LOTR: Conquest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Elsõ körben drivert frissítenék, DirectX-et. Ha nem eredeti a játékod akkor a crackfix-et is érdemes letölteni és használni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lusta vagyok végigolvasni az egész topikot ezért egy kérdés a játékkal kapcsolatban:
Amikor elindítom a játékot, kékhalál keletkezik mi lehet az oka?
Prince23
Pedig Boromir nagyon jól jönne 😞(

hogy az a ****.má megin kitolnak a pc-sekkel

Prince23

A Pandemic Studios fejlesztõi ma jelentették be hivatalosan, hogy letölthetõ tartalmat tesznek elérhetõvé kizárólag PS3-ra és xbox360-ra.

Az új hõsöket és pályákat tartalmazó letölthetõ tartalom 10 dollárba/800 MS pontba kerül. A csomag tartalmazni fog két multiplayer pályát, két hõsi arénát és három hõst.
A három hõsök a következõk: Boromir, Gothmog, és Arwen
Az asztali számítógéppel rendelkezõk sajnos lemaradtak a letölthetõ csomagról.

forrás: GAMEPOD

Narxis
Ugyanolyan mentési rendszer van ebben is és itt is kell majd kísérgetni. XD Annyiból jobb, hogy vannak kasztok és játszhatsz a fõhõsökkel is.

JackSparrow88
ja nem volt rossz, csak én annál a résznél töröltem le a picsába amikor egy orksereg közepén álltam és folyamatosan ölni kellett a szörnyeket, ráadásul még a barátaid épségére is ügyelni kellett. Na jó ezt még vhogy megcsináltam de aztán amikor azokkal a lidércekkel kellett harcolni utána...
Azt már nemtudtam sehogysem, mindig meghalt az egyik társam és akkor ugye game over. Aztán meg az okos az egész orkos rész legelejétõl kezdte, szal azt megint megkellett ugye csinálni mindig. (tipikus idióta mentési rendszer) Errõl ennyit...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Narxis
Az irányítása jobb. Amúgy a Király visszatér se volt rossz, szvsz.

JackSparrow88
Hali, ez am milyen game, érdemes leszedni( idõt pazarolni rá)? Mer én eddig csak egy LOTR játékkal játszottam (a király visszatér, de az elég szar volt.) Ez jobb annál?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Narxis
Hogy mondhatsz ilyet?<#wow1><#beka2><#vigyor3>

kakaoskalacs
eleg gyenge eresztes ez a game 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Coop-ban csak két ember játszhat.Ha négyen vagytok csak a többi multis variáció jöhet szóba.

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

martin3
sziasztok!lenne egy olyan láma kérdésem hogy coop multiban hogyan tudok jáccani 4en?mert csak 2 embert enged és mi haverjaimmal 4en akarjuk kijáccani.pls help sehol nem találtam leirást

Level 47 human warrior!

Van egy eladó egész jó PC-m(1 éves) ha valakit érdekel dobjon mailt.
[email protected]

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

Narxis
Én mindegyik kasztot használtam(használni KELLETT?) minden pályán. Ez egy plusz pont a játéknak részemrõl.

Mindegyik kasztnak megvan az erõssége és a hátránya is.
Mindegyikhez különbözõ harci styl kell.
Nagyjából egyenlõen lehet harcolni velük.
Csak rajtad múlik melyik harcmodor jön be jobban neked.
a harcos tipikusan odamegyek és széjjelvágom típus
a felderítõ meg csöndben mögé lopakodok és leszúrom
a mágus és az íjász a háttértámogatást biztosítják
igazából együtt alkotnak halálos csapatot.Ha magam mögött tudok egy jó mágust meg egy íjászt,harcosként jöhet akárki.

Narxis
😄 A láthatatlan csávó majd Minas Tirith ostromához lesz nagyon jó. 😉

Na az lesz az. Köszi mindkettõtöknek. Ma megyek haza,és már nyírom is 😊 Amit még akartam kérdezni, hogy szinte mindegy melyik pályát melyik harcossal viszem végig? Mert nekem csak a lovag jön be, azt vágom, hogy néha szükség van a másikra is,de rlem ez nem sûrûn lesz. AMúgy az a láthatatlan csávó sztem nagyoon ratyi... 😊 Köszi mégegyszer.

..ki ez a szörny a tükörben..

