Légpuska
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Z-Shop fegyverbolt az most végeredményben hol van? Szlovákiában?
Postáznak fegyvert? Mert én úgy tudom a Magyar Posta nem szállít fegyvereket. Ráadásul az expressz-en találtam egy hirdetést ami erõsen hajaz a Z-Shop-ra és ott azt írják, hogy Budapest.
Postáznak fegyvert? Mert én úgy tudom a Magyar Posta nem szállít fegyvereket. Ráadásul az expressz-en találtam egy hirdetést ami erõsen hajaz a Z-Shop-ra és ott azt írják, hogy Budapest.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
De azt ugye jól tudom, hogy csak vizsgázott fegyvermester szervizelheti. Legalábbis legálisan.
Sajnos nem tudom milyen lehet az alkatrész ellátottsága és azt sem tudom kinél lehetne karbantartatni😞(.Nézz utána a típusnak hátha találsz használható karbantartási útmutatót a neten...
Igazából azért pont ezt kérdeztem, mert elképzelhetõ hogy csere (barter) útján hozzá tudnék jutni ebben az értékben.
A késõbbi karbantartással kapcsolatban van esetleg tanácsod, hogy hol, kinél érdemes és milyen gyakran megejteni?
A késõbbi karbantartással kapcsolatban van esetleg tanácsod, hogy hol, kinél érdemes és milyen gyakran megejteni?
Szerintem jobban jársz egy rugós puskával... ez CO2-vel üzemel van bõven hibalehetõség, végül is nem rossz fegyver de szerintem inkább ebben az árkategóriában egy jó Weihrauch puskát lehetne venni, ezek a rugós puskák az egyik legjobb minõségûek, nem csalódsz bennük.ITT nézelõdj!
Bocsesz, újonnan ennyi. Most olvastam a hirdetésben, hogy bontatlan.
Sziasztok!
Tudnátok nekem pár szóban értékelni az UMAREX 850 Airmagnum XT légpuskát?
Megér szerintetek használtan 95.000 Ft-ot?
Nagyon köszi!
Tudnátok nekem pár szóban értékelni az UMAREX 850 Airmagnum XT légpuskát?
Megér szerintetek használtan 95.000 Ft-ot?
Nagyon köszi!
Szia!
Keresõvel csak most akadtam az írásodra a légpuskáról. Szóval, ha még megvan a FÉG LG 14-es engem érdekelne. Milyen állapotú a puska, és hol laksz?
Keresõvel csak most akadtam az írásodra a légpuskáról. Szóval, ha még megvan a FÉG LG 14-es engem érdekelne. Milyen állapotú a puska, és hol laksz?
Bocs elirat.
Törölt felhasználó
Te Ukrajnából élsz???? Apám, jó gazdag lehetsz!
Am szted pont az Ukrán magyar határon akarnak csempészgetni, mikor fegyvernek minõsítik ha erõsebb 7,5J-nál? Akkor inkább már Ausztria vagy Szlovákia, ott legalább nincs hivatalos határ...
Am szted pont az Ukrán magyar határon akarnak csempészgetni, mikor fegyvernek minõsítik ha erõsebb 7,5J-nál? Akkor inkább már Ausztria vagy Szlovákia, ott legalább nincs hivatalos határ...
Sziasztok en mint mar irtam Ukrajnabbol elek es itt is van rengeteg jo puska,es nalunk nem kell ra semmilyen dokument ,hogy legpuskad legyen es szerintem nem nagy cuc at vinni a hataron ha valakit erdekel itt egy link http://rozetka.com.ua/hatsan_mod_135/p84843/ a hrivnya a forinthoz 44
Köszönöm, akkor azt veszek.
Köszönöm, akkor lemondok az általam kinézettekrõl. Pedig képek, eladói leírások szerint jónak tûntek.
Még egy kérdés: van egy használt Diana 35 majdnem abban az árban mint az új Weihrauch. Melyik a jobb választás? Ponggi jókat ír a Dianáról, de ez a típus nincs benne.
Még egy kérdés: van egy használt Diana 35 majdnem abban az árban mint az új Weihrauch. Melyik a jobb választás? Ponggi jókat ír a Dianáról, de ez a típus nincs benne.
