Légpuska

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Tuti valami illegális fegyverkereskedõ!<#hehe>
Törölt felhasználó
Ez a bálint srác?😄 Én is tõle vettem a Walther LG 55-öt😄
Nagyon sokan dicsérik, mert jó fegyói vannak.
Én a Szarvasi puskákat javaslom! Ismerem az eladót, aki nagyon korrekt nem játszik átbaszodát. Az összes fegyvert ha kell felújítatja, fõleg szerkezeti szempontból. Van nála 380-as 300S és D 75 is. Én tõle vásároltam a 300S-met és nem bántam meg. Pöpec lukasztógép! :-) Sokan ódzkodnak tõle mert sokak szerint üti a kukkert. Erre is van megoldás. Egyrészes szereléket kell használni és ki kell bélelni a bilincseket vékony bõrrel vagy biciklibelsõbõl kivágott csíkkal. Így kap egy rugalmas feltámasztást. A 300-nak azonban van egy hátránya. Oldalparallaxos kukkert viszont ütheti a mechanikája miatt, ezért csak frontosat ajánlatos rátenni. Nekem no name kínai gagyi 6-24X50AOE van rajta, ami hibátlanul üzemel. Holnap lövöm be a haverom D 75-ével egyetemben FT-re. Ha erre nem válik be, megy HFT-re! :-)
Törölt felhasználó
Ke????<#idiota>
hawken
Privátban jöhet.

Törölt felhasználó
<#rinya><#rinya><#rinya>Miért nincs nekem ennyi pénzem??<#shakehead>
1db van Pécsett 85-ért, 2db pedig Szarvason 85.ill.90 ezerért a 90 ezreshez versenydiopter van azért annyi, mindegyik kifogástalan állapotú "versenykész",Megbizható forrásból ami azért lényeges!!! A Pécsi illetõ néha jár Pesten vagy helyben eladó, a Szarvasi pedig futárral tudja küldeni 1300ft-ért. Ha tényleg érdekel irok e-mail cimeket
hawken
Hol? Egyre én is beruháznék ha kifogástalan állapotú.

Köszönöm a válaszokat.
Szia, van mindegyikbõl eladó a a 380-asból hármat is ajánlottak egyszerre.
hawken
Valóban nem csúnya.

Viszont FWB300-at tuti hogy sokkal elõbb fogsz találni eladót.

Törölt felhasználó
És nekem jobban is tetszik mint a FWB300s<#hehe><#hehe>
hawken
Szia Jopek!

Az A380 távcsõbarátabb, csak a csõ siklik hátra, nem az egész hóbelevanc.

A BSA xl tényleg nagyonjó fegyó, akinek jó a csõtörõs annak ez az egyik legjobb választás.
Sziasztok, én még új vagyok itt ,szoktam olvasgatni a hozzászólókat, van egy shul312-es pusekom ami nagyon jó fegyó, emellé szeretnék a jövõhéten vásárolni egy másfajtát, és nemtudom eldönteni ,hogy Feinwerkbau 300s, vagy Anschütz 380-as legyen mindettõ baromimra tetszik és minkettõrõl baromi jókat irnak, egyikkel sem lõttem még de állitólag az An380-as egy fokkal jobb( többekközött távcsõbarátabb,mert a házon belül oldották meg a hátrasiklást ezért érzékelni nemlehet csak hallani).Szeretném kikérni a hozzáértõk véleményét. Elõre is köszi
hawken
Hát hogy melyik a legszebb csõtörõs puska, azon sokat lehetne vitatkozni, kinek ez, kinek az tetszik.
Igazad van, nem a D75-el kell összehasonlítani, mert nem ugyanaz a kategória. A D75 egy speciálisan versenyzésre tervezett puska, a Lightning pedig egy ún csúcskategóriás hobbyfegyver. Sokkal kisebb és könnyebb kompaktabb mint a D75. Ennek ellenére sztem egy HFT versenyen simán megállná a helyét.
Annyit hallottam még hogy a BSA a Weichrauch fegyverekkel azonos minõséget képvisel, sõt talán a BSA egy hajszállal jobb is.

