Légpuska
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok
Lemérve a gumitömítés 9 x 2 mm ,de én 8 X 2.25 öst vettem bele 10 forintért és jobban zár a kis LG 422-es mint valaha.
Lemérve a gumitömítés 9 x 2 mm ,de én 8 X 2.25 öst vettem bele 10 forintért és jobban zár a kis LG 422-es mint valaha.
A GAMO-hoz nem sokat értek.A 631-nek ugyan olyan a biztosítója mint a 630-nak.Ugyan olyan a két légpuska csak a 631.en van csõbiztosító meg a tusán van faragás,amúgy akár 630-as alkatrészeket is tehetsz 631-be.
helló
köszi a válaszod de delta foxról nemtudsz véletlenül valamit
és azt szeretném kérdezni hogy a slavia ki biztosítója olyan mint a slavia 630-as é?
köszi elõreis
csá(sztok)
köszi a válaszod de delta foxról nemtudsz véletlenül valamit
és azt szeretném kérdezni hogy a slavia ki biztosítója olyan mint a slavia 630-as é?
köszi elõreis
csá(sztok)
A slavia 631 nagyon jó fegyver.Igen strapabíró egész pontos és az ereje is jó 7,5 joule.A tus az egész szép.A csõ elején/az a fele ahol betöltöd/ van egy csõletörési biztosító, ez felesleges, de elviselhetõ. Annyi baj szokott lenni velük ,hogy az új puskáknak néha beragad a töltény a csövébe.Nagyon jó puska megéri ilyet venni csak talán egy kisit drágább, mint a vele azonos kategóriák.
császtok érdklõdni szeretnék hogy a slavia 631 lux-ról és Gamo Delta Fox-ról mia véleményetek
és hogy a szlavián hogy kell letörni a csövét az a kis pöcök amit meg kell húzni az hol van köszi a válaszokat
légyszi írjatok mert holnap megyek reggel a vadászboltba
köszi
császtok
és hogy a szlavián hogy kell letörni a csövét az a kis pöcök amit meg kell húzni az hol van köszi a válaszokat
légyszi írjatok mert holnap megyek reggel a vadászboltba
köszi
császtok
Sziasztok
A napokban hozzámkerült egy FÉG LG 422 - es ólomköpködõ, ehhez keresnék csõfar tömítést. Vadász boltban nincs, nemrég adták el az utolsót és már nem is lesz.
Ha esetleg valaki tudja a beszerzési helyét, vagy a gyári méretét kérem írja le.
Köszönöm !
A napokban hozzámkerült egy FÉG LG 422 - es ólomköpködõ, ehhez keresnék csõfar tömítést. Vadász boltban nincs, nemrég adták el az utolsót és már nem is lesz.
Ha esetleg valaki tudja a beszerzési helyét, vagy a gyári méretét kérem írja le.
Köszönöm !
Sziasztok
Én nem adnék érte 15000-nél többet, de annyiért nem fogják odaadni.
Ne bándd ha elviszik elõled, nem egy minõségi cucc az a Gamo.
Ne bándd ha elviszik elõled, nem egy minõségi cucc az a Gamo.
Törölt felhasználó
Szavadon foglak! Úgy is Egerben élnek rokonaim és azért 1-2 havonta leugrunk hozzájuk, hogy mizu<#hehe>#hehe>
Lebuktatom magam, de megéri.
Az elõzõ linkemet nézd :-) ott fönn.
<#law>#law>
Egerben jársz, egy sörre a vendégem vagy.
Az elõzõ linkemet nézd :-) ott fönn.
<#law>#law>
Egerben jársz, egy sörre a vendégem vagy.
Törölt felhasználó
Miért volt övön aluli?<#conf>#conf> Csak nem új autókat vagy fegyvereket árulsz? Ez privát vélemény, de ha bele gondolsz akkor igaz. Jó nem 20%ot vesztesz rajta, de akkor is fölösleges tök drágán valamit megvenni újonnan, ha haználtan megkapod szinte ugyanazta minõséget jóvla olcsóbban. Ezt csak azért írtam, mert Nekem is egy idõs de jó állapotban lévõ Whalterem van amit nyáron 35ért vettem. És sztem jobban megérte, mint mondjuk ez a gamo amit elõtte mutattál...
