LOTR: Conquest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Lehet, hogy láma vagyok de én itt nem találtam meg...
Mert a régen felllinkelt már nem jó és nem találok seholyhozzáférhetõ linket...
Elõre is köszi
Frissítsd a videokártyád driverét és DirectX-et. Ezt tudom így látatlanban javasolni.
Gondom van a Lord of the Rings conquest pc játékkal. Nemrég vettem elég drágán. A telepítés is jó(a gép adatai megfelelnek a leírtaknak), megjelenik, hogy PLAY, de ez a maximum. Nagyon bosszant, mert a pc játékot elvittem, hogy mi a hiba, de azt mondták, hogy nekik elindul.
Segítsetek
Kéne egy kis segítség...Felraktam a játékot, de amikor elindítom csak a kurzor jelenik meg és fut a játék a háttérben, de én nem látok belõle semmit, csak a nagy feketeséget!
Ha vkinek van vmi tippje, hogy-hogy lehet ezt megoldani pls segítsen!!
Köszi
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nekem semmi gondom a játékkal csak azért vannak egyéni gondolataim hozzá
ott vagyok völgyzogolyban az orkokkal vagyok és megyek azzal a 3 méteres benga állattal kinyirom Elrondot és elveszem töle azt az akármit (gyûrû vagy korona) oda viszem ahova kell és mehetek Sauronnal.
Ezt olyan sz*rul csínálták meg hogy az szinte fogalom az a 3 métres benga állat erösebb, mint Sauron nem bezsélve arról hogy a végén persze megint Elrondot kell kinyirni, és akkor ez még semmi Sauront hamarabb kinyirták mint azt a hegyi trolt. Azért egy kicsit még foglalkozhattak vola a fejlesztõk ezen, de amugy meg sztem jó ez a játék apró hibákkal
Cheatek nincsenek a speckós képességekhez?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ne hari a full láma kérdésért. De hol lehet beállítani hogy osztott képernyõ legyen a játékban. Tehát hogyha egy gépen többen szeretnénk játszani?
Van lehetõség a single playert ketten játszani?
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
Nekem megvan a játék eredetiben, feltelepítettem, de mikor elindítanám Hibaüzenetet dob ki 😞 " a játék hibát észlelt ezért leállt ...stb"
Találkozzott vki ezzel a problémával, szerintetek mi lehet a gond?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.