494
The Lord of the Rings: Conquest
-
#494 Nekem az lenne a problémám,hogy mikor felajánlja hogy mehessek hőssel, nemtudok rákapcsolni sehogy a yes-re. Megnéztem bill.kiosztást de ott sem írja le..... valaki megtudná megmondani mitkell megnyomni? -
Ezio of Rivia #493 Nekem az lenne a problémám hogy mikor feltelepítem a játékot kiírja ha a licens betelt vagy mi és nem indul el. a játék eredeti 2009 agugusztusbna vettem. valami crack vagy patch nem segít rajta? -
#492 Ugyanúgy mint a cracket, bemásolod oda ahova a cracket másoltad és felülírod amikor kéri. -
Gegi24 #491 Sziasztok lenne egy kis gondom a harmadik páján láthatatlan falba utközök es nem tok tovabb menni láttam hogy irtatok hogy crackfix de azt hogyan kell hasznalni mert meg olyat soha nem csinaltam.Segitsegeteket elöre is köszi. -
#490 Sziasztok!Az lenne a kérdésem nekem win7-t van és directX-10 vagy 11 van rajta de a játék feltelepiti directX-9-et.Na most ilyenkor mivan van?Menni fog ez vagy majd más játék ami mást directX-et kér nem fog menni vagy hogy is van ez valójában?Elöre is köszi.Üdv -
aron89 #489 Hát nekem sehogy se jön össze ez a hamachi-s dolog, azt a verziot használom amit ti, crackfix is van... és nem látjuk egymást, nagyon szomorú vagyok :( -
greendcore #488 Szerintem érdemesebb megvenni :D Én még megjelenéskor vettem 12k-ért és majd a War in the North-ot is meg fogom venni :D -
#487 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_lotr_conquest.shtml -
#486 Én találtam, Conquest szóra keress rá. Direkt linkelést nem engedi az oldal, úgyhogy muszáj neked megtalálni. -
Kallahiosz #485 Áhá köszi...
Lehet, hogy láma vagyok de én itt nem találtam meg... -
#484 gamecopyworld.com -
Kallahiosz #483 sziasztok ezt a Crackfix-et be tudná valaki linkelni?
Mert a régen felllinkelt már nem jó és nem találok seholyhozzáférhető linket...
Előre is köszi -
Ladizlav #482 Sziasztok! Haverokkal előkaptuk ezt a ,,régebbi" játékot és nagyon szeretnénk multiban játszani. Hamachin közös szobát nyitottunk, és mikor egyikünk csinál egy játékot, addig a másik nem látja. Mi lehet a gond? -
#481 Pontosabb leírás kellene. Hibaüzenetet ír ki? Lefagy? Vagy mi?
Frissítsd a videokártyád driverét és DirectX-et. Ezt tudom így látatlanban javasolni. -
Darkking #480 Sziasztok!
Gondom van a Lord of the Rings conquest pc játékkal. Nemrég vettem elég drágán. A telepítés is jó(a gép adatai megfelelnek a leírtaknak), megjelenik, hogy PLAY, de ez a maximum. Nagyon bosszant, mert a pc játékot elvittem, hogy mi a hiba, de azt mondták, hogy nekik elindul.
Segítsetek -
demetan #479 Hali!
Kéne egy kis segítség...Felraktam a játékot, de amikor elindítom csak a kurzor jelenik meg és fut a játék a háttérben, de én nem látok belőle semmit, csak a nagy feketeséget!
Ha vkinek van vmi tippje, hogy-hogy lehet ezt megoldani pls segítsen!!
Köszi -
#478 röhej... Vannak olyan hülye küldetések amikor nem is érted hogy mit kell csinálni... -
#477 sziasztok!
tud nekem adni valaki egy kódot a játékhoz?inditásnál kéri! -
#476 A könyv szerint a Megyében volt egy apró, amolyan hobbitokhoz mért "csata" amikor hazaérnek Frodoék akkor látják, hogy pár kemény legény rettegésben tartja a hobbitokat, persze gyorsan elintézték őket. :) Nyilván a játékba a változatosság miatt került bele szinte az összes helyszín. -
kivagyokmár #475 Csak még az benne a röhej h Széltetön, a Megyében és Völgyzugolyban nem is volt csata
-
#474 Hogy legyen valami feladatod. -
kivagyokmár #473 meg azt sem nagyon értem hogy az első pályán minek kell kinyirni azokat a fáklyásokat mikor a filmben kirobbantották a falat sztem semmi köze sincs a filmhez csak a helyszinek meg a szereplök -
kivagyokmár #472 Sziasztok!
