LOTR: Conquest

Oldal 1 / 10Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolly
Nekem az lenne a problémám,hogy mikor felajánlja hogy mehessek hõssel, nemtudok rákapcsolni sehogy a yes-re. Megnéztem bill.kiosztást de ott sem írja le..... valaki megtudná megmondani mitkell megnyomni?

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Nekem az lenne a problémám hogy mikor feltelepítem a játékot kiírja ha a licens betelt vagy mi és nem indul el. a játék eredeti 2009 agugusztusbna vettem. valami crack vagy patch nem segít rajta?
Narxis
Ugyanúgy mint a cracket, bemásolod oda ahova a cracket másoltad és felülírod amikor kéri.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sziasztok lenne egy kis gondom a harmadik páján láthatatlan falba utközök es nem tok tovabb menni láttam hogy irtatok hogy crackfix de azt hogyan kell hasznalni mert meg olyat soha nem csinaltam.Segitsegeteket elöre is köszi.
DAFFANGER
Sziasztok!Az lenne a kérdésem nekem win7-t van és directX-10 vagy 11 van rajta de a játék feltelepiti directX-9-et.Na most ilyenkor mivan van?Menni fog ez vagy majd más játék ami mást directX-et kér nem fog menni vagy hogy is van ez valójában?Elöre is köszi.Üdv

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Hát nekem sehogy se jön össze ez a hamachi-s dolog, azt a verziot használom amit ti, crackfix is van... és nem látjuk egymást, nagyon szomorú vagyok 😞
Szerintem érdemesebb megvenni 😄 Én még megjelenéskor vettem 12k-ért és majd a War in the North-ot is meg fogom venni 😄

Panzeradler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_lotr_conquest.shtml
Narxis
Én találtam, Conquest szóra keress rá. Direkt linkelést nem engedi az oldal, úgyhogy muszáj neked megtalálni.

Áhá köszi...
Lehet, hogy láma vagyok de én itt nem találtam meg...
Narxis
gamecopyworld.com

sziasztok ezt a Crackfix-et be tudná valaki linkelni?
Mert a régen felllinkelt már nem jó és nem találok seholyhozzáférhetõ linket...
Elõre is köszi
Sziasztok! Haverokkal elõkaptuk ezt a ,,régebbi" játékot és nagyon szeretnénk multiban játszani. Hamachin közös szobát nyitottunk, és mikor egyikünk csinál egy játékot, addig a másik nem látja. Mi lehet a gond?
Narxis
Pontosabb leírás kellene. Hibaüzenetet ír ki? Lefagy? Vagy mi?

Frissítsd a videokártyád driverét és DirectX-et. Ezt tudom így látatlanban javasolni.

Sziasztok!
Gondom van a Lord of the Rings conquest pc játékkal. Nemrég vettem elég drágán. A telepítés is jó(a gép adatai megfelelnek a leírtaknak), megjelenik, hogy PLAY, de ez a maximum. Nagyon bosszant, mert a pc játékot elvittem, hogy mi a hiba, de azt mondták, hogy nekik elindul.
Segítsetek
Hali!

Kéne egy kis segítség...Felraktam a játékot, de amikor elindítom csak a kurzor jelenik meg és fut a játék a háttérben, de én nem látok belõle semmit, csak a nagy feketeséget!
Ha vkinek van vmi tippje, hogy-hogy lehet ezt megoldani pls segítsen!!

Köszi
JaSoN HuNTeR
röhej... Vannak olyan hülye küldetések amikor nem is érted hogy mit kell csinálni...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Gab920926
sziasztok!
tud nekem adni valaki egy kódot a játékhoz?inditásnál kéri!

Narxis
A könyv szerint a Megyében volt egy apró, amolyan hobbitokhoz mért "csata" amikor hazaérnek Frodoék akkor látják, hogy pár kemény legény rettegésben tartja a hobbitokat, persze gyorsan elintézték õket. 😊 Nyilván a játékba a változatosság miatt került bele szinte az összes helyszín.<#smile>

Csak még az benne a röhej h Széltetön, a Megyében és Völgyzugolyban nem is volt csata<#vigyor4><#vigyor4>
Narxis
Hogy legyen valami feladatod.

meg azt sem nagyon értem hogy az elsõ pályán minek kell kinyirni azokat a fáklyásokat mikor a filmben kirobbantották a falat sztem semmi köze sincs a filmhez csak a helyszinek meg a szereplök
Sziasztok!