szia! tul sokat nem tudok mesélni,akit érdekel mindent el tud olvasni a neten.szubjektiv véleményem hogy az általam látott lexebb csõletörõs légpuska.kompakt egyszerû,letisztult izléses ,telitalálat.érdemes utánanézni mit irnak az amerikai oldalakon róla ,ahol azért kicsit szélesebb a választék mint nálunk.ez egy könnyû gyors puska amit rögtön vállgödörbe teszel,mig a d-75-öt igazgazgatni kell,de-hát ez igy van rendjén.természetesen a d-75 pontosabb.ennyi szia
Törölt felhasználó
😄 XD Sorry😄 Speckó erre klikkeltem elsõnek: Bolt
Elõre szólok nem olvastam semmit csak ránéztem az árra és csõ. Amúgy jó hogy másabb.. elvileg ez csak egy sima dugattyús puska. Vagy van benne valami extra? Mesélhetnél róla valamit, hogy ne haljunk meg hülyén!😉
szia! nem a te cimedre vagyok kiváncsi,hanem hogy honnan lehet BSA-t rendelni 80-ért.a diana 75 van 80-körül,de mása mûfaj. nézz utána. üdv
Törölt felhasználó
Nézd meg az adatlapom, elvileg látod.

hawken: Tõled meg csak azért kérdeztem hátha tudsz valami okosat mondani, mert 80 ért már fasza de használt Dianát veszek, ami legalább visszarúgás mentes...
hawken
Szia!
Véleményt nem nagyon mondanék, mert talán egyszer láttam élõben ilyen fegyvert, de lõni nem lõttem vele. Mindenesetre a BSA fegyverekrõl jókat írnak egyéb helyeken. Angol gyártmány, de nem hiszem hogy tudnál kintrõl rendelni, fõleg nem angliából. Nem szállítanak magyarországra, csak az importõrön keresztül tudnád intézni.

adj egy cimet!
Törölt felhasználó
80000ért vaci újjat tudok rendelni külföldrõl, csak egy gyors keresés alapján. Szóval bizos van olcsóbban is. Nem borsos ez kicsit? hawken vélemény a puskáról??😄
ELADÓ! BSAlighting xl légpuska hangtompitóval rugós légpuskához tervezett távcsõvel. 80.000-ft 0670-422-37-79
hawken
Szia Keszthely!

A SAG (shanghai air gun) gyártja a B-1, B-3 típusokat is, amit itthon Lider-ként ismerhetsz. A Lider egyébként a lengyel exportõr neve, ezért címkézik annak. Na most ismerve a Liderek minõségét, én nem sokra tartanám a 2079-est sem. Ránézésre a tusa anyaga simán tüzifa 😄

A BAM50-51 már kicsit komolyabb PCP-nek néz ki, de jó ha tudod, a kínai termékeknél a kedvezõ ár vonzó lehet, azonban minõségük a legjobb esetben is csak a közepest érik el.
Hobbicélra, dobozt luggatni talán, de komoly eredményeket ne várj.
Azt hogy sok évig ki fog szolgálni, nyugodtan efelejtheted. Egy két nyarat biztosan elmegy, de aztán tuti hogy kuka.

DeerHunter01
már nincs is fent a kép 😄DDD

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01

\"Erről van szó!\"

Törölt felhasználó
http://iaro.3dmax.hu/ Vagy ide mindenféle regelés nélkül gyorsan feltöltöd a képet és a linkjét bemásolod ide!
Noricadragon
Ne add fel!!!!
A regisztrációt követõen 30 nappal lehet képeket feltenni.
Annyit tudsz megtenni, az a leges legjobb amit tudok neked ajánlani hogyha megfogod és a www.gallery.site.hu oldalon regisztrálod magadat, és felteszed oda a képeket amit szeretnél, majd ezek után kimásolod a kép linkjét, és mi meg megtudjuk majd nézni.
Remélem tudtam neked segíteni.

