Légpuska
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de lehet hogy most húsvét után veszek egy normálisat olyan 7-8 e FT-ét
az talán bítja majd nem úgy mint ez
Nekem is van egy olcsó kínai 4X20-as távcsövem és hiába állítom be, kb 5-6 lövés után elállítódik. Néztedm az írásodat, hogy te meg tudtad csinálni valahogyan. Ez érdekelne engem, hogy hogyan?😊
Erõssége nekem elegendõ. Szerencsétlen galambnak még sok is lenne.
Picit talán hangosnak érzem, de nincs nálam összehasonlítási alap.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
De ha csak seggbe lövöd késõbb az ólommérgezéstõl abba is beledöglik ):
Ha a tárba belefér akkor igen de én nem baszogatnám ilyennel a huzagolást😊
Régen volt CO2 es magnumom és abba használtam olyan lõszert ami kis gumi szoknyában volt és volt benne egy réz mag. Ennek a szoknyáját a réz mag nélkül gondolom kiviszi azért. 😊
És ne habozz 30 ért vedd meg, mert nagyon király.
Szerintem egy 4X32 távcsõ, meg egy bipod és kész is SNIPER vagy.
Gondolkodtam én is hogy kellene egy nekem is, de rájöttem hogy nekem a pontlövészet az ami tetszik, így nekem ez a puska nem való.
Diana 75 az ami ha majd lesz nekem azt fogom így felszerelni, még bipodot is veszek majd rá.
Egyelõre holnap megnézem élõben. Találtam egy srácot aki árulja, egy majdnem újat.
De megrendelheted a Z-Shops-tól is, most ajándék 3 tár és csak 30eFt megéri!
Baikal
Volt kicsit lentebb szó errõl a puskáról.
Van valahol Budapesten olyan bolt ahol meg lehet esetleg tekinteni? Illetve adott esetben azonnal meg is vásárolni?
Vagy csak ez a rendeléses dolog létezik?
Köszi
köszi elõre is
ja és a szlávia 634 ténylg nagyn jó és nagyon erõs😊
császtok
Szval itt a céltüske szélességével van a gond, de ha én is lennék béna akkor is ott a távcsõ.Távcsõvel szinte pontlövõ bár eléggé nyögvenyelõs 4x20-assal 20m-en pontbalõni(de megcsináltam nem 1x) mert ha csak egy picit bemozdítom mellé megy(de még ígyis belefér egy kupakba az eltévedt lövedék😄).Nincs semmi gond mostmár, ha minden rendben megy veszek zoomosat, azzal csak könnyebb lesz és végre tudok szórásképet is csinálni.
És hála Istennek még nem állítódott el a távcsõ, de ehhez ki kellett vennem 2 rugószerû vasat a tekergethetõ bigyók alól, és meg kellett cserélnem azokat, tehát most a felfelé állításnál "R" felé kell tekerni<#idiota>#idiota>
Egyébként ezek a 634-es slávkák jól sikerültek nyáron volt a szomszédban 1 én nem fogtam nem lõttem vele csak láttam, jól teljesít!
Sajnos a telek többet nem enged😞
30m-t úgy tudnám hogy az út felé lövöldözök az meg veszélyes lehet.
De jövõ héten veszek egy 3-7x20-as távcsövet és ha sikerül megoldanom mehet a 30m mert 4x20-as csõvel nehéz lenne.Sajnos a nyílt irányzéka a puskának sokat kitakar 20m-rõl egy kupak 3-4x is beleférne szinte lehetetlen azzal eltalálni, mióta erre rájöttem és sikerült megszerelnem a régi távcsövem minden rendben.
de mondjuk azért nem távcsövezek mert nagy szar a távcsövem kellene mjd vennem egy faszát
A múlt héten elõszedtem a Crosmant rábasztam a 4x20-as csövet azt had szóljon... 20m-rõl az ásványvizes palack kupakját simán eltalálom.
Most meg fúj a szél így nem lehet precízen lõni😞
azt akarom kérdezni hogy nem tudtok e olcsó bipodot eladót elõre is köszi
ja meg gumis tusvéget a slávkákoz
köszi elõre is csástok
((Ha elmennél egy lõtérre és befizetnéd a 7000e Ft-os beugrót valszeg nem egy légpuskával szeretnél gravírozni
mert ugyebár minek is számít egy egylégpuska (fõleg a hazai)
egy rendeshez fegyverhez))
ami meg utánna történt...
én addig normál hangnemben beszéltem még mutyikatrutyika rá nem zendített a saját kis himnuszára
hát bameg én is tudok ilyen faxságokat irogatni
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Ez légpuskás fórum, nem a kötekedésre való hanem arra hogy segítsünk egymásnak akkor inkább már már haljon ki ideiglenesen a fórum mint hogy csak egymást szapuljátok!
Nem akraok vitatkozni de látom valamit nagyon nem fogsz fel...
Ti kezdtétek a szuperbonkózást aztán meg belefulladtatok szép gratulálok hozzá most meg majd jönni fog az anyázgatás?
értelmi szint az megvan hozzá látom<#eljen>#eljen>
Ui: gagyi gázos légpisztolyon(120J) már túl vagyok de a kedvedért majd kipróbálom a lábon lövést is😊
Eléggé sértõ az hogy gyerekjátéknak hívod a légpuskát.Attól hogy nem szakítja át a centis lemezt nem gyerekjáték...
Meg egy szóval se mondtam hogy vadászpuska ez hanem egy elcseszett gamo mert túl vissza lett valszeg csípve a rugója
+meg nem fogok a westendbe rohangálva lövöldözni vele hanem egy kihalt erdõrészrõl volt szó ahol kb 5óránként elmegy 1 turista akit már messzirõl kiszúrok mert 1 út vezet oda.
?% az esélye hogy szemen lõlek?
Fõlleg az itthoni gagyi szarrokkal igazán nagy sebesülést se lehet okozni persze ha pl: egykülföldi 350Fps-es puskáról lenne szó akkor persze aztmondom én is de így nevetséges a hozzá állásod.
Am meg ez pontosan olyan gondolkodás, hogy nem tudok még autót vezetni de azért biztos meg fogok tudni tanulni jól vezetni egy 600lóerõs sportkocsival. Ja nem, hamarabb tekeredsz fel egy fára. Ugyanez igaz egy motorra is. Nem 600CC gyorsaságival kell megtanulni motorozni sem. Ez igaz a puskákra is. Ne akarj elõszõr vadászpuskával lõni, ha egy légpuskával se találod el a célt...
ha meg lõtérre mennék akkor meg biztos nem egy kis gyerekjátékot próbálgatnák ki ha már elmennék