Légpuska
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is van egy sportom de mondhatni hogy :s(zar.10 méteren kb 3-4cm-es a szórása gyengítve van 8,7J-ról 7,5J-ra.A célzója se sokra jó.Az elsütõszerkezete is egy ócskaság 0.5 cm-es holtjátéka van,ja és tele van mûanyaggal a puska.Elõnyei:könny kicsi olcsó.A Slavia sokkal jobb de nem feltétlenül slaviát kellene venned. Mennyit szánsz rá és mire akarod használni?
Norica Sportról van valakinek valami tapasztalata? Ilyet néztem ki, vagy nem valami jó és akkor inkább egy Slaviát??
Van néhány: http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=puskatus&Submit2=Keres%E9s&td=1
max 3eFt...
Jah és mindegy hogy milyen légpuskáé.😄😄
Nem tud valaki valami olcsó eladó fa puskatust? Mindegy milyen állapot mert lecsiszolnám.
Inkább dioptert vegyél mint red dotot.A red dot nyílpuskákra való.
Törölt felhasználó
Vagy egy airsofotos géppityura😄
Egyrészt pikkpakk szétüti a reddotot a HW, kivéve ha minõségit veszel, de az k. drága.
Másrészt a reddot nem való precíz lövészetre, hanem gyors egymásután leadott lövések nagyjából egy helyen (pl mellalak) tartására.
Például egy soklövetû umaszex légpisztolyre, sörösdobozt borogatni.
Másrészt a reddot nem való precíz lövészetre, hanem gyors egymásután leadott lövések nagyjából egy helyen (pl mellalak) tartására.
Például egy soklövetû umaszex légpisztolyre, sörösdobozt borogatni.
Törölt felhasználó
Sztem a red dotot meszire már nem látod... Lehet hogy a 10m-es kis célpontra is csak haloványan látod.
HW 30S-ra szerintetek milyen távcsövet vásároljak? Mi a véleményetek a Red dot-ról?
Egyenlõre még gyûjtök rá aztán veszek valamilyent.
Nem tudom minek neked erõs puska ha nem akarsz "vadászni" vele, ha csak lõddözni akarsz nyugodtan vegyél HW 30S-t és azzal 25m-rõl nem lesz nagy gond az 50Ft-os sem(persze csak a sütés precíz beállítása után), én a Crosmanommal 20m-rõl a gyufásdobozt is el tudom lõni nyílt irányzékkal.
Én nem szeretnék verébre "vadászni" csak a célpont méretének viszonyítása végett írtam.25-m. túlzás de azért 20 méterrõl el lehet találni vele ilyesmi méretû tárgyakat is?A weihrauch-okkal az a bajom ,hogy a 300m/s-ok nagyon drágák.Tudom hogy azok is gyengítve vannak de lehet azon segíteni...
Hát ha nagyon "vadászni" akarsz akkor is inkább valimlyen HW azok ha erõsek is pontosak és jó a sütésük is.Tell 300 minõségibb anyag mint a gamo de a sütése nem jó annak se szval... Nameg a távcsövet bántja az erõ szval marad a nyílt irányzék... én a Crosman 2100-asommal le tudnék küldeni egy verebet ilyen távolságból de inkább az élettelen célokra lövök.
Inkább hagyjuk ezt a Remington utánzatot.Viszont Tell 300?Le lehet vele szedni egy verebet 20-25 méterrõl?
Sejtettem mert a Remington honlapján nem voltak légpuskák.Nagyon selejt vagy inkább a Gamo,Norica kategória?
Törölt felhasználó
Hát nem rossz, de szerintem akkor már egy Weihrauch HW30S-sel jobban járnál...<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Am semmit nem tudok a remingtonokról, max annyit hogy a golyós kivitelük amit vadászatra használnak nagyon jók, csak elég drágák is...
Am semmit nem tudok a remingtonokról, max annyit hogy a golyós kivitelük amit vadászatra használnak nagyon jók, csak elég drágák is...
Egy REMINGTON summit-ban gondolkodok nem tudja valaki hogy azokat hogy gyengítik (azokat is dugattyúkifúrással??) esetleg vélemények ha vannak a puskáról kösz.Ja és kérlek ne a Weihrauch HW 30 S ajánlását írjátok meg mert tudom hogy az nagyon jó puska és csak jót akartok de ne...
Ja hogy akkor meg kéne tanulnia írni ripso kollégának 😄
Nem minden puskán van lyuk, vagy nút a függõleges rögzítõcsavarnak. Ebben az esetben érdemes egy egyrészes szereléket venni mert az nagyobb felületen kapaszkodik. Egy ilyen nagyon drága, legalább 5ezer.