Nekem semmi gondom a játékkal csak azért vannak egyéni gondolataim hozzá
ott vagyok völgyzogolyban az orkokkal vagyok és megyek azzal a 3 méteres benga állattal kinyirom Elrondot és elveszem töle azt az akármit (gyûrû vagy korona) oda viszem ahova kell és mehetek Sauronnal.
Ezt olyan sz*rul csínálták meg hogy az szinte fogalom az a 3 métres benga állat erösebb, mint Sauron nem bezsélve arról hogy a végén persze megint Elrondot kell kinyirni, és akkor ez még semmi Sauront hamarabb kinyirták mint azt a hegyi trolt. Azért egy kicsit még foglalkozhattak vola a fejlesztõk ezen, de amugy meg sztem jó ez a játék apró hibákkal
Narxis
multiplayer

Akkor ha végigvittem a fõszálat, mivel tudom magam még ösztönözni, hogy tovább játszak? <#szomoru1>
Cheatek nincsenek a speckós képességekhez?
balee4
a PC-sben sajnos nincsenek achievementek...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Valahol olvastam, hogy lehet szerezni trófeákat, vagy az csak a ps-re vonatkozik? a fõszál elég rövid... és vannak itt még a hõsöknek speckós képességük, amik nincsenek feltüntetve, inkább csak amolyn cheat, na a többit hol lehet megtalálni? csak Aragornét meg Legolasét tudom...
Sliders
Hali!

Ne hari a full láma kérdésért. De hol lehet beállítani hogy osztott képernyõ legyen a játékban. Tehát hogyha egy gépen többen szeretnénk játszani?

Van lehetõség a single playert ketten játszani?

JackSparrow88
Na végigvittem a fõszálat. Nem volt egy rossz game amúgy, leszámítva azt az egy pályát ahol szenvedtem kicsit. Viszont ha már ilyen rövidre sikerült, akkor meglesném a multit, csak nemtom hogy tört szerver van-e, amin lehetne nyomulni kicsit...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Narxis
Ez a mordori kapunál volt nem? Ott én is megszívtam 2-szer is, aztán kibaszott nagy mázlival sikerült megnyernem. Nem emlékszem, hogy a gonosz kampányban lett volna ilyen szopatós pálya.

JackSparrow88
Nekem nem is volt eddig különösebb gondom a játékkal, de az egyik pályában most kiverte nálam alaposan a biztosítékot. Egy különösen nehéz terület védésrõl van szó, ahol csakis a speciális képességek folyamatosan használatával van esély arra, hogy az orkok ne foglalják el a területet, mivel rohadt sokan jönnek. Oké, végülis sikerült is megcsinálnom, elég nehezen de azután nemtudtam mi fog következni, váltottam karaktert(varázslót) és a f*szom gondolta volna h megint egy védés lesz, hasonló ellenség armadával és meghaltam ugye. A piros csík végigment, küldtetés elb*szva. És végülis most jön a lényeg amitõl majdnem infarktust kaptam, hogy az egész pályát kezdhettem legelõrõl. Na jól van elmehetnek a k*rva anyjukba a fejlesztõk, h 2009-ben még mindig konzolos rendszerrel kell szarakodniuk egy játékban: csak a legvégén menti le és közben sem ment, szép. Az egyik dolog amit a legjobban utálok, az pont ez és tessék most itt van.

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Narxis
De muszáJ.

Narxis
Crackfix

remus500
Hali ! Most a 3 pályánál járok (Mines Moria) , de az elején már elakadtam. Nem tudok bemenni azon a nagy kapun. az a küldetés hogy Rally with Gimli at balins' tomb ! Na szerintem be kéne menni az ajtón, de nem tudok,. Valami láthatatlan fal van ott ,vagy csak bugos a játék. Nem Tudom.

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

Remélem sokan próbálták már a cooperative módot. Van akinek 1 pálya után kilép a játék, illetve a hamachi is összezavarodik?

XD nah haljátok am ennek a conquestnek hogy van a multija? mer van hamachim .... hogy ezzel hogy lehet játszani?
Narxis
XD ja az a rész nehéz volt, de meg kell védeni! a királyért XD

huh jó kis játék...😊 csak néha olyan sokan vannak azok a rohadt orkok pl a minas stirishnél amikor megkell védeni azt a részt XD
Lehet, hogy már megadtátok rá a választ, de azért felteszem a kérdést: Mi a Isten Nyilát kell csinálni, ahhoz, hogy lássuk egymást multiban hamachin keresztül??? a haveromnak angol verziója van nekem meg magyar. lehet az a gond?

Narxis
zsír 😄 irtsad az orkokat 😄

pfúúúú srûcok naon kösz 😄DD most megy 😊 kössz 😄
Narxis
Innen töltsd le: Klikk!

Nem kell újrarakni. 😄

😊 köszi 😄 és akkor hol töltsem le? meg ha letöltöttem egybõl menni fog vagy újrarakjam akkor?? am naon köszi 😄
watto
Hali!
Nekem megvan a játék eredetiben, feltelepítettem, de mikor elindítanám Hibaüzenetet dob ki 😞 " a játék hibát észlelt ezért leállt ...stb"
Találkozzott vki ezzel a problémával, szerintetek mi lehet a gond?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Narxis
crackfix kell neked, mária bányáinak hõse XD

mória bánya 😄<#wink>
császtok ... nah az a problémám lenne hogy a mária bányánál amikor a map elején kidob választok és mennék át a nyitott ajtón és nem enged... egy láthatatlan fal van ... hogy bugos a játék? tegyem újra? vagy szar az egész? XDD
Narxis
omg csak multizókak jó. 😞

Prince23
Thx, megpróbálom.
Oldal 1 / 10Következő →