Légpuska

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gerypapa95
az ilyet én is szeretem <#rolleyes>

&#9733; G E R Y &#9733;

Noricadragon
Találtam egy pár jó puskát<#wave>
http://www.youtube.com/watch?v=yhKVzrW47ig&NR=1
Cserélnék a sráccal.
Csak kérdezem tõletek mivel nem tudom, találtam a neten videot 1250 dominátor tuning video, mindent mutatnak mit kell fúrni, esztergálni stb. ilyet ide fel lehet tenni, vagy ez kizárással jár egybõl?
Köszi

Lukacsmacska
egyre nehezebb dolgom van, mert fejlõdik a dió, kezd kialakulni a kemény héja, de ha a nép úgy akarja, lesz még videó <#hehe>

www.forma-1.mlap.hu

Törölt felhasználó
Bazzeg! Te se jártál még pszihológusnál mi??😄 Meg a "headshoot" már uncsi volt mi? Be kellet újítani a madzsar verziót? Amugy nagyon jó! MÉG! MÉG!<#banplz>
hawken
A fejlõvésnél ledõltem a röhögéstõl!

Lukacsmacska
köszi, bóknak veszem 😉
ráment a délutánom, de olyan jó lett <#vigyor2>

www.forma-1.mlap.hu

Noricadragon
Dióember<#hehe><#nevetes1>állati, gondolom sokat bíbelõdtél vele hogy megcsináld ezt a kis lovagot, Cromwellnek sem volt ilyen hõs katonája mint neked<#worship>.
50J atyám az már csak 43j több mint amit itt engedélyeznek, hát kipróbálnám nagyon, de ha jól láttam akkor 1000 euró ez a puska.
Hát igen ezzel már lehet játszani, versenyeket nyerni, vadászni.
Hát kíváncsi lennék hogy van e idehaza valakinek ilyen légpuskája, és ha igen milyen árban jutott hozzá.
Egyébként nagyon gondolkoztam azon hogy a Norica Dragon helyett Hämmerli Hunter Force 750 veszek majd, de engem a Norica megfogott nagyon.
Jó kinek a pap, kinek a papné.
Remélem azért jó döntés volt.
ÜDv

hawken
Diólovag LOL
ember te sem vagy százas, de ez nem feltétlen hátrány 😄

hawken
Cirka 50J-os légpuskával lõ. Mindenesetre ha tényleg 200m akkor szép.

Lukacsmacska
Dióember visszatért! Páncélos lovagnak öltözött, de ez se volt elég a puska ellen. videó

www.forma-1.mlap.hu

Törölt felhasználó
Ez eggyáltalán nem kamu. Egy 160 baros gázus csúzlival lõ ami ráadásul 5.5-ös ergó a lövedék tovább viszi magával a lendületét, energiáját, stb. Pont emiatt pontatlanabb is mint a 4.5 ösök, viszont drágáb stukinál már ezt is kiküszöbölik. És ez egy drágább pityu😄
Süni: én ebben a formában nem tudok segíteni, talán más...
Sziasztok!Nos nem arról van szó,hogy nem találnék rugót a probléma az ,hogy JÓ rugót szeretnék.Na most persze,hogy forgalmaznak ilyen puskát meg rugót is,de a használati utasításba van egy olyan,hogy három féle rugó van hozzá:7,5j,10j,16jmost ha te kérsz egy 10-es rugót honnan tudod,hogy nem egy 7,5-est kapsz?!A kutya itt van elásva egy olyan boltot szeretnék ahol azt kapok amit kérek,ehhez kell a tapasztalatotok és segítségetek!Köszi SÜNI
gerypapa95
szerintem sem kamu ! ezt egy erõs puskával PL: Diana meg lehet csinálni..talán még messzebbre is de annak a lövedéknek már sok ütése lehet..szerintem azért is lõtt a csávó üvegekre

&#9733; G E R Y &#9733;

ZTM
Szerintem ez nem kamu!

ZTM
Fasza puska lehet!

Noricadragon
Sziasztok
Megnéztem ezt a felvételt és hát leseggeltem.
http://www.youtube.com/watch?v=I5md7Ke4BsA&feature=related
Ez most vagy valami kamu, vagy én nem tudom.

gerypapa95
25 méterre van belõve a légpuskám 😊 köszi és amivel lõttem ->

Hämmerli Hunter Force 750 + 4 x 32-es Hämmerli céltávcsõ
<#wink>

&#9733; G E R Y &#9733;

ZTM
Hány méter? Puska/pisztoly típusa? Nagyon szép eredmény😊

gerypapa95
Ma reggel lövöldöztem a Hämmerlimmel..azt hiszem így marad 😊

&#9733; G E R Y &#9733;

DeerHunter01
Mi a Miskolci Zsarnai Piacon vettünk a puskánkhoz rúgót kb 500 ft-ért ,egy kicsit le kellett flexelni belõle hogy illeszkedjen a puskához és faszául müködik!