Hát ebben az árban a Weihrauch HW30S az ami teljesen megfelel, kicsi könnyû bárki könnyen tudja kezelni, és pontos ráadásul állítható az elsütõszerkezete is. Íme egy teszt a fegyverrõl...
Köszönöm, a rászánt összeg 50-55 ezer között van.
Hát az itt felsoroltak közül egyik sem éri meg az árát nem még hogy 30m felett is eredményesen lehessen lõni velük ://
A legjobb ha megmondod Max hány Ft-ot szánsz rá és keresünk neked valamit ami megfelel az elvárásaidnak...
A legjobb ha megmondod Max hány Ft-ot szánsz rá és keresünk neked valamit ami megfelel az elvárásaidnak...
Szevasztok!
Sokat visszaolvastam a topicban, de nem találtam igazi választ a saját célomhoz való puska kiválasztásában, ezért segítségért fordulok hozzátok.
Hobbi célra, baráti társaságban való céllövészetre keresek egy puskát amivel 30 méter fölötti távolságra is jó eredménnyel lehet lõni.
Amiket néztem: Airmaster Kral Magnum, Hammerli Hunter Force 900, Ruger Elite Hawk
Megéri-e a Hammerli vagy a Ruger azt az árkülönbséget amivel többe kerül a Kralnál?
Elõre is köszönöm az információkat 😊
Sokat visszaolvastam a topicban, de nem találtam igazi választ a saját célomhoz való puska kiválasztásában, ezért segítségért fordulok hozzátok.
Hobbi célra, baráti társaságban való céllövészetre keresek egy puskát amivel 30 méter fölötti távolságra is jó eredménnyel lehet lõni.
Amiket néztem: Airmaster Kral Magnum, Hammerli Hunter Force 900, Ruger Elite Hawk
Megéri-e a Hammerli vagy a Ruger azt az árkülönbséget amivel többe kerül a Kralnál?
Elõre is köszönöm az információkat 😊
értem köszönöm a segítséget rákeresek😊 szép estét
Ezen az áron a belföldi aukciós oldalakat nézegesd, Slavia 630-631-es és FÉG LG típusok közül bármelyik, megbízhatóak, pontosak keress rájuk, megérik az árukat.Sajnos csak használtan tudsz venni.
Daysi, Tech force,crosman,beeman-nál is találtam 1 db-ot, marksman. ezek a márkák vannak olcsóbban.
külföldi oldalakon keresgetek mivel nem sokat szánok rá csak sajnos nem értek hozzá:S hobbi célba lövésre keresek olyan 15 ezer ft-ig.
http://www.pyramydair.com/air-rifles
ezen az oldalon egész jó árban vannak egyes gyengébb márkák. olyan 55 dolcsiig keresem õket. segítségedet elõre is nagyon szépen köszönöm
http://www.pyramydair.com/air-rifles
ezen az oldalon egész jó árban vannak egyes gyengébb márkák. olyan 55 dolcsiig keresem õket. segítségedet elõre is nagyon szépen köszönöm
Pumpásat kerüld, lidert kerüld..
Írd le mennyit szánsz rá és a lehetõ legjobbat megkeresem neked...
Írd le mennyit szánsz rá és a lehetõ legjobbat megkeresem neked...
véleményem szerint hobbi célra tökéletes lesz a lider, gyufásdobozt, konzervesdobozt lövöldözni stb.
\"Erről van szó!\"
Nem verebet lõni szeretnék csak célba lõni!Most tudtam meg hogy nem szabad lég pisztollyal élõ állatra lõni.( ezért elnézést)
Elnézést véletlen nyomtam küldtem 2 szer...😊
nyugi, nem kell 2x beírni, majd ha jön egy hozzáértõ megválaszolja a kérdésed 😊
\"Erről van szó!\"
Üdv! Segítséget szeretnék kérni.Légpuskát akarok venni hobbi célra verebet lõni, és nem tudom melyiket válasszam. egy pumpás légpuskát. erre gondoltam:
http://www.pyramydair.com/p/daisy-880s-combo-multi-pump-air-rifle.shtml
vagy jobban járok egy 10.000 forintos lider alsókaros sima rugós légpisztollyal?
válaszokat elõre is köszsönöm!
vagy jobban járok egy 10.000 forintos lider alsókaros sima rugós légpisztollyal?
válaszokat elõre is köszsönöm!