Narxis
Nem Osgiliath-nál vagy? Ott maradj mindig a közelében, a két nagy darab trollt a végén meg úgy intézed el, hogy mögéjük kerülsz és E gomb.

Hát nem tudom,nekem nem volt ilyen gondom.
Valószinüleg akkor gyorsabban nyird az ellent😊
Ogrékat könnyû elintézni ha felmászol rájuk.Csak vigyáznod kell,ha esetleg
nem halnak meg egybõl,akkor fuss el nehogy leverjen és megint ujra mássz fel.

Nem ez még a jókkal a negyedik küldetés. Hát nem hiszem, hogy sûrûn van, hogy Frodot kísérni kell... :S vagy igen?

Narxis
Hmmm, ez a legvége? Mert én a BlackGate-nél vagyok, amikor kinyírtam azt a pár ork kapitányt, majd elfoglaltam a tábort, csak nem bírtam tartani. De eddig semmi ilyen Frodo a toronyban résszel nem találkoztam.

Senki?... 😞

Sziasztok.
Annál a résznél vagyok, mikor Frodot kell kisérnem, és mikor felmászik vmi toronyba, nekem két ogré-t kellene kinyírnom, de mielõtt megölném õket, a sárkány elviszi Frodot. Tudnátok vmit ajánlani? ELõre is köszi

Narxis
Á nekem fel se mászott mert agyontaposott. De akkor próbálkozom ahogy írtad.

Pedig úgy kell. Próbáld a bal mellsõ lába közelében, ott nekem mindig engedte. Na persze itt nincs vége, mert elkezd felmászni a csávód az olifántra és közben néha idõre kell egérgombokat nyomkodni, ha nem sikerül, akkor leesel.
Narxis
Hogy lehet szabotálni az olifántokat? Megyek azzal a lopakodós, késes csávóval, néha kiírja, hogy E-vel szabotálom, de hiába nyomom az olifántok közelében, sehogy se megy.

csõ, figyi segítenétek nekem. Haverommal akarunk hamachin keresztül játszani csatlakoztunk is egymáshoz de bent a játékban nem látjuk egymást :S. Kell esetleg vmi máson is állítani??? köszi a segítséget elõre is
+ mindkettõnk router mögül internetezik
davidka003
PC-re nincs demo. Ha kiakarod próbálni vásárlás elõtt(lol) akkor töltsd le a warez verziót.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hello nem tudjátok honan lehet leszedni a LOTR:Conquest demo-t ?????
Gondolom,mert nem ment szerver!
Te szobákhoz csatlakoztál nem szerverekhez,és a szobákból tudsz szerverekhez csatlakozni!(ha megy)
amúgy elég gyenge kis játék
Keress jó crackfixet 😊
Eddig az emberek 100%ánál ezt a gondot az okozta, hogy az eredeti crack nem jó és az emberek 100%ánál megoldotta a külön beszerezhetõ crackfix. Szerintem Nálad se lesz ez másképp.
igen de ez már crackfix-es
más megoldás?
Narxis
crACKFIX

hali
nekem az lenne a kérdésem hogy a móriás küldetésnél egyszerûen nem tudok bemenni a bányába látom mi történik bent de egszerûen nem tudok átmenni a boltív alatt
tud erre valaki egy megoldást?
elõre is köszi
Szevasztok!
A hamachim verziója 1.0.1.5. . Windows XP professional sp3-on futtatom a Conquestet is. Csatlakozva vagyok a Torkos Conquest szerverhez meg a lotr conquest szerverhez is. Mikor a játékban keresem a local gamet nem találok szervert. Miért van ez? Hogyan tudom láthatóvá tenni õket? o.O

Sztem vagy a procid,vagy a videókarid kevés.
De van amikor egy ujratelepítés megoldja ha mégis jó a vasad.

Nekem is ugyanez a problémám, de még semmi megoldást nem találtam, ha más nem te szólj, ha rájöttél valamire 😄
vixo
Hi all!

olyan kérdésem lenne,h amikor elindítom a játékot a monitor bal sarkában egy fehér négyzet jelenik meg és egy idõ után kiírja a gép a tálcán,h lord of the rings conquest (nem válaszol).
már több cracket is próbáltam.
mi lehet a baj???
elõre is thx a helpet!

Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy az instant actions módban hogy lehet több botot berakni? Vagy hogy lehet-e egyáltalán?

