682
\"3D-s Varázsképek\"
-
timantes #442 nagyon király topic!!!!!!!!!!!
én is látom az összes feltett képet 3Dben a szemem segítségében. Közben színtévesztő vagyok és a szemem is rossz! nagyon jó képek , folytasd a topicot! -
#441 inkább pőcsik -
Fbn Lx #440 nekem is eltelik egy kis idő, amíg beáll rendesen a kép. Átlag félpercig szoktam nézni ezeket a szemcséseket/mintázatosakat, ha a körvonal már megjelenik, akkor lassan mozgatom a tekintetemet szerteszét a képen, és ahogy feltérképezem domborodik kifelé... -
#439 én egy hangyátlátok. -
#438 szitakötő + alatta h "newLISP" -
#437 valami struccszerűség, amin nyereg van :S -
#436 hűű, van ilyen topik?
+fav -
#435 Nem tudom milyen erős a szemüveged,de inkább gyakorold abban szerintem,és akkor kényelmesen a székben hátradőlve is látni fogod:) -
#434 Vedd le a szemüveget, nekem azzal nem szokott sikerülni.
Hajolj full közel a monitorhoz, hogy majdnem hozzáérjen az orrod. Próbáld meg "ellazítani" a szemedet, hogy ne akarjon fókuszálni a monitorra, hanem nyugodtan nézz mögé, lásd homályosan a képet. Aztán kezdj el szépen lassan távolítani, és közben ne hagyd, hogy a szemed fókuszálni akarjon, próbáld meg nyugodtan, lazán, ebben a "távolra nézõ" állásban hagyni. Lassan távolítsd a fejedet, elõbb-utóbb elõ fog jönni a kép. Ha kezd megjelenni valami térbeli dolog, várj, ne mozdulj elõrébb, vagy hátrább, ezen a ponton a szemed már jó eséllyel rákattan a hamis, 3D-s képre.
Mindenesetre a lényeg, hogy laza, nyugodt szemmel nézz, és nem próbald meg erõltetni a valahova fókuszálást... nekem úgy működik a legjobban, és miután megláttam a képet, már olyan 20 centire is hátra tudok hajolni a monitortól, és még mindig térben látom a képet. Mármint a monitor síkja mögött, de ott térben. -
#433 Nem találgatok, csak én mintha azokat próbáltam volna. Ha bambán bámulom, akkor kezd összefolyni az egész:S. -
#432 Nem,én is az vagyok. -
#431 Most találgatsz?Vagy nem ismersz fel egy szitakötőt? -
#430 Bocs a tripla hozzászólásért, de az bezavarhat, hogy szemüveges vagyok? -
#429 Kaméleon? -
#428 Pók? -
#427 Majdnem -
#426 Ez egy gyík? -
#425 Próbáltátok ár,hogy nagyon közel hajoltok a monitorhoz?Nekem is csak úgy ment először. -
#424 együtt érzek veled :D nekem se mennek ezek -
#423 Engem is idegesít. Bambulok mint a hülye gyerek, már homályosodik is el egy picit, de semmi:S. -
#422 NA JÓVAN MÁR A FA*OM KIVAN AZ EGÉSSZEL EZ CSAK IDEGESÍT -
#421 hmmm egyszerüen nem tom megérteni mértnem vagyok képes a monitor mögé fókuszálni... pert az ujjamal megy de a monitorral képtelen vagyok.... és nem értem miért de marhára idegesít a dolog hogy nem megy.
és most engem az szomorít el hogy ugyan látom a körvonalát annak ami a képben van, de vajon milyen lehet akkor ha jól láthatnám...
De ami tényleg érdekes hogy mikor 2 kép van 1 tárgyról különböző szögben, akkor azt tényleg 3D ben jól domborúnak látom. De ezek mint példáúl a #420 as azt nem -
[spoiler]LÉGY -
#419 -
#418 -
#417 nem tom neked beteg a szemed vagy csak MÉG, nem fejlődött ki az agy irányítása a szemedre vagy csőlátásodvan... vagy szimplán béna :D remélem segítettem
próbálj úgy nézni mint ez a smiley hátha sikerül meglátnod valamit
na sok sikert -
#416 Tessék MAMA, ezt itt egy emberi fej és szerintem könnyű kategória...
-
#415 Az menni fog neki
[geci] -
#414 de én nem értem, próbáld azt a billentyűs technikát, sztem az könnyű, vagyis át kell nézned az újjadon és a képre sem szabad koncentrálni, hanem nézz át bután rajta, mint a hülyegyerek :DDDDDDDDDD -
#413 -
#412 Ne drogozz -
#411 Igen a lényege pontosan ez -
#410 Nekem ha közelről nézem, egy idő után, elkezd menni a kép. Mintha egy tenger lenne és így hullámzik:D. -
#409 Tegnap este gyakoroltam még a buszon is,persze ott nem mutogattam,már rosszul voltam:D De szerintem az én tippem fog segíteni,nekem is segített valamit. -
#408 ujad a bill. felé rakod,és a bill-re fókuszálsz úgy,hogy közben az ujjad nézed.
na ez egy jó taktika,vagyis akkor 2 (homályos ,átlátszó) újjat látsz, ami már fél siker:) -
#407 Nézd közelről,és egyszercsak látni fogod.Még gyakorolhatod úgy is az érzést,hogy az ujad a bill. felé rakod,és a bill-re fókuszálsz úgy,hogy közben az ujjad nézed. -
adsa #406 nézz vmi távolabb képet, aztán ne változtasd a "nézésed" és nézz a képernyőre, vagy csak szimplán képzeld azt hogy a kép a képernyő mögött van:) sok sikert -
#405 Én azt nem értem, Hogy hogy kéne nézni, Mert próbáltam úgy, hogy nézem a képet és nem pislogok, de semmi. Kancsalítani akartam, de az nekem nem megy:S. Próbáltam valahogy mozgatni, mert ez gondolom olyan képek lennének mint az ilyen 3D-s hűtőmágnesek, hogy azt látod hogy ül a kutya, ha megdöntöd azt látod hogy fut(ha nem így van javítsatok ki).
Úgy is próbáltam ahogy az első hsz.-ben van, hogy egyenesen nézem a képet, de akkor sincs semmi.
Amikor meg már azt érzem, hogy látok valamit, mindig pislogok, vagy elmozdítom a szemem:S. -
adsa #404 dehogynem ez is 3d-s:) csak nem sztereogram:) -
#403 Jah, elnéztem mert ezt STEREOVISION-nak hívják:)
Ezért az a kép nem idevaló...