2670
Nektek van légpuskátok?
-
Üdvözlünk tipikus proHard Gémer hülyegyerek te vagy az a tipikus fanatikus, aki többszázezreket képes kiadni azért a+pár Kocka élményért,
hogy elmondhasd hú de nagyobb farkam van miközben szinte semmivel se kapsz több játékélményt, mint aki fele annyi pénzből kigazdálkodja
de ez nem zavarna csak az hogy imaként vallásként terjesztitek másoknak is a butaságot na látod ez a baj
-
Unreal1942 #2189 Azt csinálsz amit akarsz. Felőlem a xarodat is megeheted mert hülyeség, hogy ehetetlen.
Ne hallgass senkire, semmiben. Majd szépen lassan helyenként fájdalmasan, de rá fogsz jönni, hogy bizony nem vagy egy Einstein. -
na ezt mondtam itt van egy 

Figyi csak ezért még réggeben szétszedettem egy villanyszerelő haverommal egy codegen és coolermastert és megmondta szinte semmi
Ez a tipikus retardáltság "ajd tönkre megy"kamu szövegeteket nem unjátok mindenhol ezt mondják EMBER 3ÉVE NEM MENT TÖNKRE FOGD FEL okés
-
Unreal1942 #2187 off!
Jó "márkás" táp nem azért kell mert a gagyi nem tudja azt a teljesítményt.
Azért kell mert sokkal jobb, minőségi alkatrészekből van összerakva. Ettől tartósabb, megbízhatóbb és nem utolsó sorban nem szalad úgy meg mint egy noname, hogy az egész gépedet hazavágja.
Nem kötekedni akarok, de lesüt, hogy nem értesz hozzá. Időnként jó megfogadni olyan ember tanácsát aki jártasabb egy témában.
Persze saját kárán tanul az ember a legjobban. -
Jah ez nagyon így van
egy kis off:
Pc:táppal voltam így, hogy megkérdezzem a kis csipszarokat egy tápról erre egyből jöttek, hogy min:15e a jó táp mert márkás :) azt állítják ,ami nem márka az el fog égni, füstölni tisztára mintha a sötét középkorban élnének.
420W ISO szabvány tápom van 3éve kb5000Ft lehet, de én még anno egybe vettem a házzal 6000Ft-ért.
Azért kértem egykis segítséget mert vettem egy szar 280GTX-et de elfogyasztotta az összes 4 csatlakozót
,
és nem maradt hely a dvdírónak, de annyira felbaszták az agyamat a hülyeségeikkel az egyik ilyet szólt nekem, hogy ő szerinte: "GTXhez 20eforintos táp kell mert az bika kártya"
Hogy végül fogtam az egyik csatlakozót és leszedtem a kis energiazabáló szemétről 3ból is jól lakik a 4ik meg így megmaradt a dvdírónak
végül nem kellett vennem új tápot főlleg azért mert le is cseréltem ati-ra azt az energia pusztító nVidiát. -
Akkor én is ajánlanék egy jó kis stukkert: Kral Magnum /airmaster 400.
Mikor vásároltam, egy másik fórumon kérdeztem róla véleményt, és a hatsan mod-al egyetembe sz.rban alázták (lidert már meg se mertem kérdezni…).
-Tiszára mint a 12 éves pc tulajok, nekem ez van ez jobb, a tiéd hulladék...-
Végül úgy döntöttem, hogy azért is megveszem, kellemeset csalódtam, főleg az előző oldalon leírtakat, h 10 m-ről egy dobozt nem tudtak eltalálni vele stb.
Pont ma lövöldöztem vele, 50 m-es távolságban egyedül a gravitációval kellett számolnom, hiába erős fegyver (ez volt a kifogás, hogy nem lehet vele rendesen célozni), se balra, se jobbra nem hord, számomra tökéletes. És ekkora távolságban is a lövedék lyukat vájt a fába, kb. fél centi mélyen volt a diabolo szoknyájának a vége, tehát úgy 1 cm mélyre ment kb.
És a lényeg, bár Vaterán kb. 28e forint körül árulják, én 20e-t vettem újonnan.
Ha esetleg kicsit többet szánnál rá, akkor én ezt tudnám ajánlani. -
30ért meg már ha ügyes vagy kifoghatsz egy használt Weihrauch HW30-at.
az expressaprón láttam de sajna gyorsan elvitték előlem -
Minden út kínába vezet:D
Mostani világban még a nagy cégeknél is kiderül hogy egyes alkatrészeket ott gyártatnak le mert nem csak olcsó de olyan copy mint az eredeti.
Baikal: pongi
"Jellemző volt rájuk, hogy aminek acélból kell lenni, azt jó minőségű acélból készítik. Ez azonban már a múlté! Az oroszok is spórolnak, és egyre több alkatrészt készítenek műanyagból."
Nekem meg csak Lider másolatom van de az is jól működik méég gondom nem volt vele és hatszor erősebb mint egy szlávia duplarúgóval=(egy időután a rugó összecsúszik és nem hogy erősebb lenne hanem gyengíti értelmetlen megoldás)
15-30méterre is pontos méég azért írom ezt a mééég-et mert a rosszmájú kollégák hitegetnek hogy el fog romlani hááát én meg várom és majd jelzem mennyit is bííírt.
