembiztosak) légpuskával nem nagyon tudja megvédeni magát az ember, ha esetleg betámadják a c-típusú bûnözõk...
Visca El Barça!
De ha gondolod,adsz 1 emilt,és átnyomom ;-)
Am haver 100 m-rõl távcsõ nélkül! headcsattot adott egy fácánnak,úgyhogy pontos fegyver. Hátránya: kis számozós irányzék,könnyen elállítódik,jobb ha megjegyzitek a számsort ;-)
én most cseréltettem ki,gumidugattyús,de esz a fene,lehet porcelán jobb lett volna...meg a csavarcsere lett megoldva,ugyanis nagyobbra fúrták a menetet mint a csavar,és megállt benne,aztán kiesett :-S....gyárihiba,amit korrigáltam! ;-)
De még képzelj rá egy 4x20-as Tasco távcsövet,meg egyedi gravírozott tust(fácánfejet gravíroztattam bele)
Lider 177 cal./ 4.5-es csõletörõs rugallyos légpuska(fácán+galambgyilkos) legalábbis nálam :-D
Am a Liderekrõl tudni kell,hogy a ráírt erõsségtõl sokkal eltérõbb lehet! be kell méretni! az enyém is(inkább nem mondom meg mennyi😄) de meglepõdtem... 😄