Ha ez drága akkor sajnos lõni is meg kell tanulni nyílt irányzékkal.
Nem minden puskán van lyuk, vagy nút a függõleges rögzítõcsavarnak. Ebben az esetben érdemes egy egyrészes szereléket venni mert az nagyobb felületen kapaszkodik. Egy ilyen nagyon drága, legalább 5ezer.
Ha ez drága akkor sajnos lõni is meg kell tanulni nyílt irányzékkal.
Az én légpuskámon(norica)a távcsõsínnél van egy apró menetes lyuk oda kell becsavarozni a szereléket(a szerelékhez adnak csavart).A slavián szerintem nincs ilyen lyuk legalábbis amim volt azon nem volt ilyen lyuk. Szerintem így a csavarral is rögzíthetõ szereléket nem tudod rá rögzíteni,de lehet hogy tévedek.De ha jól meghúzod akkor a rendes szerelék is jó és az olcsóbb is mint a csavaros. JAVÍTSATOK KI HA VALAMIBEN TÉVEDEK.
Szerintem arra gondol, hogy az õ szerelékében nincs merõleges rögzítõcsavar.
Törölt felhasználó
Én is írtam4 Mondtamhogy nem vágom a távcsöveket!<#mf1>#mf1>
Tény hogy 10-15 ezerért nem kapsz minõségi távcsövet.De amit ennyiért kapsz az hobbi célra esetleg a kertben célba lövésre tökéletes.Nekem egy 3-9x32-es TASCO távcsövem van.13000 volt szerelékkel együtt.Eddig még semmilyen problémám nem volt vele.A 6-szoros feletti nagyítás felesleges ennél nagyobbra sosem állítom. Leginkább 4-szeres nagyításban használom.
köszi a válaszotokat de az a gond hogy nekem nem olyan a puskám vagyis nincs rajta olyan csavar de attól még jólehet?
köszi
császtok
köszi
császtok
Szia!
" nem szeretnék 5-6 e FT-ot kiadni érte de mégis azért minõségi és zoomos legyen"
Megbocsáss, de ezzel tipikusan hoztad a jó magyar szokást, miszerint valami nagyon jó és megbízható dolgot akarsz, viszont az árát nem akarod megfizetni 😄
Félre ne érts, nem bántásból írom!
5-6 ezerért sem kapsz minõségi zommolható távcsövet, de még 10-15 ezerért is csak olcsó kínai utánzatokat fogsz találni.
Amúgy visszarúgásmentes távcsõ nincsen, csak visszarúgásmentes légfegyver. De gondolom arra céloztál hogy olyan távcsövet szeretnél ami bírja a légpuskát.
Amit én a szlávkádra javasolnék az egy Gamo 4X32 távcsõ. Direkte légpuskára van méretezve, elég robosztus, bírja a rugdosós puskát is.
Vaterkán szokott lenni olcsóért.
Ami lényeg hogy olyan szereléked legyen hozzá aminek a talpában van egy furat, a légpuska léghengerére merõlegesen. Abban van egy imbusz csavar, ami hátramozdulás ellen rögzíti a szereléket.
Tehát ilyen himihumi szerkók nem jók mert csak szétrúgja a fegyver :
" nem szeretnék 5-6 e FT-ot kiadni érte de mégis azért minõségi és zoomos legyen"
Megbocsáss, de ezzel tipikusan hoztad a jó magyar szokást, miszerint valami nagyon jó és megbízható dolgot akarsz, viszont az árát nem akarod megfizetni 😄
Félre ne érts, nem bántásból írom!
5-6 ezerért sem kapsz minõségi zommolható távcsövet, de még 10-15 ezerért is csak olcsó kínai utánzatokat fogsz találni.
Amúgy visszarúgásmentes távcsõ nincsen, csak visszarúgásmentes légfegyver. De gondolom arra céloztál hogy olyan távcsövet szeretnél ami bírja a légpuskát.
Amit én a szlávkádra javasolnék az egy Gamo 4X32 távcsõ. Direkte légpuskára van méretezve, elég robosztus, bírja a rugdosós puskát is.
Vaterkán szokott lenni olcsóért.
Ami lényeg hogy olyan szereléked legyen hozzá aminek a talpában van egy furat, a légpuska léghengerére merõlegesen. Abban van egy imbusz csavar, ami hátramozdulás ellen rögzíti a szereléket.
