494
The Lord of the Rings: Conquest
  • wonux
    pfúúúú srűcok naon kösz :DDD most megy :) kössz :D
  • Narxis
    Innen töltsd le: Klikk!

Nem kell újrarakni. :D
  • wonux
    :) köszi :D és akkor hol töltsem le? meg ha letöltöttem egyből menni fog vagy újrarakjam akkor?? am naon köszi :D
  • watto
    Hali!
    Nekem megvan a játék eredetiben, feltelepítettem, de mikor elindítanám Hibaüzenetet dob ki :( " a játék hibát észlelt ezért leállt ...stb"
    Találkozzott vki ezzel a problémával, szerintetek mi lehet a gond?
  • Narxis
    crackfix kell neked, mária bányáinak hőse XD
  • wonux
    mória bánya :D
  • wonux
    császtok ... nah az a problémám lenne hogy a mária bányánál amikor a map elején kidob választok és mennék át a nyitott ajtón és nem enged... egy láthatatlan fal van ... hogy bugos a játék? tegyem újra? vagy szar az egész? XDD
  • Narxis
    omg csak multizókak jó. :(
  • Prince23
    1.1 patch!
  • Biriboy
    Thx, megpróbálom.
  • Narxis
    Első körben drivert frissítenék, DirectX-et. Ha nem eredeti a játékod akkor a crackfix-et is érdemes letölteni és használni.
  • Biriboy
    Lusta vagyok végigolvasni az egész topikot ezért egy kérdés a játékkal kapcsolatban:
    Amikor elindítom a játékot, kékhalál keletkezik mi lehet az oka?
  • Prince23
    Pedig Boromir nagyon jól jönne :((
  • aadam
    hogy az a ****.má megin kitolnak a pc-sekkel
  • Prince23

A Pandemic Studios fejlesztői ma jelentették be hivatalosan, hogy letölthető tartalmat tesznek elérhetővé kizárólag PS3-ra és xbox360-ra.

Az új hősöket és pályákat tartalmazó letölthető tartalom 10 dollárba/800 MS pontba kerül. A csomag tartalmazni fog két multiplayer pályát, két hősi arénát és három hőst.
    A három hősök a következők: Boromir, Gothmog, és Arwen
    Az asztali számítógéppel rendelkezők sajnos lemaradtak a letölthető csomagról.