Üdv! segítséget szeretnék kérni.Venni akarok egy légpuskát de nem tudom melyikkel járok jobban. Egy pumpás légpuskával? Ezzel:
Vagy jobb ha veszek egy ilyen 10.000 ft-os lider légpuskát ami sima felhúzós (rugós)( Hobbi célra szeretném verebeket lövöldözni.)Válaszokat elõre is köszi.
Vagy jobb ha veszek egy ilyen 10.000 ft-os lider légpuskát ami sima felhúzós (rugós)( Hobbi célra szeretném verebeket lövöldözni.)Válaszokat elõre is köszi.
Üdv! Megvételre keresek BB-golyós tárakat:Umarex-Baikal 651k típusú légpisztolyhoz(8lövetû forgótár)és Daisy 2001 típusú co-s légpuskához(doboztár)A segítséget elõre is köszönöm!
Törölt felhasználó
Senkinek nem fog kelleni ennyiért, újonnan lehet 10ért venni. Nem izélgetésbõl, de így nem tudsz tõle megszabadulni. Ez olyan, mint amikor egy boltból nem tudnak kiárulni mindent, de már megy tönkre és hogy ne álljon benne a pénz, inkább eladják veszteséggel, de legalább legyen belõle pénz. Te is ebben a helyzetben vagy. Elõbb-utóbb úgy is rosszabb lesz az értéke és nagyobb bukó lesz. De te tudod
Tudom, csak én is hirtelen vettem meg gondolkodás nélkül. Nekem többe van.
9000-nél alább nem tudom adni
9000-nél alább nem tudom adni
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Törölt felhasználó
<#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
Eladó a légpuskám!! ár 13.000
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Törölt felhasználó
???? Indapassra gondoltam. Ez lenne a Kék?
Törölt felhasználó
Ez melyiken van? Sárga oldalon?
Most van egy eladó Haenel Suhl 303 SUPER a nethirlapos fórumon.
Annyiért naggyon jó vétel /25000/, aki olcsó de minõségi cuccost szeretne.
Annyiért naggyon jó vétel /25000/, aki olcsó de minõségi cuccost szeretne.
engem igen, csak nincs péz, meg kicsit bizalmatlan vagyok az online használt cucc vásárlással szemben. amugy egy idõben ilyet akartam venni vagy 630at. csak elfolyt a pénzecske.
Engem nem
itt esetleg nem érdekel vki ?
-
Eladó egy FÉG LG14 (már nem gyártják)
Gyártó ország: Magyar, FÉG
Fegyver jellege: rugós, alsókaros
Teljesítménye: 7,5 J, 170 m/s
Súlya: 3 kg
Teljes hossza: 1085 mm
Csõhossz: 485 mm
Fegyvercsõ: Merevcsövû 4,5 mm-es, huzagolt acél csõ
Lövet: Egylövetû, diaboló lövedékkel
Sütése: Állítható, egyzónás, nem elõhúzásos
Biztosítása: Nincs
Irányzék: Állítható nyílt acél irányzék, 11 mm-es szabványos távcsõsínje van
Tusa: Bükkfa
FIX Ár: 20 000Ft (ennél lentebb nem engedem) (csere nem érdekel)
Érdeklõdni: [email protected]

-
Eladó egy FÉG LG14 (már nem gyártják)
Gyártó ország: Magyar, FÉG
Fegyver jellege: rugós, alsókaros
Teljesítménye: 7,5 J, 170 m/s
Súlya: 3 kg
Teljes hossza: 1085 mm
Csõhossz: 485 mm
Fegyvercsõ: Merevcsövû 4,5 mm-es, huzagolt acél csõ
Lövet: Egylövetû, diaboló lövedékkel
Sütése: Állítható, egyzónás, nem elõhúzásos
Biztosítása: Nincs
Irányzék: Állítható nyílt acél irányzék, 11 mm-es szabványos távcsõsínje van
Tusa: Bükkfa
FIX Ár: 20 000Ft (ennél lentebb nem engedem) (csere nem érdekel)
Érdeklõdni: [email protected]
Na ha megveszem a heten teszek majd fel kepet rola
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9092082&la=106716618
Hasonló fórum mint ez, regisztrálj és értelemszerûen hirdesd meg a terméket!
Hasonló fórum mint ez, regisztrálj és értelemszerûen hirdesd meg a terméket!