-
De azért az tartsd szem előtt hogy a LIDER full kínai, hullámzó minőség, nem biztos hogy olyat fogsz ki ami akár több éviig is jól működik.
A Hatsan is kínai de csak félig mert a másik fele török, szerintem már ez is jobb minőség mint a LIDER.
Használtan Slavia 630 vagy 631 bőven megéri, messze jobb mint a LIDER és a Hatsan együttvéve, és ezeket a Slaviákat Csehszlovákiában gyártják/gyártották tehát nagyon jó minőség 20eFt alatt.A 30eFt-os Baikal szintén kiválló választás, mivel orosz ezért elég jó fegyver, és ez is jobb szerintem kezdésnek vagy hobbicélra mint a LIDER!!! -
MaRee #2181 Köszönöm a válaszokat, ezek közül válogatok :) Az utolsó durván néz ki :D -
Unreal1942 #2180 Nekem ilyenem van és nagyon jó arra amire te szeretnéd használni.
Baikal
Igaz ez 30 körül van. Szerintem megéri az árát.
-
Lider is nagyon jó választás főleg ha pénztárcádat kímélni akarod
(nekem még mindig meg van egy 44-es megbízható pontos)
max 15ért a vaterán találsz eggyet
de ha mindenáron drágábbat akarsz hajrá de 20ért nem kapsz jobbat csak márkásabbat ja és nem használt bóvli puskát adnak a vaterán hanem újat bár ha hatsan-t összehozod 20e az a legjobb
mindenképpen ne vegyél használt puskát főleg ne múzeálist -
énis , kertben lövöldözésre szerintem ez tökéletes. -
Hát így nyugodt szívvel ajánlom a használt Slavia 630/631 ebben az árkategóriában.De hátha mond neked valaki jobbat. -
#2176 Majd ha valamit lehoznak, ird már meg mennyi volt a postaköltség. Ja meg hogy áthozzák-e Magyarországra is! -
MaRee #2175 Maximum 20 ezret:) Nem versenyezni, vagy valami komoly célra kell. -
#2174 Néztem az oldalt. Akkor már Hatsan mod 90-et vennék a helyedben nem sokkal drágább, de ha jól tudom megbízhatóbb. Majd a többiek mondanak valamit rá. -
Olyat ne vegyél!Mond meg mennyit szánsz rá és segítünk... -
MaRee #2172 Szeretnék légpuskát venni, van valakinek valami véleménye vagy tapasztalata a Liderer 45-tel kapcsolatban? -
De nekem konkrét storym van orosz fekete piacon kézigránát kb8eFt/db
Ak kb30eFt ismerős járt kint és megdöbbenve figyelte hogy ezek vazzeg ezzel horgásznak (kézigránáttal) -
15.000KZT Khazasztán Afganisztán 5000AFN és még sok AK-fun ország található -
Oroszországba mi?Azt hiszed csak orosz országban gyártanak AK 47-est?
Egyébként magyarországon is beszerezhetőek félautomata verziók 150-200eFt-ért. -
#2168 Ezek szerint... -
Airsoft topik bezárt?mert ki van húzva -
Hát az biztos relatív oroszországban igazi Ak47-et veszel ilyen áron:) -
#2165 Ember! air SOFT-ot írt nem Air GUN-t!!!
Am az olcsó télleg relatív fogalom. Mondjuk 50-e-ért egy fémházas Dragunov pld rohadt olcsó, de valaki meg 20e-nél se ad ki többet ilyen fegyverért. -
Bár szerintem vatera _LIDER45 10eFt körül megvan hátsókert vagy tényleg vmi nagyon elhagyott közterület pl:erdő de figyelj arra hova csapódik be az ólom legjobb egy domboldal fala onnan úgy sincs hová tovább.
Ezt azért merem leírni mer népligetbe íjász fószer lazán nyílazgatott. -
hát ez relatív neked mi az olcsó?10e 20e 30e Ft
meg mire kéne? hordozható((céllövészet vadászat stb)) vagy hátsókert -
ha igen, akkor ajánljatok már egy két jó fajta fegyvert ami azért nem egetrengetően drága.
előre is köszi :) -
off:
valami olcsó airsoft boltot tudok Lengyelországba? -
-
#2159 Jaja bemehetett volna 1 HSZ-be 
Plusz nem tudom, télleg ilyen nagy szenevedés használni a "kép beszúrása" gombot????
-
Na látod, alakul az a 60méter:D
Így már NAGYjából hihető! -
Minek mondanám ha nem történt volna meg és ki mondta hogy elöszőr elsőre 10-10-szer:)
55méterről nyílt irányzékkal leszedtem mert szerencsém volt
mondjuk én magasabban voltam a célpont meg alacsonyabban ez nagy segítség volt a röppályát illetően. -
A képek 1 hsz-ben is elfértek volna:( -
Béna vagy és még alpáribb kis álmodozó rosszindulatú rákfene
Nem kéne ez a negatív hú beleblázs beszólogatásod menj magadnak a sarokba mások itt nem erre kiváncsiak meg egy fórumnak se ez lenne a célja hogy a kis varjúarcú károgók itt le-húrrogjanak mindent csinálj jobbat mutass vmit vagy ne untass nem vagyok rá kiváncsi ezentúl.
-
Bárkinek beteszem a képeit még csak szóljon:)
+Remélem elkészíted majd a videót amit igértél csőcse-lék -
-
-