682
\"3D-s Varázsképek\"
-
#242 -
#241 -
#240 -
#239 -
#238 -
#237 -
#236 Na én pont fordítva szoktam csinálni,ha nagyon nem megy,akkor közelebb megyek a monitorhoz,és lassan vissza:) Meg szemüveges is vagyok,aztán mesziről nem szeritek ilyeneket nézni:D Mármint úgy ne mesziről,hogy tényleg mesze vagyoka monitrotól,amúgy nem 5 centiről nézem:-) -
#235 menj távolabb a monitortól, aztán amikor "megvan" kép ,akkor lassan vissza-- -
#234 Nagyon jók ezek a képek:)
Már majdnem mindet tudom látni,csak amikhez nagyon mesze kell fókuszáélni,azokat nem,pl a molukulák,meg a virág. -
#233 F1-es gép..tetszik:) -
#232 Itt ONLINE lehet amatőr módra próbálkozni -
#231 -
#230 -
#229 -
#228 -
[spoiler]hold (fél) -
[spoiler] szék -
[spoiler] kabrió
-
[spoiler] ágyú -
#223 pl: ennél a képnél 3 képet kell "csinálni" az agyaddal és a középső lesz a meghatározó.
Sima bambulással :DDDD hamar elérhető
a lényeg, hogy me a monitoron lévő képre fókuszálj addig ,amig a 3 kép nem jelenik meg...
na jólvan én ezt többször nem írom le:) -
#222 az első hszben nagyon jól le van írva, ha az megy látni fogod a képeket is -
#221 A képeket pofik készítik, spoilerba be tudom írni, hogy mit kellene látni, vagy odateszem mellé a "negatívot", hogy mit ábrázol persze csak ha találok ilyet a neten... -
#220 Szóval akkor, ahogy A majom szavaival éljek:"Nézz a látvány mögé!" -
solikka #219 Gyarkolás kérdése az egész:D Aztán már 1-2 sec alatt fogjátok látni 3D-ben -
#218 áh, nálam is homorul:( -
#217 #12 és a #14-es megy, de a többi még mindig nem... Ennél a kettőnél csak bandzsítottam míg összeállt, de a többinél nem akar működni:( -
#216 +fav -
DElTER #215 koncentráltam a képre, egyre sötétedett, és megláttam a csávót széttárt kezekkel . a többi képen nem látom -
#214 nah úgy kell nézni hogy összecsúsztatod a hasonló részeket. röviden :D
a fókuszod valahol a képernyő mögött kell, hogy legyen -
#213 az ilyeneket hogy kell nézni? vagy ha nem látom akkor nem is fogom? -
#212 az eredeti képet láthatnánk?:S am mivel készititek a képeket?:S -
#211 Ha könyvben nézem ezeket az ábrákat akkor látom, de itt a monitoron nem tudok semmit kiszedni ezekből :S -
#210 nincs is ilyen sakk. -
#209 amugy azthiszem hogy igy stereogram-ként müködnek az IMAX filmek is. Két különböző szögből veszi fel a dolgot mint az emberi szem és az imax moziban adnak szemüveget amitől összerakja őket az agy -
#208 #8 ban akkor az egy szitakötő mármint egy bogár 4 nagy szárnyal és a szöveg alatta: NEWLISP ha az akkor nem vagyok vak :D -
#207 jóvan :D úgy kitudom venni hogy ha tudom mit nézek XD -
#206 Széttárt karokkal egy ember
-
#205 létra
-
#204 Az összesen tudom mivan, de ezt tárgyat nem tudom kivenni....
tessék egy repülő...
-
#203 akkor légyszi rakj egy olyat amin tudod... nagyon kiváncsi vagyok