Am nyugodtan használd szlogenként😄 De sztem tedd idézõ jelbe és írd utána a nickem, akkor senki se dumálhat érte, még én se ha esetleg meggondolnám magam<#eplus2>#eplus2>
Am nyugodtan használd szlogenként😄 De sztem tedd idézõ jelbe és írd utána a nickem, akkor senki se dumálhat érte, még én se ha esetleg meggondolnám magam<#eplus2>#eplus2>
ugy is amint kihozod a boltból esik 20%ot az ára, semmi értelme újjat venni
Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Hát ez övön aluli volt!!!!!!!!!
Bazz. Ezt a beszólásodat engedelmeddel felhasználom, szlogenként.
Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Hát ez övön aluli volt!!!!!!!!!
Bazz. Ezt a beszólásodat engedelmeddel felhasználom, szlogenként.
Törölt felhasználó
Lehet használtat és régit is venni, nem kell mindennek vaci ujnak lennie, ugy is amint kihozod a boltból esik 20%ot az ára, semmi értelme újjat venni<#wink>#wink>
Jah, hát akinek annyi pénze van mint a szemét :-)
Törölt felhasználó
Hát mondjuk, csak nehogy 1200FPS-eset vegyél, vagy ha veszel ne reklámozd. Bár én német párti vagyok, biztos nem vennék gamot. Kocsiban is vagy BMWt vagy japán-t😊
http://www.fegyverbazar.hu/auction_details.php?name=Gamo-Socom-Tactical&auction_id=100200
Ezé meddig érdemes licitálni? 50.000 ?
Ezé meddig érdemes licitálni? 50.000 ?
<#eljen>#eljen>
Kínai sz@r,.... asz'ongya sport..... hahahaha
Törölt felhasználó
Sztem ez Lidder, csak csõtörõs.
http://www.fegyverbazar.hu/auction_details.php?name=Nmet-sport-lgpuska&auction_id=100253
Ez Líder vagy tényleg Német?????
Ez Líder vagy tényleg Német?????
Törölt felhasználó
Sztem neked is csak fényösszeszedõs van, nem foszforeszkálós😊
Szerintem biztos lehet kapni, de fölösleges.Az én célzóm gyárilag foszforeszkáló de semmivel sem pontosabb mint egy normál irányzék.Éjjel meg úgysem lehet vele jól célozni,még lápa segítségével sem.Csak szürkületben jobb egy kicsit.Szerintem egy távcsõ a legjobb sokkal pontosabb és sötétben is használható.
Szerintetek az irányzékra van-e olyan festék amely foszforeszkál, ha van hol lehet vásárolni?
Sziasztok!Ma elvittem a rugert asztaloshoz.Rögtön azzal kezdte,hogy a bükk nem jó mert nem szálirányba reped-törik szóval jobb lett volna mondjuk kõrisbõl.Na mindegy azt mondta egy ragasztás próbát megér,de semmi jót ne várjak mert elõre mondta,hogy nem lesz jó mivel túl kicsi a felület és ezért csapolni sem lehet!Új álja a helyét sajnos...!Valaki itt rugót keres.Én is kerestem a rugerbe,de nem találtam a boltokba és lám a simson elsõ teleszkóp rugó kiváló lett 495 forintér.Azért köszi mindent legyetek jók sziasztok!
Sziasztok!
Megvan a HW 30 S légpuskám. Kipróbáltam, belõttem, és örülök, hogy rátok hallgattam a a választáskor. Valóban kiváló légpuska!
Köszi!!
Megvan a HW 30 S légpuskám. Kipróbáltam, belõttem, és örülök, hogy rátok hallgattam a a választáskor. Valóban kiváló légpuska!
Köszi!!
Tudnátok nekem segíteni? NORIKA SPORT-ba milyen rugó jó a gyári szabványon kívül.
Törölt felhasználó
A ragasztást csak azért irtam, hogy az ujhoz, amit esetleg megcsinálsz és kifaragsz legyen egy pontos másolni való tusod...
Rendes tõletek,hogy hamar válaszoltatok!!Köszönöm a segítségetek!!!
Tényleg megpróbálok 1 asztalost.Baráti üdv mindenkinek Süni Szakályból
Tényleg megpróbálok 1 asztalost.Baráti üdv mindenkinek Süni Szakályból
Szia, szerintem egy jó asztalos megragasztja neked úgy, hogy belülre mindkét rész megfúrja és becsapolja, olyan faragasztókkal találkoztam asztalosoknál hogy olyan erõsen kötött mint a beton.