Feladtam.

Jóbarát az, aki jön, mikor mindenki megy.

Na még egy kísérlet.

Nem engedik a képeket pedig 20kb alatt van és jpg.

Sziasztok. Az alábbi képeken lévõ légpuskákkal találkozott már valaki itt Magyarországon? Elvileg 2006 óta gyártják a Kínaiak az USA-ba de Németeknél is van. Jó lenne megvenni és kipróbálni.Az elsõ SAG gyártmány a másik kettõ BAM50 és BAM51. A SAG AR2079a-ról sok pozitív vélemény van Amerikai és Brit fórumokon.

Noricadragon
Szia
Ha idõd engedi nem teszel fel képet a puskáidról?
Szívesen megnézném, illetve azt is hogy te milyen fajta lövedéket szoktál használni.
Üdv

ZTM
Ilyen kamu gyanús helyrõl meg is értem hogy nem küldtök😊
Amúgy te nem a néhai nemkedvelt vagy?(a stílus miatt kérdem)

hawken
😄😄
Nem kell rögtön megvenni, csak ha teheted akkor nézd meg élõben, az nem kerül pénzbe. Sokat számít, látni taperolni egy fegyót élõben (már ahol lehet ugye)

hawken
Az FWB150 az FWB300 elõdje, részben megegyeznek. Mindkettõnél ugyanúgy lövéskor hátracsúszik a szerkezet. Ezáltal hátrarúgásmentes, de a fémszerkezet teljes egésze hátramozdul, tehát a tusa nem mozdul a kezedben csak abban a szerkezet csúszik hátra. Na most emiatt minden ebbõl eredõ erõt átad a távcsõnek.
itt egy vidó róla : http://www.youtube.com/watch?v=rdYbO0BDpW8&feature=player_embedded
Viták folynak róla hogy bírja a távcsövet vagy sem. Én amondó vagyok hogy olyan csövet kell rá tenni ami bírja a rugós légpuskákat és akkor nem lesz gond. Láttam már olyan FWB300-ast amelyik gond nélkül pontosan lõtt a kínai bushnell másolattal. Mondjuk egy százezres MTC távcsövet nem tennék rá, de hobbira egy 4X32, 3-9X40, vagy éppen egy nikko gold crown tökéletes választás. Lényeges még hogy olyan szereléket kell hozzá venni amin van külön rögzítõ csavar, a hátracsúszás ellen.

18 év alatt amúgy sem küldönk fegyvert.
<#nevetes1>
ZTM
Neaggódj, nem fogok onnan venni semmit, mert egyszerûen olyan kicsi a választék hogy meg se találtam amit kerestem, inkább a z-shopból rendelek ha rendelek mert ott talán még néhány játékszer olcsóbb is...

ZTM
Megnéztem!Kár hogy nincs rá zsém😞

Noricadragon
SZia Hawken, pont olvasom hogy ZTM-nek írtad hogy ajánlod az FWB 150-est.
Légyszíves ha idõd engedi írjál már pár dolgor róla, 4,5 ; 5.5; hány J.
Hány méterig visz el pontosan, és miven különbözik a Bau 300-tól.
Gondolom majd ha ZTM is feljelentkezik õ is ezt fogja majd egybõl kérdezni, egybõl. A puska formavilága nagyon bejön nekem.
Egyébként ha összegyûlik a pénz akkor lehet hogy majd én is élek a Dianas ismerõsöddel, de ez még egyenlõre odébb van.