\"Erről van szó!\"

Törölt felhasználó
Hát én bujnék a neten a helyedben és járnáma vadászboltokat rúgó ügyben. Ha tudod mekkora (márpedi úgy beszéltél róla) a rúgó, akkor ha légputykához való rúgót találsz hasonló méretben, 90% hogy jó lesz hozzá.
Szia hawken!Igen a rugó a probléma mikor igazán szétszedtük el sem hiszed a rugója olyan volt mint egy toll rugó.Két ujjal lehetett nyújtani ennyit a német dolgokról...! Különben ott sem volt olcsóbb mint itthon csak ott akkor 'helybe volt,.Szóval szükségem lenne egy normális rugóra!!!!Sajnos nem mindegyik jó a slavia kicsi bele.Elvittem egy vadászboltba a boltos még csak nem is látott ilyet-Tamási vadászbolt-így rátok van szükségem a megoldáshoz.A segítséget elõre is köszönöm,üdvözlettel SÜNI
Noricadragon
Itt már minden kínai<#gonosz3><#falbav><#bdead>

hawken
Biztos hogy a rugó? Lehet a dugattyótömítés is.

hawken
Persze hogy nem rúgja szét, mivel a 4X20 csõ az nem egy precíziós szerkezet. Cserébe nem látsz vele 20 méternél messzebbre. Vagyis látsz, de pontosan nem fogsz tudni vele lõni.
Mondjuk felesleges összehasonlítgatni, mert ugye nem ugyanarra használod te a Lider + 4X20 kombót, mint én pl. a Diana75 + 6-24X56 - ot.

Amúgy meg a Walther távcsõ is kínai, mert ugye csájnízlendben bármit rányomtatnak amit a megrendelõ kér. Még az én fentebb említett Nikko 6-24X56-osom is kínai gyártmány.

sziasztok!Németbe vettem egy ruger air hawk típusú légpuskát.na a gondom pusztán annyi,hogy egy szar benne a rugó!!!!15-20 méter után simán leesik a földre!Szóval ha valaki tud egy jó kis lépuska rugó boltot ugyan adja már meg a cimét,tel számát stb...!elöre is kösz üdv SÜNI
Noricadragon
4X20 távcsõ nem ment még tönkre<#zavart2>, engem meg paráztatnak hogy majd a 4x32 meg majd elég hamar tönkremegy és vegyek drágábbat.
Jó nekik az üzletben az a lényeg hogy fogyjon.
Képzeljétek kinnt voltam a józsefvárosi piacon kész airsoft tanya, ak-47, remington, walther, minden van, rengeteg tölténnyel együtt.
Volt kinnt egy pár távcsõ is, amit tiszta poénból megkérdeztem hogy mennyi, erre az egyik csikszem, mondta akció 9500 ft, erre a másik liu keng is mondta megéri.<#wow1> Márkája nem volt, ugyan 4x32 volt meg volt olyan is ami célkereszt világításos volt, de hát akkor is vagy beválik vagy nem, inkább pótolok rá 5000 és kapok egy márkásat (walther) és egy év garanciát is.
Mi van akkor ha rászerelem a puskámra lövök egyet, és az egész távcsõ szétmegy egy az egyben, vagy esetleg szétreped.
Na akkor aztán boldog lennék.
Egyébként az egyik havernak van 4X20 már kb vagy 6 éves de azt mondja hogy kegyetlen, a zsarnai piacon vette, 2000 forintért.

ZTM
Na ehhez mit szólsz:Nekem az az 5000Ft kínai légpuska még nem rúgta szét az 1000Ft-os 4x20-as távcsövet, sõt el se állítódott én csodálkoztam is pedig mindennap lõttem vele nem is keveset meg volt már esése is már kb 5 hónapja van rajta és elég jól bírja!Meg a puska is, csak letört az alsókar tartó bigyó a csövön mert az eleje sikeresen rácsapódott az asztalra és ezt az az alkatrész már nem bírta.

hawken
Amúgy a Walther Lever action, az igaziból umarex. Egy kissé ugyan túlárazott de nagyon funny puska, de nem mondanám igazán pontosnak. Azért 20m-rõl még az esetek jó részében egy tenyérnyi céltárgyat el lehet vele találni. Mellesleg egy kicsit olcsóbbért pont van a vakerán (asszem 60E a kikiáltási ára)

hawken
Egy ötezer ft-os kínai légpukkerra nem is kell drága távcsõ, úgyis szétrúgja. De amikor már nem csak kert végi sörösdoboz irtásra használod, hanem mondjuk 40-50m távolságra lõsz, ott már elkél egy olyan ami ezen a távon is éles és be is lõhetõ.