Köszi a tippet!De sajnos az elsütõ billentyû mögött tört el!És ott a legvékonyabb az anyaga szerintem,ha meg is ragasztom újra el fog törni,de megpróbálok hozzá szerezni!Nem is értem olyan mintha valami korhadt fából lenne.Pedig azt írják róla,hogy bükk fából van-korhadt bükkbõl-!Õszintén szólva nem versenyzek vele nem is azért vettem,de tudnám hasznát venni itt vidéken!!!Nem vadászom vele azt nem csipem,de van haszna!Ha esetleg mégis hallasz valahol és üzenni tudsz elõre is köszönöm!!!Talán akik forgalmazzák tudnak segíteni vagy valami fegyver javító.Üdvözlettel Süni
Törölt felhasználó
Hát nem egy népszerû (verseny 😄)puska, szal sztem nem nagyon fogsz tudni hozzá találni (versenypuskákhoz szoktak kiegészítõk miatt tusokat csinálni). Legalábbis sztem. Valaki biztos tud majd okosabbat is mondani. Addig is sztem gondolkozz el azon hogy összeszögeled vagy ragasztod és normális fából kifaragsz meg csinálsz magadnak eggyet. Sztem 1 ezresbõl megvan a megfelelõ fa és 1 nap ráfordítással meg is tudod magadnak csinálni is<#wink>#wink>(Persze ha van hozzá egy gyalud, egy vésõd, meg csiszolópapírod. Plussz a festék vagy inkább lakk.)
Sziasztok!Keresek ruger air hawk-hoz tust.Mivel úgy el tört mint a szar!Nem is tudom mibõl ill milyen fából van,de nagyon gagyi!!Ha valaki tud segíteni elõre is kösz!
császtok
az a kérdésem lenne hogy mit lehet csinálni ha mozog a légpuskán a csõ
van valami eldugott kis csavar amiel meglehet húzni vagy vissza kell vinni a boltba elõre is köszi a válaszokat
szevasztok
az a kérdésem lenne hogy mit lehet csinálni ha mozog a légpuskán a csõ
van valami eldugott kis csavar amiel meglehet húzni vagy vissza kell vinni a boltba elõre is köszi a válaszokat
szevasztok
Lõszert nem jó bele, csak lövedék.
JSB
JSB
Meg van HW 30 S légpuskám. Szerintetek milyen lõszert használja?
Walther,Umarex,Norica??? Ezek milyenek, illetve ezeken belül melyiket érdemes??
Törölt felhasználó
Hát nem rosszak, de nem egy verseny löszer. Annyi hogy jobb mint a régi cseh gyártmányú diaboló és én vagy azt vagy jsb-t (ami k*rva drága) vagy a gamo diabolóját tudom csak használni mert azok elég puhák a stukinak. Szerintem a pontosság és ár miatt nekem a gamó a legjobb.
Gamo lövedékekrõl nem sok jót hallani, én ugyan nem próbáltam õket de többen mondták már h sok skulón rajta marad a sorja, meg sok a forgács a dobozban és nem is nagyon lehet velük pontosan lõni.
Még annyi, hogy a Gamo Hunter 4.5 lövedékrõl mi a véleményetek??
Hali!
Van egy Slavia 631-es légpuskám és tanácsot szeretnék kérni, hogy hány méterrõl érdemes belõni és mekkora pontra? Illetve a csõ és a dugattyú milyen ápolást igényel?
Van egy Slavia 631-es légpuskám és tanácsot szeretnék kérni, hogy hány méterrõl érdemes belõni és mekkora pontra? Illetve a csõ és a dugattyú milyen ápolást igényel?
A HW 30 S-nek match elsütõszerkezete van, tehát versenypuskaszerûen nagyon precízen és pontosan beallítható, ellenben az M típusnál csak egy "sima" mezei szerkezet áll a rendelkezésre, az S típust érdemesebb megvenni, sokat javít a pontosságon az elsütõszerkezet megfelelõ beállítása.Szval az S a jobb a különbség pedig az elsütõszerkezet!
Sziasztok!
Mi a különbség a HW 30 S légpuska és a HW 30 M légpuska között?
Mi a különbség a HW 30 S légpuska és a HW 30 M légpuska között?
Törölt felhasználó
Ha lenne pénzem engem is érdekelne, de nincs😞
Oké ma már nem akarlak zaklatni de holnap délelõtt ha jó neked akkor csörgök.
Engem érdekelne a Suhl 312. Kérlek hívj fel, hogy megbeszéljük a részleteket. 20/9383-264
Köszi a válaszokat. Valószínû, hogy a HW mellett döntök.