Nekem semmi gondom a játékkal csak azért vannak egyéni gondolataim hozzá
ott vagyok völgyzogolyban az orkokkal vagyok és megyek azzal a 3 méteres benga állattal kinyirom Elrondot és elveszem töle azt az akármit (gyűrű vagy korona) oda viszem ahova kell és mehetek Sauronnal.
Ezt olyan sz*rul csínálták meg hogy az szinte fogalom az a 3 métres benga állat erösebb, mint Sauron nem bezsélve arról hogy a végén persze megint Elrondot kell kinyirni, és akkor ez még semmi Sauront hamarabb kinyirták mint azt a hegyi trolt. Azért egy kicsit még foglalkozhattak vola a fejlesztők ezen, de amugy meg sztem jó ez a játék apró hibákkal
-
#471 multiplayer -
adeeeka #470 Akkor ha végigvittem a főszálat, mivel tudom magam még ösztönözni, hogy tovább játszak?
Cheatek nincsenek a speckós képességekhez? -
#469 a PC-sben sajnos nincsenek achievementek... -
adeeeka #468 Valahol olvastam, hogy lehet szerezni trófeákat, vagy az csak a ps-re vonatkozik? a főszál elég rövid... és vannak itt még a hősöknek speckós képességük, amik nincsenek feltüntetve, inkább csak amolyn cheat, na a többit hol lehet megtalálni? csak Aragornét meg Legolasét tudom... -
#467 Hali!
Ne hari a full láma kérdésért. De hol lehet beállítani hogy osztott képernyő legyen a játékban. Tehát hogyha egy gépen többen szeretnénk játszani?
Van lehetőség a single playert ketten játszani? -
#466 Na végigvittem a főszálat. Nem volt egy rossz game amúgy, leszámítva azt az egy pályát ahol szenvedtem kicsit. Viszont ha már ilyen rövidre sikerült, akkor meglesném a multit, csak nemtom hogy tört szerver van-e, amin lehetne nyomulni kicsit... -
#465 Ez a mordori kapunál volt nem? Ott én is megszívtam 2-szer is, aztán kibaszott nagy mázlival sikerült megnyernem. Nem emlékszem, hogy a gonosz kampányban lett volna ilyen szopatós pálya. -
#464 Nekem nem is volt eddig különösebb gondom a játékkal, de az egyik pályában most kiverte nálam alaposan a biztosítékot. Egy különösen nehéz terület védésről van szó, ahol csakis a speciális képességek folyamatosan használatával van esély arra, hogy az orkok ne foglalják el a területet, mivel rohadt sokan jönnek. Oké, végülis sikerült is megcsinálnom, elég nehezen de azután nemtudtam mi fog következni, váltottam karaktert(varázslót) és a f*szom gondolta volna h megint egy védés lesz, hasonló ellenség armadával és meghaltam ugye. A piros csík végigment, küldtetés elb*szva. És végülis most jön a lényeg amitől majdnem infarktust kaptam, hogy az egész pályát kezdhettem legelőről. Na jól van elmehetnek a k*rva anyjukba a fejlesztők, h 2009-ben még mindig konzolos rendszerrel kell szarakodniuk egy játékban: csak a legvégén menti le és közben sem ment, szép. Az egyik dolog amit a legjobban utálok, az pont ez és tessék most itt van. -
#463 De muszáJ. -
#461 Crackfix -
#460 Hali ! Most a 3 pályánál járok (Mines Moria) , de az elején már elakadtam. Nem tudok bemenni azon a nagy kapun. az a küldetés hogy Rally with Gimli at balins' tomb ! Na szerintem be kéne menni az ajtón, de nem tudok,. Valami láthatatlan fal van ott ,vagy csak bugos a játék. Nem Tudom. -
bedevil #459 Remélem sokan próbálták már a cooperative módot. Van akinek 1 pálya után kilép a játék, illetve a hamachi is összezavarodik? -
wonux #458 XD nah haljátok am ennek a conquestnek hogy van a multija? mer van hamachim .... hogy ezzel hogy lehet játszani?
-
#457 XD ja az a rész nehéz volt, de meg kell védeni! a királyért XD -
wonux #456 huh jó kis játék...:) csak néha olyan sokan vannak azok a rohadt orkok pl a minas stirishnél amikor megkell védeni azt a részt XD -
bedevil #455 Lehet, hogy már megadtátok rá a választ, de azért felteszem a kérdést: Mi a Isten Nyilát kell csinálni, ahhoz, hogy lássuk egymást multiban hamachin keresztül??? a haveromnak angol verziója van nekem meg magyar. lehet az a gond? -
#454 zsír :D irtsad az orkokat :D