682
\"3D-s Varázsképek\"
-
adsa #402 a wikipedián is van egy ien
-
adsa #401 kösz:) -
#400 Igen! DINÓ!
1-es leülhetsz :DDDD -
#399 klikk
-
#398 Pók? Halálfej? -
#397 -
adsa #396 linked van hozza?
-
#395 pff, nem látszik a kép:( -
#394 Elvileg ezt is stereogram-nak hívják, de itt nem kell semmit bandzsítani.
-
adsa #393 kaptam még egy mozgóst:) xsak ide nem tom betenni
http://rdc.untamed.co.uk/visualisations/magicEye/applet.htm -
#392 #331,332,333 én többet nem találtam sajnos... -
#391 -
#390 Mozgó nincs még? :) -
#389 -
#388 -
#387 -
#386 nem megy :)
de még majd... :) -
adsa #385 talán ha inkább arra koncentrálsz h a tárgy a kép előtt van, higgy benne:) -
#384 Azt nem tudom, de már nekem is sikerült és rohadt idegesítő, mert utánna igy szokod meg, vagy az agyad és elég nehéz visszaállni:) -
#383 jajj,. hogy lehet visszafelé bandzsítani? :))
olyat is szeretnék tudni :D -
#382 Félreérted:)
Neki nem az a problémája, hogy a monitorból nem mászik az ölébe a kép, hanem,mintha (nem mintha, mert én is jártam már igy) a 3D képnek a negatívját látná,vagyis rossz irányba fókuszál, tehát nem megfelelő irányba kancsalít.
Pl: körkörösen hullámzó víz, ezt normálisan úgy látjuk, hogy rendesen kidomborodnak a hullámok abból a bizonyos dobozból, viszont ő ebből annyit lát, hogy a hullámok helyett, egy körkörös vájatot lát, vagyis fordítva látja. :-) -
Fbn Lx #381 én is dobozban látom, de azt hittem, hogy mindenki :D -
#380 Nagyon jó képek -
#379 omg! mozgó!!! úszik!!
dejó, ilyet még nem láttam! -
#378 szévdöplenöt :) -
#377 Én sem a kép síkjából kifelé domborúnak látom a képet.
Hanem úgy, hogy van a képernyő síkja, és a tárgy meg a kép bemegy mögé. Tehát a 3Ds tárgy az a képernyő mögött van, mintha egy dobozban lenne. És akkor többnyire ennek a tárgynak van egy háttere. És nekem mindig úgy a legegyszerűbb a legjobb képet kapni, hogy először megkeresem a hátteret, először a leghátrébb lévő pontot, és ha az megvan, akkor utána jöhet a tárgy. :)
Ez akkor nem működött jól, amikor azt hittem, hogy a középső rész lesz a tárgy, és ami körülötte van, az lesz a háttér. De a szívatás az volt, hogy a háttér oké volt, de a közepe az még hátrébb - tehát egy ilyen lyuk a falban (ezt tegnap láttam itt) :] -
#376 Ha unnám itt hagynám a picsába, de közben magamnak is mentem el képeket, egyébként neked miért gond ez?
-
#375 -
DElTER #374 jól elvagy magadba mflex, nem unod még? -
#373 A 3 képből 4 lesz ..balról a második a 3D...nagyon szép.
-
#372 -
#371 -
#370 -
#369 -
#368 -
#367 -
#366 -
#365 -
#364 -