Tehát ilyen himihumi szerkók nem jók mert csak szétrúgja a fegyver :
Törölt felhasználó
Én nem ismerem, de a távcsõ márkája mára megbizható, tuti márkának tûnik, mondjuk ilyen távcsõ nincs a katalógusukban MÁr, szóval nem tudom. De néz szét a honlapjukon, hátha kiderül valami. Bushnell
http://www.vatera.hu/4x32_tavcso_felcsaphato_lencsevedovel_163239810.html
errõl mi a véleményetek jó ez valamire?
errõl mi a véleményetek jó ez valamire?
Törölt felhasználó
Semmi gond, másnéven Diopternek is szokták nevezni

Törölt felhasználó
Kicsit nézd át mit irsz mielõtt elküldöd, mert elég nagy a katyvasz😊 Távcsöveket 5eft-ért olyan szarokat kapsz, hogy ne is csodálkozz azon ha "elrúgja" a fegyver. Amit az elõzõ hszben akartam irni azt ide leirom most, hogy az a 1000ft-os távcsõ is kb 10 lövésenként elmászik, akkorát rúg a puska. Viszonylag NORMÁLIS nem állítható zoomú hanem fix nagyitású távcsövet TALÁN tudsz venni 15 ropiért. Én anyira nem vagyok benne,mert én nyílt és zárt irányzékot használok esetek 90%ban, a többire meg jó az 2 távcsõ amit a stukikhoz kaptam.
Törölt felhasználó
Nekem pont ilyen van itthon. Pontatlan, már 10 méteren is hajlamos 5mmereket hordani. Viszont piszok erõs, és ha szereted a rombolást meg a nem pontlövõ szintü lövöldözést akkor szórakozásnak elmegy... Am nem túl megbízható, én még nyáron vettem azóta semmi baja, bár én karban is tartom😉 Ja és betöltéskor nem árt fogni az alsókart, mert a biztosító szerkezete kaki és rosszabb szériák már tömték be a használó újját lövedéknek<#hehe>#hehe> Minden esetre speckó én meg vagyok vele elégedve azért a 10e árért, amihezt járt még egy 1000ftos távcsõ meg 500 lõszer😊
Ja igen! A szlávia télleg sokkal jobb, de hát sztem más kategória is, nem lehet összehasonlítani õket. Kb olyan mintha Slavia mesterlövész putyka lenne, ez a Lidder meg Tank😄
Ja igen! A szlávia télleg sokkal jobb, de hát sztem más kategória is, nem lehet összehasonlítani õket. Kb olyan mintha Slavia mesterlövész putyka lenne, ez a Lidder meg Tank😄
császtok
mostmár van egy jó puskám kellene rá egy jó távcsõ de nem szeretnék 5-6 e FT-ot kiadni érte de mégis azért minõségi és zoomos legyen milyet javasoltok
de visszarúgásmentes legyen mert van egy távcsövem ami elég nagyon rossz mert frankón belõjük 3 lövés ngyon pontos a 4. már 2-3 cm-rel arrébb megy ez mitõl van mert a boltban azt mondták hogy nagyon jó távcsõ
#1775 Szigetváron vettem de nem mondom mennyiért mert olyan olcsó volt
ennyiért még a neten sem találtam úgy hogy jól jártam vele
#1778 igen nagyon sokat segítetetek még jó hogy a szlávia mellett döntöttem mégegyszer köszi
Itt a kis SLAVIA 634:
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
légyszi írjatok a fenti kérdésemre is köszi
császtok
mostmár van egy jó puskám kellene rá egy jó távcsõ de nem szeretnék 5-6 e FT-ot kiadni érte de mégis azért minõségi és zoomos legyen milyet javasoltok
de visszarúgásmentes legyen mert van egy távcsövem ami elég nagyon rossz mert frankón belõjük 3 lövés ngyon pontos a 4. már 2-3 cm-rel arrébb megy ez mitõl van mert a boltban azt mondták hogy nagyon jó távcsõ
#1775 Szigetváron vettem de nem mondom mennyiért mert olyan olcsó volt
ennyiért még a neten sem találtam úgy hogy jól jártam vele
#1778 igen nagyon sokat segítetetek még jó hogy a szlávia mellett döntöttem mégegyszer köszi
Itt a kis SLAVIA 634:
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
légyszi írjatok a fenti kérdésemre is köszi
császtok
Egyetértek az elõttem szólóval, volt nemrég nálam is német nevû kínai hamisítvány.
Pénzt nem ér, semmit nem találsz el vele.
Pontatlan szar, teljesítménye pedig lõfegyveré, szerintem 10J simán van, de csak egy darabig, míg szét nem kopik a belseje egy hét alatt.
