Légpuska
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy gondoltam Norica Dragon lenne a megfelelõ!
Mindenre használnám(céllövés, madár vadászat,patkány és egyéb kártevõ), nem sokat tudok errõl a puskáról szval akinek van tapasztalata vele kapcsolatban megköszönném ha megosztaná.
Még keresek infókat róla hogy meddig visz el stb. azért nem ártana olyan 50 m na mind1, értitek ha már ennyi pénzt kiadok érte...
Eddig a Gamo Viper Express volt vétel tervbe véve, de elég drága akár sörétes akár nem ez a csõcserélgetés nem jön be.
Szval ennyi a dolog, bár a Lider jól teljesít 20m-ig elég pontos de, úgy érzem kel vmi normálisabb mert az ki tudja meddig bírja.
Sajnos hétfõn postára kerül a kicsike! Elsején még szabad préda volt. Életem legjobb Szlavkáját adtam el...! :-(
Üdv: Ezredes
De van egy Haenel 303 SUPER, annó NDK-s verseny légpuskám 6-24X50AOE Tasco kukkerral szerelve. Ha érdekelne sürgõsen keress privátban, mert ez is megy a háztól!!!
Érdekelne a légpuska, ha írna privátban megköszönném msn vagy e-mail címet adom ha visszaír erre! elõre is köszönöm "ezredes"!
Kategória váltás miatt eladósorba került a Szlavia 630-as puskám. Akit esetleg érdekel, privátban keressen. Nem fogja megbánni! :-)
"Ezredes"
de megáll rajta rendesen.
mindegy majd nyilt irányzékkal tolom 😄
\"Erről van szó!\"
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
★ G E R Y ★
Visca El Barça!
★ G E R Y ★
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
★ G E R Y ★
★ G E R Y ★
amúgy irányzékkel tényleg tök jó lövöldözni ! nyáron szoktam a seregélyt úgy lövöldözni mikor lopják a gyümölcsöt!
★ G E R Y ★
pl. lövök 30-at kb. aztán leteszem ,elõveszem másnap és már nem olyan ponoto :S
\"Erről van szó!\"
be kell állitani megint a távcsövet hogy pontos legyen :S
de lehet leveszem pár hétre majd nyáron visszarakom,simán még úgyse nagyon lövöldöztem
\"Erről van szó!\"
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
★ G E R Y ★
sokkal hangulatosabb lenne a topik.
Slavia 630 az legyen rajta !!! 😄
\"Erről van szó!\"
(A varjak közt van különbség a dolmányos (szürke) varjú teljes mértékben kártevõnek számít még a vetési kevésbé a holló meg egy okos állat jó idomítható http://www.youtube.com/watch?v=dbwRHIuXqMU)
http://www.youtube.com/watch?v=L8dVOsUQhG0
★ G E R Y ★
http://www.youtube.com/watch?v=C2aCD7lpCQg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=5SvaJAsECow&feature=related
Azért kéne minél távolabbról legalább 50m mert valami radar van beléjük építve vagy mi idáig csak távcsõröl lehet érszrevenni mert ahogy közelebb mentek ködddéváltak.
Mondjuk nekem hobbi céllövészetre kellene de nem 10-20m-rõl szeretnék pontosan lõni legalább 70-100m-nek lenne értelme annak örülnék ha már költök rá.
A töltényhez visszatérve ha jól tudom ami tompított végû lõszer az inkább a célpapírra van kitalálva mert a hegyes végû szakítaná a papírt és nem lyukat hagyna.
nézegettem a ponggi oldalát...fáj a szívem amikor látom azt a sok szép,jó puskát. majd ha egyszer ott leszek,hogy ilyenre is telik,belevágok a FT-ezésbe,vmilyen komolyabb puskával...addig marad a hobby lövészet.még1x köszi az infokat!
ezért ezt tudom ajánlani mert tényleg nagyon jó lövedék !
★ G E R Y ★
am ok veszek majd hegyesfejût is,de ha itt elkezdenék madarakat lövölödözni,tuti rámhívnák a rendõröket,mivel csak magánterületen szabad lövöldözni,szal kipróbálni a verebezést max vmi nagy pusztában vagy bennt erdõben lehetne(amitõl irtózom,szal erdõbe nem megyek)
jah és még vmi, az acélmagvas miért jó? illetve mire jó...
★ G E R Y ★
Csak mert ismerõsöm venne boltban egyet(lehet én is) de amikkel én anno lõttem azok baromira nem ilyen gyengítettek voltak.
más,vki tud ajánlani egy jó fegyvermestert?távcsõsínt akarok majd maratni...
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."