Ide adod a telefonszámát? Felhívom, most.
hawken
Dobott már éppen eleget. Sajnos ezzel is az a probléma, hogy azt mond bármelyikõtök amit akar. Elküldtem, nemkülted, megkaptad, nemkaptam, stb... Mivel valszeg egyikõtök sem fogja megnyitni nekem a mailboxát, ezért nem nagyon tudnám ellenõrizni hogy kinek van igaza.
Nem is akarok bíró lenni, csak szívesen elkisértem volna az illetõt hogy neki is legyen szem és fültanúja, bármi hangozzék is el.
De látom ez a találkozó nem fog létrejönni. Üzlet cím nincsen, ahol nyilvánosan lehetne a dolgot intézni.
Innentõl nekem nem kompetens az ügy. Majd ha azt mondod hogy az XY utca akárhány szám alá tessék befáradni, és ott személyesen panaszt tenni és ha nem sikerült orvosolni a problémát akkor itt a panaszkönyv, na onnantól elhiszem ezt a fegyverbolt dolgot. Addig számomra nem másnak tûnik ez a dolog mint egyszerûen más ismert boltok áruinak párezer forint haszonnal való továbbadása. Viszont nem árt ha ezt minél többen tudják. Téma jegelve.

Más:

ZTM, a gánybox2-ben van egy FWB150 versenypusek eladó 45ropi. Érdemes volna megnézni, az FWB300 kistesója.

Az üzlet címét légyszíves, akár privátban is, ahová a panasszal fordulhat az ismerõs.
" A fõoldalon 2 link van. Belépés a webhopba -ez aktív. Belépés az üzletbe- ez nem aktív, tehát még nem nyitottunk meg."

Zárjuk le a vitát gyorsan/röviden.
Dobjon az ismerõsöd arról az e-mail címrõl egy mailt ahonnan rendelt, és vele megvizsgáljuk a problémát, hogy melyik mailra/mailjaimra nem válaszoltam.

Mefelel neked?
hawken
"- A fõoldalon 2 link van. Belépés a webhopba -ez aktív. Belépés az üzletbe- ez nem aktív, hehát még nem nyitottunk meg.
"

Muhahaha!

"- Rendben, szeretettel várlak."
Ha nem nyitottatok meg, akkor hova menjek? Nem ne írjál olyat hogy találkozzunk valahol mert az ellenõrizhetetlen, nem jössz el, vagy én nem megyek és máris megint vita van hogy melyik fél nem mert találkozni. Az üzlet címét légyszíves, akár privátban is, ahová a panasszal fordulhat az ismerõs.

Ja és mielõtt hülyeségeken kezdenél agyalni, nem Ottó a haverom, és én sem Ottó vagyok. Sem KLF sem theta, sem gvass sem gibson. Más fórumokon csak olvasóként vagyok jelen, úgyhogy felesleges kombinálni bármit is.

- Hidd el, elég sok embert felismerek. Nem nagy tudomány, mert mindenkinek van egy egyedi írásmódja, kedvenc szava, stb..
Rendben, véddmagad, de majd rákérdezek pontosan mi nincsen.
-Rendben, várom.

Te volnál az üzletvezetõ?
Hol az üzlet?
- A fõoldalon 2 link van. Belépés a webhopba -ez aktív. Belépés az üzletbe- ez nem aktív, hehát még nem nyitottunk meg.

Bemennénk és személyesen is megbeszélhetnénk, nem kell a szennyest a neten teregetni.
- Rendben, szeretettel várlak.

Az ismerõsöm szavahihetõ ember, lássuk a véddmagad szaküzlet mennyire az!
- Lássuk!
hawken
Ja és mielõtt hülyeségeken kezdenél agyalni, nem Ottó a haverom, és én sem Ottó vagyok. Sem KLF sem theta, sem gvass sem gibson. Más fórumokon csak olvasóként vagyok jelen, úgyhogy felesleges kombinálni bármit is.

hawken
Rendben, véddmagad, de majd rákérdezek pontosan mi nincsen. Te volnál az üzletvezetõ? Hol az üzlet? Bemennénk és személyesen is megbeszélhetnénk, nem kell a szennyest a neten teregetni. Az ismerõsöm szavahihetõ ember, lássuk a véddmagad szaküzlet mennyire az!