Pénzt nem ér, semmit nem találsz el vele.
Pontatlan szar, teljesítménye pedig lõfegyveré, szerintem 10J simán van, de csak egy darabig, míg szét nem kopik a belseje egy hét alatt.
Pedig ez 5 lövés és kuka😄 Slavia magasan felette áll, ennél a puskánál nincs rosszabb NE VEDD MEG! Nekem is volt hasonló, 1 fokkal jobb, fél évig bírta!!!!Rettenetesen pontatlan puska!
Hali
Mi a véleményetek errõl a légpuskáról?? Úgy általában?
http://www.vatera.hu/legpuska_alsokaros_4_5_es_5_5_164358503.html
Ilyet tudnék szerezni elég olcsó áron. Egy Slavia 631-hez képest milyen lehet, mert ahhoz tudnám viszonyítani, mert az volt nekem. Nem tudom hogy érdemes e megvenni mert elég olcsó újan is, nehogy az legyen hogy 5 lövés aztán kuka.😊
Mi a véleményetek errõl a légpuskáról?? Úgy általában?
http://www.vatera.hu/legpuska_alsokaros_4_5_es_5_5_164358503.html
Ilyet tudnék szerezni elég olcsó áron. Egy Slavia 631-hez képest milyen lehet, mert ahhoz tudnám viszonyítani, mert az volt nekem. Nem tudom hogy érdemes e megvenni mert elég olcsó újan is, nehogy az legyen hogy 5 lövés aztán kuka.😊
Remélem segítettünk valamit azért.Csak ne reklámozd mennyire erõs mert 16 joule-t tud gyengítés nélkül és az lõfegyvernek minõsül és azt komolyan büntetik még börtönt is lehet ért kapni.
köszi a választ.
Van egy 631 esem is, kb ugyanaz, nem akarom feleslegesen csavarozgatni, most elég pontos a slavia, nem bolygatom az irányzékait, ezért kérdezem.
Nemsoká jön majd egy haver, megnézzük, ha 100% akkor megírom rámegy-e a Slaviáé
Van egy 631 esem is, kb ugyanaz, nem akarom feleslegesen csavarozgatni, most elég pontos a slavia, nem bolygatom az irányzékait, ezért kérdezem.
Nemsoká jön majd egy haver, megnézzük, ha 100% akkor megírom rámegy-e a Slaviáé
Törölt felhasználó
Hát passz😄 Sztem vadászboltba menj be kérj párfajta irányzékot amit rá tudsz probálni és csak találsz olyat ami passzos. Nem értek a FÉGekhez, sõt a légpuskák nagyrészéhez sem😊 Lõttem már jópárral, de ahogy megnéztem, jószerivel mindeggyiknek ugyan olyan a rögzítése. Vagy csavaros vagy csavarral kell odaszorítani
Hali , hol vetted és mennyibe fájt?
császtok
köszi a válaszokat sokat segítetetek de nem Gamo Delta Fox-ot,nem Slavia 631-et hanem
SLAVIA 634-ET VETTEM
eszméletlen milyen erõ van benne,ez szinte már nem is légpuska 10 méterrõl két bádoglemezt acélmagos golyóval úgy átvitte hogycsak néztem
mégegyszer köszi válaszokat (aki írt)
mindenkinek ajánlom mert nagyon jó puska
császtok
köszi a válaszokat sokat segítetetek de nem Gamo Delta Fox-ot,nem Slavia 631-et hanem
SLAVIA 634-ET VETTEM
eszméletlen milyen erõ van benne,ez szinte már nem is légpuska 10 méterrõl két bádoglemezt acélmagos golyóval úgy átvitte hogycsak néztem
mégegyszer köszi válaszokat (aki írt)
mindenkinek ajánlom mert nagyon jó puska
császtok
Köszi 😊
Kérdeznék még valamit: Az LG 422 elsõ irányzéka megegyezik pl a slaviaéval ? Így került hozzá, és idegesít hogy félbe vágta valami tróger...
Kérdeznék még valamit: Az LG 422 elsõ irányzéka megegyezik pl a slaviaéval ? Így került hozzá, és idegesít hogy félbe vágta valami tróger...
Én Gamo Delta Foxot vennék :-)
19.900Ft
Salvia meg 30 körül, és nem jobb 1X.000Ft-tal.
Salvia naggyon jó légpuska volt valamikor, de máramár lezüllött.
19.900Ft
Salvia meg 30 körül, és nem jobb 1X.000Ft-tal.
Salvia naggyon jó légpuska volt valamikor, de máramár lezüllött.
Törölt felhasználó
Sok sikert a használatához😊