LOTR: Conquest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amikor elindítom a játékot, kékhalál keletkezik mi lehet az oka?
A Pandemic Studios fejlesztõi ma jelentették be hivatalosan, hogy letölthetõ tartalmat tesznek elérhetõvé kizárólag PS3-ra és xbox360-ra.
Az új hõsöket és pályákat tartalmazó letölthetõ tartalom 10 dollárba/800 MS pontba kerül. A csomag tartalmazni fog két multiplayer pályát, két hõsi arénát és három hõst.
A három hõsök a következõk: Boromir, Gothmog, és Arwen
Az asztali számítógéppel rendelkezõk sajnos lemaradtak a letölthetõ csomagról.
forrás: GAMEPOD
Azt már nemtudtam sehogysem, mindig meghalt az egyik társam és akkor ugye game over. Aztán meg az okos az egész orkos rész legelejétõl kezdte, szal azt megint megkellett ugye csinálni mindig. (tipikus idióta mentési rendszer) Errõl ennyit...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
Level 47 human warrior!
[email protected]
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
Mindegyikhez különbözõ harci styl kell.
Nagyjából egyenlõen lehet harcolni velük.
Csak rajtad múlik melyik harcmodor jön be jobban neked.
a harcos tipikusan odamegyek és széjjelvágom típus
a felderítõ meg csöndben mögé lopakodok és leszúrom
a mágus és az íjász a háttértámogatást biztosítják
igazából együtt alkotnak halálos csapatot.Ha magam mögött tudok egy jó mágust meg egy íjászt,harcosként jöhet akárki.
..ki ez a szörny a tükörben..
Valószinüleg akkor gyorsabban nyird az ellent😊
Ogrékat könnyû elintézni ha felmászol rájuk.Csak vigyáznod kell,ha esetleg
nem halnak meg egybõl,akkor fuss el nehogy leverjen és megint ujra mássz fel.
Annál a résznél vagyok, mikor Frodot kell kisérnem, és mikor felmászik vmi toronyba, nekem két ogré-t kellene kinyírnom, de mielõtt megölném õket, a sárkány elviszi Frodot. Tudnátok vmit ajánlani? ELõre is köszi
+ mindkettõnk router mögül internetezik
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Te szobákhoz csatlakoztál nem szerverekhez,és a szobákból tudsz szerverekhez csatlakozni!(ha megy)
amúgy elég gyenge kis játék
Eddig az emberek 100%ánál ezt a gondot az okozta, hogy az eredeti crack nem jó és az emberek 100%ánál megoldotta a külön beszerezhetõ crackfix. Szerintem Nálad se lesz ez másképp.
más megoldás?
nekem az lenne a kérdésem hogy a móriás küldetésnél egyszerûen nem tudok bemenni a bányába látom mi történik bent de egszerûen nem tudok átmenni a boltív alatt
tud erre valaki egy megoldást?
elõre is köszi
A hamachim verziója 1.0.1.5. . Windows XP professional sp3-on futtatom a Conquestet is. Csatlakozva vagyok a Torkos Conquest szerverhez meg a lotr conquest szerverhez is. Mikor a játékban keresem a local gamet nem találok szervert. Miért van ez? Hogyan tudom láthatóvá tenni õket? o.O
De van amikor egy ujratelepítés megoldja ha mégis jó a vasad.
olyan kérdésem lenne,h amikor elindítom a játékot a monitor bal sarkában egy fehér négyzet jelenik meg és egy idõ után kiírja a gép a tálcán,h lord of the rings conquest (nem válaszol).
már több cracket is próbáltam.
mi lehet a baj???
elõre is thx a helpet!
Nem tudjátok véletlenül hogy az instant actions módban hogy lehet több botot berakni? Vagy hogy lehet-e egyáltalán?
Elõre is kösz!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Van vagy 5-6 éves játék, de szerintem egy szinten van ezzel 😄
Valójában sajnálom, mert eddig nem igazán van jó Gyûrûk Urás játék
Én már nem is játszok vele, ronda és unalmas, de legfõképpen: ÖTLETTELEN.
Talán ha egy jó fejlesztõ csapatra bíznák a dolgot, lenne egy remek Gyûrûk Urás játék.
úgy gondolom ez egy ilyen átlagos játék lett. xfire szerint 9 órát játszottam vele, de csak szigorúan multiba. Coopba jó volt meg minden, végigvittem mind a két hadjáratot kb 1 hete. Az elsõ három hadjáratot (jó) egyedül vittem. S az utolsó (rossz) hadjárat legvégét vittem magamba. a többi pályát coopba toltuk. Egyszer elmegy. Egy-két havi idõtöltésre megfelelt a gém. Már le is töröltem.
Akadt egy kis problémám a játékkal. Leszedtem, felraktam, crack-eltem. Indítás után megnyit egy keretet neki és itt meg is áll, nem jut tovább, futtattam rendszergazdaként, az sem jött be. Szedtem le másik crackfix-et is, de nem lett jobb. A gép egy Dell Inspiron 1720 Vista-val.
Ha bárki tudja mi a megoldás kérem segítsen.
Továbbá ott van a Van Helsing-Drakula páros,egy kis vérfarkassal,
és ne feledjük az Alien témakört se.
A mai technikával(meg persze idõvel és pénzel) ezekbõl listavezetõ játékokat lehetne csinálni.Csak az kellene hogy valaki rendesen megcsinálja.Ismétlem: RENDESEN.Nem kell mindig új és eddig nem láthatott dolgokat kifejleszteni.Elég ha a nagy neveket felmelegítjük.Feltéve ha az elvárásoknak megfelelõen nem osszedobunkvalamiszartahülyékugyismegveszik lélekkel állnak hozzá.
játszódik,és nem stratégia mint a Bfme?
Ezt adták,ezt kell szeretni.Nem egy nagy sztory-orientált az tuti.
Viszont a S.W.battlefield se volt különb.(szerintem)Annyiban volt másabb,hogy azzal 10 percet se tudtam játszani,míg a Conquestel folyamatosan játszom.Miért?Mert sima hent.Nem több,nem akar
gothic,és Oblivioni magasságokba emelkedni RPG-ben,sem Mindent megteheccGTA.Sima egyszerû hent,ha pihenni akarsz és öldösni egy két orkot akkor tökéletes.
Grafikára egy nulla a játék, történetrõl nem beszélhetünk, hisz csak a filmbõl lopták az átvezetõket, így azt visszük végig. Harcrendszer is eszméletlen bugyuta, ez a pár kombó,,, aztán a hõsökkel próbálhatnák feldobni a játékot, de azzal sem sikerül hisz alig különböznek a többi 'kaszttól'
Hát még a letöltést sem érdemelte meg 😄 Ezen véleményemet alátámasztják az 'újságok' is:
ActionTrip 4.9 / 10 Jan 27, 2009
Cheat Code Central 2.7 / 5 Jan 23, 2009
GameSpy 2.5 / 5 Jan 20, 2009
VideoGamer 6 / 10 Jan 16, 2009
Total Video Games 4 / 10 Jan 16, 2009
Computer & Video Games UK 4 / 10 Jan 15, 2009
Néhol még a közepesnél is gyengébben teljesít :S
Várom a BfMe 3-at 😄