Stereogram
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tehát hogyha ezt a képet nézem akkor kifele kéne domborulnia a dolognak vagy befelé nyomódnia mintha homokba rajzolnánk az ujjunkal?
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
hát az a baj, hogy az agyamban már benne van a rossz nézés, és egyszerûen nem tudom megcserélni, nem tudom már a teknikáját
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
akkor tuti nem igy csináltad, ha rendesen láttad, velem is elõfordul, hogy fordítva jelenik meg, de tudom akkor rosszul nézem
What about the forests?
hát nem bandzsítok, vagyis így, én mindig így csináltam, és mindig láttam, de volt egyszer amikor valamiért megcserélõdött, és tökre el voltam keseredve, és nem tudom már visszacsinálni 😞
de a szemem már lezsibbadt szinte, szal elég xD
valahogy úgy kell ránézni, mintha az orrom hegyét nézném, vagy alapból rossz irányba idnultam el? 😄
hát ez nem igaz, látom az összeset, de nem bírom kivenni õket, mert nem domborodnak hanem homorulnak, így "nem látom" a képet basszus! :-/
akkor én reménytelen eset vagyok :p bárhogy is csinálom, nekem csak szimplán duplikálódik mindenki képkocka, pedig már úgy bandzsítok, hogy még a monitor is szhétcsúszik 😄
volt már olyan kétpontosnál hogy a kettõ között megjelent egy harmadik, de nekem nem élesedett ki semmi középen...
volt már olyan kétpontosnál hogy a kettõ között megjelent egy harmadik, de nekem nem élesedett ki semmi középen...
ööö hát remélem érthetõ volt XD
az elsõ hszben bevan linkelve hogyan kell
ígyis úgyis bandzsítassz csak mikor megvan az adott pont akkor az agyad majd úgy fókuszál hogy meglátod a képet
én azt csinálom egy ilyen képnél hogy keresek 2 ugyan olyan pontot/tárgyat és úgy bandzsítok hogy 3 legyen belõle majd kiélesedik a kép és onnantól meg már csak gyönyörködni kell benne 😄
amugy vicces dolog mert van olyan hogy néha azt sem tom hogy most a képernyõt vagy mögé bámulok a 3d-s képre
ígyis úgyis bandzsítassz csak mikor megvan az adott pont akkor az agyad majd úgy fókuszál hogy meglátod a képet
én azt csinálom egy ilyen képnél hogy keresek 2 ugyan olyan pontot/tárgyat és úgy bandzsítok hogy 3 legyen belõle majd kiélesedik a kép és onnantól meg már csak gyönyörködni kell benne 😄
amugy vicces dolog mert van olyan hogy néha azt sem tom hogy most a képernyõt vagy mögé bámulok a 3d-s képre
ez rövidlátóknál is mûködik? 😄
mert én pl. olvastam, hogy kétféle képpen lehet nézni...
de nekem soha nem ment ez. Milyen technikával lehet "távolbanázést" produkálni?
mert én csak badzsítani tudok, szal pont ellenkezõféleképp mozog elvileg a kép ahogy kéne...
nem tudom hogyan kéne néznem hogy jó legyen 😄
próbáltam távolba nézni, és megtartani azt a szemállást, de egyszerûen nembírom, megmozdítom a szemem automatikusan vissazáll 😄
mert én pl. olvastam, hogy kétféle képpen lehet nézni...
de nekem soha nem ment ez. Milyen technikával lehet "távolbanázést" produkálni?
mert én csak badzsítani tudok, szal pont ellenkezõféleképp mozog elvileg a kép ahogy kéne...
nem tudom hogyan kéne néznem hogy jó legyen 😄
próbáltam távolba nézni, és megtartani azt a szemállást, de egyszerûen nembírom, megmozdítom a szemem automatikusan vissazáll 😄
Remélem nem gond, hogy bemásolom ide a képeket, de igy legalább egy helyen lesz az az összes jó kép.
Azonkivül meg elõbb utóbb lementem az összeset.
Azonkivül meg elõbb utóbb lementem az összeset.
What about the forests?