Elõre is kösz!

Narxis
Jó játék volt de az irányítása botrányos, pár hónapja amikor újra elõvettem, nem tudtam elképzelni, hogy hogyan sikerült ezt anno kijátszanom. :S

Az mekkora game volt 😄 Volt jó kis xp rendszer 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lord of the Rings: The Return of the King pl. 😊
Van vagy 5-6 éves játék, de szerintem egy szinten van ezzel 😄

Valójában sajnálom, mert eddig nem igazán van jó Gyûrûk Urás játék és ez is szépen megbukott.

Én már nem is játszok vele, ronda és unalmas, de legfõképpen: ÖTLETTELEN.

Talán ha egy jó fejlesztõ csapatra bíznák a dolgot, lenne egy remek Gyûrûk Urás játék.

Prince23
- fav
úgy gondolom ez egy ilyen átlagos játék lett. xfire szerint 9 órát játszottam vele, de csak szigorúan multiba. Coopba jó volt meg minden, végigvittem mind a két hadjáratot kb 1 hete. Az elsõ három hadjáratot (jó) egyedül vittem. S az utolsó (rossz) hadjárat legvégét vittem magamba. a többi pályát coopba toltuk. Egyszer elmegy. Egy-két havi idõtöltésre megfelelt a gém. Már le is töröltem.

Szevasztok!

Akadt egy kis problémám a játékkal. Leszedtem, felraktam, crack-eltem. Indítás után megnyit egy keretet neki és itt meg is áll, nem jut tovább, futtattam rendszergazdaként, az sem jött be. Szedtem le másik crackfix-et is, de nem lett jobb. A gép egy Dell Inspiron 1720 Vista-val.
Ha bárki tudja mi a megoldás kérem segítsen.
Bár azt hozzáfûzném,hogy azért Tolkiennek volt több könyve is azokból is lehetne játék.
Továbbá ott van a Van Helsing-Drakula páros,egy kis vérfarkassal,
és ne feledjük az Alien témakört se.
A mai technikával(meg persze idõvel és pénzel) ezekbõl listavezetõ játékokat lehetne csinálni.Csak az kellene hogy valaki rendesen megcsinálja.Ismétlem: RENDESEN.Nem kell mindig új és eddig nem láthatott dolgokat kifejleszteni.Elég ha a nagy neveket felmelegítjük.Feltéve ha az elvárásoknak megfelelõen nem osszedobunkvalamiszartahülyékugyismegveszik lélekkel állnak hozzá.

Narxis
Így van!<#eljen>

Nagyjából igazad van,But tudsz ezen kívül olyan játékot ami a Lotr-ban
játszódik,és nem stratégia mint a Bfme?
Ezt adták,ezt kell szeretni.Nem egy nagy sztory-orientált az tuti.
Viszont a S.W.battlefield se volt különb.(szerintem)Annyiban volt másabb,hogy azzal 10 percet se tudtam játszani,míg a Conquestel folyamatosan játszom.Miért?Mert sima hent.Nem több,nem akar
gothic,és Oblivioni magasságokba emelkedni RPG-ben,sem Mindent megteheccGTA.Sima egyszerû hent,ha pihenni akarsz és öldösni egy két orkot akkor tökéletes.

Narxis
Nekem tetszik, egyszerû hentelés multira készítve, Gyûrûk Ura köntösben.

Ekkora förtelmes játékot, fújj.

Grafikára egy nulla a játék, történetrõl nem beszélhetünk, hisz csak a filmbõl lopták az átvezetõket, így azt visszük végig. Harcrendszer is eszméletlen bugyuta, ez a pár kombó,,, aztán a hõsökkel próbálhatnák feldobni a játékot, de azzal sem sikerül hisz alig különböznek a többi 'kaszttól'

Hát még a letöltést sem érdemelte meg 😄 Ezen véleményemet alátámasztják az 'újságok' is:

ActionTrip 4.9 / 10 Jan 27, 2009
Cheat Code Central 2.7 / 5 Jan 23, 2009
GameSpy 2.5 / 5 Jan 20, 2009
VideoGamer 6 / 10 Jan 16, 2009
Total Video Games 4 / 10 Jan 16, 2009
Computer & Video Games UK 4 / 10 Jan 15, 2009

Néhol még a közepesnél is gyengébben teljesít :S
Várom a BfMe 3-at 😄