forrás: GAMEPOD
  • Narxis
    Ugyanolyan mentési rendszer van ebben is és itt is kell majd kísérgetni. XD Annyiból jobb, hogy vannak kasztok és játszhatsz a főhősökkel is.
  • JackSparrow88
    ja nem volt rossz, csak én annál a résznél töröltem le a picsába amikor egy orksereg közepén álltam és folyamatosan ölni kellett a szörnyeket, ráadásul még a barátaid épségére is ügyelni kellett. Na jó ezt még vhogy megcsináltam de aztán amikor azokkal a lidércekkel kellett harcolni utána...
    Azt már nemtudtam sehogysem, mindig meghalt az egyik társam és akkor ugye game over. Aztán meg az okos az egész orkos rész legelejétől kezdte, szal azt megint megkellett ugye csinálni mindig. (tipikus idióta mentési rendszer) Erről ennyit...
  • Narxis
    Az irányítása jobb. Amúgy a Király visszatér se volt rossz, szvsz.
  • JackSparrow88
    Hali, ez am milyen game, érdemes leszedni( időt pazarolni rá)? Mer én eddig csak egy LOTR játékkal játszottam (a király visszatér, de az elég szar volt.) Ez jobb annál?
  • Narxis
    Hogy mondhatsz ilyet?
  • kakaoskalacs
    eleg gyenge eresztes ez a game :D
  • Samanosuke
    Coop-ban csak két ember játszhat.Ha négyen vagytok csak a többi multis variáció jöhet szóba.
  • martin3
    sziasztok!lenne egy olyan láma kérdésem hogy coop multiban hogyan tudok jáccani 4en?mert csak 2 embert enged és mi haverjaimmal 4en akarjuk kijáccani.pls help sehol nem találtam leirást
  • Samanosuke
    Van egy eladó egész jó PC-m(1 éves) ha valakit érdekel dobjon mailt.
    [email protected]
  • Narxis
    Én mindegyik kasztot használtam(használni KELLETT?) minden pályán. Ez egy plusz pont a játéknak részemről.
  • Samanosuke
    Mindegyik kasztnak megvan az erőssége és a hátránya is.
    Mindegyikhez különböző harci styl kell.
    Nagyjából egyenlően lehet harcolni velük.
    Csak rajtad múlik melyik harcmodor jön be jobban neked.
    a harcos tipikusan odamegyek és széjjelvágom típus
    a felderítő meg csöndben mögé lopakodok és leszúrom
    a mágus és az íjász a háttértámogatást biztosítják
    igazából együtt alkotnak halálos csapatot.Ha magam mögött tudok egy jó mágust meg egy íjászt,harcosként jöhet akárki.
  • Narxis
    :D A láthatatlan csávó majd Minas Tirith ostromához lesz nagyon jó. ;)
  • Okisz
    Na az lesz az. Köszi mindkettőtöknek. Ma megyek haza,és már nyírom is :) Amit még akartam kérdezni, hogy szinte mindegy melyik pályát melyik harcossal viszem végig? Mert nekem csak a lovag jön be, azt vágom, hogy néha szükség van a másikra is,de rlem ez nem sűrűn lesz. AMúgy az a láthatatlan csávó sztem nagyoon ratyi... :) Köszi mégegyszer.
  • Narxis
    Nem Osgiliath-nál vagy? Ott maradj mindig a közelében, a két nagy darab trollt a végén meg úgy intézed el, hogy mögéjük kerülsz és E gomb.
  • Samanosuke
    Hát nem tudom,nekem nem volt ilyen gondom.
    Valószinüleg akkor gyorsabban nyird az ellent:)
    Ogrékat könnyű elintézni ha felmászol rájuk.Csak vigyáznod kell,ha esetleg
    nem halnak meg egyből,akkor fuss el nehogy leverjen és megint ujra mássz fel.
  • Okisz
    Nem ez még a jókkal a negyedik küldetés. Hát nem hiszem, hogy sűrűn van, hogy Frodot kísérni kell... :S vagy igen?
  • Narxis
    Hmmm, ez a legvége? Mert én a BlackGate-nél vagyok, amikor kinyírtam azt a pár ork kapitányt, majd elfoglaltam a tábort, csak nem bírtam tartani. De eddig semmi ilyen Frodo a toronyban résszel nem találkoztam.
  • Okisz
    Senki?... :(
  • Okisz
    Sziasztok.
    Annál a résznél vagyok, mikor Frodot kell kisérnem, és mikor felmászik vmi toronyba, nekem két ogré-t kellene kinyírnom, de mielőtt megölném őket, a sárkány elviszi Frodot. Tudnátok vmit ajánlani? ELőre is köszi
  • Narxis
    Á nekem fel se mászott mert agyontaposott. De akkor próbálkozom ahogy írtad.
  • Pio
    Pedig úgy kell. Próbáld a bal mellső lába közelében, ott nekem mindig engedte. Na persze itt nincs vége, mert elkezd felmászni a csávód az olifántra és közben néha időre kell egérgombokat nyomkodni, ha nem sikerül, akkor leesel.
  • Narxis
    Hogy lehet szabotálni az olifántokat? Megyek azzal a lopakodós, késes csávóval, néha kiírja, hogy E-vel szabotálom, de hiába nyomom az olifántok közelében, sehogy se megy.
  • Jerro77
    cső, figyi segítenétek nekem. Haverommal akarunk hamachin keresztül játszani csatlakoztunk is egymáshoz de bent a játékban nem látjuk egymást :S. Kell esetleg vmi máson is állítani??? köszi a segítséget előre is
    + mindkettőnk router mögül internetezik
  • davidka003
    PC-re nincs demo. Ha kiakarod próbálni vásárlás előtt(lol) akkor töltsd le a warez verziót.
  • czaczi
    Hello nem tudjátok honan lehet leszedni a LOTR:Conquest demo-t ?????