ZTM
Az SG-n tilos a REKLÁM, nem hiszem amúgy, hogy bárkit is érdekel, legalábbis én nem vennék a légpuskámra 30akárhányezerforintos távcsövet.(még ha gazdag lennék akkor se)

örülök hogy segíthettem<#eljen><#wink>
Noricadragon
A noricám újra a régi, csak megkellett egy kicsit olajozni<#vigyor5>

http://veddmagad.legalisonvedelem.eu/legfegyverek.html

Nikko Stirling Gold Crown Air King 4 - 12 x 42

Végre Megjött! :-)
Noricadragon
Nekem nem az esetem az ilyen jellegû puska.
Akkor már inkább Slávia 630<#taps>

gerypapa95
a verébnek ideje sem lenne leesni már benne lenne vagy 3 lövedék <#idiota>
ha ILYENNEL gyilkolnánk õket

&#9733; G E R Y &#9733;

Noricadragon
Sziasztok
Mi a véleményetek errõl a lõszerrõl??<#conf>
Pontosság, meg ilyenek érdekelnének.
http://www.fovadaszbolt.hu/portal/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=80&category_id=17&option=com_virtuemart&Itemid=63

Kiváló müszaki állapotban lévõ fwb 300s igényesnek eladó,gyári diopterrel.
7,5J nagyon pontos
Noricadragon
Jaj köszönöm szépen a választ, akkor holnap reggel elviszem hogy olajozzák be, illetve ha ott árulnak majd fegyverolajat vagy nem tudom amit majd ajánlanak akkor majd azzal fogom a késõbbiekben ápolni.
Majd hétvége felé veszek szinte mindent, lõszereket, távcsövet meg még sok mást is.
Köszönöm mégegyszer Noricadragon írtál, és most nagyon megkönnyebbültem, az az igaszság hogy ideges lettem volna ha megveszem 42 ért a puskát és még azonnal be is szarik, nem lett volna jó.
ÜDv<#wave>

nyugi!nekem ugyanez volt a probléma ,elvittem a szervizbe és azt mondták hogy eros benne a rugó ezért recseg és nehezen h¼ fel.kicsit megolajoztuk es semmi gond.már a régi!!<#awink><#wink>
hawken
Sziasztok!

Szerintem óvatosan bánjatok a mûanyag köpenyes meg a tollas lövedékkel. Való igaz, hogy brutál kemény és nem lapul ki mint az ólom, viszont mivel mindkettõ acél, nem tesz jót a huzagolásnak. A tollas az eleve tönkreteszi, a mûa. köpenyesben meg sokszor repedt törött a mûanyag burkolat és kilövéskor az acélmag érintkezik a huzagolással, és szintén bántja. Emellett mindkettõ pontatlan mint állat.

Jó az a csúzli, ha fel tod újítani, akkor ugyanaz kb, mint egy 630-as.

Visca El Barça!

Törölt felhasználó
Megszereztük a nagyfater stukiát. Egy slavia 618as. Jó állapotban van nagyon, de se szerelék nem megy rá se semmi. Meg olyan kicsi és gyengécske, hogy kajak gondolkoztam rajta, hogy öcsémet segbelövöm vele<#hehe>. Meg kb 2 kiló, vagy könyebb.
Törölt felhasználó
Norica: Biztos tudnak valamit csinálni, más kérdés, hogy tetszeni fog-e neked a megoldás vagy sem...
Balázs: az nem mûláb ha nem egy kiszuperált baba lába<#idiota>
Noricadragon
Sziasztok
Képzeljétek vagy 2 hete megvettem a Norica Dragonomat, és most lettem olyan szerencsés hogy felhuzás közben a kibiztosítója egy jó nagyot reccsent.
A pontosság a régi a felhúzás az meg recsegõs.
Nem tudom hogy mi a baja, nem tuningoltam, megfelelõ lõszerekkel használtam, szóval marad az a változat hogy hétfõ reggel szakszervíz.
Remélem tudnak valamit mondani.
De most nagyon ideges vagyok, lehet hogy természetes, lehet hogy nem de ez nekem nem tetszik.

Lukacsmacska
kondenzátorok és egy mûláb? a kis ínyenc <#hehe>

www.forma-1.mlap.hu

Törölt felhasználó
Na ittvannak az én uj célpontjaim!<#idiota>

Törölt felhasználó
Nekem a stukira az van irva, hogy designed germany.
Lukacsmacska
A dobozán tényleg az van, hogy B-B3
A puskán meg az, hogy Elltex. Azt "sejtettem" hogy ennyi pénzért nem kapok egy minõségi német puskát, amit írnak róla, de jobban megnézve ez nem is Elltex, hanem Elitex. Csak az I teste és pontja közti távolság olyan elenyészõ, hogy simán Elltexnek olvassa az ember. De biztos nem volt szándékos <#idiota>

www.forma-1.mlap.hu

uj vagyok ezért 30nap mire fel tudnám rakni
nézd meg ezt az oldalt

http://www.merkuria.net/index.php?main_page=product_info&cPath=8_15&products_id=38